Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@vajanika27 aha takze asi uz mas 25 dnovy rocny narok
@urma hej aj ked este nemam 33, u nas v robote to tak je, nikto mi neveri ze ako to je mozne 😀
@vajanika27 ja ti verim 😀 Proste mate dovolenku + podla vnutornej smernice nad ramec zakonika
@urma asi kalciovku alebo bepanthen mas tu masticku,nie? mne na bradavky najviac pomohla ta z DMky, mala som ale aj inu, teraz si nie som ista, ci avent 😕 ale obe sa dali skratka.. len ta z DMky sa mi zdala viac v pohode.. obe boli jedle, ze sa nemuseli umyvat pred dojcenim, ale ja som si ich ..
Pozri ved mat taky kremik alebo olejcek nie je naskodu.. kazde dieta je ine 😉
@mia78 a vieš hodnotu tých leukocytov? To sú vlastne biele krvinky, ich počet sa vie zvýšiť ak telo bojuje s nejakým zápalom, infekciou, no niektorým ženám sa v tehu vedia zvýšiť a po pôrode sa to upraví, telo reaguje tak na tehu a kostná dreň ich začne trošku viac produkovať. Záleží ale na hodnote, či si na kritickej hranici...neboj, urobí sa opakovaný odber, prinajhoršom na hematológii urobia podrobnejší rozbor...nebude to určite nič vážne.
@maxara jo bepanthen to mam. chcela som avent, moc ju chvalili tu na MK, ale tu nemali v lekarni. Este mi jednu ponukla, ze sa nemusi umyvat, ale bola akasi strasne draha 16 e a reku mozno ju nebudem ani potrebovat 😅
A to si ich tolko spotrebovala, ci len si hladala tu pravu? Ze ci ked narazim na Aven, ci aj tu mam kupit...
@zlatulienka dík asi to není až tak vela ked stačí o mesiac teraz boli 14,2 predtým menej.....
@mia78 tak to číslo nie je zlé, do 10 je to myslím úplne OK, takže pohodka, poznám aj takú čo mala skoro 50, ale to je kritická hodnota, napriek tomu to s ňou dobre dopadlo 😉
@urma ta z DMky stoji okolo 2e tusim 😅 akoze vravim, ak by som si isla kupit teraz, tak tu 🙂 Oni tie masticky nie su ved nejako dramaticky velke 😕, co ja viem, takych 8cm moze mat ta tubicka? A ono ked sa babo zo zaciatku nevie prisat, tak budes mazat o 106 😀 lebo okrem toho, ze to pekne hoji, tak som mala pocit akoby aj ma potom aj neboleli a nesvrbeli.. pekne sa to ukludnilo, ale potom zase kojenie a zas.. Ninka sa nevedela dobre chytit hlavne na moje lave prso, prave este ako tak
@urma púder doma mám, ale kúpila som ho len do čapice na plavecký, aby sa nelepila a nešticovala vlasy
😀
Ten sudocrem je naozaj fajn, ten si ešte musím dokúpiť a na drobné ranky mi v pôrodnici odporúčali homeopatickú mastičku Cicaderma. Môže ísť priamo do ranky a aj do pusy. Používam ju už dlho - je všestranná, dobre lieči aj kútiky na ústach , je lacná a je jej v tubičke dosť 😉
@urma inak z tych masticiek mam este trosku z kazdej, lebo ja som si dala jednu hore v dome a druhu dole, tak hlavne preto som mala dve 😉 ale teraz si asi este jednu kupim, tu DMkovu, lebo mam v tych starych tubickach uz malo. tak isto som mala z porodky jekorisku, tu rybaciu mast, akoze nemozem proti nej ani slovo, akurat ze strasne smrdi a potom este dlllho aj prsty, ale mala som ju dole a hore som mala sudak. Tymto som chcela povedat, ze zbytocne si nekupuj viac, ved ked minies a budes potrebovat, dokupis.. som to mala len pre ulahcenie zivota, ale teda podla mnozstva minuteho som spotrebovala ja viac ako jednu tubicku
@strihalka cukor vo všeobecnosti má asi tú vlastnosť,sa mi zdá..keď už nič iné, skús espumisan, môžu aj tehotné - inak, odporúčam..neskúšané mnou, ale na rodinnom príslušníkovi a bolo ticho 😀 🤐
Inak, ja keď som ju vypila, ešte ma začalo jemne triasť a musela som si dať k tomu aj cukrík 😎 mne to celkom chutilo, som strašne cukríčková 😎
@ivetka1981 asi sme mali to isté, mala som pocit, keď som vstávala (opatrne) z postele, že som tam dieťa nechala 😕 škaredo napísané, ale ten pocit bol taký.. mne to ale po 2-3 dňoch prešlo, tak som sa zdržiavala radšej na posteli alebo gauči, prechádzky vtedy veru nehrozili.
@denaalubos Ja som nakúpila Biodermu 😉
ahojky, neskôr vás hádam dočítam, len teraz ma tretí deň kolia horúčky a hrdlo mám opuchnuté tak, že aj prehltanie vody ma bolí, ale babulka je v poriadku. včera som si dala paralen a šla som na to 4D. tak máme síce kratučký, ale pekný záznam. hodila som fotku do súkromky 🙂 tak sa držkajte zatiaľ všetky
u nas je uz asi april 😀 pred chvilou snezilo ako besne a teraz slnkoo a modrucke nebo 😕 Idem sa teda prejst so psiskom. Pekny den vsetkym
@huterika Espumisan, je skôr aj na pretrávenie a plynatosť, mne na zápchu nezaberá. Na zápchu je skôr duspathalin sirup.
Pekny den 🙂
nikde nikoho, tusim ze sa zas vsetky venujete rodinam 😒 Ja som uz aj z prechadzky doma, dost naprd sa mi chodi, hlavne ze som si dala zavazok chodit von viac...a presne odvtedy ma boli chodenie, nechapem...
Baby, ja som puder používala, ale nie na ritulu, a tiež nie hned ako sa narodil , ale ako 2 mesačný sme boli tučnučky, takže som mu puder dávala na záhyby akolo podpazušia a tak, takže len na to, ja som používala Niveu baby sensitive, a aj teraz som to nakupia, nejak som na nu zvyknutá a aj nám vyhovovala, na ritulu som mala tiež niveu proti zapareninám , ale aj sudocrem, boli obe dobré....raz ked mal malý 5 mes. tak sme chytili vírus a mali sme nehorázne hnačky, vtedy už nepomáhali ani takéto mastičky, tak mi mama že volakedy bol najlepší Pitiol a ja som sa s nou z nervou pohádala, že či žije v praveku, že to už ani neexistuje....a ked som prišla k lekárke našej, tak ona ´hned že tu pomože len Pitiol, tak som za zahanbila že som maminke neverila, a za den sme mali ritku vyliečenú 🙂 takže teraz ho budem mat isto pripravený...keby dačo
Vy uz niektore po prechadzke a tak a ja som som pred hodkou este len stavala, a idem na upratovanie,prajem pekny den... 😉
@strihalka ty si to super vymyslela 🙂, ja na tie podložky dám tiež deku, a na deku si od Tami vypožičiam inetr.psíka Cookieho...len musím počkať , kým sa muž po nočnej zobudí....alebo aj Tami použijem ak názornú ukážku / keď tam ovšem bude chcieť ležať/
Kozmetika : my sme pri Tami vyskúšali hádam všetko, a keďže ja mám , muž má, aj ona má atopický ekzém - zo všetkého bola vyhádzaná....nakoniec sme skončili pri Oilatum do kúpela / alebo pár kvapiek oliv.oleja /, a mastičku kys.mliečnu, prípad,oliv.olej, a von v zime - Nivea - krém proti chladu a vetru / ostatné značky det.kozmetiky doteraz nesmieme používať/....a sudokrem na riťulku -- ten je naj 🙂

@urma no vyratali mi ze mi mozu dat 5 dni, staru uz nemam lebo som si ju musela necakane vybrat ☹
ja som bola presvedcena, ze to pojde lebo kamoska si ju takto cerpala, aj ked este nemala na nu narok...