Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@andrejka1974 cize bezobav mozem sa dotoho pustit...🙂 dakujem hned sa citim lepsie 🙂 ako vidim ste skusena kedze mate 5uzastnych stvoreni🙂
@janka273 jaaj, moja to nevim, to asi bude drazsi to postovne....ja idem na glukozu v strredu brr, ale jeste pred tim musim vyzvednout vysledky z hematologie, no budu zrala na odstrel hne dpo ranu, takove vyrizovani .....hned bude aj poradna, tak jsem zvedava co povi na muj vahovy prisrustek .-D za mesic 3kg 😀...a za deset dni nas ceka 4D jupiiiiiiiiiiiiii
tak veru idem dotoho... no vsak musim este predtym zdolat13hodinovu cestu v autobuse 😀 verim clovek zacne a uz neskonci... tesim sa nato vsetko no teda az naten samotny porod...dufam ze to bude rychlo zamnou...
žienky pre všetky čo ešte používate v aute v meste "bezpečnostný" pás bez tých podsedákov pre tehotné...Mali sme dopravnú nehodu, vrazila do nás zozadu jedna ...pani, nedobrzdila, keď sme dávali prednosť. nebol to síce veľký náraz ale aj tak som išla pre istotu k lekárovi a ten ma poriadne sfúkol za to, že som mala pás. Povedal, že v meste v žiadnom prípade, pretože mi môže všetko vnútri "rozrezať" aj pri malej rýchlosti. Mimo mesta keď je to už životohrozujúce, tak pás samozrejme áno, ale v meste nie. Teda vedela som, že by sa nemal používať pás, ale zase naraziť bruchom do volantu tiež nie je dobré. Tak neviem. Asi predsa len investujem do bezpečnosti. Inak babatko je v poriadku 🙂
no ano este ho mam stale a zatial ziadne problemy nemam...roztrhol??auuu no tak uz sa aj bojim 😀
@stanka93 uz i ja jsme si radeji piercing vyndala, ale nekdy uplne na zacatku..jaj, vlastne tesne pred tehu mi vypadnul na dovolene, ztratila se mi kulicka a o te doby ho nemam,, ale do mesice se nam pak zadarilo, tak jsem ani neshanela...no jsem si i vyndala nausnici v jazyku..., a na tetovani jsem zvedava, ze jak nam dopadne😀, ze
@lillienn ahoj moja. ja po meste pasy nenosim uz asi mesiac. s policajtami problem nemam, ako tehotna SA NEMUSIS PUTAT. som sice z toho nervozna, lebo som zvyknuta sa putat... vacsinou si davam mimo mesta na brusko maly plysovy vankusik, odobril mi to aj lekar, aj ked tiez je zato, ze skor sa neputat a chodit bezpecne..ale ako si pisala, mozes ty ist ukazkovo a nejaky trubiroh do teba napara... :(
@beronsche tak ja som od včera úplne mimo. mňa tak pichá v boku, až mi je do plaču. už som sa aj okúpala že ideme na pohotovosť, ale nakoniec som čítala že to prejde samo aj tak mi na to nič nedajú. akurát som na nervy, lebo malý dosť tvrdne, resp. buď sa hýbe ale na chvíľu tvrdne. už tri noci som nespala, ale cez deň to bolo včera 1x a to celodenne. vystlala som si posteľ vankúšmi, ale sama bez pomoci nevstanem. v stredu idem k lekárovi, tak uvidím... môj manžel vybavovalpre malého vecičky, ale tak som sa vynervačila, že som mu zakázala pokračivať lebo mám strašný strach... uvidím ako bude dooobeda a keď tak zavolám lekárovi, mám na neho nonstop linku, len mi je blbé ho otravovať lebo drobec je akčný ... aspoň že tak. a dúfam že on bolesť necíti
@strihalka a tak nieco urcite maju 🙂 ale mm chcel tenisky a 0 bodov, ja som pozerala hocico, co by som si obliekla na hornu polovicu tela 😀 a nic som si nekupila tiez. Jasnacka aj detske vecicky som so zvyku prebehla, ale tam ti maju asi len tie zmensene dospelacke, a to ja nemusim zatial 😉 V mex mali aj akciove mini vecicky pekne, ale zrovna odpoli zadarmo to nebola aj tak 😅 A potom som sa veelmi rychlo otocila v dakom detskom obchode, kde stali mini riflicky 30-40 E a taketo haluze. Neviem, ci to nebola znacka Boss.
Ale nepresli sme to vsetko, len tak preleteli a aj tak sme tam stravili 2,5 h
@huterika udala si dost malo kriterii 😀 ale napr. brio je fakt lahky aj vysoky a velmi pekne sa posklada, odpruzenie aj kolecka fajne. Bol medzi nasimi favoritmi, len mne sa sportova cast nepacila...Nakoniec sme kupili Hartan Topline S, vo svojej kategorii uplna bomba 😀 a uz som az tak tu vahu a cm neriesila, hlavne ze vosiel do Pola a ci tam okrem neho vojde este 10 l mlieka alebo len 5 l ....hlavne ze bude mat malicky pohodlickove vozitko 😎
Zalezi aj kolko ste ochoni investovat a ci je aj cena rozhodujuce kriterium
Mne sa Brio tiez celkom pacil, ale rozchod koliec ma tusim tesne nad 60cm, takze pre mna nepouzitelny. A Hartan mi bol dost tazky, ale zas ma presne 60 tusim.
@lillienn Ja mam Besafe pas uz asi dva mesiace a nezapinam si ho, len ked ideme na nejakej 2-5 minutove cesty po meste, inak vzdy. Ale bez toho pasu by som uz do auta len tak nevliezla. A nepriputana by som asi ani nevedela ist... :D
Ranko krasky
my sme vcera riadne pokonikovali s julovkami u nas doma, bolo super, ako vzdy 🙂 Decka su uz velke, strasna je s nimi sranda, ako sa snazia svojou logikou napodobnovat konanie dospelych a aj ako sa jasia a hraju.. parada. 😵 😵
Idem asi varit 😒
Dobre rano vsetkym....
Ja som dnes hore uz od 6,00 h - bola som hned rano na diabetologii, ze co a ako dalej... tak ma objednali na stredu a povedali mi, ze ma budu sledovat az do porodu a budem k nim chodit na konzultacie. Ale sestricka mi tiez povedala, ze to nie su najhorsie vysledky (takze som aj rada). Inak sme tam boli v cakarni 4 tehulky a potom uz len dochodcovia.
Ja som sa cez vikend tiez dobre rozbehla s nakupovanim (uz by som prijala, aby sme to mali doma) - objednali sme postielku, matrac, 2 sety do postielky, prebalovaciu podlozku, vanicku, teplomer do vanicky, 10 ks bavlnenych plienok, 2 ks ortopedickych nohaviciek, 7 ks dupaciek (zatial som v ziadnom obchode nenatrafila na dupacky, vsade maju len overaly).
@maxara ja nastastie nemusim dnes varit, pretoze mi este zostalo zo vcera, ale zase sa chystam zehlit - takze pomooooc moje krize.
A dokonca nam vyslo aj slniecko, takze to bude celkom fajn dnik 🙂
my mame jane slalom pro torjkolku, je uplne lahky na nosenie /7-8kg/, lahunko sa sklada v sportovej verzii, a ma nafukovacie kolesa, to je fantasticky rozdiel.
co sa tyka nakupovania, no to nei ze ci mozes, ale podla mna musis, je toho tolko ze po porode kde budes behat a nahanat? akoze vyjdem z porodnice a idem objednat kociar? a v com vynesiem dieta? kludne nakupujte, to su povery, netreba nakupovat bezhlavo dopredu, kamoska nakupila az do dvoch rokov vsetko a potom sa jej mala presne minala velkostami, vetrovka a oteplovacky vychadzali na leto a tricka, kratasky a suknicky na zimu ta kto bol pruser, pretoze to nikdy nepredas za rovnaku cenu 😀
No, ja dnes variť nemusím, lebo som si navarila večer v záchvate žravosti (cestoviny s brokolicou), tak už len pozerám na hodiny, či fakt je moc trápne obedovať o pol 10 ráno 😉 Do poradne idem až okolo dvadsiateho. Inak mne môj doktor nikam nepíše, kedy mám prísť do ďalšej, len mi vždy povie, že tak o mesiac. Čiže ani len presný dátum nemám. A že by sa zmienil o tom, že teraz už častejšie chodiť, to tiež nie. Ja som tam vždy tri minúty, poviem váhu, podám sestričke moč, doktor ma za dve sekundy pozrie zo spodu, opýta sa či je nejaký problém, ja že ee a dovidenia o mesiac. Takže to sú moje poradne 🙂
@ava11 ja bežne obedujem o 10 ako bagrista (vstávam o 5), a potom aj o 13 ... ale keďže sa neviem doma pohnúť, tak mi tu len robíte chúťky ... a manžel príde až o dve hodiny :( ...ježiši a cestoviny s brokolicou mňááám ...
tiež moja poradňa trvá tak "dlho" ... mám 100 otázok pred a 200 po jej opustení - akurát tam vnutri vždy poviem že všetko ok ... no ale teraz sa asi vysťažujem ...
ináč na prednej strane tehu knižky dole by mali byť termíny návštev ....
ja tiez hlavne jedlo navarene zo vcera, ale idem urobit dezert - dukatove buchticky 😀 Daka chut dosla 😎

@stanka93 dobre ze jsi tu, tu si vse radime, aspon uz vime, ze co je potreba a co upe zbytecne, samozrejme spousta veci je i vec nazoru