icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

efci
7. jan 2012

@dennkaa pupcek budes mat naopak prevrateny cely, to je OK. S tym pobolievanim neviem, nepamatam si cosi take. Ja uz ho mam tiez prevrateny a zrovna dnes doobeda ma pobolieval z lavej strany, ale podla mna to tam bolo natlacene dako mimco, teraz uz to necitim.

dennkaa
7. jan 2012

@efci no to viem, ze bude cely prevrateny ... len ma zaskocilo to pobolievanie - teraz je to ok, ale pred dvoma dnami to bolo dost neprijemne, cely den taka zvlastna bolest ... ale mozno tam bolo natlacene miminko, tak ako pises.

sunday1
7. jan 2012

@strihalka No tak to nevyšlo, asi mi nebol súdený 😔

strihalka
7. jan 2012

@sunday1 tak jak ti to dopadlo?vyhrala jsi?

strihalka
7. jan 2012

@sunday1 xi xi, jsme na sebe akorat mysleli 😀
, nevadi vyhras dalsi je tam plno uzasnych veci

takitak
7. jan 2012

@sunday1 ďakujem, idem kuknúť aj to Tvoje ...

giapetko
7. jan 2012

ahojte babulky...nebola som tu par dni a pribudlo xy stran....idem poctivo precitat........inak, ja som uz prala tento tyzden nejake oblecko malemu a aj som nieco vyzehlila..inak to zehlenie bola celkom makacka na krize.... 🙂 ...
vsetky si kupujete monitor dychu ? ja nad tym este rozmyslam....

strihalka
7. jan 2012

moje modrinka z injekce ze vcerejska...no spatne to vidno ale je tam potvora😀

janka273
7. jan 2012

@strihalka ja ju vidím 🙂

janka273
7. jan 2012

@giapetko monitor si pravdepodobne kúpim, pri prvej dcérke som ho nemala....a v noci som ju neustále kontrolovala, či dýcha, a vôbec som nespala, čo som sa o ňu bála....a pritom sa na nočné kojenie budievala až nad ránom okolo 5-6hod, a od večera nonstop spala, takže keby som mala monitor - tak som mohla búvať 😉

elfka.elfka
7. jan 2012

@takitak toto nepoznam, ale ak nemas este kojenecky vankus, tak existuje aj taketo nieco, kojenecky vankus, na ktory je taky navlek, ktory ked navlecies na ten stoceny kojenecky vankus mas tiez lehatko aj so zapinanim :
http://www.bambini.sk/sk/5099/177/jane-vankus-c...

dennkaa
7. jan 2012

@strihalka aj ja ju vidim. Ty aspon vies z coho ju mas... ja mam na zadocku jednu a vobec netusim, kde som k nej prisla - vsimla som si ju dnes v zrkadle pri sprchovani.

vajanika27
7. jan 2012

@dennkaa bud taka dobra, dakujem 🙂

dennkaa
7. jan 2012

@vajanika27 telepatia funguje - prave som Ti to poslala 🙂

strihalka
7. jan 2012

@elfka.elfka a kolik stoji ten potah samotny?, lebo ja uvazovala, ze ten muj kojenecky vankus asi pozapinam zaviracimi spendliky dole a babo na to jen tak polozim, ale s tim potahem by to bylo asi snazsi :-d

strihalka
7. jan 2012

@giapetko jinak ja jsem si tu na MK cez bazar objednala od pani ANGELCARE 2x deska a jedna chuvicka za 30€...no radeji s monitorem, nez bez monitoru,...klidnejsi spanek to bude urcite, a tim ze budem mit jednu postylku v detske a druhou v spalni, tak ty zacatky budu prehazovat jen tu chuvicku, ale v kazde postylce bude jedna deska...teda doufam, ze plan i vyjde

elfka.elfka
7. jan 2012

@strihalka neviem ci sa da kupit aj samostatne, mozno by to vedela sikovna krajcirka usit, ved to je len kus latky, v strede trojuholnik medzi nozky a len tie cvoky na zapnutie potrebujes. Ved skus pozriet v nejakom babyobchode nazivo..ja to mam doma, muz mi kupoval kojenecky vankus ako prekvapko a zapacilo sa mu to tak to zobral, teda kto by si chcel usit mozem pomerat.. Ale kazdy kojenecky vankus je aj tak ina velkost.. A ozaj, su tu nejake baby co siju? Ja prave dokoncujem patchworkovu deku pre babo.. 🙂

strihalka
7. jan 2012

@elfka.elfka hej hej, no jepotreba to videt, pak by maminna nemel problem to usit 😀, jen casove nez se dostanu do prahy a anajdu to nekde v praze v obchode.. a maminu tam dovlecu 😀....no konec iluzi 😀

elfka.elfka
7. jan 2012

@strihalka to mas za super cenu, si sikovna.. 🙂 a budes velmi spokojna, este to aj pekne svieti ako nocne svetielko a meria teplotu v izbe 🙂

elfka.elfka
7. jan 2012

@strihalka mozem ti moj navlek na vankus odfoti ked ti to pomoze

strihalka
7. jan 2012

@elfka.elfka to mluvis o cem?o angel care, ci?
jsem ztracena 😀
no kdyz budes mit chut, tak odfot....ja mam taky vetsi polstar na kojeni..

efci
8. jan 2012

@giapetko ja budem kupovat iba v pripade potreby t.j. ze by sa nedajboze narodilo mimco skor alebo by bola nejaka ina indikacia.

Vecer som chrumala zmes suseneho ovocia a boli tam aj kokosove lupienky, tak ma pri tom napadlo, ze bohaty zdroj zeleza je aj kokos. Takze tie, ktore nemate problemy s cukrom a prilisnym priberanim spojit prijemne s uzitocnym a papt tycinku Koko 😀 😎

Inak peknu nedelu vsetkym, my tu mame mrzko, sychravo. Pozitivum do buduceho tyzdna: v stredu zacinaju velke vypredaje, takze hor sa nakupovat. Vcera uz aj mm zhodnotil, ze to treba poobjednavat uz, lebo nieco dojde za tyzden, nieco za tri... A v piatok som mala kontrolu, vsetko OK, ale aj gyndos zhodnotil, ze mimco velke, tak aby sme vraj nepresvihli termin. Takze najblizsiu kontrolu mam 3.2. u neho v ordinacii a opat 7.2. uz u neho v porodnici... No tak to uz ked zacnem chodit do porodnice tak to uz ozaj pojde rychlo.
A btw ja som tentokrat bez glukozoveho testu, asi to bude nieco podobne ako spominala Beronsche. Iba brali cukor nalacno a sleduju moc.

belissima85
8. jan 2012

baby citam ze preberate monitori dych a aky si kupite tten do postielky a bo na plienocku?neviem sa rozhodnut🙂

dennkaa
8. jan 2012

@belissima85 ja sa tiez neviem rozhodnut, ci taky do postielky alebo na plienku alebo ziadny. Ale je pravda, ze je lepsie nejaky mat pre pokojnejsi spanok ... no uvidime - este sa o tom musime porozpravat aj s manzelom.

lucisha1
8. jan 2012

ahojte....akurát čítam, že ste si robili testy so sódou 🙂 🙂 🙂 vyšlo vám to niekomu rovnako aj podľa sona??

giapetko
8. jan 2012

no, tak som uz vcera tie monitory kukala tu na MK a asi objednam odtialto....dakujem inak za nazory....
dnes sa akosi neviem nijak pohodlne usadit, uplne som mimo,nic mi nevyhovuje, tak ideme s drahym na prechadzku...... 🙂

urma
8. jan 2012

Zdravim vsetky maminky a cakalelky, pripadne okoloiduce necakatelky 😀
@maxara sme uz domka, dnes kompletna rodinka, zajtra uz bez taticka 😒 . Dorazili sme vcera vecer, stali sme este aj v outlete Pandorf, ale ani F sme nekupili, asi sme moc narocni ci co 😕 A vobec mi tie ceny neprisli dake uchvatne nizke, to v Belgicku mali lepsie vypredaje, ale co si uz vie clovek bruchaty kupit 😀 takze usetrila som zas... Inak cesta nic moc, vsetko pocasie okrem slnecneho sme prechadzali, v nemecku aj fajn snezilo.

Peknu nedelu zelam

sunday1
8. jan 2012

@lucisha1 Mne áno 😉

lucisha1
8. jan 2012

@sunday1 tak to vyskusam a som zvedava....za tu srandu to určite stoji 😀 😀

strihalka
8. jan 2012

@urma takze rikas, ze jak nas bruska, tak ani na prcky nic nemaji?lebo mys e do pandorfu chystame,ale tak clkove aj muz chce nejake svetry...