Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@bambulka1010 kvoli tomu sa naozaj netrap, ja mam 88 cm - podla mna je to uplne v pohode
@dennkaa
@bambulka1010
dievcata, ja mam cez pas 65cm a cez pupok 70cm.... cize .... no zasa depresia, kua :(
@teleranka No tak sme na tom presne rovnako. Presne aj večer mi býva zle ako idem spať. Najlepšie mi je poobede. Aj ja som pribrala len nejaké 2 kilá. Ale tak bruško možno potom vystúpi tak riadne v poslednom mesiaci 🙂 Som rada, že som neni sama. Lebo keď som pozerala fotky niektorých báb, tak mi aj sánka spadla. A ja stále nič, len to trošku teraz vypadá ako keby som sa pekne najedla. A to som doma na PN už 2 mesiace, a som si myslela, že ako zostanem doma z práce,že začnem len priberať 🙂
@bambulka1010 aj ja som doma na PN a iba lezim, teiz som myslela, ako budem priberat...navyse uz nesportujem..a dajako nikde nic :(
@dennkaa Ok to som rada no ja mám 86 cm. Tak hádam nám to vystúpi posledný mesiac a potom poriadne 🙂
@teleranka Aj ja veru len ležím, celý deň len buď pri PC alebo pri TV. A nič iné. Ani von sa mi nechce chodiť, keď je taká zima 🙂 Aj ja som prestala cvičiť, ale nebadám na sebe nejaké zmeny ...
@bambulka1010 neboj nic, aj my budeme mat pekne bruska.. hlavne je, aby boli anjelikovia zdravucki, ci uz mame vacsie alebo mensie bruska. uz vies, co cakate, girl or boy?
@ teleranka No veru len nech to je zdravučké 🙂 Ešte neviem čo to bude, teraz vo štvrtok idem na sono ku svojej gynekologičke, ale má len 2 D, tak neviem či mi to povie naisto. Ale 2.1. som objednaná do Hlohovca na 4D sono. Tak tam nám to už povedia na 100 % Len som zvedavá, bo už aj mená mám vymyslené aj viem aký kočík by som chcela, len nech sa mi to ešte potvrdí, čo to bude 🙂 a ty ako, už vieš?
@teleranka No veru len nech to je zdravučké Ešte neviem čo to bude, teraz vo štvrtok idem na sono ku svojej gynekologičke, ale má len 2 D, tak neviem či mi to povie naisto. Ale 2.1. som objednaná do Hlohovca na 4D sono. Tak tam nám to už povedia na 100 % Len som zvedavá, bo už aj mená mám vymyslené aj viem aký kočík by som chcela, len nech sa mi to ešte potvrdí, čo to bude a ty ako, už vieš?
ahojte dosť ma bolia posledné 2dni nohy aj kríže a mám problém aj z čerevamy dosť ich upcháva ja už neviem čo mám jesť aby mi bolo lepšie nevie mi niekto poradiť alebo má niekto podobné ťažkosti celkovo niekedy cítim takú nepohodu v brušku potom to zas prejde je to normálne
@zuzanka2905 skus ovsene otruby za lyzicku nasypt do polievky, jogurtu alebo ovsene vlocky s mliekom. A pomaranocvy dzus rano je tiez dobry. A pecivo iba celozrnne, semiackove.
@efci no tak pomaranče celkovo mi robia velmi zle strašne sa mi robí kyselina je to otrasné a z mlieka ma tiež nafukuje
@zuzanka2905 s mliekom som aj ja mala prve 4 mesiace problem, ako balon som bola po nom, aj po jogurtoch. Ale odtrpela som si to aspon raz za tri dni s tymi vlockami. Ale tak skus aspon trochu do polievky alebo do vyzivy.
@efci no práve jem tie vločky stále ma strašne nafukuje to je hrozné užívamaj espumisan aj probiotiká ale nejak nepomáha mne na začiatku nič nebolo a teraz ked som v 6mesiaci tooto dúfam že to bude ok
@bambulka1010 : joj dakujem....ja som bola vcera taka vystrasena, ze som len tazko dokazala neplakat ked som na to myslela....dnes je to uz v pohode. vraj je to pomerne caste a v 95 percentach pripadov ide o plany poplach....uvidim aky bude ten zaludok pri kontrole o mesiac...tebe drzim palce na ultrazvuk a verim ze to bude pre teba kraaasny zazitok. Budes mat aj DVD?
joj dievcata, aj mna sa furt pytaju ci uz mam pred porodom 😀 mno....ja som nebola nejaka chuda ani pred tym, ale teraz mam uz 10 kg viac nez pred otehotnenim....zacinam sa obavat prichadzajucich Vianoc :-/
@efci okrem bokov som bola kost a koza, to je pravda. lekar mi povedal, ze nemozem ocakavat, ze sa mi narodi valibuk pri mojej postave. :( mozno mi to tu maloktora uveri, ale ja by som naozaj mala radsej vacsie brusko a nemodelkovske miery :( ale nevladzem viac jest, byva mi potom zle :(

@peka13 mna sa tiez uz pytali ci to bude coskoro 😎 A papka aj mimco aj maminka 😀