icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
20. dec 2011

@beronsche mozno proste ma nozicky otocene inym smerom a to co citis, su rucicky 🙂 alebo kopanceky z dialky. Ja mam placentu tiez vpredu, kopanceky tie original take silnejsie citim skoro vzdy vpravo od zaciatku. To su take, ze je vidiet aj zvonku, cize na povrchu. Ale nie je to extra casto behom dna.

ancovicka30
20. dec 2011

@strihalka drzim palce, dufam ze si ok...
@beronsche ja mam tiez placentu vpredu, a mam pocit ze tam kde je moc kopance necitim, ale citim nad nou (tam by mal mat nohy) a potom citievam dole uplne tak ze do criev a tiez mam obcas pocit ze az von skoro ako tu niekto pisal (to by malo byt rukami)...a hybe sa vela, podla mna viac nez moj prvorodeny, ale uz sa mi stalo pred par dnami, ze sa mi zdalo ze sa par hodin nepohol, tak som stresovala...no najradsej by som uz sla na poradnu nech povedia ci je vsetko ok v ramci moznosti...ale este do 30. cakam...

strihalka
20. dec 2011

babulky moje, s malou jsme v poradku, odpoledne jsem uz tak nezvladala s dechem, ze jsem to radeji neriskovala a jeli s muzem na pohotovost, byla jsme uplne malatna ....
vsechny vysledky mame ok a odpovidaji tehotenstvi, cili v norme, jen tim ze se mi zle dycha rpi jakekoliv namahe, aktivite, chteji vyloucit plicni embolii☹ no chtely si me tam nechat a udelat CT, to jsem odmitla a po porades rodinnou lekarkou jsem podepsala revers..
dostala jsem fraxi parine forte a budem si pichat vcelicky do briska☹
tak uvidime jak se zitra vyjadri dr jak obvodni tak gynekologicka..
Jinak babulka krasne kopka cely vecer a cely cas na pohotovosti, moc ji dakujem ze dava najevo ze je ok a ze uklidnuje maminku

@beronsche ja citim original stuchance a kopanceky terpve kratce asi od 5.12. ale na morfo mi rekli, ze placenta je uz vzadu..tak envim kde je

carrie84
21. dec 2011

Caute dievcata
Tak my sme vcera mali taky hekticky den, ze az .... 😝 Doobeda doktor, potom pobehat vsetky lekarne v meste (a ze ich tu nie je malo), kvoli liekom, maly medzicasom zalomil, obed, plavanie (tatino sa isel kupat s malym - no podareni boli spolu 😀 😀 ), po plavanie bezat do mesta na spoved, vybavit cosi pre svokra a ja som tak nevladala, ze az.... Cely den mi bolo zle, tvrdlo mi brusko, fucala som ako pes .... no tragedia so mnou uz .... Ale! Za odmenu nastato zobral na veceru 😀
Dnes ma caka poradna, takze uvidim babo zase - tak mam maly predcasny darcek 😀 Dufam, ze vsetko bude ok 🙂

@strihalka - no teda, dievca! To mas vesele, teda. Setri sa, nic nerob, zapriahni muza a zvysok rodiny, kamosov alebo kohokolvek, kto moze. To muselo byt hrozne, ked si az sla na pohotovost 😝 Tak drzim paste, nech je to len z tehu a nic ine. Uf, a pichat si injekcie 😝 Ale tak, ked sa musi, tak sa musi .... hlavne, nech ste ok 😉

baranovadanka
21. dec 2011

no ako vidim vela ste tu toho popisali kym som bola prec 🙂 pevne verim ze @strihalka bude v poriadku a vsetko dopadne na 1* nam vsetkym. inak
@strihalka gratulujem k dievcatku 🙂
to moje male babo sa vzdy otoci tak ze to asi budeme mat ako prekvapenie aj ked koli placente budem chodit castejsie na ultrazvuk tak snad sa aspon raz otoci tak aby sme to vedeli 🙂 a este k placente kedze ju mam v podstate dole a nie na prednej stene 🙂 tak male kope o dusu 🙂))

brkabra
21. dec 2011

krasne ranko, dnes tu v Ba nadherne sneziiii 🙂 konecne prisiel sniezik aj k nam a opat mam pocit,ze prichadzaju Vianoce. tak hor sa opat do upratovania 😒

urma
21. dec 2011

@brkabra krasne aj tebe.
aj okolie HC hlasim snezenie. som uz ani neverila, ze ho tento rok uvidime 🙂 tak rano mile prekvapko. Taky drobunky stale prisypava, len smolka, ze sa dnes chystam do NR a uz som z toho trochu paf, soferovat prvy sniezik s babatkom v brusku 🙂 v predvianocnom osiali. Hlavne aby do poobedia moc nepribudlo, aby som vyliezla kopcek hned u nas xi
Hlavne ze som tuto trasu x rokov rano o 6 h robilia sneh, lad, povoden..ale ked clovek musi, tak neriesi...
Pekny den vsetkym a @strihalka neboj sa, zvladnes to.

amanda683
21. dec 2011

sneziiiii,juhuuuu 😀 😀 😀

dennkaa
21. dec 2011

Prebudena do zasnezeneho rana, nadherne cosi - len aby to aj vydrzalo.
@strihalka davaj na seba velky pozor a dufam, ze teraz uz Tvoja gyndoska nebude robit okolky a vypise Ta na PNku. Urcite to bude lepsie, ked budes doma v pokoji.

Inak ja som zostala vcera vecer taka vystavena - 3x som zvracala, potom ma zacala boliet hlava, kazdu chvilu utekat na WCko ... ale od polnoci som uz spala celkom dobre. Vsetko by bolo fajn, len keby ma uz tie nevolnosti netrapili...

elfka.elfka
21. dec 2011

@dennkaa ozaj a neberies nejake tabletky? tie vitaminove mama alebo femibion alebo nieco? toto moze zle travit...
strihalka myslime n teba , drz sa

dennkaa
21. dec 2011

@elfka.elfka papam kazde rano Calibrum mami (pisu, ze 2x denne ale ja si davam len jednu). Problem je v tom, ze ja som od zaciatku tehu mala silne nevolnosti do polovicky 4 mesiaca, potom som mala asi dva tyzdne pokoj a odvtedy znovu :(
Doky o mojich nevolnostiach vie, ale povedal mi, ze mam pokracovat v papani vitaminov ... tak neviem. Myslis, ze by som ich mala prestat jest??

peka13
21. dec 2011

@strihalka Držím palce aby to bolo lepšie, šetri sa aj keď cez Vianoce mi pride , že si človek neoddychne, ...oddychuj ako len budes mocť....nech je malinka v poriadku 🙂
Drzkaj sa .

ava11
21. dec 2011

Uff babulky, dnes ešte prežiť v robote, zajtra mám voľno (narodkyyy) a v piatok posledný deň v robote. A potom už Vianoce jupííí 🙂 Takže tri dni doma oddych a šup zase na mesiac do roboty. Až potom bude konečne naozajstný oddych a pripravovanie na maličkého.

ivetka1981
21. dec 2011

@strihalka veľmi držkáme palčeky,aby všetko dobre dopadlo a už bez stresu a bolesti...krásne Vianoce prajeme...

atreyu
21. dec 2011

@strihalka moja ja verím tomu, že to nie je ani pľúcna embólia...ja som ju prekonala a poviem ti žiadna sláva...ale na tvojom mieste by som sa teraz nebála upchávania ciev v pľúcach, ale v pupočníku...aj keď jedno aj druhé je nebezpečné, ale prísť o bábätko teraz...aaaaach...ale nie, nie všetko bude dobré uvidíš, možno sa len malinká ináč uložila a maternica ti zatlačila na pľúca...
ja si tiež pichám fraxík a už od začiatku tehu...výsledky mám zatiaľ v pohode, ale veľmi, veľmi sa bojím...držím pršteky aby to nič nebolo a aby si sa cítila dobre už do konca tehuľkovania 😵

andrejka1974
21. dec 2011

tak dnes nam pekne snezi najmensia uz od dnes ma prazdniny tak sme uz o 9.00 vytiahli bobi a hura na kopcek na 2 hodinky bola ucarena 🙂 🙂 🙂 vcera som spravila poriadok u nas vyzdoba nebyva ked mala zaspinka pojdem naviazat salonky aby sa v piatok stromcek krasne ozdobil dnes ma caka zubar so synom a nova frizura 🙂 🙂 🙂 nech aspon nieco je nove

elfka.elfka
21. dec 2011

@dennkaa mne tiez bolo do pieteho mesiaca zle az potom mi doslo ze ked si dam vitaminy rano je mi divne a ked si dam po veceri tak je mi fajn, skus

dennkaa
21. dec 2011

@elfka.elfka urcite to vyskusam. Dakujem za radu.

zeta123
21. dec 2011

ahojte...konecne som opäť tu s vami 🙂 ide nám net...hurrá 😀

takitak
21. dec 2011

@strihalka dúfam že je všetko v poriadku ...

tri dni tu človek nejde a už ma odhlásilo :(
dnes som bola na glukóze, mne to docela chutilo, vôbec mi to nerobilo problém vypiť ... tak dúfam že aj výsledky budú dobré ... no uvidíme - asi budú až na najbližšej poradni ...

@ava11 tak všetko naj k narodkám ... hlavne zdravíčko Tebe a celej rodine

ja už iba zajtra vstávam do práce a potom prázdninýýýýýýýýýýý - ale zajtra máme len vianočné posedenie, tak sa teším ... len tej roboty tu mám ešte kopec, ale hádam to nejak dokopem ... ináč sme dnes boli v metre na dostali sme kaprov a šampus k nákupom ... tak máme aj to vybavené a dvaja kapríci už plávajú v jazierku (som zvedavá koľko ich budeme loviť 🙂 a hlavne KTO !!!
darček pre manžel z internetového obchodu nedorazil, aždý deň mi posúvajú termín dodávky, takže sa na nich vy... a manžel to nedostane

ivanka.7
21. dec 2011

@elfka.elfka @dennkaa Tak vacsina tych prenatalnych vitaminov sa ma uzivat po jedle alebo s jedlom, prave aby po nich nebolo zle. Ja ich uzivam, ked podvecer pridem domov a nieco zjem, tak s tym alebo potom. Ale ja som obecne blby priklad, kedze mne zle nebyvalo 🙂 (ale este pred tehotenstvom som takto brala nejake vitaminy na vlasy a to mi vyslovene rano robilo zle... a potom mi teta farmaceutka vravela, ze to preto, lebo su tam veci tazke na prazdny zaludok, ze to musim po jedle).

beronsche
21. dec 2011

@dennkaa A liecis si ten nerv nejako? Ja rozmyslam, ze pojdem za osteopatom, lebo uz mam toho dost... 😝
@katkarv hlavne, ze viete, ze je babo v poriadku!! S tou placentou to znamena, ze je dole? Hadam, ti to nebude robit problemy...

beronsche
21. dec 2011

Ozaj zienky a dnes som mala poradnu a zistila som, ze tu sa ten glukozovy test standardne nerobi... Len ak by som mala zvysenu glukozu v moci dva krat za sebou... A PA ma pekne nastvala, mala som pocit, ze sa ma chce cim skor zbavit... Ale ja som sa nedala.. 😀

beronsche
21. dec 2011

@takitak Mam rovnaky problem s darcekom pre manzela... Ale tak hadam este dorazi... 😝

strihalka
21. dec 2011

Baby mojeeee tak uz lezim na antolske k pri tak malem 5% riziku te embolie to nechteji riskovat a jdou me sledovat bo krev z vcera prokszala spatnou srazlivost jenje dost mozne ze je to od zil na nohou. ....jinak babulka je cila uz naroszla na 488gramu

janka273
21. dec 2011

@strihalka cicušenka moja 🙂 silno na teba myslím, aby ste boli obe rýchlo v poriadku....a bola si čím skôr domenka

katkarv
autor
21. dec 2011

@beronsche no je dole a zatial za 4tyzdne sa neposunula ☹ Uvidime v 30tt ci sa nieco zmeni.Mala si zatial sedi v tureckom sede 🙂

katkarv
autor
21. dec 2011

@strihalka radsej nech si pod kontrolou,myslime na teba 🙂

strihalka
21. dec 2011

Dakujem babulky moje,... Ted tu byla internistka, velmi mila zenska, vse vysvetlila....no a vysledek ze az tak velke bricho aby sem se tak lehce zadychala nemam. Takze mi asi nekde nejaka drazeninka plave☹(

strihalka
21. dec 2011

Ale super vec na dnesku, prisla nam postylka teda uz je na postee🙂))