Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
krasne vianoce,plne pohody a kopancekov zelam nam vsetkym buducim mamickam.Verim ze pre nas vsetky je to najkrajsi darcek pod stromcekom.
Minuly rok 16.12.som bola na kyrete lebo nam prestalo bit srdiecko ale verila som ze o rok to uz budu taketo kopanceky 🙂 Nic viac pod stromcek by som si nepriala.
Stastne a vesele vianoce!!! 🙂
Prajem Vám všetkým pohodové sviatky, hlavne pevné zdravie, veľa duševnej pohody, harmónie, lásky a radosti nech sa šíria Vašim telom až k Vášmu drobčekovi v brušku 🙂
Dodatocne aj ja zelam krasne sviatocne dni pre vsetkych 🙂
Babulky ja som tu už strááášne dávno nebola, tak vám všetkým prajem krásne sviatky 🙂 nemám ani kedy spätne prečítať čo sa tu za vyše týždňa udialo, ale verím, že či už s komplikáciami alebo bez nich sa majú naše pokladíky výborne a užívajú si "vitamíny" z vianočných dobrôt 😀
My sme sa konečne dozvedeli čo budeme mať - DIEVČATKO 😀 😀 😀 Meno už vybraté máme, ale možno nám s manželom ešte prepne a bude sa volať úplne inak 😉
Bola som dva piatky po sebe na 4D ale ani raz sa nám nechcela ukázať tváričkou. (To či je 4D škodlivé alebo nie radšej neriešim). Doktor však od nás nezobraj ani cent, lebo nám nespravil ani foto ani video. To som zostala v uplnom úžase, bol velmi zlatý, kadečo skontroloval, pomeral a fakt sa snažil - ak budete chciet naňho kontakt niektorá zo ZV, BB alebo okolia dajte mi vediet. Mne ho tu poradila tiež jedna mamička z MK. A len podotýkam, že vyšetrenie stojí 20€, a ten "sonoaprát" má podla môjho laického názoru velmi dobrý.
A ozaj, podľa rozmerov malinkej - má už vyše jedného kila 😀, by mi lekár na tom 4D posunul termín na 23.3. A aj keď z pôrodu zatial nemám žiadne obavy, rada by som sa vyhla jeho umelému vyvolávaniu, kvôli zle vypočítanému termínu. Tak som rada, že mi (i keď neoficialne) to posunul na skorší termín.
vsetkym maminkam, tehulkam, babatkam prajem krasne sviatky........ 🙂
Tak babulky je vidiet ze si uzivate sviatky a na konikovi to spinka ale tak to ma byt,🙂 Nase velkolepe 😀 slovensko-francuzske Vianoce s oplatkami a kapustnicou mali vcelku uspech 😉 z 15tich ludi 13ti zjedli vsetko 🙂 no a zasa my s maminou sme sa ani morskym priserkam nevyhli 🙂
Ta kopa darcekov pod stromcekov to tu niekedy dam fotku skoro sme odpadli kolko darcekov 😀 tak ale pre 15ludi plus mala Lily, ktora sa boji Santu od kedy ho videla v obchodnom dome, a ked sa spomenul ze ide na saniach ci ho vidi cez okno, uz sa pusinka krcila ako sa bala malinka, az mi jej bolo luto chudatko... A ked sa pytala spinkat stale, tak ju tyrali ze nie nie ziadne spinkanie 😒 pretoze tu sa az o polnoci otvaraju darceky, tak mala bola do 2 v noci hore ... no a my do 4tej nez po jednom kazdy otvoril darcek a ukazal 😖 strasne zdlhave a unavne. A dnes hlavybol a nevyspani vsetci. SR Vianoce su predsa len krajsie a tradicnejsie...takze zaver ...nie je nad nase prave slovenske Vianoce aj s rozpravkami si myslim 😉 aj ked kapustnicka bola aj oplatky 🙂
ahojte kočky, hlásime sa po sviatkoch, plne si to užívame, na váhu sa postavím až v novom roku, nebudem sa stresovať, ale teraz by som na glukózový test nechcela ísť.. 😀
tak krásne sviatky, nezabudnite všetky hlavne oddychovať, aby sme nabrali síl na posledný trimester,keď budeme nosiť 10 - 20kg navyše 😀
ked už sme pri tých kilách...kolko ste babenky nabrali zatial???Ja 8kg 🙂
ja do Vianoc 6 kg a teraz nemám odvahu sa postaviť na váhu 🙂
tak a je vsetko vonku darcek bol krasny hoci sme viacerych sokovali ale prijali to 🙂 🙂 🙂 vsetci sa tesia aj mala hladka brusko a chyta si svoje ze aj ona ma babatko 🙂 🙂 🙂 zlatucka a pri tych kileckach tak ja zatial 5,5 kg 🙂 🙂 🙂 a jedlo vianocne mi moc nesadlo vcerajsia kacka s kapustou a knedlou bez omastenia dopadla zle a dnesny rezen tiez nevadi 🙂 🙂 🙂
ako som pisala, na vahu sa postavim az v januari, nebudem si kazit sviatky.. vsetko mi chuti, kapustnicka, salatik, rezniky, kolace, prave som dojedla cele balenie cokoladovych guliek od milky, mnamiky mnam 😀
@elfka.elfka no, ja už nosím navyše 10 kg teraz, tak neviem čo bude na konci 😠
... 20. april 2012 🙂
tak babulky ja to mám od dnes "UŽ" len za 100 dní 🙂 🙂 🙂
Po sviatkoch vas aj ja pozdravujem kocky. No apetit som mala riadny, ale nejako sa to na vahe neodzrkadlilo - co som rada. A zakusok ci kolacik som nezjedla ani jeden, hlavne, ze som ich napiekla a chutili ostatnym. Zato som si dopriala plnene cokoladove figurky :D Sa mozem tesit na stvrtkovy glukozovy test 🙂 Ale snad dopadne dobre - do stvrtku si dam dva dni ocistu (budem bez sladkosti) a uvidime.
Inak vcera som sa ponapchavala chlebickami a jednohubkami - manzelik mal meniny, tak sme mali mensiu oslavu a rano som sa zobudila taka hladna, akoby mi tri dni nedali jest :D Ale uz som napapana a spokojna a myslim, ze aj Lukasko je spokojny - veselo si kopka laska moja.
A ked sa bavite o tych kilach, tak ja mam zatial +7 kg. Som zvedava co povie doky, lebo od minulej poradne som pribrala 3 kg a to uz mi pri tych 4 kg hovoril vraj mam spomalit s priberanim - tak asi nebude moc nadseny, ale ako to uz ja mozem ovplyvnit, vsak jem tak ako predtym, nemam pocit, ze nieco navyse alebo ze by som sa prejedala ...
Baby tak ja som práve zistila, že som dostala "pod stromček" hnusné strie na prsiach ☹
@atreyu ja sa tiez obavam strii 🙄 Mam ich uz na bokoch od puberty, tak ak pribudnu aj na bruchu a prsiach, tak budem komplet krasavica 😒 No a k priberaniu...tiez sa bojim postavit na vahu, uz to vidim a citim na stehnach,aj ked si moc neobzeram ine partie ako brusko v zrkadle...radsej hehe.
Babulky, krásne sviatky aj my s Oliverkom vám želáme 🙂 Pre mňa to boli posledné Vianoce doma s našimi a vyšli naozaj krásne. Darčekov som podostávala toľko, že som si snáď ani nezaslúžila 🙂 Prepchala som sa samozrejme ako sa len dalo, ale na váhe sa mi to príliiš neodrazilo. Mám momentálne +8kg Brucho ako pred pôrodom, ale zatiaľ bez strií.
Ja som mala naposledy +8,5kg, teraz som par dni na vahe nestala, strie mam tiez od puberty na bokoch, nove som si zatial nevsimla, natieram poctivo 1-3x za den aspon brucho ale vacsinou aj prsia, boky a zadok - bud Elastiq-om alebo tehotenskym olejom od Saloos (mam aj weledu, ale ten som este neskusala).
Darcekov som dostala pozehanane - mam co nosit aspon🙂 a manzel mi kupil kancelarske kreslo, nech sa mi lepsie sedi za pocitacom a tiez ortopedicky vankus vyborny (na zaciatku druheho trimestra ma dost bolievala hlava a odkedy som mu ukradla jeho vankus, tak to bolo ovela lepsie :D). Aaa samozrejme plno dalsieho, aj nejake vecicky pre Elianu sa nasli🙂
Ńo, ja som zatial neobjavila ziadne strie. Bola by som rada, keby sa to zaobislo aj bez nich - nemusim mat predsa vsetko.
@ivanka.7 Ty sa natieras aj 3x za den?? Ja iba vecer po osprchovani - myslis, ze je to malo? A ak si dobre pamatam, Ty chodis tiez k dr. Smolikovi.... Tebe nehovoril nic o kilach... Ja idem vo stvrtok aj do poradne a som zvedava, ci bude zase komentovat moju vahu, pritom si stale myslim, ze pribratych 7 kg nie je vela ....
ja som zatial pribrala 6kg je to zatial ok nie každý mesiac 1kg dúfam že to tak pôjde dalej a že do konca pribudnú už len 3až 4 kg 😀
Aj ja som sa akurát vážila a tiež som pribrala dokopy +10 kg, takže neviem či do konca sa mi podarí do tých 15 kg jak som chcela, ale tiež sa nebojím, aj po prvom synčekovi som schudla pomerne rýchlo, spolieham sa že aj teraz to tak bude a ak nie, zapojím trochu športu 🙂
@urma no ja mám tiež strie z minulosti na zadku a stehnách, ale to sú také nevinné biele, že ich vidno len na poriadnom svetle...ale tieto čo mi vyskočili na prsiach zospodu sú také škaredé ružovo-fialové ☹ no začínam sa natierať poctivejšie...prsia sa dajú ešte skryť, ale brucho v lete neskryjem ☹
@giapetko ani mne moja váha zatiaľ nevadí, podľa mňa to je ešte v norme, ale cítim na sebe, že moje telo to nezvláda...stačí, že chvíľku pochodím a už ma bolia nohy...
@dennkaa aj ja si natieram iba raz a to večer, a musím sa priznat že niekedy pozabudnem, tiež zatial nemám žiadne strie, pri prvom synovi som sa nenatierala vobec a po porode som mala bruško krásne hladké a do troch mesiacov aj rovné, rodila som v marci a v lete som sa kludne mohla ukázat pri vode už aj v bikinkách, jak keby som nerodila, takže vobec nemusíš mat tie strie 😉
zatial som pribrala 2kg, ale strie? 3 obrovske na bruchu a pekne cervene, mozem fungovat ako semafor 🙄

Vśetkým mamičkám želám krásne VIANOČNÉ SVIATKY 🙂