icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
9. jan 2012

@ava11 tiez som minule rozmyslala, preco sa to vlastne vola poradna 😀 Ja ze tam budu dake rozumy rozdavat a prd 😉 presne ako pises.

urma
9. jan 2012

@takitak moja a to az tak zle ti je? a ked sa nehybes, tak je to ok?

ava11
9. jan 2012

@takitak Veď áno, mám tam pekné okienka na to vyhradené, aby do nich písal dátumy, ale veruže ani jeden tam nemám My máme s pánom doktorom zjavne len ústne dohadovanie.

@urma Šak toto, mali by sme sa tam radiť a my nič 🙂 Mne nadrzovku minule povedal, že keby mal všetky tehotné také bezproblémové, to by sa mu dobre pracovalo 😀 Ale nie, ja som v podstate rada, fakt mi nič nie je, rastiem ako mám, neotváram sa, každý deň cítim pohyby. A to, že ma bolí chrbát a treba mi často cikať, to mu snáď hovoriť nemusím, aj tak s tým nič neurobí.

dennkaa
9. jan 2012

Ja dnes budem asi tiez velmi skoro obedovat - idem si uvarit ryzu a zohriat masko 🙂

takitak
9. jan 2012

@urma no dosť ma to pichá, dotrepala som sa ale na wc, ale po schodoch dole to nerisknem ... bolesť by mi nevadila, ale malý stvrdne akonáhle sa trochu namáham a hlavne neviem či ak to bolí mňa bolí to aj jeho ??? neviem a tak radšej ležím aby nebolelo - čo je len jedna poloha s použitím 16 vankúšom čo tu mám okolo ... ale vydržím, bolesť zvládam, len ten strach o drobca ma ničí ...

danka.chomka
9. jan 2012

zienky nemate niektora teraz take obdobie ze strasne tazko zaspavate? ja uz asi tyzden mi to trva aspon 1,5 alebo 2 hodiny kym zaspim. 😖 dost ma to obtazuje 🙂 dufam ze je to len splnom 🙂

Inac vidim ze riesite pasy v aute, ja to robievam tak ze si po lavej strane dam kabelku, takze pas je pretiahnuty cez kabelku a teda brucho mi netlaci a priputana pritom som. Ja by som sa bala chodit nepriputana, ja sa putam aj ked sedim vzadu.

andrejka1974
9. jan 2012

tak dnes zacala opat skolka a skola hura konecne doobeda ticho doma mala sa tesila do skolky opat za kamaratmi vcera sme dali dole stromcek mame plno saloniek 🙂 🙂 🙂 musim ich davat detom inac by som ich zjedla ja strasne mi chuti sladke 🙂 🙂 🙂 zajtra ma caka sladka vodicka glukoza aj idem opat po tyzdni na pocuvanie srdiecka verim ze to uz bude dobre 🙂 🙂 🙂

andrejka1974
9. jan 2012

ja som vzdy priputana teraz mam hrubu velku bundu tak na babatko netlacim vobec chodim len v nutnom pripade s malou do skolky chodim elektrickou a cez vikendy vacsinou soferuje manzel inac babo ma uz tlaci do rebier a kopka hlavne vecer ked idem spat jej oblubena hodinka je 23.00 vtedy kope aj 45 minut bude asi nocny vtacik 🙂 🙂 🙂

belissima85
9. jan 2012

@beronsche nemam link ale da sa to vygooglit zadaj si monitor dychu na plienku a ono ti to vyhodi🙂

brkabra
9. jan 2012

babulky, neviete mi poradit ci su lepsie gumene alebo nafukovacie kolesa pre kocik? my byvame v rodinnom dome a cast prechadzame po travniku, sem tam je potom blato a kamene, tak co by bolo pre nas lespie. dakujem za radu 🙂

atreyu
9. jan 2012

Ahojte tehuľky 😵

ako sa máte?dúfam, že všetky len a len výborne 😝
Ja som víkend presedela pri PC a objednávala 😀 tááákže @sunday1 už mám objednaný kočiar Jane slalom 2011 s matrixom, snáď dorazí...objednala som aj nový monitor dychu angelcare, veci do pôrodnice, odsávačku na soplíky...dnes ideme po postieľku č.2, ktorá bude u našich...krstný dorazil z USA a mám sľúbené nejaké dudle, fľašky a dečky tak sa vytešujem...a ku oblečku som hodila aj zavinovačku do autosedačky (emitex), ktorú som dala vyrobiť tete a je úžasná

ináč som dnes prišla z interného a vraj je všetko ok 🙂

o 10 dní ideme na to 3D sono tak sa neviem dočkať a malý kopká o dušu 😵 milujem ho

@takitak mne tiež zase tvrdne bruško 😒 už som mala vysadené magnézium tak dnes začínam brať od znovu...neviem prečo to tak je

pimpilla
9. jan 2012

Krásne predpoludie tehulky, práve som sa vrátila s poradne, bola som na glukozovom teste, takže to mám za sebou, aj ma vyšetril, všetko je ok, akurát som mala trocha výtok, tak som dostala nejaké lieky a od dnes beriem aj magne B6 ako prevenciu, nakolko som mala pri synčekovi predčasný porod, a samozrejme riziko tam predsa je o trochu vačšie, takže sme sa poistili radšej...akúrat som strašne ospalá, lebo po dlhých sviatkoch čo som spala do 10 h, tak dnes som vstávala o 6 , aj synček už šiel do školy a teraz sa mi len zíva a zíva, asi si trochu zdriemnem, nakolko mám uvarené, a iba teraz som doranajkovala,pá 🙂

atreyu
9. jan 2012

@danka.chomka ja ťažko zaspávam každý deň 😠 celú noc sa prevraciam, chodím na wc, chodím si po vodu, odkrytá nedobre, zakrytá nedobre, radiátory vypnuté, pred spaním vyvetrané ...katastrofa a to viem, že je z toho panelákového suchého vzduchu, keby sme boli doma tak spím ako dudek...

urma
9. jan 2012

@takitak neboj sa, urcite je to len daka banalita ako zastavene vetry. Ked som nebola tehotna, zazila som take...Ale neviem, ako to myslis, ze maly ztvrdne? Drzim palce a veru po schodoch to neriskuj, hadam ta mm nenecha umret od hladu

pimpilla
9. jan 2012

a ešte som chcela napísat, že v stredu ideme na 4D ultrazvuk, tak som už velmi nedočkavá a hádam sa konečne už dozvieme pohlavie, lebo som tu asi už len jediná čo nevie čo má v brušku, jedno čo to bude len nech to u viem, aby som mohla aj ja začat s nákupmi, takto som si zatial poobjednávala akurít, flašky, odsávačku a inak nič, lebo všetko mám po synčekovi, je toho velmi vela, lebo aj on bol marcový, len keby bolo dievčatko tak samozrejme vymeníme farbu oblečka....

sunday1
9. jan 2012

@danka.chomka Ja spávam posledné dni hrozne, a to som nikdy nemala problémy so spánkom. Tiež mi trvá dlho kým zaspím, hoci nechodím skoro spať a ani ráno dlho nevylihujem a celú noc sa prehadzujem. Nemôžem povedať, že by som v noci nespala, ale každú chvíľu sa budím
@atreyu Šikulka 😉 Podarilo sa nájsť za normálnu cenu?

srnqqa
9. jan 2012

@strihalka
@stanka93 Ja som si nechala aj piercing z obočia a nosa už preč, aj keď mi je za nimi strašne smutno 😨 Zo zápästia som si ho nechtiac v noci vytrhla, ale dobre sa mi stalo, lebo by som s ním mala potom len problémy - zle mi urobil microdermal 😠 Ale zas mám čisté svedomie pre darovanie tej pupočníkovej krvi, zbytočne to nikoho nedráždi.. 🙂

atreyu
9. jan 2012

@sunday1 tak na českom MMB som našla keď si to minule napísala...a ten matrix to mám ako vaničku aj autosedačku do 500€ ma to vyjde so všetkým aj kuriérom a prevodom...

sunday1
9. jan 2012

@atreyu To je super cena, tak sa nám to obom podarilo 😉 Nechápem, ako môžu mať v Čechách o toľko nižšie ceny, hoci ten môj teraz vychádza len o niečo drahšie ako tam 😒 Ale 200-300 eur je sakra dosť.

dennkaa
9. jan 2012

@sunday1 @atreyu my sme tiez objednavali kocik z Ciech a takisto nas vysiel o 210 EUR lacnejsie akokeby sme ho kupovali na SVK a dokonca sme neplatili ani za dopravu.

atreyu
9. jan 2012

@sunday1 tá žena objednáva tie kočiariky z Nemecka tam má nejaké dlhoročné skúsenosti s nejakou firmou...a má vyše 130 hodnotení, väčšinou na kočiare a samé kladné tak som neváhala...

stanka93
9. jan 2012

@strihalka aha cize taky tak si mala... no ja som po vcerajsku vybrala s pupiku:P radsej ved uz nemam najmensie brusko....a aj ja mam v jazyku ale to si necham tam to snad nebude vadiet...no a tetovanie mam tiez:D:P no a poviem ze uzz neni najkrajsie ale tak no...dam opravit po porode🙂

stanka93
9. jan 2012

@srnqqa hm...to vadi ked mam piercing v jazyku????

janka273
9. jan 2012

Dievčatá dnes ráno mi brali krv, a potom som išla na glukózový test - posled.tri hlty boli strašné, aj tie 2 hodiny - išla som k mame do práce - kde som presedela / mne bolo z toho zle, napínalo ma, vraj mi tam dali kyselku, ale bolo to príš.sladké - ale asi preto, že mi býva stále od sladkého .zle/.
Zaspávanie - myslím, že je to splnom, inak včera som nemohla taktiež zabúvať, a v noci - som sa pretáčala ako kolotoč.
@dennkaa ortopedic-nohavičky - poštolkové sa vraj už deťom nedávajú od narodenia, ale až po kontrole u ortopéda - ak by dieťatko nemalo dobre vyvinuté kĺby /takto mi to min.týždeň písala akurát kamoška/- ale neviem, či to všade rovnako platí.
Ja som dnes objednala Angelcare, a malému som prikúpila - pre prípad "núdze"/ antikolik.fľašku Mam, a dudlík - už tretí. Včera dáke 3 bodynká, 2 polodupačky, ponožky a botky i plienky pampers, a objednala som prebaľ.podložku a podložku - /takého špongiového zajačika /do vaničky.
Zajtra idem do roboty, a v stredu poradňu - už sa teším 🙂
@strihalka - veď 3kg nie je tak veľa 🙂 možno aj aj som cez sviatky toľko nabrala, v stredu podám hlásenie 🙂

darinkazv
9. jan 2012

ahojte žienky a vítam aj @stanka93. 🙂 neboj, ja som tiež čakala prvé bábo v 19tich. a keby som sa nebála toho, že ako dorobím školu popri bábätku, tak aj skôr. o bábätko sme ale prišli, no druhé som mala v 21ke 🙂 a neviem si to teraz vynachváliť 🙂 mne sa lepšie páči menší vekový rozdiel. to máš potom aj iný vzťah s dieťaťom, hlavne, keď je už staršie 🙂

no, mňa zajtra čaká ten glukózový test.mám strach, lebo ja keď sa do hodinky od prebudenia nenajem, tak zvraciam. a to ešte na taký žalúdok vypiť tú neskutočne sladkú vodu 😝 dúfam, že to udržím v sebe :( na čítanie si beriem časopisy, aby som tam tie 2 hodiny prežila 🙂 no a v piatok ideme na to 4Déčko znovu, tak držte palčeky, nech bambulka pekne ukáže tváričku, že by sme mali aspoň cca 10 minútový záznam na dvd 🙂

efci
9. jan 2012

ma tu infikujete tym nakupovanim 🙂 Tak som si teraz aspon kozmetiku, teplomer a dudle poobjednavala 🙂

zuzujan
9. jan 2012

ahojte, dlho som tu nebola ale pravidelne citam, pri mojom malom certikovy nie je cas na vypisovanie... 🙂
Dnes poradna OK, vsetko v poriadku, malicky kopka, v stredu glukozovy test a ako som tu uz hovorila, tu sa nepije ziadna gebuzina, rano o 7.00 vypijem doma caj s cukrom a dva suche rozky k tomu, potom na 9.00 pridem k doktorke, pichne do prsta a hotovo.....uplna pohodicka 😀
Ja musim na oblecenie dost veci dokupit, lebo mam vsetko ruzove po malej a aj ked babky tvrdia, ze to mozem davat aj chlapcekovi, tak mi to je take divne, vsak ho chudacika neukratim predsa, ked mala sestricka bude mat aj on zopar novych kuskov 🙂

zuzujan
9. jan 2012

a este som zabudla, pytala som sa sestricky preco tu vy pisete ze pijete tie gebuziny a u nas nie, hovorila ze bola na skoleniach v bratislave, kde sa vela sestriciek a doktorov stazovalo ze tehotne to vyvracaju a su potom skreslene tie testy a podla noveho nariadenia sa zaviedol ten sladky cas s dvoma lyzickami cukru a dva rozky, ze to je presne to iste co aj ta gebuzinka......len si to asi este vasi lekari neosvojili, tak neviem.....

strihalka
9. jan 2012

@ava11
@takitak ja tam ty kolonky na navstevy mam, ale uplne prazdne 😀

pimpilla
9. jan 2012

@janka273 no to stými ort.nohavičkami si ma teda potešila, neviem ako u nás, ale bola by som rada, moj malý to neznášal, ked som mu ich večer dala dole tak bol taký rád, že v tom nemusí byt zabalený, a ked si pomyslím že v máji už bude možno teplo, 🙂 noo, pri synovi sme museli ešte do 3 mesiacov.. ☹