Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Hm, ja som si to iba teraz tak merala, ja mám 86 cm...
@bambulka1010 kvoli tomu sa naozaj netrap, ja mam 88 cm - podla mna je to uplne v pohode
@dennkaa
@bambulka1010
dievcata, ja mam cez pas 65cm a cez pupok 70cm.... cize .... no zasa depresia, kua :(
@teleranka No tak sme na tom presne rovnako. Presne aj večer mi býva zle ako idem spať. Najlepšie mi je poobede. Aj ja som pribrala len nejaké 2 kilá. Ale tak bruško možno potom vystúpi tak riadne v poslednom mesiaci 🙂 Som rada, že som neni sama. Lebo keď som pozerala fotky niektorých báb, tak mi aj sánka spadla. A ja stále nič, len to trošku teraz vypadá ako keby som sa pekne najedla. A to som doma na PN už 2 mesiace, a som si myslela, že ako zostanem doma z práce,že začnem len priberať 🙂
@bambulka1010 aj ja som doma na PN a iba lezim, teiz som myslela, ako budem priberat...navyse uz nesportujem..a dajako nikde nic :(
@dennkaa Ok to som rada no ja mám 86 cm. Tak hádam nám to vystúpi posledný mesiac a potom poriadne 🙂
@teleranka Aj ja veru len ležím, celý deň len buď pri PC alebo pri TV. A nič iné. Ani von sa mi nechce chodiť, keď je taká zima 🙂 Aj ja som prestala cvičiť, ale nebadám na sebe nejaké zmeny ...
@bambulka1010 neboj nic, aj my budeme mat pekne bruska.. hlavne je, aby boli anjelikovia zdravucki, ci uz mame vacsie alebo mensie bruska. uz vies, co cakate, girl or boy?
ahojte.tiez som jedna z vas a termin mam v aprili 🙂
@ teleranka No veru len nech to je zdravučké 🙂 Ešte neviem čo to bude, teraz vo štvrtok idem na sono ku svojej gynekologičke, ale má len 2 D, tak neviem či mi to povie naisto. Ale 2.1. som objednaná do Hlohovca na 4D sono. Tak tam nám to už povedia na 100 % Len som zvedavá, bo už aj mená mám vymyslené aj viem aký kočík by som chcela, len nech sa mi to ešte potvrdí, čo to bude 🙂 a ty ako, už vieš?
@teleranka No veru len nech to je zdravučké Ešte neviem čo to bude, teraz vo štvrtok idem na sono ku svojej gynekologičke, ale má len 2 D, tak neviem či mi to povie naisto. Ale 2.1. som objednaná do Hlohovca na 4D sono. Tak tam nám to už povedia na 100 % Len som zvedavá, bo už aj mená mám vymyslené aj viem aký kočík by som chcela, len nech sa mi to ešte potvrdí, čo to bude a ty ako, už vieš?
ahojte dosť ma bolia posledné 2dni nohy aj kríže a mám problém aj z čerevamy dosť ich upcháva ja už neviem čo mám jesť aby mi bolo lepšie nevie mi niekto poradiť alebo má niekto podobné ťažkosti celkovo niekedy cítim takú nepohodu v brušku potom to zas prejde je to normálne
@zuzanka2905 skus ovsene otruby za lyzicku nasypt do polievky, jogurtu alebo ovsene vlocky s mliekom. A pomaranocvy dzus rano je tiez dobry. A pecivo iba celozrnne, semiackove.
@efci no tak pomaranče celkovo mi robia velmi zle strašne sa mi robí kyselina je to otrasné a z mlieka ma tiež nafukuje
@zuzanka2905 s mliekom som aj ja mala prve 4 mesiace problem, ako balon som bola po nom, aj po jogurtoch. Ale odtrpela som si to aspon raz za tri dni s tymi vlockami. Ale tak skus aspon trochu do polievky alebo do vyzivy.
@efci no práve jem tie vločky stále ma strašne nafukuje to je hrozné užívamaj espumisan aj probiotiká ale nejak nepomáha mne na začiatku nič nebolo a teraz ked som v 6mesiaci tooto dúfam že to bude ok
@zuzanka2905 Mne vždy zaberie surová mrkva alebo mrkvový šalát 😉
no vyskúšam dakujem za radu 😉
@bambulka1010 : joj dakujem....ja som bola vcera taka vystrasena, ze som len tazko dokazala neplakat ked som na to myslela....dnes je to uz v pohode. vraj je to pomerne caste a v 95 percentach pripadov ide o plany poplach....uvidim aky bude ten zaludok pri kontrole o mesiac...tebe drzim palce na ultrazvuk a verim ze to bude pre teba kraaasny zazitok. Budes mat aj DVD?
joj dievcata, aj mna sa furt pytaju ci uz mam pred porodom 😀 mno....ja som nebola nejaka chuda ani pred tym, ale teraz mam uz 10 kg viac nez pred otehotnenim....zacinam sa obavat prichadzajucich Vianoc :-/
@efci okrem bokov som bola kost a koza, to je pravda. lekar mi povedal, ze nemozem ocakavat, ze sa mi narodi valibuk pri mojej postave. :( mozno mi to tu maloktora uveri, ale ja by som naozaj mala radsej vacsie brusko a nemodelkovske miery :( ale nevladzem viac jest, byva mi potom zle :(

@peka13 mna sa tiez uz pytali ci to bude coskoro 😎 A papka aj mimco aj maminka 😀