icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
13. dec 2011

@bambulka1010 pod temou APRIL 2012, ktora je sukromna pre nas aprilovky 😉 mame na to aj specialnu podtemu na bruska. Tam si aj fotky pridavame a je to fakt individualne. Ja som napr. z tych menej buchatych 🙂

teleranka
13. dec 2011

@bambulka1010 ahojky, nic si z toho nerob, sme dve... pozri sa na moj fotoblog, mam tam fotku z 19tt. zajtra zacinam 22tt a ziadna zmena. A pritom je babo dostatocne velke, aj vahu ma vraj v norme. ked si aj ty chuducka, nebude na tebe vidiet a skoro po porode budes mat svoju postavu. inak, zel byva aj mne, pre zmenu uz vecer a v noci :((( grciam par krat do tyzdna, pribrala som zatial iba zo dve kila :(

teleranka
13. dec 2011

@takitak @urma ste ma vylakali obe...ale vsetko je v poriadku a to je hlavneee 🙂

takitak
13. dec 2011

@urma no mala si to tu napísať, aby som sa nestresovala až tak 😉 . ináč ani to čo píšeš nie je práve najlepšie. ale volala som kamoške a tá mi hovorila, že ak by sa už niečo stalo, akože by som krvácala tak by to bola strašná bolesť, takže kým nebolí, je to ok ... no asi nebudem ani nabudúce extra kľudná, ale verím že sa to už nestane .. nikomu z nás

ináč ak sa ti toto občas stáva - skús zmeniť toaleťák. ja som to mala a lekár mi to poradil, a odvtedy ok. naše prešľachtené zadky si potrpia 😀

urma
13. dec 2011

Takze dnes som dala na stromcek prve ozdoby, len par...take flisove hviezdicky a spol a nas drahy psicek ma pocit, ze su tam pre neho 😅 Videla som ho na vlastne oci, ako obera jednu hvezdu a teraz som mu nasla v pelechu dalsiu 😀 No zlatusik chce mat tiez vianoce u seba 😀 Pamatam si, ze tejto sady aj minuly rok jednu zezral, ale to bol este stena.

urma
13. dec 2011

@takitak to mas vlastne pravdu, teraz by uz neodisli nase zlaticka s dakymi kvapkami krvi 😉 ved maju pol kila a viac. Hm, a ten moj problem...mozno mam hemeroidy, len neviem o tom, nebolieva to, to krvacanie je z akejsi trhlinky povrchovej. Zatial som nemala potrebu riesit to 😉 Toaletak menim furt, ked clovek chodi po kadejakych wc, ze ano...aj pri tejto udalosti...kazda druha pumpa bola moja 😀 takze asi to bolo tym. A to som bola v soku, ze pytaju uz po vacsine 0,7 E za pouzitie pumpoveho wc. A mne ako na potvoru kazdu chvilu bolo treba, doma v zivote tolkokrat za noc som nebola cvrkat 😀

darinkazv
13. dec 2011

@srnqqa a nie je to tak, že pokiaľ zapíšeš otca dieťaťa do rodného listu, musí mať automaticky jeho priezvisko? aj to, že keď by ti mal platiť výživné, tak nemusí mať jeho priezvisko?

@eviko25 ja by som aj chodila, ale do konca januára som na PNke a vychádzky mám len 14-16:00 😝

takitak
13. dec 2011

@urma tak to je určite z toho, ako hovorím, naše rozmaznané riťulky potrebujú dobrý papier 😀. Nosievaj so sebou, príp. aj tie vlhčené obrúsky na intim. hygienu. AK teda budeš cestovať. Si myslím, že keď bude mimčo a jemu sa utiera zadoček takýmto obrúskom, že si ho aj Ty zvykneš nosiť a používať.
ja by som pred našimi psami neriskovala ozdobovať nič, ja som min.týždeň zavesila na dvere adventný veniec a ráno som našla dve mini stužky pred garážou. Nechem vedieť kam zmizol veniec, ozdoby a zvončeky z neho, ale som si istá, že manžel to na jar objaví ...

urma
13. dec 2011

@darinkazv v rodnom liste je na spodu taka kolonka, ake sa rodicia rozhodli uzivat priezvisko deti pre zensky a muzsky rod. Alebo sa mi to pletie s dakym inym dokumentom?

adik109
13. dec 2011

@takitak uf nedivím sa že si tak reagovala, ja by som lepšia veru nebola... ale hlavne že je všetko OK 🙂 občas nás vedia riadne postrašiť tie naše pokladíky... to máme ako tréning lebo po narodení toho strachu asi menej nebude...

urma
13. dec 2011

@takitak ja aj teraz tie obrusky casto mavam v kabelke, len na to wc som akosi nikdy nesla s kabelkou 😅

darinkazv
13. dec 2011

@urma to nemáš pri vypisovaní dokumentov o uzavretí manželstva? tam sme vypisovali mužský ženský tvar pre seba aj deti. lebo pri rodnom liste si nepamätám niečo také. ale nebudem ťa presviedčať, lebo neviem,ako je to teraz 🙂

takitak
13. dec 2011

@urma no aj to si myslím že nás miminká naučia. Nosiť všetko "potrebné" so sebou. Už som to písala ako to u mamičiek obdivujem ako vždy všetko majú so sebou, pripravené na všetko. Si myslím že kabelku nahradí taška ... taká plná všetkého

urma
13. dec 2011

@darinkazv bude to bud sobasny alebo rodny list, 😉 ja si to pamatam z roboty a tam sa mi hlavne tieto dva dokumenty dostavali do ruk. Sice som mala svadbu v july, ale veru na priezviska deti si akosi nespominam. 😅 ze ci sa vypisovali.

dennkaa
13. dec 2011

@ivanka.7 asi to tak u Kocha chodi - hned som spokojnejsia 🙂

urma
13. dec 2011

boooze, na co som narazila nahodou na nete 😠 v belgicku 4 mrtvy a desiatky zranenych na vianocnych trhoch 😒 .Daky imbecil strielal z kalasnikova a polozil vybusniny. Toto co uz je, aby sa clovek v civilizovanej zemi bal o hloy zivot na vianoce?? V berline zas otravene napoje...ja to kaslem, uz nechcem ziadne trhy navstivit 😢

takitak
13. dec 2011

@urma a sú tam aj deti ... fuj - niekedy ten svet ... ja akurát hľadám či tam nie sú medzi zranenými slováci ... vidíš ani vianoce nie sú sväté pre všetkých ... a najhoršie je že to všetko je vedomé !!! čistý úmysel

dennkaa
13. dec 2011

Babulky, pridavam aj ja foto nasho stromceka 🙂

amanda683
13. dec 2011

@strihalka tak o tom,ze 12 hod.pred nic sladke neviem nic,mne sestricka nic take nekazala.

dennkaa
13. dec 2011

@urma ako sa dostanem do tej sukromnej temy v aprilovkach (mam ju medzi priatelkami), ale neviem ako na to :(

peka13
13. dec 2011

AHojte dievčatá, vobec vás nestíham čitať, vlastne ani počitač zapnúť....no ale chcela som Vám len povedať...včera som bola u doktora na kontrole a posunul mi termín pôrodu...dokonca tak veľmi , že ani neviem či vám tu možem pisať... zo 4.4.2012 mi to posunul na 24.3.2012...povedal, že je dosť veľká ale kludne to môže ostať na pôvodnom termíne...keď pozrel kedy som mala prvé pohyby aj tie vravia, ze by to malo byt skor...tak dufam,ze mala vie kedy treba 🙂

urma
13. dec 2011

@peka13 tak pretoooo si ty tak skoro citila pohyby a aj take velikanske brusko mala 😉 😉 Sa s tebou clovek vobec nemohol porovnavat 😀 no bodaj by hej, ked ste skoro mesiac predomnou
Ale stale to bude barancek

darinkazv
13. dec 2011

@urma určite sme tie tvary vypisovali v tých dokumentoch pred sobášom. rodný list vybavoval manžel, takže tam neviem, čo vypisoval 😝

peka13
13. dec 2011

A ešte som zabudla jednu vtipnú príhodu 🙂 keď som čakala v čakárni u doktora, jedna tehotná pani sa ma pýtala, či už mám termín, a ja na to, že joj ešte nie ešte plné tri a pol mesiaca a ona, že naozaj? Ja už som v 33 tyždni a niesom ani zďaleka taká veľká ako vy 🙂
Aj mne sa zdá, že za posledný týždeň mi bruško akosi poskočilo 🙂 Ninka asi veľa papá 🙂

peka13
13. dec 2011

@urma to teda...ale ja by som bola radšej dlhšie tehotná ako kratšie 🙂 i keď už teraz ma bolia kĺby tak uvidím či už v osmom nebudem prosiť malu aby už išla 🙂

ivetka1981
13. dec 2011

@dennkaa náááádhernýýý

peka13
13. dec 2011

@urma je to hrozne čo sa vo svete robí, nechápem ☹

dennkaa
13. dec 2011

@ivetka1981 dakujeme, to je manzelove dielo

efci
13. dec 2011

@dennkaa krááááááásny fialový 🙂