Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ludmila25 ja mam bolesti zo spodu od zaciatku, doktorka mi povedala, ze to je to uplne normalne, lebo sa maternica zvacsuje...
@vajanika27 no aj mne to bolo povedane no zajtra ma caka konecne poradna tak uvidim co mi dr nato povie zase
@teleranka http://calendar.zoznam.sk/moonphase-sk.php pozri tu.....aj na zvieratká pôsobí spln 😵 , aj my -až nadránom sme zabúvali....a vždy 3-4 dni pred splnom zle spávame všetci, ale najhoršie je deň splnu....dúfam, že dnes to bude lepšie 🙂
ahojte kinderká 🙂 my sme mali tento víkend taký inakší 🙂 svokrovci si vzali malú na víkend už v piatok rovno zo škôlky, ocko náš bol v sobotu doobeda v práci, tak ja som doma vypekala. strávila som nad tým 8 hodín, ale aspoň mám pokoj. dnes ráno som ešte dopekala, čo mi zvýšilo zo včera, lebo už sa mi nechcelo, bolo veľa hodín. a poobede som sa rozhodla spraviť stromček ako prekvapko pre bambulku, keď sa vráti od starkovcov. ocko šiel po ňu, tak som zase bola sama doma. sama som ho aj poskladala, celé ruky doškriabané, ale som naň hrdá. na fotke tak neukáže, ale tak pripájam 🙂 bambulka keď došla domov, tak už bola tma, tak som ho rozsvietila, tak bola šťastná a híkala 🙂 moja pusinka, tak mi chýbala 🙂 hodila som aj fotku po tme rozsvieteného, ale nenašla som nastavenia na foťáku, čo sa po tme fotí, tak je taká nekvalitná foto 🙂
Zeny co to tu tocite o nespavosti dnesnej noci, my sme 12 h spali, akurat sa mi mari, ze som bola na wc, ale to len tak na 50pro, totalne namesacne 😀.
Babyyy mala som krásny víkend, v sobotu oslava - dopadla úžasne a dnes pohodový deň s drahúšikom. No a bonus večera, konečne som sa dopracovala k svojej digitálnej váhe (prerábame, bola zahrabaná) a zistila som, že mám len +7kg jupííííííí 🙂 Takže moje obavy, že už mám nad 10 sa nepotvrdili, váha u našich je zjavne naprd. Tralalaa 🙂
@urma to je aky luxus toto, spat 12hodin pocas splnu 🙂))) ja som do pol jedenastej revala pri filme Marley a ja a stale som hovorila jazvecovi, ze "vidíš? on je ako ty!" potom som nevedela zaspat, ked osm uz bola v polospanku, vyskocil mi na nohy a zacal tam obzuvat tu svoju kosticku. ked som mu ju chovala no nocneho stolika, cez moju hlavu sa priplazil k nemu a pišťal, aby som mu otvorila suflik a tu kosticku vybrala. potom viem, ze ma bolelo brucho, asi do tretej sm bola hore, az potom na 3hodinky zaspala 🙂 a mlady panko samozrejme vylihoval, sak co, ze ma v noci budil, on rano chce spať.. :D
no na nás tiež spln vobec neposobil, spala som jak zabitá, mužíček taktiež a synčekovi až sliny tiekli čo tak chutne spal, ráno sme sa zobudili o 9, ešte aj s obedom som meškala kvli tomu 😉
Ahojky. Zajtra t.j. v Pondelok idem do 23. tt. Podľa dnešneho ultrazvuku je bábetko veľké a všetko je v norme ale v 21 tt. Je to v poriadku? Lekár mi povedal, že merania sú v norme.
@teleranka praveze ja som prekvapena, ze ma bolia len tak malo krize 😀 Mozno mi to tehotenstvo tento moj problem ponapravi 😀 Uplne najhorsie to byvalo prave pri takej pomalej chodzi, ked chodis, kukas, zastavujes, postavas...to som za 1 den dakeho spoznavacieho vyletu bola suca na invalidny dochodok 🙄 a teraz chodim prave tak pomalicky aj normalne. Hlavne v poslednej dobe tak dropcim ci co...ale ved brucho mi este nemoze tolko zavadzat 😕 nechapem no...
Ahojte dievcata 🙂
Ja len tak na skok - mam brusnu virozu Vcera v noci to slo vrchom, dnes spodom (sorry za detaily 😅 ) - ale tusim sa mi uz trosku ulavilo. A muz bol na teambuildingu 😖 - esteze u nas spala moja teta a pomohla mi s malym, inak netusim, co by som robila .... Takze sa dopujem smectou, hilakom a coca-colou (coz som neverila, ale fakt to zabera) ... A idem spat do postele, a dufam, ze zajtra uz budem fit 😝
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POSLEDNI VAROVANI !!!!!!!!!!!!!!!!
Aprilovky maji 44 pratel, z toho pouze polovicka je registrovana v tabulce....zrejme tam nekdo byt nechce a kdo ze tam byt nechce?
Nick : @katkadz, @tetapetra, @svistinka, @amanda683, @beronsche, @eviko25, @rene82, @zonjushe, @jenny605, @baradovanka, @adik109, @carrie84, @sunday1, @zlatulienka, @drosera, @miselita, @aamanda, @tajomna, @aninka666, @certica22, @lenkakusi, @lucy24, @katkarv, @urma, @mia78, @liliandax, @ivanula, @darinkazv
Pokud ste se v tomto seznamu nasli a jeste info nemate, dejte aspon vedet.
Vdaka
Pokud nebudou aktualizace a informace poslane do 20.12.2011 do IP Aprilovky2012, nebudete ani v tabulce!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POSLEDNI VAROVANI !!!!!!!!!!!!!!!!
@aprilovky2012 nechapem,co potrebujes vediet?Jasne ze tam chcem byt 🙂
@aprilovky2012 neviem o akej tabulke? hm? 😵
ahojte, mozem sa k vam pridat?? termin 29.4. 🙂
@aprilovky2012 tiež tam chcem byť 🙂
Dobre ranko
vcera som do noci malovala a dnes som nevyspataaaaa.. a ani nemam vyhliadky na vyspatie dnes ☹ uff, takze zajtra pojdem spat asi o 19tej
pozeram ze na pretrase je tabulka..kedze som ju robila v julovkach a teda s nervami som mala na male, tak som neskutocne stastna, ze tejto som sa zbavila 😅 a mam pre teba @strihalka jedinu radu a to, ze excel s tabulkou maj pripraveny na ploche a vzdy, ked sa objavi novy nick a novy udaj, ako pohlavie, termin alebo meno, tak si to draha rovno poznac, lebo sa nedozijes.. ja dodnes nemam tabulky kompletne a to som odtial vymazala baby, ktore prestali pisat 😒 a to uz maju nase decka 17 mesiacov.
Polka bab sem chodi citat len prispevky so zavinacom pre ne.. a ked niekto pride v euforii, ze sa dozvedel pohlavie, tak posledna komu to nahlasia, budes ty 😉
A ked pride na rodenie, tak si budes trhat vlasy 😀 fakt viem o com hovorim..
A ked vymazes 20.12. tak 21.12. sa ta dotycna opyta, preco nie je v tabulke 😅 a najlepsie bude, ked si to budes sledovat cca sama a madam si zmeni usaj o termine iba v pase, co nemas sancu odlsedovat a potom sa ta opyta, ze preco ma termin porodu 5.4. ked jej ho predsa dr zmenil na 2.4. 😀 😀 mooooja, pevne nervy
dobré ránko
už počítam dni do voľna. Takže ešte 8x musím vstať ... ach jaj ...
@maxara Ty si nám ale dala 😉 hneď som to s @aprilovky2012 preverila či tam som alebo nie som 😀
@darinkazv krááásny stromček. a krásne nafotené. vyzerá to že červený kočík potom rozžiaril celý stromček na červeno 😀 fakt nádhený ...
@teleranka ja som marley a ja čítala, a film sa mi až tak nepáčil, ale aj ten som preplakala - ale knihu ešte viac. Pred 3 rokmi sme si to prežili, ale so psom ktorý naozaj nikdy nič zlého nevyviedol, strážil, dobručký bol. 13 rokov sme ho mali. Manžela som vtedy videla plakať 1x v živote a to ho poznám od ´85. NIekedy je to ale možno humánnejšie ako nechať ľudí trpieť a čakať. I keď rozhodnutie dať ho uspať patrí určite k najťažším.
@aprilovky2012 joooj naozaj nemam prehlad...somt ot u dlhsie necitala..o aku tabulku ide??
@takitak 😅 no tak ale nekecam.. o to je to horsie ☹ ved mozes si to odsledovat, ked strihalka hodi link na aktualizovanu tabulku a potom sa zrazu zjavia baby, co len citaju, ale v tabulke chcu byt, ved su predsa aprilovky, nie? a ozvu sa najlepsie otazkou, preco ja nemam toto, hento? 😀 Som zvedava, kedy @strihalka ohlasi prve sediny 😀
@aprilovky2012 moja aktualizacia je, ze pohlavie CHLAPEC. Chcela som ti to poslat naraz , ked budeme mat meno, aby som ti usetrila robotu, ale ako chces 😉
@takitak ja som si tým prešla teraz na jeseň...jazvec mi ochorel pár hodín pred mojím odchodom do USA...inokedy akčný, veselý, častokrát až moc aktívny havo, čo každého vyštekal, zrazu nevedel urobiť ani krok, iba plakal od bolesti , plazil sa... tak som sa s ním trepala vtedy bez auta po celom meste za viacerými doktormi, dostával lieky, injekcie, len problém je, že bývam na 4.poschodí bez výťahu a nesmiem dvíhať nič ťažké...čiže to bolo dosť náročné, venčiť ho..keď som sa vrátila z usa, už mu bolo lepšie, ale pomohli mu až uplne ine injekcie, na ktoré s ním stále chodím, ale už nie každý week, lebo má po nich zasa toľko energie, e mu nestíham..a vtedy mi lekári odporúčali dať ho uspať, že mu už nevedia nijako pomôcť...ja som povedala, že ja to nezvládnem..určite si pamatas aj Ty ten pohlad choreho psikaô..och :((((((((

ahojte babenky chcem sa spytat ja dneska mavam take slabe bolesti a pichnie zo spodu mavate to aj vy?