Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@giapetko No jasne, ja tiez - ale moju preferenciu na kocik aj postielku pozna, povliecky a somariny do postielky uz mame (keby aj postielka nebola, mam tu taky pruteny kos, ktory by na zaciatok stacil), oblecenie mame tak, ze by nam iste nebolo hned treba dalsie a oprat vie rovnako dobre ako ja, satku a nosic mame, takze keby aj kocik nebol, nudzovo je ako babo prenasat, len autosedacku by bolo treba kupit a to on technickymi parametrami lepsie zvladne 🙂 kojenecky vankus tu mam, flasky, keby som nemohla dojcit alebo musela odsavat tiez, dudliky tu tiez dva su; tak ostava vanicka, osuska, kozmetika, pestunka, monitor dychu a plienky 🙂 monitor dychu budeme mat pozicany od kamaratky alebo sesternice (ponukli sa obe) a zvysok - sesternica ma obchod so vsetkym vybavenim a moj manzel ma hned vedla svojho obchodu obchod kamarata, v ktorom ponukaju okrem ineho aj cely sortiment Lansinoh :D
Nuz, nic, co by ma mohlo nejako velmi zaskocit 🙂
@strihalka my budeme silvestrovat doma, pekne v pohodlicku na vlastnom gauci - papucova kultura ako sa patri 🙂 Aj nas volali znamy z Petrzky, ale mne sa s bruskom nechce nikam ist - unavu a nevolnosti urcite lepsie zvladnem v domacom prostredi ako u niekoho na navsteve.
A inak to obedove menucko znie dobre, mnamky-mnamky 🙂 A to som uz dnes naobedovana - mala som este od vcera kuracie masko na kyslo s kolienkami.
@urma no v BA sa moc rozsnezit nechce a dokonca tu pred malou chvilou vykuklo slnko ... ale tak v BA je vzdy uplne ine pocasie ako na vacsine Slovenska.
@urma ja tiez nie som naklonena k takym zahranicnym, ale take co su v SK kalendari, pripadne s nejakym vynechanym pismenkom, alebo pridanym 😉 napr Julia.. rozmyslala som skor, ze by som dala pre dievca Jula, tak ako si hovoria niektore Michaely Misa. Alebo opacne, z chalanskeho babske, pre dievca sa mi paci Filipa 🙂 ja viem, som divna.. ale z babskeho chalanske sa malokedy da urobit pekne 😒 Kristin? Lenk? 😀
@vajanika27 ved ale zavinovacka je perinka, nieco mu obliect musis 😉 pamataj na to, ze maju babatka bolave pupceky, takze nic s gumou na brusku, najlepsie bodynko a dupacky alebo ak je teplejsie, tak overalik (take to pyzamko, dlhy rukav, nohav v jednom celku) a ked je este teplejsie, tak opalovacky 🙂 asi toto by som ja obliekala.. a uz ked podrastie, tak hocico, podla seba. Mne radila sestra a aj v nemocke zeny, ze babo treba obliekat tak, ze o vrstvu viac ako mas ty. Takze ak mas tricko s kratkym, tak babo s dlhym.. 🙂
@giapetko 🙂 krasne sa hniezdis ale neboj sa, ved tu baby budu priebezne pisat, co kupuju, co maju nachystane a teda keby nahodou, ze na nieco zabudnes, tak na to urcite prides.. 😉 navyse ver tomu, ze budes mat toho vsetko aj tak ovela viac ako budes realne potrebovat 🙂
@giapetko @urma baby, ak mate nachystane nejake ulozisko, napr komodu alebo skrinku na tie detske vecicky, tak kludne perte priebezne a ulozte v skrinke, ono sa sice tie detske vecicky velmi lahko zehlia, lebo sak len prilozite zehlicku a je to 😅 ale ked toho budete mat strasne moc, tak sa zblaznite s tym bruchom a krizami.. ja uz mam napr asi 5 bodyniek novych, aj spod stromu a tak a uz som ich oprala.. a aj napr po Ninke pancusky, z ktorych vyrastla, teraz som ich prala a uz ich nebudem. 😅
@maxara ja by som skorej z Julie spravila Julianu 😀
A niekto tu daval uz davno link doplneny kalendar o xy mien a som to zacala citat a tam same taketo psycho pomenene mena, ze to by som ja v zivote nezvladla 😀 😀 skoro som sa popucila, ked som to citala. Ostalo mi v pamati len Tomaša 😅
Ja bohuzial nemam nachystane ulozisko a neviem este ci budem alebo nebudem stahovat, tak nechcem vyprate vyzehlene mimi vecicky podrobit stahovaniu 😉 A este nemam ani prasok na pranie.
Teraz dostava kocik zabrat, mame ho stale na chodbe vytaseny a prasi sa tu jedna radost 😒 Ale vnutro sa bude tiez prat, tak nepanikarim z toho.
@dennkaa aj my silvestrujeme doma a pridu svagrovci. mm ich pozval,takze budeme musiet nieco pochystat. Vraj budeme mat grilovacku 😕 no to mm niekde v zahranici odkukal taky smiesny zvyk, tusim v
Rusku, ze cez zimu je cool grilovat. Ja sa nezucastnujem...co som pipi...chlapci nech si griluju ja budem s nohami na gauci. Nenecham si zobrat papucovu kulturu len tak 😀
Caute baby,
idem aj ja trosku kuk sem co nove po sviatkoch 🙂
U nas pohoda, bol tu dedo od stredy do stredy, takze Patricka nic ine ani nezaujimalo, mal 24 hodinovy program a my sme s mm vstavali o pol desiatej 😀 Dobre bolo. Teraz sme uz opat v trojici, ale aj to je fajn 😎
Juuuj mna uz veru myka na miminkovske nakupy, dedo dosniesol vecicky po Patrickovi tak som si to zosynchonizovala, ze ake velkosti mi teda kupovat treba a cca kolko... Ja uz si to veru idem buduci tyzden poprat a pozehlit toto co mam (sice to po Patrickovi bolo dobre uskladnene ale aj tak), ako pise
@maxara teraz sa citim OK, potom uz energia na taketo nebude.
Inak uz mam zoznam vsetkych veci, aj konkretne "modely" (kocik, postielka atd) vybrate tak len cakam na "soldy" a ideme na to... Sice vcera som uz poriesila matrac, lebo viem, ze na tieto postelne potreby aj tak viac ako 20 % nebude, tak som kupila uz teraz + dve plachty. Dnes som si urobila radost s takou tou hracou dekou s hrazdickou 😝 Tiez uz tam bola znizena cena, ze menej nebude a tak...
Zajtra Silvester, celkom sa aj tesim ak budeme papucovat doma. Sice nas volali znamy, ale ani mm sa dako nedriape tam ist a mne to je priznam sa jedno, kedze si nic nemozem dat do nosa 😉 A s tymto bursinkom mi je aj tak najlepsie doma na gauci s vylozenymi nohami.
Juj a doslo aj na mna, spanie zacina byt problem 😠 Lebo ci som vlavo ci vpravo, tlaci ma vsetko na hrudnik, sa len budim furt a prehadzujem, uz dve noci som mala taketo a zlepsenie nevidim.
@urma aj tito nasi znamy idu asi grilovat zajtra, lebo si kupili na vianoci taky ten minigril, no ale to v kuchyni na linke predpokladam. Ale neviem si to zdravo predstavit, to musi byt nacmudeny potom cely byt.
@giapetko no ja tiez uvazujem nad tym, ze ci budem mat malickeho v perinke alebo zavinovacke...
podobne ako ty tiez neviem odolat ale snazim sa nakupovat vtedy ked su rozne akcie, teraz v tescu som nakupila aj na pol roka dopredu, hlavne body a nohavice 🙂
@urma no do zavinovacky treba,a le ked mas perinku tak tam ti vacsinou netreba ziadne nohavice, mozno tak niejake ponozky...
ja sa stale neviem rozhodnut, ci perinku alebo zavinovacku...
@vajanika27 aj ja nakupujem vacsinou, ked su akcie.....preto vzdy nieco kupim,lebo si poviem, ze sa to oplati... 🙂
@maxara Cicuška moja, to auto prevráte na streche - ani netuším, kto to bol, ale keď sa vrátim do roboty - tak isto moje kolegyne budú vedieť ...., a to o tej Zorke mi je nesmierne ľúto, ja som včera len tak prepla na facebook a tam išla táto smutná správa - bol to pre mňa riadny ŠOK-poznala som ju ako usmiate, krásne dievča so zmyslom pre humor, chodila k nám do školy na ZŠ....zdravá, nádherná kočka , Bože môj, prečo musia umierať takýto mladí ľudia? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
A mam dilema ....maxi cosi ustupuje a nastupuje concord neo a pro me dosud neznamy icoo kocik, proc nemuzu mit teutonii be you?,kdyz je tak krasna, ma vse ale na nete se bazarova nesezene☹
@urma draha tak este by si mohla ceknut nejaky ten vysavaci vakuovy vak na tie vecicky. Ja tak mam Ninkine male ulozene a som spokofon. 🙂 a navyse, ked budes stahovat, tak sa ti bude dokonca aj lepsie..
@efci ty pocuj, aj na mna doslo so spanim.. strasne ma bolia klby bedrove a aj spodok krizov. A ked nemam vyvysene pod hlavou, tak mam bud kyselinu alebo si prilahnem brucho ☹ v tomto smere sa neskutocne tesim na april 😀
@giapetko presne tak 😉 ja som sice rodila v juli Ninu, ale jun a ta polka jula bola pre mna des, vonku 300 stupnov a ja som mala opuchnute nohy, od kolien dole rovnakej sirky, nemohla som ani sediet 😲 tak som sa kotulala po dome, obcas som stala pri sporaku, malinko som chodila so psami von, lebo vraj prechadzky su najlepsie a zbytok som lezala alebo sedela pri PC 😒 teraz mam ale Ninku, takze som v lepsej kondicke 😅 😅
@janka273 ☹ no veru, vobec to do teraz nechapem.. ani tomu neverim hadam 😒 to si sa docitala na fb od jej spoluziakov? Mohla by si ma prosim informnut o tom aute? aspon ze teda ci prezili a tak.. ☹
@maxara na Fb zo šenk.ranča tam jedna pani napísala: že je veľmi smutná, čo sa Zorke stalo, - niekto tam založil skipinu : R.I.P. Zorka Mlad..../ pozri/ píšu tam jej kamaráti, spolužiaci. / ..., o tom aute ťa budem informovať, len mi ešte napíš či to bolo zo Šenkvíc do Pk, či do Modry?
Môj brat havaroval pred 2 , 5 týždňami medzi Modrou a Šenkvicami, dostal šmyk, zapichol sa s predkom do zeme a 3x sa prevrátil, nič sa mu nestalo - chváľa Pánu Bohu, len auto skončilo v šrote...a to išiel 60.
@efci kedze to mam za dobru cenu a najlahsie zohnatelne (manzel donesie z prace), tak asi nebudem ani ine vymyslat a co budu mat oni a bude mi vyhovat, tak budem brat od nich🙂
Ja som inak velmi spokojna so Saloos olejmi, pouzivam tehotensky (ten mi defacto spustil kolostrum alebo co to teraz tecie) a dnes som si domov doniesla aj prsny olej, tak sa tesim - nadherne vonaju, je to prirodne, nemam z nich nejaky velmi mastny pocit a este aj po pol dni-dni citim, ze mam kozu vlacnejsiu. V tom zlozeni sa teda nejako extra nevyznam, ale vseobecne mam s nimi dobru skusenost (aj s inou kozmetikou - balzamy, odlicovacie a regeneracne oleje), tak som rada ze maju aj "maminkovsku" a "detickovsku" sadu🙂
ahojte, tak sme domka. boli sme tam hodinku, malá nám ukázala ciculu, takže pán doktor povedal, že na 99,9% dievčatko. že žiaden pipík tam nepláva 😀 len za celú hodinku sa podarilo max 2 minútky záznamu, čo jej bolo aspoň z profilu do tváričky vidno. tak sme ani neplatili a objednali sme sa na 13.1.2012, len hodinu ešte upresníme 8.1. 🙂 dúfam, že sa nebude už toľko hanbiť a ukáže sa aj spredu. a dúfam, že sa z týchto dvoch návštev aspoň 10 minútový záznam podarí 🙂 sa hýbala vkuse, ale tváričku otočenú k mojej chrbtici a keď aj na chvíľku pootočila, tak ešte aj rúčky si k tváričke dala 🙂 tak držte palce, nech o tie 2tt už bude pekne vidno 🙂
cestou sme sa zastavili aj v tescu a pokúpila som bodynká, dupačky a overalik. 🙂

@giapetko nie je to skoro teraz uz prat?