Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@atreyu no ked sa tam nechystas rodit tak verim ze si zabudla,nebolo to pre teba podstatne 🙂 Ale moze to byt ona,ona posobi tak prisne a pesimisticky 🙂 ale je to dobra odbornicka,no ona sa hlavne specializuje na prsniky.A v PO len tak naslepo chces rodit ci mas niekoho vybrateho?
@teleranka Ja som to tiez pozerala, pretoze by som rada letela este na SR a zalezi na spolocnosti s ktorou letis. S ryanair je to pre nekomplikovany porod max do 36tt, ale od 28tt musis mat papier vyplneny a od lekarky potvrdeny ze mozes letiet, ktory moze byt stary max 2tyzdne pred odletom. Ak chces tu je to napisane.
http://www.ryanair.com/sk/terms-and-conditions#...
@atreyu
@katkarv stretnime sa v šaciiiii 🙂))) teraz je to tam kraasne vynoveneee.. stare nadstandardne izby su teraz vraj za 10€, nove vyzeraju ako v hoteli, stoja 60, 40 a 25eur, su naozaj nadherne. Ja budem rodit urcite tam a co sa tyka zazmluvnenia, tak neviem. @katkarv v saci robia cisarske len richnavsky a frci ci aj niekto iny? lebo ja idem cisarskym rodit.
ahojte žienky. tak ako ste sviatkovali? 🙂 ja som znovu na atb. čakám na výsledky z krvi. dr. sa nezdajú pľúca a keďže nemôže robiť rontgen, tak len z krvi nejak zistiť. tak som zvedavá. ale už mesiac nemôžem riadne spávať, tak už by to mohlo skončiť. 😠 a po dnešnej poradni mi konečne riadne vypočítala TP, s ktorým mi už nik hýbať nebude 😀 a vyšlo to presne na naše 7. výročie svadby 😀
@urma to bude este zrusujuuuce 🙂))) jaaj a pocuj, keby sa babo narodilo tam, tak ake obcianstvo bude mať? Lebo ja som totalne popletena s tymi obctianstvami...a ked co ja viem ziska dieťa neskor spolu s rodicmi obcianstvo ineho statu, co ja viem o par rokov, tak automaticky strati to slovenske? a ked sa narodi v zahranici, ake obcianstvo bude mať? akoze nechapem, demencia čistá :D
@teleranka No uvidim este ci pojdem ale rada by som isla, ale urcite to bude tiez az vo februari niekedy medzi vysetreniami, takze do 28tt to uz nestihnem, tak jedine ak Dr.mi da stempel na papier ze mozem letiet a ak priatel dostane dovolenku co teda neviem no nechcem ist sama ... 😒 A co planujes v amerike? nebojis sa sama letiet? Asi by bolo lepsie ist s niekym hm? preco by ti lekar nemal dat potvrdenie ze mozes letiet? pretoze si rizikova?
@teleranka Kazda krajina to ma podla mna inak, ale to ze sa narodi na uzemi statu este neznamena ze bude mat ich obcianstvo. My to budeme mat tak ze kedze je moj priatel fr a ja sr tak maly bude mat obe obcianstva, ale v 18tke sa musi rozhodnut ktore si ponecha. Ak su obaja Slovaci vo FR co tu ziju a maju deticky mozu poziadat tusim az v ich 12tich rokoch o fr obcianstvo, ale to asi tiez musia splnat urcite pravidla napr. skolsku dochadzku a tak.
Ahojte babulky, tak my jsem dosvatkovali🙂dnes jsme se vratili z cech, no hromada jidla, osahavani briska, zavist od sestry a sesternice az az....:
no jdem vas docitat, ze co je nove, jak se mate a vse okolo tehu.....
dlho som tu nebola a neviem sa docitat 🙂.....ozaj baby ako sa na vas podpisali vianoce? ja som sa dost prejedala a na moje prekvapenie som pribrala len pol kila 🙂
@darinkazv tak to ti krásne vyšlo na toho 16.4 😀 . - je to aj náš dátum svadby a taktiež 7 výročie, ja by som si tiež priala, aby som o 2 dni dlhšie prenášala a vyšlo by nám to tak - ako Vám.....a dátum pôrodu ti teraz určili podľa veľkosti bambuľky? a už bola aká veľká?
a antibiotika máš ešte pre ten kašeľ?
@teleranka a to nerobi kazdy lekar cisarske? urcite viem, ze aj Dosedla robi v Saci cisarske... Saca je nadherne prerobena ani hotely take nie su,bola som sa pozriet, nie len izby, ale aj chodby, potupne to tam renovuju cele, tusim je hotove 4te a 6te poschodie, ale je to parada, kazda izba v inom style, svetla na senzor a podobne srandy, fakt paraaaada 🙂
@elfka.elfka a vieš aj cenovo ako sa tam pohybuje?? lebo viem že teraz su tam už len 2 izby neplatené ale to pre rómky....a a ked nechceš byť s nimi na izbe tak musiš si zaplatiť nadštandard....a fotky som videla važne to vyzeraužasne... človek sa tam necíti ako v nemocnici ...
@certica22 ceny neviem, je potrebné tam zavolať, alebo sa zastaviť a rovno si to pozrieť. dá sa tam objednať na prehliadku nemocnice, všetko krásne vysvetlia a poukazujú. aj tak ak chceš rodiť v šaci, od osmeho mesiaca musíš chodiť tam, tak by ti rovno poukazovali a povysvetlovali.. skusim sa opytat na cennik ked tam budem najblizsie...

@giapetko ja este niesom rozhodnuta ci si dam zazmluvnit.Ak by boli uz pred porodom nejake problemy tak radsej dam.