icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

dennkaa
10. jan 2012

@urma neries toho doktora, mna tiez v jednej poradni sfukol za vahu, ze 4 kg za mesiac je vela (a to som sa ja uplne vytesovala, ze som konecne zacala priberat po vsetkych nevolnostiach). Vtedy sa ma to velmi dotklo, ale vsetci z rodiny i kamosky co uz maju deti ma ubezpecovali, ze to vobec nie je vela, tak som sa potom upokojila ... Ale poviem Ti na dalsiu poradnu som isla s malou dusickou, ale uz moju vahu vobec neriesil. Ved to priberanie nie je len o tom, co vsetko spapame.A tak ako si napisala - chudnut budeme my, nie doktori 🙂

darinkazv
10. jan 2012

kurňa, taký dlhý príspevok som napísala a vyhodilo ma to pri odosielaní. 😠

čo sa týka podprseniek, tak ja zatim neriešim. bo z mojich pôvodných C sú teraz E, takže psychicky sa pripravujem po pôrode aj na F alebo G. hoc pri prvej dcérke som mala C a aj pri dojčení mi ostali C.

autozavinovačku našťastie neriešime, lebo autom pôjdeme len domkov z pôrodnice, keďže my nemáme, len svokrovci 🙂 takže len klasickú zavinovačku a na zimu fusak, čo rastie s dieťatkom.

čo sa týka priberania, ja mám len +600g, ale isto vy, čo ste štíhle, keď aj priberiete 15kg, tak ich budete mať dole rýchlejšie, než sa ja dostanem na svoju vysnívanú váhu 😝

srnqqa
10. jan 2012

@pimpilla veď ja nič.. 😉 ale vynára sa mi pojem "erárne" pre takéto záležitosti, mám pocit. no, ja radšej podľa zoznamu zoberiem, radšej ako otravovať, pri mojom šťastí, dráždiť nebudem 🙂 a nemocku nemám ďaleko, takže vždy mi môžu doniesť..inak, to je super, že tam máš známu.. 😉

atreyu
10. jan 2012

@urma čožeeee?to ťa fakt zprdol?by som ho niekam poslala...ja som pribrala 12 kg každý mesiac priberiem presne 3 kg a sestrička, že ako ukážkovo priberám...ináč mňa tiež trápi ta váha, ale ja nejem nejako veľa určite...síce viac ako som jedla, ale neprežieram sa, sladké papám len občas, koláče neznášam tak ako pred tehu aj teraz tak z čoho potom priberám?zavodňovať ma nemôže lebo to by som bola celá spuchnutá...dokonca pred tehu som zjedla celú pizzu sama a teraz zjem tak polovicu...fakt sa netráp 🙂

takitak
10. jan 2012

@urma a ináč všetko ok na poradni? akože chápem že jeho zaujíma váha, ale aj iné Ti povedal?

strihalka
10. jan 2012

Jojj, babky, tak ja idem zajtra na poradnu a na glukozu ..ale jeste pred tim musim na antolskou na hematologii pro vyslekdy z krve z minuleho tydne..no to budu ucestovana zase.... a mam takou hroznou chut na palacinky...no radeji si pockam na zitra at zbytecne neporvokuji s cukrem 😀

ivetka1981
10. jan 2012

@katkarv muž ma aj prehováral včera,aby sme aj tam šli včera pozrieť,ale mne sa ani moc nechcelo..takže asi po Tvojej rade dám na Vás a urobíme si tam výlet...

strihalka
10. jan 2012

Joj denska se chystam vybalit vsetko oblecko pro malo co mam sepsat si nejaky seznam, kolik ceho mam...jsem zvedava ci se mi to podari...

darinkazv
10. jan 2012

@strihalka uuuuf, ja som bola dnes. som rada, že som to v sebe udržala, lebo predstava, že to vyvrátim a budem musieť znovaaaaaaaa. no bleeeeeeee 😝 😀

ivettdt
10. jan 2012

20.apríla máme termín a čakáme dievčatko 🙂

dari226
10. jan 2012

no my mame do porodu este 83 dni,zajtra ultrazvuk.svagrinej sa dnes narodilo druhe a druhej svagrinej sa ma tiez v nasledujucich dnoch narodit a ja si musim este pockat.
ja som uz poprala vsetko pre babo uz len zehlit a umyt skrinu a napratat to asi 200kg pradla 😀

strihalka
10. jan 2012

A v ctvrtek k zubarce☹ bojiiiiim

darinkazv
10. jan 2012

@ivettdt jej, tak vitaj. pozerám, že máš v pase okres zvolen. odkiaľ si?

@strihalka držím palce. no, ja by som už tiež mala do marca stihnúť ísť k zubárke. len sa odhodlávam. ona chce, že len preventívku, ale mám prasknutú plombu, tak mi je jasné, že mi ju bude opravovať 😅

strihalka
10. jan 2012

@darinkazv no me se prave ulomilo kus plomby na rohu zubu asi tak 1/4 tak tusim ji bude muset celou odvrtat☹ no chci neco na umrtveni, mala to musi prezit, lebo maminka to jinak neprezije😀

darinkazv
10. jan 2012

@strihalka 😀 ja našťastie to prežívam bez injekcií. jedine vyberanie nervov a ťahanie zubov múdrosti som prežila na umŕtvovačke. ale tak vôbec sa neteším, že mi to bude von vyvŕtavať 😝 ja mám dve stoličky tak dokopy zplombované, tak tam mi to prasklo 😝

katkarv
autor
10. jan 2012

@ivetka1981 ma mozte zobrat po ceste 🙂

romanakatka
10. jan 2012

@darinkazv ahoj, tak zase baba??? U nás zase chalan :D a chcem sa spýtať, malá Ti už chodí do škôlky? Ak áno kam a detskú doktorku už máš vybranú?

strihalka
10. jan 2012

@darinkazv no ja se tedy vuebc netesim

strihalka
10. jan 2012

Jeeeeeeeeeeeeee 27tt, ups😀

romanakatka
10. jan 2012

@darinkazv a ešte čosi... nechodíš do materského centra tu u nás?

stanka93
10. jan 2012

aha ,som ani nevedela...no min rok hej ,tak to uz mne asi nepomoze:D neskor mozme popisat musim varit:PPP

ivetka1981
10. jan 2012

@katkarv ked sa rozhodneme tam ísť,dám Ti vedieť...

urma
10. jan 2012

@takitak no povedal ...spytal sa, ako sa mam a je ze dobre 🙂 ved som neklamala ani. A este mi povedal, ze mam pekne volnu maternicu 😵 😵 co som predtym vraj mala napnutu. Len neviem, kedy predtym akoze....lebo pocas tehu mi to o napnutej maternici nikdy nevravel 😕 tak mozno myslel este pred otehotnenim. To viem, ze mal stale daky "problem" s mojou maternicou 😀 Ale tak kaslem ho, ja sa s nim vobec neviem rozpravat...je taky cudak.

stanka93
10. jan 2012

Jeeeeeej dnes som sa dozvedela ze kocik kt.sme objednali je uz na Slovensku🙂 🙂 🙂
Zajtra nas caka navsteva u pana doktora tesim sa opat uvidim mojho malickeho🙂
Mam tochu obavu ,za posledne 3 dni rano ked sa prebudim mam fakt akoby silne tlaky nikdy sa nepostavim s postele skor ako mi to neprejde a trosku mi dost tvrdne brusko je to vsetko ok???????

darinkazv
10. jan 2012

@romanakatka jj, zase baba. ja som aj rada 🙂 aj keď mať párik je vždy také lákavé 🙂 malá mi chodí od 3 rokov do škôlky. najprv rok chodila na 10ku oproti 5. základnej a teraz už druhý rok chodí tu na západe na imatra. to je tá, čo má tie farebné budovy 🙂 keď sme sa sem presťahovali, tak sme ju aj preložili sem do škôlky. a my bývame priamo oproti škôlke, tak je nám to fayn 🙂 a školka je to dobrá, aj učiteľky 🙂 my máme destkú doktorku cvejkušovú na poliklinike. ale už chcem malú preradiť sem na západ k balajkovej. a aj "druhorodenú" dať potom k nej. nech sa nemusím furt s chorým dieťaťom trepať mestskou hore na polikliniku. a ešte k tomu tam býva toľko ľudí, že keď prídeš o 7ej, tak skôr, ako o 10tej neodídeš 😒
a ty ideš dať malého v septembri do škôlky? doktorku máte ktorú?

urma
10. jan 2012

@strihalka zakaz pisat o palacinkach 😀 ja mam s mucnymi jedlami uplne prastit 😅 Tak to skusim, ale neviem neviem ako to zvladnem. Cokoladu a tak to je v pohode, ale kolaciky, palacinky a spol. 😖 to ja dost mozem

darinkazv
10. jan 2012

@strihalka neboj, dobre bude. musí byť 😉

@romanakatka no, chcela by som, ale som ešte na PN, tak vychádzky len 14-16:00. ale keď mi koncom januára skončí PN, tak asi začneme chodiť, nech si tu nájdeme kamošky a kamošov, lebo nemáme nikoho 🙂

darinkazv
10. jan 2012

@urma ale nestresuj sa, z toho, čo ti povedal. daj si, na čo máš chuť. veď si štíhlunká, keď aj viac priberieš, rýchlo to pôjde z teba dole, tak nech si dokino trhne nohou. alebo aj všetkými tromi 😝 😀

strihalka
10. jan 2012

@urma co zkusit palacinky ze spaldove mouky?no tedy myslim taku tu zdravejsi mouku??

romanakatka
10. jan 2012

@darinkazv áno v septembri... mal ísť už skôr, ale sme to zrušili keď sme zistili, že som tehu... teraz to aj ľutujeme, doma sa už nudí, väčšina kámošov je už v škôlke a aj mne by bolo ľahšie... hlavne keď sa musím učiť na skúšky... no čo už budeme musieť vydržať... mimčo aspoň získa nejakú imunitu a snáď nebude chorľavieť keď už Timi bude zo škôlky domov kadečo nosiť... žiadosť máme v tej druhej, pri Hrone... a detskú máme Balajkovú, som s ňou spokojná a nechodíme tam ani často 🙂