Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivanka.7 a kedy ti lekar povedal pohlavie dietatka? Bola si aj na 4D, ci ti to zistil pri klasickom ultrazvuku? Ja tiez rano zacinam zdravo, ovocim, cerealiami, jogurtom, cez obed chodim z roboty do restauracie, tam si dam, co mi chuti a na veceru tiez, co mi zachuti, ale snazim sa jest vecer tiez nieco zdravsie.
Mavas aj nejake chute alebo nechute?
@janci2 My uz to vieme od zaciatku novembra. Povedal mi to doktor na normalnom utz, nie uplne na 100%, ale do knizky to uz zapisal. Zhodou okolnosti som bola o dva dni na 4D, kde to doktorka potvrdila a o 2 tyzdne som mala morfologicky utz, kde to treti doktor potvrdil nezavisle na prvych dvoch :D
Chute, nechute ani nemam, len mam vacsiu chut na sladke, nezmenilo sa mi velmi zlozenie potravy okrem toho, ze som par veci vyhodila.
@janci27 a planujes aj na fitlopte cvicit? nafukanie nie je az take tazke ked mas na to pumpu ;) a co som si vsimla tak uz babulky co su tu na koniku uz vedia pohlavie, az na par vynimok ked sa babatko neukazalo ale inak uz vsetky asi vieme ci? 🙂 my budeme mat chlapceka Matiaska a povedal nam to v 22tt. Inak vitaminy beriem Calibrum mami ale uz nie tak casto ako predtym skor ked si spomeniem, pretoze som citala ze z takychto vitaminov sa rodia vacsie babatka tak teraz ked si spomeniem si dam. Inak Dr. mi dala zelezo kedze som anemicka a vitamin D a nejake homeo na chrbat. Takze tak 🙂
Aaaa co mi vcera dala Dr. akoze na zacpu take prasky s prichutou citronu co si zarobim v 1dcl vody.. no poviem vam ze skoro som sa dovracala, cakala som ze to bude nejake sladke a citronove a ono to je SLANE a okolo citronu to asi len islo no fuj skoro som to vyvratila ani som to nevypila, asi ostanem pri nasom Espumisane slovenskom bo toto bolo moc teda aj na mna a to glukoza bola teda malina oproti tomuto 😀
@huterika ano chcela by som aj cvicit na nej, ale teraz mame kopec starosti so zariadovanim a kompletizovanim noveho domceka, tak ani nie je cas, ked som este k tomu do vecera v praci.
Tak ja som zvedava, ci nam povie lekar pohlavie na dalsej kontrole. Nabuduce mam aj tie glukozove testy, moj lekar nedava vypit sladku vodu, ale sestricka mi nakazala si priniest 2 oblozene rozky a 2dcl mlieka 🙂
@ivanka.7 ja na 4D neplanujem ist, tak snad mi to lekar povie aj pri beznom utz, ked pojdem na kontrolu. Na tej poslednej bolo v pohybe, dost kopkalo, tak moc toho nevidel 🙂
Ja mam tiez mierne zvysenu chut na sladke, lebo normalne sladke veci ako kolace a keksiky moc nemusim, max. ku kave a teraz si dam kolaciky castejsie. Mne sa tiez nezmenil jedalnicek, len kavu uz skoro vobec nepijem, lebo mi nechuti. Viem, ze je povolene si dat tak 1 kavu denne, ci tak nejak, ale mne ani to nechuti, co predtym som si dala kazdy den aspon 1-2 salky.
Ahojte krasky
sice som vas docitala, ale som nejaka tehudementna alebo co, ale vobec nic si nepamatam 😅 iba snad @urma dufam, ze vsetko ok, u nas bol tiez vetrisko, aj hlasili vystrahu, ale tusim, ze ziadna katastrofa sa neudiala.. to co pises si ani neviem predstavit 😒
@janci27 ja ti tipujem dievcatko 😉
ahojte, ufffff, no narocny den....
probudila jsem se okolo poledne.. a porad jsem tvrdila ze v cechach je statni svatek a ze pojedem do madarska se podivat na nakupy....no v cechach nakonec statni svatek nebyl tak jsme tam vyrazili jen do breclavy, povine platby...a pak do madarska na nakup no....ale jsme zjistila ze v KIK, maji ty bodycka na zapinani vpredu, sice jen jeden typ, ale aspon neco, no odfotim do albumiku... 🙂 a pak jsme jeste koupili jedno baleni plenek huugies newborn...maji taky ten vykousnuty kousek na pupik a ubrousky v jake akcii, ze 1+1 za 69korn....😀 a ted jsem prisli....idem vas pocitat
@maxara ahoj draha, jasnee, vsetko ok, netrafilo nas nic letiace, asi su tu na to pripraveni 😉 lebo za tych cca 160 km, co sme isli tam aj spat som videla letiet len ciapku jednej pani 😕 rovno nam pod auto a potom trochu nebezpecnejsie...kvetinac zletel z terasy.
Dnes v noci startujeme na SK, tak hadam nebude prsat, snezit ani hmla 😅
ja si pichat injekce...bozeeee, dnes ze proc mi tolik krve tece...kukam kukam...nic nebolelo, dobry a pak kukam ze vpich je presne tam kde je zila 😀
Baby na to zelezo si kupte trstinovu melasu, mavaju ju v Bio obchodoch. Cisto prirodny zdroj nielen zeleza ale aj inych dolezitych mineralov. Staci zjest jednu kavovu lyzicku denne, alebo dat do caju, do kavy.
Fu, tak som vas konecne docitala 🙂 Ale tu toho pribudlo - tusim 8 stran, kym som nebola na MK. Po neprijemnych spravach z utorka zavladol u mna taky pokoj a vyrovnanie so situaciou ... ale vysledky som odkonzultovala aj s inym MUDr. a ten povedal, ze dolezite hodnoty su v norme, ze mam len papat to zelezo aj vo vitaminovej forme ale aj v prirodnej a ze ani ten cukor nie je najhorsi - vraj je to nebezpecne ak je cez 10,5. Takze trosku som sa upokojila, ale snazim sa mysliet pozitivne. A stvrtkova navsteva u zubarky dopadla velmi dobre - moje zubky su uplne v poriadku, ziadny kaz - tak mi len oskrabkala zubny kamen a povedala, ze staci ked dojdem niekedy po porode 🙂 A inak nemam ziadne nove spravy - malinky je v brusku stale aktivny, kupili sme mu dalsie nove oblecko a nieco sme uz dostali aj po nasej rocnej neterke (teda take vecicky v neutralnych farbach) - ked sa mi podari pofotit, tak pridam do albumiku ... ale dost mozne, ze az vecer. Dnes sa este chystam objednat postielku, prebalovaciu podlozku a vanicku ... dufam, ze budem mat uspech 🙂
Tak vam prajem vsetkym pekny dnik.
Ozaj este som sa chcela opytat, ci aj vas bolieva pupcek?? Mne sa vyduva do vonka a mam taky zvlastny pocit v jeho okoli - je normalne, ze to pobolieva??
Jinak preji dobre ranko...my dnes kaorat sli odeslat bocnici postylky na reklamaci, chybeli tam nejake sroubky, tak nam poslou novu a jeste tam byli nejake nedostatky, tak nam daji aj slevu 10% 😀 no sikovny jsme😀
a odzdovovat stromcek budem dnes a idem ho vratit tete IKEE 😀 at nam da prasulky zpet 😀
@sunday1 urcite prihazovat az na konci v poslednich pat vterinach, nebo si nastav maximum kolik za to chces dat a vuc se starat nemusis....pokud budete prihazovat delsi dobu, tim vice se budete predhanet avice nasbirate prasuli☹
ja osobne se k te aukci nehlasim, aby si lide nemysleli ze mam o to zajem a ale dam si ji listu na sledovani a pka v poseldnich vterinach tam bouchnu maximalni prihozeni, co jsem ochotna dat a vyhra je moje....ale proda se ti za maximalni castku, o kterou ci toho dotycneho pred tebou prehodila...
on da treba 15,50, ale ty jsi ochotna dat 30, pokud on te neprehodi a neprida na tu castku kterou dal, tak je to tvoje za 15,50, on tu max castku tvoji nevidi...takze si mysli, ze si prihodila jen na 15,51 😀
@sunday1 nie, kdyz ty das tricet tak ostatni muzou prihazovat, ale aniz by si musela sedet u pc, tak je stale preklepnes hend v ten okamzik...to se oplati davat treba aj v posledni vterinach...das si maximum a oni budou stale prehazovat...ale pokud te prehazovat nebudou, tak si to koupis za tu cenu, ktera je tam druha nejvyssi
@dennkaa prosim ta kde si vsetko objednavala? ja si neviem vybrat, napr, chcem postielku s odnimatelnym bokom a neviem ktora bude najlepsia... 🙂
@takitak S tým nie, ale ja mám objednané toto http://shop.babetkovo.sk/index.php/autosedacky-... . Tiež sa dá potomdo 3 rokov použiť ako stolička a je ľahšie prenosná. Ale aj to Tvoje vyzerá dobre 😉
@vajanika27 este som neobjednavala, iba sa chystam, ale potom Ti mozem do IP hodit stranky, z ktorych som objednala

@janci27 My budeme mat dievcatko🙂 a tehotenske vitaminy beriem, mam Femibion (mesiac som brala ine, teraz mam zas Femi a ked ten doberiem, tak potom uvidim🙂). Este stale chodim do prace a casto nemam cas riesit zlozenie stravy, tak mi to pride istejsie. Ked idem z prace na obed tak si holt niekedy nemam moznost vybrat nejaky idealny obed, aj ked musim povedat, ze v okoli mame asi 3-4 restauracie kam som zvyknuta chodit a celkom sa to v nich da. Na ranajky sa snazim nieco celozrnne alebo ovsenu kasu, ale ked clovek pracuje a musi popritom stihat vselico ine, tak to cez ten den casto dopadne vselijako.