Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ja som si vcera zdvihla naladu po dlhom pracovnom dni tym, ze som sa po ceste domov zastavila pre veci u jednej maminky - nakup z bazaru tu na MK. A doma som sa vytesila z krasnych veci, este aj darcek som mala prilozeny k objednavke 🙂 same krasne veci, ako nove, tak som si to tam poskladala k ostatnemu. Manzel si vsimol, ze nieco pribudlo, tak som mu vysvetlila, ze za cenu dvoch veci z obchodu mam 15 skoro rovnako krasnych - len mi to odobril. Fakt mi pride zbytocne kupovat takto nove veci, ked to dieta vsetko vynosi do pol roka (nehovorim, par kuskov je super, aj ja sa rada prehrnam, plus pribuzenstvo tiez cosi donesie, ale fakt ze mozem mat krasnu vybavicku bez toho, aby som za nu utratila tolko co na seba za 3 roky, je fajn 🙂).
ufff, tak doma, z glukozy...no smaotny dojem z pitiva nic moc, pila jsem to z male lahvicky, nedali mi kelimek, takze verim, ze kdybych pila z kelimku, mela bych to v sobe hned, ale po douscich to slo zle☹, v pulce uz jsem nezvladala, ale predstava prestat a premlouvat se ke zbytku....eee...pokracovla jsem dale......prvnich deset minut zle, hruza, ale pak to preslo...potkaly jsme se tam tri baby, co jsme byli v jeden den aj u slezaka na morfologickem, tak jsem to cele proknafali a celkem to aj uteklo.... 😀
Na poradne vse, vse v poradku, dr se vse libi...
Hematologie vysledky : pokracujem ve fraxiku 0,6 kazdy den, jen menime misto, misto bricha stehno 😀, a mame nasazene zelezo.....
Ufff, ted si davame s malou obidek a pujdem odpocivat
baby jak je to s tim, ze babo se nesmi narodit v osme, ze vtedy se mu vyviji pilce?ne?ze bud pred alebo az po, ale osmy mesic se nedoporucuje....tak ja nevim, ael ani z 34tt by jsem nebyla nadsena....☹teda pokud se k tomu neberou nejake leky, aby plice rychleji dorostly
ahojte dievcata.... mozem sa pridat? cakam prve baby a trosku sa v tom vsetkom zacinam stracat.... holky aky je rozdiel medzi body, dupackami a overalom?
moj priatel sa narodil v 36tt ci 37tt neviem uz presne a bol v pohodicke, sice mal problemy s astmou neskor do 5rokov asi, ale neskor mu to preslo uplne 😉
@baranovadanka este to neviete?Ja mam poradnu 20.1 a usg este neviem ☹ asi v 30tt ale chcela by som aj skor lebo z predoslymi dcerami som mala zle prietoky,museli sa kvoli tomu v 36tt narodit.
@katkarv este nie male sa stale tak otocilo ze to nebolo vidno 🙂 takze som zvedava ono aj koli tej placente by mi mali castejsie robit ultrazvuk tak sa uvidi 🙂 juj prave ma male tak kope dole ze au au au ani mi sediet ani mi stat 🙂
@ivanka.7 Úplne s Tebou súhlasím, aj mne teraz skoro každý deň chodí od maminiek nejaký malý balíček. Ja to riešim tak, že hľadám inzeráty, kde sú úplne nové, nenosené a neprané veci, ktoré buď dostali maminky do daru neskoro alebo na ne jednoducho zabudli. Dnes mi napr. prišli 2 gaťuše za 4 eurá aj s poštovným 😵
@strihalka to sa vravelo niekedy ze lepsie v siedmom ako v osmom... teraz je to tak vydrzat cim dlhsie vzdy je lepsie porodit v 34 tt ako v 28
@baranovadanka to poznam 🙂 aj moja kope ale vsade,zrejme pekne rastu a naberuju silu ked nam tak ustedria 🙂
@katkarv to veru hej vcera mal manzel ruku na bruchu a az mu podskakovala 🙂
@baranovadanka moj skusal dat ucho tak riadne ho odkopla,ze co smiruje 😀
Ozaj babenky, mam otazocku, robi niekto na aktualizacii tej tabulky aprilovych tehuliek? 😵
Kočky ahojte, prosím vás, podľa čoho vyberáte matrac do postieľky? Kokos, latex, molitan..na trhu je toho toľko a ja naozaj netuším, čo je najvhodnejšie. Ďakujem 😉
Ahojte, beriete do klubu apríloviek ešte nové členky?
Rada by som sa po pár mesiacoch pasívneho čítania pridala k vám 🙂
@dandelion18 Ja budem mať kokosový. Molitan určite nie, to je tá najhoršia varianta. O latexe ani neviem. Ešte sú dobré pohánkové, len tam je problém, ak ich malé ociká, preto na ne treba ešte igelit.
@lias vitaj, jasne ze sa pridaj, kazdy nova aprilovka potesi 😵 ako sa ti dari? vsetko vporiadku?
@sunday1 vies mi poradit preco nie molitan? lebo ja co zatial nachadzam tak je to vzdy kombinacia trebars kokos, molitan, kokos. alebo kokos, molitan, pohanka, cisto kokosovy nejak neviem najst na maderne 😖
@danka.chomka Keď je to v kombinácii s kokosom, tak to je v pohode, len keď je to čisto molitanový matrac, tak nedrží tvar a celkovo nie je zdravý. Minule mi v obchode predavačka povedala, že jeden pán si ho chodí pravidelne kupovať pre psa 😀 😀 😀

Juj, musim zdvihnut prdel od PC, napapat sa a nachystat sa na konzultaciu s diabetologom - som zvedava co ma tam caka ... a potom trosku pobrazdit obchody (nieco pre malinkeho a nieco pre kamosku k narodkam)