icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
13. dec 2011

@dennkaa
@bambulka1010 pokud merite pres pupek tak fakt budte v pohode.-D109 😀

efci
13. dec 2011

@zuzanka2905 neboj bude to fajn, mozno az po porode, ale to vydrzime 🙂 Nafukovanie je aj z hormonov, mna pri prvom nafukovalo 9 mesiacov a teraz detto... Len pri prvom som mala navyse este aj zapchu, teraz aspon toto je u mna OK.

zuzanka2905
13. dec 2011

@efci A tiež si pocitovala take tlaky v brušku akoby sa maternica raz nafukla a potom už dobre take ako sem tam aj po bokoch

efci
13. dec 2011

@zuzanka2905 pocity som mala vselijake a ty si pisala, ze ta aj krize bolia...to tiez moze byt ak mas crevo plne, tak to tam vsetko na vsetko tlaci a suvisi to dokopy....jaaaj neprijemne to je.

zuzanka2905
13. dec 2011

@efci no ved ale to je take že raz to cítim aj v krížoch teraz som zjedla tie ovsené vločky a už ma kríže nebolia len ma príšerne nadúva 😅

urma
13. dec 2011

@teleranka ja som mala vzdy postavu oplacanu na bokoch a inde nist 🙂 Teraz vypadam z kazdej strany rovnako 😅 kolko zadku tolko brucha a tolko na kazdom boku. Fakt uchvat 😀 Uz nech mam to brucho vacsie, aby bolo dominantne 😀 lebo som jak taka hruska dvojita

darinkazv
13. dec 2011

@efci jj, ja som písala. 🙂 no, mňa kríže vôbec nebolievajú 🙂 ja skôr mám problém, že stačí mi 5 minút normálnej chôdze a už mám neznesiteľné kŕče do celého brucha. :( a teraz mám ešte členok vyvrtnutý, tak som pri tom pečení striedavo stála, sedela 🙂 mňa pečenie a varenie hrozne baví, aj keď mám rúru, z ktorej ma poráža. ale tých 8 hodín už bolo dosť aj na mňa 😀

efci
13. dec 2011

@zuzanka2905 teraz uz len "paru vypustit" 😀

zuzanka2905
13. dec 2011

@efci no hej 😀

maxara
13. dec 2011

Caute krasky..
dnes som priserne vela makala tu po dome.. Ninka mi velmi pomahala, sikulka moja .. rozhadzala mi niekolkokrat tie iste sufliky, kazde jedlo po polke kuchyne a to len preto, ze som sa dala na farbenie podsedakov na kuchynske stolicky, plus som pritom samozrejme varila a upratovala kuchynu a obyvacku, kedze zajtra je u mna kruzok julovych sikovnych ruk, samozrejme aj s detickami.. bude vesellooooo

@strihalka draha, co uz so mnou narobis, ja som taka strasne ukecana, ze keby si ma mala pocuvat, tak si rada, ze si mozes precitat siahodlhy prispevok 😀 ved ale kludne ma preskoc 😉

@zuzanka2905 mne na zapchu v prvom tehu veeelmi zaberalo lanove semienko

lillienn
13. dec 2011

@zuzanka2905 mne jednoznačne zaberá, keď si odšťavím červenú repu, ale asi iba 1/4 alebo 1/2 a skombinujem to ešte s nejakým ovocím alebo mrkvou, čo chceš. Ale tá repa má pre mňa neskutočné účinky 🙂

strihalka
13. dec 2011

@maxara mojaaa, ja to nemyslelaaaaaa vubec zleeeeeee
, me to jen rano napadlo🙂ze jak jsem to videla🙂 a vidis jeste jsem napsala spatne jmen, jsem to ale trouba,a le jak jsem to psala na phonu a nebyle jsi nikde na strance napsana, tak jsem aj premyslela, ci jsi maxara, nebo maxmara😀
no trapas☹

huterika
13. dec 2011

@zuzanka2905 Ja som na "nafukovacky" jedla susene slivky a pijem vodu Hepar tu vo FR je obohatena o magnezium bezbublinkova to mi poradila Dr. este ked som nemala pri sebe espumisan. A krize tu bolia viacere aj chrbtica aj mna a baby si tu radili na to cvicit jogu alebo pilates. Len ja tu pristup k takemu niecomu nemam.

Inak ja som tiez jakasi lemra dnes sme vysli von ze na postu a do lekarne dokupit zasoby kremu na strie a asi po 20min chodze som citila take neprijemne bolesti v krizoch ze som sa o svojho musela opierat a stat na mieste a sadat si kde sa dalo 😒 A to nas cakalo dalsich 5hod po obchodoch riadne zasoby jedla a darceky a take nastastie som to nejako rozchodila ale fakt otras aka bolest to vie byt neprijemna

elfka.elfka
13. dec 2011

ahojte vsetky nove tehulky, vitajte 🙂 je to krasne ze stale niekto pribuda 🙂

adik109
14. dec 2011

@zuzanka2905 mňa zachránili ľanové semiačka, normálne si ich pridávam do jedla, dá sa z nich urobiť aj odvar ale to by som skúšala len ak si doma lebo to je fakt sila 🙂

amanda683
14. dec 2011

dobre ranko tehule 😀

maxara
14. dec 2011

Dobre ranko.. ja som musela vcera extra rychlo prchnut, lebo ako som dala odoslat toto co som napisala, tak som zacula zhora rev a grcku.. 😒 Ninke zabehol soplik.
Dnes k nam pridu baby, som zvedava co vytvorime, ale veeeelmi sa tesim 🙂 😵 😵 uz som si aj hlavu umyla 😀
@strihalka draha ved ja som to ani v zlom nepochopila.. len som upresnila, ze by to mohlo byt aj horsie 😉 😀 a ze teda o tom viem.. v julovkach som zial dlzkami prispevkov povestna 😅

maxara
14. dec 2011

@adik109 uff tak odvar som z nich neskusala, ale viem si to predstavit, kedze aj len obycajske zaberaju paradne a to ani nie podrvene.. 😝

adik109
14. dec 2011

@maxara no ja som našla na nete že keď je fakt zle tak ich treba trochu podrviť a zaliať ako čaj, a asi deci toho odvaru treba ráno vypiť nalačno a poviem ti toto fakt skúšať len keď je človek doma :D ale tak keď už si nevieš pomôcť inak tak je to stále lepšie ako skúšať nejaké preháňadlá. A do jedla sú super ako prevencia, už problémy nemám 🙂

pimpilla
14. dec 2011

Dobré ránko tehulky 😉 včera sme sa trochu fotili, ale som sa narehotala, synček chcel počut bábo 🙂

zuzanka2905
14. dec 2011

@huterika mna tie kríže trochu prešli lebo to mám všetko pospájané s tými čerevamy a ono mi to ide aj do chrbta a všade ja som včera dala ovsene vločky a mám pocit že pomohli musím ich dávať každý den

eviko25
14. dec 2011

Dobre ránko, ja som teda včera absolvovala kontrolu v 24 tt. Doktor si ako vždy niečo šomral popod nos a iba povedal. že ja zatial všetko v poriadku. Ja zboznujem to jeho ZATIAL 😠 . Bol tam aj manžel ale na obrazovke sme videli iba samé machulky. Ja neviem či to má tak priblížené velmi alebo je to dáka kraksna to jeho sono. Povedal aj co to bude 😀 , ale to do tabulky nahlásim az po piatkovom 4D. Ako fakt len preto som nanho vcera nevyskocila od zurivosti, ze mi zase nic nehovori, lebo dufam, ze na tom 4D bude doktor zhovorcivejsi.

maxara
14. dec 2011

@adik109 veru su na nezaplatenie. Ja som si ich pri Ninke nemohla vynachvalit, lebo to som strasne trpela, ale az tak v siedmom.. takze mozno zachvilku zas ma zapchy prikvacia 😒 ale tak uz viem co na ne 😉 😀
@eviko25 ani manzel nevyletel? mm by sa pytal odusu 🙂 no a uz aj prezrad, co ti povedal, co mate v brusku?

bambulka1010
14. dec 2011

@evaharg Neviem či si budeme dávať DVD alebo len fotky, to som ešte neni rozhodnutá 🙂 Sa tešíme, je to naše prvé bábo. A neboj sa všetko bude v poriadku, aj doktori sa často mýlia.

urma
14. dec 2011

Dobre rano, dnes som sa zobudila strasne neskoro, a mozno len preto,ze mi zvonil phone 😅 Este skoro rano pospiaci som vyhodila psa na chvilu, lebo piskal za dvermi a vratila sa spat 😀 Potom pistal zas, neviem, ci sa ten prvykrat vobec vyvencil, on sa totiz chodi von len kukat 😕 naokolo a ja niiic. Zato mi porozoberal zas stromcek, uz to prestava byt vtipne. Som musela vsetky tie lakave ozdoby dat hore. Jednu pozlatenu sisku zezral uuplne a dve hviezdicky len o snurky s goralkou prisli.

eviko25
14. dec 2011

@maxara Manžel ten je kľudas, ale pytal sa aj on. Ked sme sa napríklad pytali koľko už asi meria a váži, tak doktor na to, že to sa nedá presne povedať a je to iba také orientačné, ale že už má asi 650 - 670g a 24 cm. Váha by bola aj OK ale tá dlžka sa mi nezdá. Ale ja už nejdem penit a rozčulovat sa a počkám si na to 4D. No a kedze toto su vsetko iba doktorove odhady, tak aj to pohlavie berem s rezervou a nechavam to do piatku 😉 Zase bolo nejako zadočkom otocene - BARAN ako sa patrí 😀
Jáááj a dnes som sa preobjednala, lebo že si idem zapísať do diára ďalšiu kontrolu 13.1 a to je piatok 13 😅 Nie som inak poverčivá, ale v piatok 13 tam na kontrolu nechcem isť 🙄

urma
14. dec 2011

@bambulka1010 na tom DVD som mala vlastne nahrane cele to vysetrenie, ako meral kosticky. Ale nie je tam dako excelentne zachytene hybajuce sa babo. Ja som si to inak predstavovala. Dr. furt hybal so sondou a hladal nieco, takze preto...Ale mozno to maju ine baby inak.
Ja som sa ale vytesila hrozne, lebo nam povedal pohlavie a ze vsetko mame v najlepsom poriadku. A to je hlavne,

bambulka1010
14. dec 2011

Aj ja chcem počuť hlavne to pohlavie a že je všetko ok. Na tom DVD mi ani tak nezáleží. Fotku by sme asi chceli, mám len z 2 D ale tak to nie je poriadne ani vidieť. Už som strašne zvedavá čo to bude. Neviem stále hovorím v ženskom rode aj vecičky pozerám stále ružové 🙂 Možno nejaká predtucha. My to máme tak 50 na 50. Z priateľovej strany sa rodia len chlapci a z našej strany sa rodia len dievčatá, tak sme nedočkavý 🙂

bambulka1010
14. dec 2011

@urma Aj ja chcem počuť hlavne to pohlavie a že je všetko ok. Na tom DVD mi ani tak nezáleží. Fotku by sme asi chceli, mám len z 2 D ale tak to nie je poriadne ani vidieť. Už som strašne zvedavá čo to bude. Neviem stále hovorím v ženskom rode aj vecičky pozerám stále ružové Možno nejaká predtucha. My to máme tak 50 na 50. Z priateľovej strany sa rodia len chlapci a z našej strany sa rodia len dievčatá, tak sme nedočkavý

bambulka1010
14. dec 2011

@pimpilla podarený ste 🙂 a aké bruško už 🙂 to ja mám bruško ako keby som sa len dobre napapkala 🙂