Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ja idem na gluk.test 9 januára, ale nemusím pit glukozu, nakolko som povedala lekárovi že som ju s prvým synčekom vyvracala, tak on hned že je to tak uplne zbytočné takže budem jest nalačno 2 suché rožky, zapit voou alebo neslad.čajom o 2 hod. sa dostavím do poradne, pichnú ma a to je všetko, tak som sa bála, ale toto bude hračka 🙂
a ja idem zajtra na glukozovy test 😖
@elfka.elfka zaujimave, mne zatyial teda merali len cukor nalacno, co som velmi nepochopila naco...ale tak mozno na tom nieco bude, ohlasim sa v januari ci ma poslali na riadny test ci nie.
Mna caka tento "super test " 29.12. - mne to bolo uplne jedno kedy mi daju termin, lebo ja cez Vianoce zjem tak max. dva kolace a skoncila som :D Skor ako na kolace sa tesim na zemiakovy salat a kapustnicu, mnamky 🙂
ja som strasne na sladke kazdy den musim nieco sladke spapat ale pred tehotenstvom sladke som vobec nemusila
Inak dnes som mala mensi zachvat objednavania cez net. Bude dalsia vybavicka a cez 100 e v keli 😀 No co, ved raz sa to kupit musi aj tak... No a budeme mat vanicku modrucku, protismykovu pre grimblavu mamku 🙂 Presne tu, co ste tu niektora odporucala, Ondra evolution aj s drziakom na vanu. Huraa. Kocik bohuzial stale nemam objednany, lebo neviem stat, kam ho maju dorucit 😀 nieto este adresu.
@urma he he ja mavam tieto zachvaty dost casto 😀 Ale pre mimco este nemam nic nove zatial kupene, cakam na januar.
Ja som kolacov urobila malo tento rok, plnkovy ani nebude ziadny, ten az na Silvestra - Parizsku tortu si urobime. Ale tiez mam ohromnu chut na salat a kapustnicu a rezne.
Moje dieta neviem co malo za rodeo poobede v bruchu, zvonku ho az tak citit nebolo ale zvnutra ma dokopalo teda na fest, do zaludka, az mi zle bolo 😒
@efci ja mam dost veci po sestre, ale to su fakt take na donosenie, alebo ked nebudem mat uz co na maleho...
Mna dnes kopal zas do mechuru, tiez tak vnutorne. To moc casto nemavam taketo pohyby, ale asi uz budu aj take 😀
Ja som upiekla zatial 2 druhy sucheho v.peciva, ale ja nie som narocna na druhy ale na mnozstvo. Mne nestaci ze 1-2 kusocky, to ja vzdy jem do nasytenia 😅. Plnkove to az tak velmi nemusim, tuto vecernu tortu som dostala od nasich vzorku, tak co s nou uz 😉
A ja este stale nic nenakupujem :D akurat na seba som si kupila sveter (teda mamina mi na Vianoce kupila) krasny dlhy, ktory mozem nosit az do porodu :D Ale je pravda, ze v byte u svagrinej este na mna cakaju nejake veci na malu, tak najskor chcem to prebrat, aby som videla, co si vlastne mam este kupit... aby som nemala zo vsetkeho po xy - hlavne male cisla, ktore sa nevynosia poriadne.
A s ostatnym sa spolieham na rychly zatah u sesternice, ktora ma obchod s potrebami pre babatka🙂
@ivanka.7 vsetci strasia s tym, ze nekupovat malicke cisla, ze sa nevynosi...ale ved zas nemozem tocit dvojo,trojo dupaciek a kosielok, nie? Ci ano? To by som musela ale kazdy den prepierat 😕 a bude sa mi to chciet? 😅 Fungovali ste niekto tak? Ja momentalne kupujem 56 na zaciatok, ked sa mi nieco pozdava, tak 62 ale pre istotu aj 50 cosi, nech nie je utopenec, ak bude drobnejsi...
@urma no ja som kupila asi 5 body v prvom osiali niekedy okolo tretieho-stvrteho mesiaca, prave v tych malych cislach a potom uz nic; mam doma este igelitku veci od maminy, kde su vecicky 50-68 (asi, nepozerala som to tak podrobne) a potom je nieco este u svagrinej - takze na zaciatok mi isto bude stacit a keby som nieco potrebovala este, pre mna je najmensi problem poslat manzela do obchodu, nech nieco kupi, on je sikovny🙂
@urma ja mam inak sladke moc rada, ale prave vtedy, ked je toho vela napecene, mi ako na potvoru nejdu na chut a vtedy ked nie je upecene nic, by som aj vrazdila za nejaky kolac 🙂 inak ja ficim teraz dost na horalkach - kazdy den musim mat jednu a celkom mi idu aj lentilky 🙂
Dnes som na seba maximalne pysna, vsetko pekne upratane, pozehlene, nakupene ... a momentalne nechtiky nalakovane, nozicky vylozene, manzelik lezi pri mne na gauci, malinky si kopka - uplna pohodicka. Zivot je prosto uzasny 🙂
babulky asi me zabijete.....minuly tden mi odesel pc do vecnych lovist, dnes byl v nemocnici, komplete mu vypumpovali zaludek a je to pryc, vsechno....nektere veci mam ulozene na disku, ale posledni aktualizace do tabulek cca 26 clenu je pryc a ja vzdy jak zapsala aktualizaci tak jsem zprvu tu smazala...no mrzi me to , ale je ptorebne VSECHNY AKTUALIZACE POSLAT JESTE JEDNOU. dekuji a doufam, ze me pochopite
@urma s tym glukozovym testom je to evidentne rozne ako to kde robia, ja som mala tu najmenej friendly verziu, ked ti beru krv aj ocikavas papierik pred vypitim glukozy, potom priamo pred tebou urobi tetus glukozu, ktoru aj hned vypijes a potom beru krv+ocikavas po hodine a po 2 hodinach...a nemas medzitym vrajze jest a fajcit, pit vodu nam dovolili....ono moc hladna po tom nie si, lebo predsalen je to cista energia ta glukoza, akurat si treba zobrat nejaku zabavku na tie 2 a viac hodin...u nas teda tak 2,5 hodky, lebo tam bolo hrozne vela zenskych a slo to pomaly po jednom...
inak 50tky uz urcite nekupuj, 56 a 62 ti stacia, presne ako vravis daju sa vyhrnut rukavy a babu to ani na nozickach nebude vadit ked bude dlhsie, kedze sa moc nehybe...prinajhorsom raz za 2-3 dni operies, ale su fakt zbytocne tie mini veci...
@carrie84 no foto a filmy jsme si zalohovala minuly vikend...jen tu tabulku jsem mela ulozennou tu starou ale nove aktualizace ee☹
jppj, no ucim se, novy prohlizec, uplne novy pc☹no super, akoze dobry, aspon mi funguje,a el kde je muj stray pomaly, a perfektne nastaveny primo pro me??
chjoo
my sme mali niektore dni spotrebu 7 bodiniek na den, a mala som ich presne 7, takze sa treba pripravit na to, ze sa perie kazdy den. preto je tiez super, ked mas podobne farby - aby sa mohlo prat naraz, najlepsie biele a peries aj splienkami a perinkou a podobne. a tiez som za vacsie cisla, deticky sa rodia velke, a priberaju aj polkilecka za tyzden, to fakt nevynosis poriadne. mimochodom, ked je dlhsi rukav aspon si neposkriabe babatko tvaricku. do pusinky si este rucky nedavaju takze vpohode. a kto ma extra setriace chutky, tak existuje taky zlepsovak, vnutorna vlozka na bodinka, taky pridavny kusok ktorym sa zvacsi kazde bodinko o cislo a takto viete preskakovat obdve velkosti zakazdym, pozriem ci to niekde najdem na nete aby ste vedeli o com pisem, ale sikovna mamicka to v pohode usije. ja som si napriklad kupila velke balenie bodiniek, napriklad v tescu kde ich bolo 7 - jedno bodinko som pouzila na usitie toho jedneho pridavneho pasu s cvokami..

Tak mne dr posunula lukozovy test az na januar - ze po sviatkoch by mi urcite vysiel pozitivny 😀 Ale nastastie mi ho urobi ona - ja si doma vypijem cukrovu vodu s citronom a len pridem na krv a hotovo 😉 Keby som mala letiet niekam do nemocnice, tak by ma porazilo asi 😝