icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

dennkaa
21. dec 2011

@beronsche ja si to nijako neliecim, ak to neprejde ani po porode, tak potom sa s tym zacnem zaoberat
@ivanka.7 ja prave tie vitaminy papam rano s ranajkami, nikdy nie na prazdny zaludok, ale dnes uz vyskusam po veceri (akurat sa chysta)

dennkaa
21. dec 2011

@strihalka myslim na Teba, nech je vsetko co najskor OK

ivetka1981
21. dec 2011

@strihalka držkajte sa babenky....myslíme aj mi dvaja-teda ja a Maximko na Vás...

teleranka
21. dec 2011

@beronsche cauky, tak mne povedali, ze ten glukozovy test je povinny...u nas sa dokonca berie krv trikrat a nesmiem pocas toho nic jest :(((

teleranka
21. dec 2011

@dennkaa ahojky..pocuj, ja neberiem ziadne vitaminy, len kyselinu listovu a magnezium, kt. mi predpisuje doktor. a teraz rozmyslam, ci nerobim chybu, ze neberiem ziadne tehu vitaminy...
JE TU ECE NIEKTO, KTO NEBERIE ZIADNE TEHU VITAMINKY?

efci
21. dec 2011

@strihalka drzte sa, nech ste cim skor doma!!!

Ja idem akurat este za hodku pre otca na letisko, zajtra doobeda sa vrati mm a mozeme vianocovat. Juuuj neviem baby ako vy, ale mne sa cim dalej tym menej chce varit 😒 Mna to tak prestava bavit, co normalne sa v tom niekedy vyzivam, teraz ma nebavi furt vymyslat co a ako...
Dnes som akurat zistila, ze nemam to koliesko na pretlacanie zemiakov na salat, no dufam, ze to tu zozeniem, lebo teda rucne ich krajat na kocky... no ani omylom 😠

Pekny vecer vsetkym 😎

strihalka
21. dec 2011

@efci muj dedo kraji veskerou zeninu na kosticky rucne a dlouho sme nemohly prjit na, pro ten jeho salat je taaak uzasny
@teleranka ja taky zadne neberu ani listovku a babo je v dokonale forme

ancovicka30
21. dec 2011

@teleranka ja neberiem ziadne vitaminy, len magnezko od doktora tiez....v 1.trimestri som brala prilezitostne kys. listovu a teraz uz nic....aj v prvom tehu som to robila podobne, brala som vitaminy len v 1. trimestri, potom nic, resp. v 3 trimestri som brala este zelezo, kedze mi zistil dr. z krvneho obrazu ze treba...ale ziadne standardne komercne vit. zmesi...

palmarmj
21. dec 2011

@teleranka 😉 ja nic neberiem... Pytala som sa na to mojho gynekologa... a povedal, ze je to na mne, ale pokial mam dobre vysledky ... vyvazenu stravu.... a tak ... tak mi to doslaova odporucat nebude... tak neberiem... neviem, nie som odbornik.. ale cakam tretie babatko, pri prvom som poctivo brala Calibrum mama...ci tak nejak sa to voloalo... a maly bol po narodeni strasny placko... stale hladny... a nepokojny... pri druhom som nebrala nic a Jakubko bol od narodenia kludne, spave dietatko /co uz teraz zdaleka vobec nie je/... 😀 Neviem ci to moze byt ovplyvnene tymi vitaminmi.. ale clovek nikdy nevie....

ancovicka30
21. dec 2011

@strihalka drz sa a oddychuj, presne ako baby vravia, radsej nech ta maju pod kontrolou...

teleranka
21. dec 2011

@strihalka
@palmarmj
@ancovicka30 uz som myslela, ze som sama, co nic neberie 😖

dennkaa
21. dec 2011

@teleranka ja si myslim, ze staci aj to ak uzivas kyselinu listovu

teleranka
21. dec 2011

@palmarmj juj, ja dufam, ze aspon trochu vitaminkov sa malemu doatne, lebo od kedy som tehotna, moc mi nechutia zdrave veci 🙂 ale snazim sa denne aspn dve tri porcie ovocia ci zeleniny. ale uz som ako moj pes, slintam po klobaskach a sunke a mäsku 🙂

huterika
21. dec 2011

@efci Tak to koliesko na pretlacanie zhanam aj ja ale neuspesne naposledy som prekrajovala rucne 😠 co ine ostavalo.

Mne inak povedala gynekologicka ze ta kyselina listova ma zmysel max v prvych mesiacoch a pred pocatim ze potom uz nie tak neviem. Ja mam calibrum mami ale tiez si dam ze ked si spomeniem pocas dna.
Mne inak nejako ocervenievava casto prave oko, minuly tyzden som sa zobudila a polku oka krvavu taku rozdrazdenu akoby praskla cievka a dnes to iste, tak uvidim si ca to nebude opakovat 😒

strihalka
22. dec 2011

Mereni teploty,ATB do zily chjoo kdy toto skonci??

takitak
22. dec 2011

@strihalka myslíme na Teba, bude to určite ok tak to musíš nejak vydržať ... malá nech Ťa riadne kope aby si bola spokojná 🙂

adik109
22. dec 2011

@strihalka moja držte sa aj s maličkou, je lepšie že ste pod dozorom a uvidíš ani sa nenazdáš a budeš oddychovať doma 🙂 dúfam že aspoň tá tvoja geniálna gynekologička pochopí že tú PN ti mala dať už dávno :(

strihalka
22. dec 2011

@takitak nastesti mala uz kope radne a tak vim, ze ta je v poradku. Akorat byla vizita no stary dedek ze proc jsem odmitla ct srdce tak jsem mu rekla ze se bojim o babo a on ze muzu potom odmitat i hospitalizaci, pritom vcera ze pokud se vysledky nezhorsi tak neni potreba. Aj my to ta jedna povidala no a ted dostanu zprdunk☹(

@adik109 muz uz sefke nahlasil ze se do prace nevratim tak pokud nic gynek.tak obvodacka
Chjol je mi tu brutal smutno. Hlavne same baby co maji tesne pred porodem

adik109
22. dec 2011

@strihalka no to verím že ti je smutno, poznám ten pocit z nemocníc dosť dobre :( ale hlavu hore, určite sa výsledky rýchlo zlepšia a budeš oddychovať doma 🙂 Veď čo by sme kvôli tým našim drobcom nevydržali nie? 🙂

maxara
22. dec 2011

Ahojte krasky,
sto rokov som na vas kaslala, ale fakt sa nedalo.. mam kopec roboty a vobec to nechapem, lebo mi vobec neubuda.. mm mi tento rok s nicim nepomohol, iba s nakupom a aj to som si vypocula ako sa on chudak ponahlal a nemohol najst a aj tak polku nepriniesol. Akoze isla by som si radsej sama, ale od pondelka som bola chora a kedze zrovna vcera, ked uz by som aj mohla, nasnezilo, z coho sa samozrejme velmi tesim, pluh presiel popred branu a auto mam v garazi 😒 Takze by som si musela odkopavat cestu a to som nechcela, lebo mi obcas tvrdne brusko aj ked len upratujem alebo proste robim nejaku obycajnu domacu pracu.
Takze suma sumarum, napeciem nieco z toho co kupil a co mam doma a uvidim co vyjde 🙂 ale nieco urcite sa bude dat, takze hadam nebudem za lenivu gazdinku.
Inak sa mi vratili ranne nevolnosti 😔 dufam, ze to je len prechodne, uz ma to nebavi.

@efci draha ja tiez neznasam varenie v poslednej dobe. Keby som nemusela a dokazala by som zit len zo vzduchu, tak by som vobec nevarila a nechystala a ani nejedla. Ale pre Ninku a mm musim.
@ava11 zelame ti vsetko najlepsie k narodkam 🙂 hlavne nech sa ti splni nejaky tajny sen 😉
@strihalka draha, co to citam? 😕 😲 snad bude vsetko ok, urcite polihavaj a setri sa. A veru radsej vydrz pod dozorom, embolia nie je sranda. 😔 😔 Kazdopadne verim, ze je to len tym, ze malinka sa ti popresuvala kadejak a tlaci ti na nieco, na nejaku zilu alebo pluca.. Drzim palce a nech ste coskoro fit 🙂

maxara
22. dec 2011

@teleranka ja neberiem ziadne tehu vitaminy.. tento krat som aj chcela, kedze som otehu pomerne skoro po prvom tehu (v ktorom som tiez nic nebrala), ale nejako som si aj sice kupila cosi, ale zabudala som na to. A teraz uz urcite nezacnem. Jem vsetko, tak hadam ma drobak vsetko

svistinka
22. dec 2011

@teleranka ani ja neberiem zaidne vityminy, len prve 3 mesiace som brala kys. listovu 😉

dennkaa
22. dec 2011

@ava11 pripajam sa ku gratulantom a prajem Ti vsetulinko najlepsie k dnesnym narodeninkam 🙂

Dnes ma 1. rocik aj moja neterka a zaroven krstna dcerka Vivienka, len nemozem byt pri nej :( ale silno na nu myslim - aj sme spolu telefonovali - nesmejte sa, to mi naozaj spolu takto zvykneme telefonovat (ja jej: Halo Vivi, ako sa mas, co robkas, kde si dnes behala??? a ona mi odpoveda piskotom, rehotom a tymi jej hatlaninkami) Moc ju lubenkam.

A dnes idem piect skoricove klbka 🙂 Kazdy den trosku ... a dokonca som sa rozhodla, ze uz zajtra v predstihu uvarim kapustnicu, aby som toho nemala v sobotu vela, lebo tiez mi zvykne tvrdnut brusko, ked zrazu robim viac akoby som mala.

efci
22. dec 2011

@huterika z tohto mam hrozu, ze to nezozeniem 😠 A toho salatu musim urobit celkom vela, lebo my to mame dost radi, este aj dedo tu je a aby nam to vydrzalo aspon tri dni.....

@maxara ja by som tiez chcela si len sadnut za stol a noste mi 😝 Ako zvysni clenovia rodiny.

@dennkaa ja zajtra tiez uz tradicne salat nech je odstaty a tento rok prvykrat aj kapustnicu v predstihu idem robit, lebo ta je tiez lepsie ked postoji, ked sa tie chute riadne spoja 🙂 Mnaaaaam uz sa tesim na konzumaciu, na pripravu ani nie....

Dnes este na velky nakup do toho blazinca a finito.

atreyu
22. dec 2011

@strihalka moja držím pršteky,ale všetko dobre dopadne uvidíš 🙂 treba vydržať a trošku si poležať...nevieš aké si mala výsledky fibrinogénu, d-dimérov a trombínový čas?

peka13
22. dec 2011

@teleranka Ja beriem tehu vitaminy, ale som poriadny lajdák ☹ napr: niekedy aj tyzden si nic nedam a potom zistim, ze sa mi horsi plet alebo som malatna, lebo mam malo zeleza...no proste az ked nieco nieje ok tak si hned dam 🙂
Ja sa snazim zjest nejake tie susta zeleniny a ovocia, ale ako si mi prestalo chutit...najviac milujem mäsko, alebo vajicka, ...takto to je so mnou 🙂

teleranka
22. dec 2011

@peka13 toto mam aj ja 🙂 masko je moje 🙂 juuj 🙂

takitak
22. dec 2011

AHOJTE

TAK SOM NA TENTO ROK V PRACI SKONCILA. VERIM ZE NET NEBUDEM MUSIET ZAPNUT ASPON DO 2.1.2012 I KEĎ OBČAS SA NA VAS ASI PRIDEM KUKNUŤ.

ALE TAK PRAJEM VŠETKÝM KRASNE, SPOKOJNE A POŽEHNANÉ VIANOCE PLNE RODINNEJ POHODY, ZAZRAKOV A SPLNENÝCH PRIANI. A DO ROKU 2012 HLAVNE ZDRAVIE, LASKU, ŠŤASTIE, USPECHY A NAPLNENIE SNOV ... A PRE NAS VŠETKYCH TO NAJDOLEŽITEJŠIE ČO NAS V ROKU 2012 čAKA A TO PRICHOD ZDRAVYCH MIMINIEK .....

ivetka1981
22. dec 2011

@teleranka moja,ani ja nič neberiem...raz začal magnézium..toť vsio 🙂

zuzanka2905
22. dec 2011

@mimabulka Ahoj chcem sa ta opytať ešťe máš také pobolievanie čriev aj okolo bruška lebo ja dnes to je hruza čo zjem hned ma nafukne a už ma všade bolí ja už neviem čo robiť dúfam že do utorka nejak vydržím mám poradnu tak budem vravieť doktorovi o tých všelijakých pocitoch 😒