icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ivanka.7
6. jan 2012

@janci27 My budeme mat dievcatko🙂 a tehotenske vitaminy beriem, mam Femibion (mesiac som brala ine, teraz mam zas Femi a ked ten doberiem, tak potom uvidim🙂). Este stale chodim do prace a casto nemam cas riesit zlozenie stravy, tak mi to pride istejsie. Ked idem z prace na obed tak si holt niekedy nemam moznost vybrat nejaky idealny obed, aj ked musim povedat, ze v okoli mame asi 3-4 restauracie kam som zvyknuta chodit a celkom sa to v nich da. Na ranajky sa snazim nieco celozrnne alebo ovsenu kasu, ale ked clovek pracuje a musi popritom stihat vselico ine, tak to cez ten den casto dopadne vselijako.

janci27
6. jan 2012

@darinkazv ja som si prednedavnom dala jednu. Normalne ich nejedavam, tak snad to nejak neskodi. Ved som ju zjedla len raz za cele tehotenstvo. Ved teraz su v tolkych potravinach rozne pridavky, to by sme museli jest len BIO potraviny.

janci27
6. jan 2012

@ivanka.7 a kedy ti lekar povedal pohlavie dietatka? Bola si aj na 4D, ci ti to zistil pri klasickom ultrazvuku? Ja tiez rano zacinam zdravo, ovocim, cerealiami, jogurtom, cez obed chodim z roboty do restauracie, tam si dam, co mi chuti a na veceru tiez, co mi zachuti, ale snazim sa jest vecer tiez nieco zdravsie.
Mavas aj nejake chute alebo nechute?

ivanka.7
6. jan 2012

@janci2 My uz to vieme od zaciatku novembra. Povedal mi to doktor na normalnom utz, nie uplne na 100%, ale do knizky to uz zapisal. Zhodou okolnosti som bola o dva dni na 4D, kde to doktorka potvrdila a o 2 tyzdne som mala morfologicky utz, kde to treti doktor potvrdil nezavisle na prvych dvoch :D
Chute, nechute ani nemam, len mam vacsiu chut na sladke, nezmenilo sa mi velmi zlozenie potravy okrem toho, ze som par veci vyhodila.

huterika
6. jan 2012

@janci27 a planujes aj na fitlopte cvicit? nafukanie nie je az take tazke ked mas na to pumpu ;) a co som si vsimla tak uz babulky co su tu na koniku uz vedia pohlavie, az na par vynimok ked sa babatko neukazalo ale inak uz vsetky asi vieme ci? 🙂 my budeme mat chlapceka Matiaska a povedal nam to v 22tt. Inak vitaminy beriem Calibrum mami ale uz nie tak casto ako predtym skor ked si spomeniem, pretoze som citala ze z takychto vitaminov sa rodia vacsie babatka tak teraz ked si spomeniem si dam. Inak Dr. mi dala zelezo kedze som anemicka a vitamin D a nejake homeo na chrbat. Takze tak 🙂

Aaaa co mi vcera dala Dr. akoze na zacpu take prasky s prichutou citronu co si zarobim v 1dcl vody.. no poviem vam ze skoro som sa dovracala, cakala som ze to bude nejake sladke a citronove a ono to je SLANE a okolo citronu to asi len islo no fuj skoro som to vyvratila ani som to nevypila, asi ostanem pri nasom Espumisane slovenskom bo toto bolo moc teda aj na mna a to glukoza bola teda malina oproti tomuto 😀

janci27
6. jan 2012

@huterika ano chcela by som aj cvicit na nej, ale teraz mame kopec starosti so zariadovanim a kompletizovanim noveho domceka, tak ani nie je cas, ked som este k tomu do vecera v praci.
Tak ja som zvedava, ci nam povie lekar pohlavie na dalsej kontrole. Nabuduce mam aj tie glukozove testy, moj lekar nedava vypit sladku vodu, ale sestricka mi nakazala si priniest 2 oblozene rozky a 2dcl mlieka 🙂

janci27
6. jan 2012

@ivanka.7 ja na 4D neplanujem ist, tak snad mi to lekar povie aj pri beznom utz, ked pojdem na kontrolu. Na tej poslednej bolo v pohybe, dost kopkalo, tak moc toho nevidel 🙂
Ja mam tiez mierne zvysenu chut na sladke, lebo normalne sladke veci ako kolace a keksiky moc nemusim, max. ku kave a teraz si dam kolaciky castejsie. Mne sa tiez nezmenil jedalnicek, len kavu uz skoro vobec nepijem, lebo mi nechuti. Viem, ze je povolene si dat tak 1 kavu denne, ci tak nejak, ale mne ani to nechuti, co predtym som si dala kazdy den aspon 1-2 salky.

ivanka.7
6. jan 2012

@janci27 ja som kavu predtym pila len v praci, aj to len slabu a potom, ked uz sme rozmyslali, tak taku miesanu s cakankou; teraz pijem caro s mliekom a psycho efekt to ma na mna v praci rovnaky🙂 a ked je velmi zle, tak si dam zeleny alebo biely caj🙂

maxara
6. jan 2012

Ahojte krasky
sice som vas docitala, ale som nejaka tehudementna alebo co, ale vobec nic si nepamatam 😅 iba snad @urma dufam, ze vsetko ok, u nas bol tiez vetrisko, aj hlasili vystrahu, ale tusim, ze ziadna katastrofa sa neudiala.. to co pises si ani neviem predstavit 😒
@janci27 ja ti tipujem dievcatko 😉

strihalka
6. jan 2012

ahojte, ufffff, no narocny den....
probudila jsem se okolo poledne.. a porad jsem tvrdila ze v cechach je statni svatek a ze pojedem do madarska se podivat na nakupy....no v cechach nakonec statni svatek nebyl tak jsme tam vyrazili jen do breclavy, povine platby...a pak do madarska na nakup no....ale jsme zjistila ze v KIK, maji ty bodycka na zapinani vpredu, sice jen jeden typ, ale aspon neco, no odfotim do albumiku... 🙂 a pak jsme jeste koupili jedno baleni plenek huugies newborn...maji taky ten vykousnuty kousek na pupik a ubrousky v jake akcii, ze 1+1 za 69korn....😀 a ted jsem prisli....idem vas pocitat

andrejka1974
6. jan 2012

tak nasa Rianka v plnej krase

andrejka1974
6. jan 2012

tak dnes sme si pozreli nase cd zo 4d ultrazvuku mala je tam krasna a sikovna pred tvarou obe rucky aj nohu kondicku ma dobru posielam graf hmotnosti ak to pojde takto pekne budeme malou buchtickou 🙂 🙂 🙂

urma
6. jan 2012

@maxara ahoj draha, jasnee, vsetko ok, netrafilo nas nic letiace, asi su tu na to pripraveni 😉 lebo za tych cca 160 km, co sme isli tam aj spat som videla letiet len ciapku jednej pani 😕 rovno nam pod auto a potom trochu nebezpecnejsie...kvetinac zletel z terasy.
Dnes v noci startujeme na SK, tak hadam nebude prsat, snezit ani hmla 😅

maxara
6. jan 2012

@urma uff vobec ti nezavidim teraz cestovat 😒 tu zase fuka, ale cely den nerpsalo, tak mozno ani nebude, aj ked sa mi mari, ze tusim hlasili na zajtra tu na zapade dazd.. takze stastnu cestu a ozvi sa ked prides.. ja idem zajtra na oslavu a vooobec sa netesim 😒

strihalka
6. jan 2012

ja si pichat injekce...bozeeee, dnes ze proc mi tolik krve tece...kukam kukam...nic nebolelo, dobry a pak kukam ze vpich je presne tam kde je zila 😀

sunday1
7. jan 2012

@strihalka Takže už máš všetky nepríjemnosti vyskúšané 😉 Nakazila si má, dražím na ebay video monitor, 5 hodín do konca dražby 😀

efci
7. jan 2012

Baby na to zelezo si kupte trstinovu melasu, mavaju ju v Bio obchodoch. Cisto prirodny zdroj nielen zeleza ale aj inych dolezitych mineralov. Staci zjest jednu kavovu lyzicku denne, alebo dat do caju, do kavy.

dennkaa
7. jan 2012

Fu, tak som vas konecne docitala 🙂 Ale tu toho pribudlo - tusim 8 stran, kym som nebola na MK. Po neprijemnych spravach z utorka zavladol u mna taky pokoj a vyrovnanie so situaciou ... ale vysledky som odkonzultovala aj s inym MUDr. a ten povedal, ze dolezite hodnoty su v norme, ze mam len papat to zelezo aj vo vitaminovej forme ale aj v prirodnej a ze ani ten cukor nie je najhorsi - vraj je to nebezpecne ak je cez 10,5. Takze trosku som sa upokojila, ale snazim sa mysliet pozitivne. A stvrtkova navsteva u zubarky dopadla velmi dobre - moje zubky su uplne v poriadku, ziadny kaz - tak mi len oskrabkala zubny kamen a povedala, ze staci ked dojdem niekedy po porode 🙂 A inak nemam ziadne nove spravy - malinky je v brusku stale aktivny, kupili sme mu dalsie nove oblecko a nieco sme uz dostali aj po nasej rocnej neterke (teda take vecicky v neutralnych farbach) - ked sa mi podari pofotit, tak pridam do albumiku ... ale dost mozne, ze az vecer. Dnes sa este chystam objednat postielku, prebalovaciu podlozku a vanicku ... dufam, ze budem mat uspech 🙂
Tak vam prajem vsetkym pekny dnik.

dennkaa
7. jan 2012

Ozaj este som sa chcela opytat, ci aj vas bolieva pupcek?? Mne sa vyduva do vonka a mam taky zvlastny pocit v jeho okoli - je normalne, ze to pobolieva??

strihalka
7. jan 2012

@sunday1 drzim palecky, nezapomne ze si bude smuset koupit adapter na zasuvku 🙂
ano, snad ted mam takouvou krecovou zilu na brichu 😀, ale je to v pohode😀

sunday1
7. jan 2012

@strihalka Máme doma cestovné sady, tam by malo byť aj UK 🙂 Ako sa to Tebe podarilo, pridávala si až úplne na konci? Práve ma niekto prelicitoval o 1 GBP, tak rozmýšľam, že prihodím až pár sekúnd pred koncom 😒

strihalka
7. jan 2012

Jinak preji dobre ranko...my dnes kaorat sli odeslat bocnici postylky na reklamaci, chybeli tam nejake sroubky, tak nam poslou novu a jeste tam byli nejake nedostatky, tak nam daji aj slevu 10% 😀 no sikovny jsme😀
a odzdovovat stromcek budem dnes a idem ho vratit tete IKEE 😀 at nam da prasulky zpet 😀

strihalka
7. jan 2012

@sunday1 urcite prihazovat az na konci v poslednich pat vterinach, nebo si nastav maximum kolik za to chces dat a vuc se starat nemusis....pokud budete prihazovat delsi dobu, tim vice se budete predhanet avice nasbirate prasuli☹
ja osobne se k te aukci nehlasim, aby si lide nemysleli ze mam o to zajem a ale dam si ji listu na sledovani a pka v poseldnich vterinach tam bouchnu maximalni prihozeni, co jsem ochotna dat a vyhra je moje....ale proda se ti za maximalni castku, o kterou ci toho dotycneho pred tebou prehodila...
on da treba 15,50, ale ty jsi ochotna dat 30, pokud on te neprehodi a neprida na tu castku kterou dal, tak je to tvoje za 15,50, on tu max castku tvoji nevidi...takze si mysli, ze si prihodila jen na 15,51 😀

sunday1
7. jan 2012

@strihalka Ale keď dám napr. tých 30, to znamená, že ju už nemôžem mať lacnejšie, či? Nie celkom tomu rozumiem ☹

strihalka
7. jan 2012

@sunday1 nie, kdyz ty das tricet tak ostatni muzou prihazovat, ale aniz by si musela sedet u pc, tak je stale preklepnes hend v ten okamzik...to se oplati davat treba aj v posledni vterinach...das si maximum a oni budou stale prehazovat...ale pokud te prehazovat nebudou, tak si to koupis za tu cenu, ktera je tam druha nejvyssi

vajanika27
7. jan 2012

@dennkaa prosim ta kde si vsetko objednavala? ja si neviem vybrat, napr, chcem postielku s odnimatelnym bokom a neviem ktora bude najlepsia... 🙂

sunday1
7. jan 2012

@strihalka Ďakujem, tak to budem sledovať a počkám si na posledné sekundy 😉

takitak
7. jan 2012

ahojte, prosím Vás neviete alebo nemáte niekto skúsenosti s týmto? doomoo seat ... ďakujem

sunday1
7. jan 2012

@takitak S tým nie, ale ja mám objednané toto http://shop.babetkovo.sk/index.php/autosedacky-... . Tiež sa dá potomdo 3 rokov použiť ako stolička a je ľahšie prenosná. Ale aj to Tvoje vyzerá dobre 😉

dennkaa
7. jan 2012

@vajanika27 este som neobjednavala, iba sa chystam, ale potom Ti mozem do IP hodit stranky, z ktorych som objednala