Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Tak som si prezrela znovu tasku s vecami - su tam 3 kosielky, 4 body, 2 overaly, ponozky a potom vacsie cisla🙂 Plus este musim ratat Vianoce, ze daco "pride" a veci u svagrinej, tam sa toho isto najde prave malickeho, lebo odchadzala s polrocnou dcerkou do Norska, takze veci, co mala z nich vyrastla, budu urcite tam🙂 A ked si prejdem jej zasoby, tak mozno dokupim daco, ale na to casu dost🙂
@elfka.elfka tak toto je super, ale fakt to vidím prvý krát 🙂
@elfka.elfka zaujimave, este som to asi nevidela predavat, ja som toho este nevidelaaaa 😅 No a ja teda sikovna maminka na sitie, strikovanie a spol urcite nie som. Ale nemoze vediet kazdy vsetko, no ne? 😉
Ja som ešte tiež pre bábo nič nekupovala, lebo mám strašne vela aj po synovi aj po krsnom synovi, ktorý sú obaja marcoví, č.56 mám asi nejakých 25 bodíkov, ale kedže neviem ešte čo to bude tak čakám, a keby bolo dievčatko tak pár ružových dokúpim 🙂 kočík moc ani velmi skor kupovat nechcem, ved ked sa narodí tak sme ešte pár dní v nemocnici, a mám na nete vyhliadnutý, takže manžel objedná, však je to záležitost pár dní 😉 a čo sa týka tých čísielok na oblečenie pre bábo, to je pravda že rýchlo vyrastú, ale zas to záleží od situácie, ja som mala prichistané od č.56 a vyšie, predčasne som porodila malinké 2 kg bábetko, takže mi musela rodinka pokupovat predsa len aj číslo 50, takže človek nikdy nevie 🙂
bre ranko 😎
ja sa chystam prechadzat vecicky teraz cez sviatky, nase po dcerke putovalli po rodine, takze musim pozriet co sa vratilo a v ako stave. brat ma teraz trojmesacne babatko, takze este od nich sa nam kopec vrati..... urcite si nakupim v kazdej velkosti aspon 7bodiniek, prve cisla z tych zavinovacich, tie ktore sa pretahuju cez hlavu deticky neznasaju. ja budem kupovat pravdepodobne cez net asi ebay a nakupim si bodinka rovno do roka a pol, to sa nosi stale a vyjde ma to takto lacnejsie. ostatne sa spolieham ze budeme mat v dobrom stave...
Ja mam vsetko tu (aj vo vacsich cislach) okrem jednej kosielky zavinovacie alebo celorozopinacie🙂 No a podla toho najazdu u svagrinej uvidim, kolko toho este bude treba🙂 a keby bolo velmi zle a mala by sa pytala skoro, ze by bolo treba tu 50tku, tak tu hned pri nas su dva obchody s detskymi vecami (ak neratam, ze do Tesca je to autom tiez coby dup) - mozem vyslat maminu alebo manzela🙂
Hlavne si ale musim dat do poriadku byt, dovolenku mam len taku polovicnu odvcera, doteraz nebol cas ani slamku prelozit, tak musim teraz.
@ivanka.7 suhlasim, ak by nahodou chybala 50tka, manzelia vybehnu, aj ti menej znali si schmatnu jednu pani predavacku ta im proadi a je to..
@elfka.elfka a este ti manzelia nesmu byt v indonezii prave 😝 😠
Dnes tu davam dake same negativne prispevky, pardooon. Idem teda nieco porobit radsej. Inak je u nas krasne pocasie, slnko a mraz, takze idem sa prepnut na lepsiu naladicku 😉 Pekny den vsetkym
Dobre ranko 🙂 To je naozaj hotovy zazrak, ze svieti slniecko - aspon bude dobra naladicka. Dnes sa chystam upiect linecke kolaciky, nieco navarim na obed a kurier prinesie darcek pre manzelika 🙂
Inak @strihalka ked pises o novom PC, tak mam normalne obavy co ma caka. Manzel objednal dva nove PC (jeden pre seba a jeden pre mna) - lebo nas stary uz obcas vypoveda a dost sa on bijeme, ked sme doma obaja. Dufam vsak, ze si nan rychlo zvyknem, prist by mali dnes alebo zajtra ...
@urma jasné ved každý urobí podla svojho uváženia, ten čo som si ja vybrala má dod.lehotu 5 dní, a inak by mi kočík až tak moc nechýbal, lebo mám doma 2 krásne kočíky ,akúrat túžim po červenom 🙂 , ale keby dačo tak mimčo zatial šupnem aj do modrého 😉 aj keby bolo dievčatko 🙂 ja som z dediny takže ani pri synčekovi som moc nechodievala na prechádzky, iba ho vytlačila na dvor , on tam spinkal, a ja som si robila robotku 🙂
Dobré ránko bambuľky 🙂 Dnes som vstala s dobrou náladou, tak dúfam, že mi ju nikto nepokazí. V robote je to menej hrozné, ako som na Vianoce očakávala, doma prerábka finišuje a teším sa na sviatky, ako sa dobre u našich napchám šalátom. Koláče ku šťastiu nepotrebujem 😉 Jediné, čo ma jemne znervózňuje je to, že mám často pocit, že ma drobec kope strašne nízko, normálne až taký dojem, že vystrčí nohu von. Doktor ma pozrel, všetko mám vraj zavreté a v poriadku. Tak neviem 😒
@ava11 Podla mna je to normalne, moja krpata sa tak natahuje v bruchu, aj doktor vravel, ze ma este plno miesta - takze ju citim napravo pri pupku, aj uplne dolu, niekedy akoby mi triafala hrube crevo :D Este moze nohy natahovat ako sa jej zachce skoro, tak sa roztahuje 🙂 Ak je vsetko v poriadku, nie je dovod sa stresovat, naopak - kazdy den, co citis pohyby je super v tom, ze vies, ze je ok🙂 Ber to tak, ze ste si uz ten najvacsi stres prezili a chystaj sa na sviatky🙂
Ahojte,
som po poradni a všetko je tak ako má byť 🙂
táááák a tiež som sa objednala na 3D...idem 19.1....zdá sa mi to trošku neskoro, ale tak teším sa veľmi 😵
a 4.1. na tie glukózové testy, ale nič mi okrem toho, že mám prísť nalačno nepovedali...tak ako to je?môžem zobrať ten citrón so sebou či nie?
@ava11 moja ja si myslím, že je to tiež ok, ale takto keď som to ja minule napísala tak som skončila na druhý deň v nemocke 😒 ale neotvárala som sa takže to tým nebolo...
@ava11 @ivanka.7 aj mna nas fesacik v brusku kopcuje krizom-krazom (vcera mi parkrat ustedril ranu rovno pod rebra a chvilocku na to uz do mechura) - ocividne sa mu predvianocny cas paci a tesi sa na dobrotky 🙂 No a ake rodeo robil v noci - ani nechcite vediet.
A tak ako pise @ivanka.7 je fajn, ze mozeme miminka citit uz kazducky den - ked do mna stuchne, potlaci ci kopne hned som spokojnejsia a den je krajsi 🙂
dnes som v noci spala 4 hodiny vkuse,taky luxus, to sa mi nestalo od predminuleho piatka, tak neviem co s energiou zrazu, upratujem ako besna, neviem sa zastavit, aj strihalka ma inspirovala a zalohovala som si pekne vestko z notebooku a uz sa obzeram po dome co este by som mohla robit 😀
@dennkaa moja a to ťa až tak kope, že ťa to bolí?lebo ja nemám pocit, že by tie kopance boli čím ďalej tým silnejšie...ako cítim ich častejšie ako na začiatku, aj sú výraznejšie, že ich vidno na bruchu poriadne aj po priložení ruky to cítiť a poriadne, do konca mi na bruchu nadskakujú veci keď mám na ňom niečo položené, ale žeby ma to bolelo niekedy nemôžem povedať...
@elfka.elfka ináč aj ja mám odrazu neskutočné množstvo energie...manžel sa ma pýtal či ma niekto vymenil 😀
@atreyu tesim sa, ze ste ok.
Mne tiez nepovedali, ze si mozem priniest citron, iba ze nalacno a nejake 2 dcl caju si mam doniest. No ja si pre istotu zoberiem aj ten citron.
Nie, nie kopanceky ma nebolia - len su riadne silne. Brusino mi nadskakuje tiez poriadne - ja sa tesim z kazdeho pohybu, den bez kopancekov si uz neviem ani predstavit.
@ancovicka30 asi mas pravdu, ze to moze byt rozne. Ja mam testy naplanovane na 16.1. a mam prist nalacno a zo sebou si vziat dva oblozene rozky a 2dcl mlieka 🙂 takze este celkom prijemna ranajkova verzia by som povedala, i ked toto bezne na ranajky nejedavam.
caute tehulky,tak j mam dnes poradnu za sebou,no ziaden odber nic nespominal.Este nas caka poobede 4D,juj som zvedava ci nam ukaze tvaricku.Inak ja mam dojem ze Adelka velmi malo spi,asi tak 3x po hodinke inak je stale v pohybe 🙂
Baby mr se od vcera tam zle dycha☹(nizky tlak asi ci co ale udelam deset kroku a nemuzu, musim se zastavit a to nemluvim o tom hdyh musim se zakaznika mluvit , hruza. Vceea jsem si na tl dxla kolu rak mala zacala v brise cirkus, nl dnes zo pokracuje☹(neni hl brzo az na take velke dychavicne problemy??
Ja se budu objednavat dnes do GIN FIV na tridecko🙂 jen nevite jak tam jsou oteviracka??

@strihalka vobec si z toho nerob tazku hlavu,mrzi ma ta tvoja praca navyse, uz tak s tym mas kopec prace. pekne sa skamarat s pc a tabulka pocka po sviatkoch....dovtedy uz budu vsetky aprilovky vediet aj pohlavie, takze bude tabulka kompletna 😵