Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Takmer by som zabudla, ak sa najde medzi aprilovkami nejaka Lucka, tak k dnesnym meninam prajem vela zdravicka, stasticka a lasky 🙂
@urma
@strihalka no tak ja verim, ze ma tiez este glukozovy test caka, kedze posledne mi dal doktor zmerat len cukor na lacno (neviem naco, ale dobre). A tiez na kontrolu pojdem po sviatkoch tak ma asi vysle okamzite kedze sa to ma robit medzi 24-28 tt a to ja uz podla echa budem hadam aj 28, neviem... A tiez mam obavu, ze mi to vyleti aj same vdaka sviatkom 😖 Ono sa to ma zistit, ale prirodzene, pretoze tak ti to moze vybehnut, ale je to len falosny marker. Minule to akurat davali v Damskom klube na STV, ze ked jeden den zjes vela sladkeho (napr, 1 liter zmrzliny) a na druhy den mas krvne testy, tak to urcite vybehne.
aj mňa babenky čaká zajtra glukóza..bleee..už teraz mi je špatne... ☹
Ja som jedla sladké deň pred glukózovým testom a výsledky mám ok 😉
Včera sme si s mm všimli, že malej cítiť v brušku hlavičku. Tak ju môžeme hladkať po hlavičke 😀
@sunday1 ahaa, jasne.
Inak akurat vcera ma napadlo, ci niekto uz citil pohym na viacerych miestach sucasne, lebo ved technicky to mozne je 🙂 ak by zacalo kopat aj sibrinkovat rukami, nie? Nase bolo ulozene priecne, tak asi ma len jeden koniec na povrchu, neviem, ci si to dobre predstavujem..
@ivetka1981 aaaa nezavidim anemozes si dat do toho citron, vezmi si pre istotu so sebou..a napis zajtra, ake to bolo.. a tiez musis cakat dve hodiny v ordinacii?
@teleranka obvykle sa čaká tie 2 hodky,ale beriem krížovky,tak hádam to zvládnem 😉 ..citrón je samozrejmosť...ale veď pre drobca jeden pohárik sladkej vody vydržím... 🙂 🙂 🙂
@teleranka ja Ti to zajtra zistím u šéfky (už som doma, ja "makám" iba 4 h), ona mi ukazovala v knižke taký vzorový list, čo napíšeš na príslušný súd. Od kolkov by si mohla byť oslobodená, keďže si PN a príjem asi nebude úžasný (nechcem uraziť), ale mám pocit, že na to je osobitná žiadosť, neviem, ja nie som advokát, ale robím účtovníctvo.. 🙂 A ešte na výživné na dieťa môžeš dopredu požiadať súd, aby zaviazal otca dieťaťa platiť naň od jeho narodenia.
Len neviem, ako to bude s tým otcovstvom, keďže výživné budeš žiadať od "USA".. Ak by sa zdráhal, robia sa aj posudky na DNA, a ten je cca. 200 €, to si síce uhradíš sama, ale on (isto prehrá,keďže je jeho) Ti to potom musí preplatiť 🙂
@srnqqa dakujem velmi pekne moja... ale pls spomen sefke aj to, ze dieťa sa narodi do 300dni od rozvodu,...ci ma vobec zmysel davat na sud nieco od "usa", ak on nebol mojim manzelom a za otca dietata sa stale povazuje exmanzel, aj ked sme nezili v spolocnej domacnosti, atd atd... lebo toto je mozno dost zasadny problem :(
@teleranka neboj, veď to je podstatná info, čo by som spomenula.. 😉 Ale tento rok bolo čosi v TV o takomto prípade hovorené. Mám pocit, ale dúfam, že netáram, "SK" by mohol poprieť otcovstvo a vzdať sa práv naň alebo niečo tomu podobné (v takej situácii inak bola Aneta Parišková, s tým jej tiež američanom).. No hádam bude vedieť, čo by sa dalo robiť. Raz darmo, "USA" je jeho otec, má aj záväzky voči svojmu dieťaťu, tak čo.. Nadšený ale nebude, keď mu príde oznámenie zo súdu.. Zistím a dám vedieť.
kočky tak práve idem z druhého pokusu o 3D ultrazvuk, zas drobec otočený tvárou k môjmu chrbtu takže ani fotka ani DVD z toho nebude ale tak doktor aspoň všetučko pomeral, popozeral a sme úplne v poriadku. No a je to DIEVČATKO 🙂 taká som šťastná 🙂
@adik109 hlavne ze je ok.
ináč ja som dnes zažila úplne strach. bola som u klienta a kecáme kecáme a po obede idem na wc a zrazu sa mi zdalo že špiním. skoro som zomrela na tom wc. rýchlo som volala manžela aby ma bral domov a pre angelsound, lebo som aj do maléhošťuchala a nič. som bola úplne mimo, klient ten asi ešte viac, manžel doletel, nevedeli sme či je kratšie domov alebo do nemocnice, takže nakoniec angelsound vyskúšaný za jazdy a len čo som ho priložila malý začal kopkať, srdiečko krásne bilo, tak sme došli domov a už ani nešpiním, možno to bolo niečo iné nechcem riešiť kvalitu papiera alebo neviem čo to mohlo byť, ale teda ležkám doma a kašlem na všetko.no strašne som sa vyľakala, ale verím že je to ok, lebo drboec sa hýba, srdce bije a už nešpiním. Proste som asi zazmätkovala, ale ospravedlňujem si to strachom ... malý asi chce aby som bola doma častejšie, a tie 14 hod. v práci a potom ešte doma sa mu asi nepáčia - a ja sa rada prispôsobím...
Ahojte baby 🙂 rastie vám už bruško? 🙂 Lebo ja mám z toho nejako komplexy, pretože mám len také malé bruško, ako keby som sa práve dobre napapala ☹ Neviem či to je aj z toho, že mi býva zle a každé ráno vraciam.
Už budem končiť 5 mesiac a idem sa vhupnúť do 6. Ale doktorka mi na to nič nepovedala, že mám malé bruško, ale bábo kope a hlavne večer 🙂 Tak hádam bude všetko v poriadku.
@takitak jaj som zazila toto iste, ked sme pred tyzdnom prisli do BE po tej nekonecnej ceste v aute, vynatrasana atd, bala som sa o malickeho 😒 uz aj po ceste, furt som si pas popravovala a tak. Potom idem na wc a na nohavickach mala kvapka krvi, skoro som umrela jak som sa bala pozriet, co je po vymoceni. Som to ani nikomu nepovedala az teraz 😔 Ale nakoniec to bolo z konecnika, obcas pri utreti to mavam, ale asi nikdy som nenasla na gatkach...Tiez som si hned utekala lahnut a cakala na kopanceky, nastastie hned sa ozval krpcek. Po ceste nekopal, ako ho to hojdalo v aute, tak asi uspavalo. Som niekde aj citala, ze preto citime pohyby hlavne ked si lahneme do kludu, ze dietatko zrazu neuspava matkina chodza atd.
Drzme si teda palce 😀 nech nedostavame taketo a uz vobec nie horsie soky...
@bambulka1010 no nam uz pekne rastie uz mame odvod bruska 93 cm 🙂

@dennkaa kupuje sa to v lekarni,ale neviem,mozno tebe to da sestricka a zaplatis jej.Stoji to do 1 eura 😉