Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@aprilovky2012 ok aj mna mozete pridat 🙂
Kuk 🙂
Aj my sme uz vcera robili stromcek. Lebo povodne to u nas bolo vzdy tak, ze stromcek nosi dedo Mraz a rano 24.12. ked sme vstali tam zrazu bol 😀 A v sobotu vecer to na mna Patrick rozbalil, ze mama,ale stromcek nemusi doniest len dedo Mraz, stromcek si mozeme aj kupit (asi sa o tom bavili v skolke). Tak som sa chopila sance, ze ho uz nejdem nicim balamutit a povedala som mu Ano, stromcek mame uz kupeny. Tak sa mu rozsvietili oci, ze ci aj ozdoby a girlandy 🙂 Tak ja, ze hej a v nedelu rano ked vstal prve co bolo, ci by som mu ho nemohla ukazat. Tak potom poobede ked sa nam vratil ocinko sme stavali, jaaaaaaaj Patrick bol riadne dolezity pri tom 😎
Aj my sme vcera robiliii stromcek, teda vlastne mm ho len poskladal a sviecky dal. Ja ho ozdobim, ked budem mat taku naladicku. Zasa som sama doma 😒
Dobre raaaaano 🙂
Dnes uz mi je ovela lepsie - esteze ta viroza trvala len 2 dni 😝
@strihalka - ak nechces prist o nervy, tak pod tabulku napis udaje, ktore tam maju byt a hotovo.
@urma - aj ja chcem stromcek! Ale mam strach, ze moje akcne dieta by ho strhlo do 5 minut 😝 Vobec netusim, kam ho tento rok dame.
Ahojte, dievcata 🙂
Tak po prijemne prezitom vikende som konecne docitala nove prispevky. Ked sa mi vecer podari odfotit nas stomcek tak pridam aj ja fotecku - ten nas je postaveny uz od 1. adventnej nedele 🙂))
Cez vikend sme mali na navsteve mojich rodicov, ktori prisli aj s mojou 11 mesacnou neterkou Vivienkou - malinka cca. 2 tyzdne beha, tak sme ju nahanali po celom byte - vsade bola, vsetko chela vyskusat - uzasna je. Ked vcera odisli, tak som zostala taka unavena ... ale bola by som rada, keby tu tak behal uz aj nas Lukasko - len to si este musime poriadne pockat 🙂
Na fotke nizsie je uz spominana Vivienka v plnej parade :D
ahojte, tak ja sa hlasim brutalne vyspata, zda sa ze na mna a mojho muza nema spln ziadny vplyv, lebo my sme trhali rekordy tento vikend, lebo sme u nasich a ked maly vstal o svojej prijemnej rannej hodinke (vcera o 5:15, dnes o 5:05), tak som ho po chvilke prehovarania zaniesla mojej mame a my sme spali dalej, vcera do 8:15 a dnes do 8:00...akoze od narodenia krpca som sa takto nevyspala 🙂
inak tie bolesti pichacie ked sa clovek postavi co spominate, to mavam, ale viac som to mala v prvom tehu, ked som mala sedave zamestnanie, tak si myslim ze to aj s tym dako suviselo...teraz mam sice tiez vselijake boliestky, ale uz neviem co je realna bolest a co si namyslam, lebo odkedy ma doktorka vystrasila v piatok s tym skracovanim krcka, tak uz len stresujem, aj brucho som zistila, ze mi dost tvrdne, ked stojim/chodim, no kriza...ale hadam bude dobre...🙂
@ancovicka30 to je fajn si takto pospat, si clovek pride az prespaty 🙂
Ja som tiez cez vikend nemala daky zasadny problem so spankom 😉 V tomto tehu vseobecne zaspim dobre kedykolvek, aspon zatial.
109cm. Pomoooooc nevidim si na nohy!!!!
Ahojte dievčatá, aj my patríme k Vám termín máme 6.4.2012 takže čakáme také pravé veľkonočné bábätko🙂))
Zienky bavili ste sa tu o bolesti krizov, zial uz sa k vam pridavam... ☹ Vcera z nicoho-nic ma tak strasne zacali boliet, ze az... A to som ani nic nerobila. A odvtedy vkuse.. Uz zacinam byt zufala, bez opierania sa o nieco sa ani nepostavim zo sedu.. Predklonit sa ani nemozem... Este som asi nezazila taku bolest... Zacinam mat strach, ze to nie je z tehu, ale nieco ine... 😢
@amanda683 joj draha, keby dohodnut, ale ja som uz suhlasila s hocijakym menom, len nech vyberie nieco, co by sa mu pacilo.. vybera totiz mm.. 😒 a tak sme sa uchylili k tomu triedeniu kalendara, ze kazdy priradi od 1-4 jednotka najlepsie.. a takto nam vyslo 15 mien, ktore nemali 3-4 resp, aj ked mozno mali z mojej strany ale u neho mali lepsie, tak som prizmurila oko.. a stale vymysla 😖
Babulky ja sa uz nad tou bolestou v krizovej oblasti ani nepozastavujem - snazim sa s tym nejako vysporiadat, aj ked je to narocne. Mna najviac pobolievaju krize pri umyvani riadu, vareni , prosto vtedy, ked som dlhsie na nohach... Jednoducho mame inde ulozene tazisko.
Co skor trapi mna je, ze mam zaseknuty nerv v pravom sedacom svale - neda sa mi to ani rozmasirovat, lebo presne neviem kde to je zaseknute a poviem vam, ze niekedy je to taka kruta bolest, ze nedokazem vstat. Uz som mala chvilu pokoj a teraz sa to opat vratilo :(
@beronsche ja trpim na krize od asi tretieho mesiaca ☹ mala som to aj pri nine a potom sa to pekne upravilo.. je to z tehu a je to zial normalne.. skus cvicit trosku, hlavne tak, ze podsadzuj panvu a zatahuj panvove dno. Aby si krizom trosku pomohla 😒 ja som vcera tiez skoro revala, co sa mi nedalo poriadne hybat
@dennkaa presne s timto mam problem ja, me ta maserka rikala ze je plochy kloub ´zadku ´ a fakt to rozmasirovat nejde tedy temi bankami trochu hej
Ale ta bolest kolikrat se ani pres tu pravou steanu bemuzu otocit. Ale radila mi ze pokud chces vstat tak nejdriv skrcit nohy a pak vstavat
ahojte aprilovky, ako riesite, ked vam uz vytekaju prve kvapocky z prs hlavne v noci?? ja sa vzdy zobudim s flacikmi. no, nie je to moc prijemne 😀 a nie je to skoro??
@amanda683 😀 😀 akoze co ti poviem.. v tom nasom kalendari, ked som odkryla stlpec s jeho priradenymi cislami, kde 4ka znamenala uplne zle a 3ka prezijem, tak mi oznacil napr meno Peter, Simon a pod.. 4kou a trojku dal napr menu Amadeus, Prosper.. akozeeee 😀 uchyl.
Samozrejme, ze tieto mena som vyradila pre zmenu ja, takze ja s tymi top 15timi tak ticho suhlasim, aj ked aj tam by sa naslo.. resp ja by som ich inak od 1 do 15 zoradila ako on, takze..

@aprilovky2012 ja už som ti dávnejšie písala, že nemám termín 13.4. ako si mi tam napísala, ale 23.4.