Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@danka.chomka ja by som tie krize ako-tak prezila, ale co s tou mojou "prdelou". Myslis, ze by mi joga pomohla aj na to??
@aprilovky2012 v tabuľke som a zatiaľ nemám aktualizáciu. až po 4D sone budem aktualizovať, skôr to nemá význam. inak by som dala vedieť, keby bolo treba niečo zmeniť 😉
@danka.chomka no prave ze tozo beni nic s krizema a nikdo se k tomu nefokaze dostat to je bolest jak kdyz mas seknuzou plotynku, ze @dennkaa.
Ale me chytli o vikendj tada tase lopatky a zebra na prave strsne asi se mala vytahuje
@dennkaa ja som mavala aj take bolenie akoby kstrce proste sprava dole uplne ako su polovicky 😀 a tiez som sa nevedela na pravu stranu otocit, resp s riadnou bolestou. Bolievala ma ta spodna kost chrbtice z pravej strany po dlzke taky usek asi 10-15 cm. (plus krize) Potom ako som zacala chodit na jogu ma to preslo uplne jeden tyzden som nemohla ist lebo sme boli s muzom mimo a uz som zacinala pocitovat ze sa to pomaly chystalo vratit, potom som vsak uz zase cvicila a neprepuklo to naspat. Takze ja si to spajam s tym ze tam mi to kopec veci pouvolnuje, natiahne, odblokuje a fungujem teraz uplne skvelo. A to uz mi aj celkom narastlo brucho ale chrbticove ani krizove problemy nemam odvtedy absolutne ziadne.
Mozes skusit sa poradit s cvicitelkou konkretnou co si mysli o tvojom probleme a ci vie joga, ktoru ona precvicuje, na to pomoct. Ja osobne si neviem predstavit ze by som necvicila pocas tehotenstva, lebo pre telo je to fakt makacka nosit aj kila, aj prsia, aj dieta 😀 aspon ja na sebe pocitujem ze to musim podporovat nejako, lebo inac by bolo zle. Ale ja mam sedave zamestnanie takze u mna je to o to potrebnejsie. Moze to len prospiet aked clovek fakt nema vela moznosti ako si ulavit (lieky nesmieme, masaze tiez len s mierou vraj obzvlast v krizoch) tak je to jeden z mala sposobov, ktory moze byt naozaj efektivny a rychlo ucinkujuci. Velmi nam/vam drzim palce nech nas to netrapi 😉
@dennkaa nejasne som to napisala zase, proste dnu v strede tela akoby ma boleli tie kosti kde zvonku som k tomu nemala pristup. akoby zvnutornej strany.
@maxara dost sa tu bavim na Tvojom top a netop rebricku mien, ani sa to nesnazim pochopit 😀 . Ale je pravda, ze som vela x pocula, ze muzi su s menami nejaki uchylni, alebo sa im nic nepaci... Ja mam pocit, ze vyberat uz nemam z coho, ze to najkrajsie dievc a chlap uz mame 😎 a co teraz?
A bolesti uz nejak neriesim, pri dvoch detoch. Okrem bolesti klbov, kt ktosi spominal,(musela som tlacit kuchynsku stolicku pred sebou, aby som sa pohla a nepadla), roztahovanie panvy, to bolo ako keby mi tesar zaziva kladivom vytvaral nove lono zospodu 😲 , krizov, teraz trpim neopisatelnou vystrelovacou bolestou v oblasti konecika. Nie ze hemeroidy(i ked to neviem ako boli) ale viac v tele, zvriesknem si, lebo to necakam , predycham a idem dalej. Uz aby som lezala na koze a tlacila 😝
Pridávam sa k vám 🙂 mám termín 29.4 🙂
@dennkaa mna tiez tak bodavo zvykne zapichat v pravom sedacom svale (pekne napisane) a tiez si myslim, ze to je daky nerv 😖
@amanda683 ja som mala pri porode aj krizove stahy a to ti poviem, ze tie bolo 100krat horsie ako kontrakcie v bruchu 😖 Som myslela, ze mi chrbat vyrazi 😒
@brkabra nie je to skoro 😉 Ja by som v podprde s vlozkami spat nemohla, takze casto treba menit pyzamkove vrchy 🙂 Tebe to je neprijemne?? Ved to patri k tomu 😎
@efci no dlho som rozmyslala ako to slusne napisat :D Ale tak musime dufat, ze to prejde. Dam sa snad na tu jogu ako pise @danka.chomka - mozno nejake nezvycajne cviky na to zaberu.
@maxara my sme este na zaciatku vybrali 5 dievcenskych a 5 chlapcenskych, ale s tym, ze tie chlapcenske boli len tak do poctu 😀 a nechali sme to tak, ze sa nebudeme tym zaoberat zbytocne dopredu, ked nevieme pohlavie. Lenze uz vieme tyzden a nebol moc na to ani cas, takze sme len tak o tom hovorili, koho ake meno napadlo a tiez bud mal jeden alebo druhy namietky 😉 Takze z tej povonej 5-ky asi aj tak nic nebude a budeme hladat nieco 100 bodove 😀
@maxara joj najprv to musi prestat aspon trosku boliet a potom zacnem cvicit. Teraz by som to nezvladla.. Ale aj som rozmyslala, ze ci mi nechyba pohyb. Este len pred cca 3 tyzdnami som prestala bicyklovat a od vtedy to ide so mnou z kopca... Kolko x do tyzdna cvicis?
@danka.chomka aj ja chodim na jogu - pre tehotne, tak neviem, preco nepomaha...fnuk..
rozmyslam, ze mi dost v priebehu poslednych dni "explodovalo" brusko, je ovela vacsie, tak hadam je to tym...
Myslite, ze mozem plavat? Iny pohyb urcite nezvladnem..
Baby, a kupujete si uz take ze podprda na kojenie? Maju v lidly akcnu cenu 🙂 a som jednu uchytila preventivne, lenze ja to moc neviem odhadnut, kolko nam este budu rast prsa, ked bude v nich mlieko? Ak to bude este dako radikalne, tak mi isto bude mala 😀
@aprilovky2012 ahoj chlapec, 26.4., staci ci este nieco? 🙂

@strihalka to vazne nijako nejde rozmasirovat, tak to budem musiet nejako zvladnut a cakat, kedy to zase prejde. Ja mam niekedy pocit, ze sa na mna musi vsetko nalepit.