Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@elfka.elfka 😀 😀 dakujem, a nevis nahodou ci to jde udelat tak, ze jednu podlozku budem mit v jedne postylce a druhou v kolisce a budem prehazovat jen tu chuvicku?
Baby je pravda, ze od 25tt by meli byt poradny kazde 3tydny? Ted mi to z jednoho blogu prislo na mail....no to jsem zvedava tedy, bo moje dr asi neeee 😀 😀 😀
Mne uz teraz dal doktor o tri tyzdne (bola som 2.1. a idem 23.1.) a predtym som bola 13.12., takze ja uz to mam po troch tyzdnoch 🙂
Idem k doktorovi aj zajtra (pre recept a na injekciu), takze to mam aj tak castejsie - poradnu mi sice robit nebude, ale keby som chcela, tak by ma urcite neokaslal🙂 Ale tak u mna nie je dovod🙂 23ho uplne staci
zienky, necitite niektora taku pichavu bolest na boku bruska, ak na tom boku lezite? ja to mam celkom casto, hlavne v noci.. ☹
inak sa u mna nic nezmenilo, akurat uz viem naisto, ze tie bolesti v nohe su bolest sedacieho nervu, pravdp. lebo na neho tlaci platnicka a to asi kvoli tomu, ze sa mi s narastom bruska zmenilo drzanie tela.. Takze dalej len lezim a kazdu chvilu sa lutujem a potom mi je z toho na nic, ze sa lutujem, ved aj horsie veci sa stavaju... 😔 Uz som chcela zajtra spat do prace, ale asi to nepojde a aj z toho mi je na nic, lebo by som fakt potrebovala tam byt este tento mesiac, aby som si mohla dokoncit kurz, co robim.. este dokoncit posledny projekt a urobit poslednu skusku a mala by som certifikat... no a zrejme sa s tym mozem rozlucit... je mi do revu... ☹
a to ani nevravim, ze nemame absolutne nic pripravene pre babatko... zacinam stresovat.. ☹
uff tak som sa vyzalovala.. 😅 idem vas docitat...
@belissima85 aky je to ten monitor dychu na plienku? nemas nejaky link?
@strihalka takto tie podlozky nefunguju, su spojene kratkym dratom, musia byt spolu. ak by nebli, postielka je velka, moze sa dieta prevalit tam kde nie je podlozka a spusti sa alarm.. uz mate madrac do postielky? pri kupe sa opytaj, ci je vhodna aj na monitor dychu, nie vsetky su tusim vhodne...
@elfka.elfka to vim, ohledne matrace musi byt di max 10cm, popripadne 7 ideal...ale uvidim ze presne podle monitoru dychu..aha takze jsoupsojene, no neva...tak to vymyslime jinak
@strihalka inac aj porodnice poziciavaju na domov monitor, skuste sa opytat v tej vasej na cenu, mozno to nebude take drahe a mozte mat dva aspon na zaciatok 😉
@elfka.elfka dobry napad, ved uvidime
Ahojte krasavice
my sme mali perfektny den, opat velku konikovsku zasielku 😵 😵 Ninka je vyhrata, ale spat sa jej akosi nechce. Ostatne decka tiez riadne narastli, su sikovne a uzasne 🙂 aj sme sa veru zasmiali. Inak nic nove..
@urma my sme boli vcera na oslave v Partizanskom, takze tiez som vycestovana, aj ked teda s tebou sa neporovnavam 😅 ked budes teraz sama, mozme sa niekedy dohodnut na rande, hm? 🙂
babulky tak ja som cely den stravila pri pc hladanim kocikov .... a som z toho zufala...prosim vyslobodte ma 😒 a poradte mi podla vas dobry kocik ktory mate vy alebo viete ze je super. Uz tu tusim ani nie je aprilovka co by kocik nemala pomaly ... kriterium je lahsi hlavne pretoze na 3poschodie bude fuska ho vytrepat bez vytahu a sme obaja vysoky ...moze byt aj mestsky kocik. Tak sem s vasimi znackami pekne prosim 😉
22.april 🙂 moje prve ... Tesim sa velmi ale obcas strach prevlada,dufam ze to stihnem domov,kezde som v Italii...Prajem pekny vecer maminkam,tehulkam...
@dennkaa bez monitoru ani den mam ten angelcare je super
Mala by som k vam otazocku je dobre si kupovat vecicky normalne vopred alebo po porode...niekto mi povie tak a iny tak ,ze to prinasa smolu ci co...neviem co mam teda robit...:( mam alebo nemam radsej kupovat vecicky..ja len ze ked mala moja mama 1.dieta a vsetko vopred kupene do rocka jej zomrelo ,prepacne ze pisem o takejto katastrofalnej teme ale chcela by som radu ... ☹
tak dnes som si objednala cez mimibazar elektricku novu odsavacku avent na mlieko stala ma 70 eur pride mi postou este musim pozriet nejake to oblecko ci mi nieco nebude chybat mam ho este v pivnici este kupim nejaky ten kolotocik nad postielku tak este uvidim co pribudne 🙂 🙂 🙂 ako poznam manzela dcerky su jeho milacikovia tak toho bude az az 🙂 🙂
@stanka93 urcite treba kupit vecicky pred a postupne aby toho nebolo vela naraz pri prvom babatku je toho vela a ty budes tyzden v porodnici a potom ti nastane kolobeh zvykania si to sa neda stihnut prides domov a musi byt vsetko nachystane aspon postielka oblecenie kocik ostatne sa da kupit aj potom ale radsej skor ako sa potom stresovat ja mam skoro vsetko ale co mi este bude chybat urcite kupim do porodu aby som mala aspon potom klud so zhananim 🙂 🙂 🙂
@strihalka hm Mate pravdu a dakujem za odpoved... musim sa ale priznat ze neodolala som a kocik s postielkou uz mame kupene🙂)) len mam trosku stres predsa som prvykrat tehotna aby som si kupela vsetko a nanic nezabudla alebo nekupela zbytocne vela ...som sama s priatelom v Italii takze nema mi kto moc poradit..
@huterika ja tiez nemam kociar a potrebujem nejaky maly (maly vytah), lahky (8+2 schody k vytahu) a s celou ruckou (ziadny golfkoruky) - zatial mi vychadza Inglesina Avio, Teutonia Cosmo, prip. Stokke alebo nejake celoruckove Perego Drive Easy, aj Bugaboo Cameleon by sa mi do vytahu este zmestilo. Vsetky su drahe samozrejme ako inak a este sa aj z druhej ruky blbo zhanaju :D
@stanka93 je to obycajna povera, bezne sa nakupuje dopredu, ale ak by si z toho mala mat nervy, tak kupuj a skladaj u susedov/maminy/svokry...

@strihalka ze angelcare si super kupila a navlek ze odfotim 🙂