icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

srnqqa
14. jan 2012

@huterika ja som ho skúšala na môj tzv. syndróm dráždivých čriev.. 😠 ale tak na to lieky nie sú povedal lekár.. možno niekomu pomôže proti zácpe, ale v reklame je, že chlap odlieta do výšin.. takže ho nafukuje.. 🙂 a u nás doma je to odskúšané - to už bolo na hranici tolerancie, a pomohlo na 100 %, vďaka bohu😀 hej, aj bábänká môžu, to je Espumisan L..

strihalka
14. jan 2012

No dobre rnko vsetkym prajem 😀, my jsme byli vcera vecer u svagriny a spat sme sli nekedy kolem druhe....tak jsme si s muzickem dali octivi desetihodinovy spanek 😀
Odpo jedem do Tesca se mrknut ci jeste maji ty prosteradla v akcii a pak do kiky, maji tam nadherne kosiky dekoracni akorat pro Victorku do komody😀 na take ty male blbosti jako kremicky, kapicky a tak, tim ze to bude tesne pod pultem....

@darinkazv radne se uzdrav, me uz se to drzi asi 12dni a ne a ne to ustoupit...uz teda nemam opuchnuty krk, lae stale neni ok a sirup uz mam treti, nejdriv prospan, pak hnusky stodal a ted jedu na jitrocelovem....no uz to ustupuje ale velmi pomalu.... a na rymu sjem dostala tekuty framikoin...no taky zadny zazrak..

srnqqa
14. jan 2012

@huterika a sme aj rovnako staré 😉 ešte neviem, zatiaľ mám len to meno, kedy ale slávi, netuším, a ak nebude v kalendári, tak na Matúša 21.9., alebo 24.2. na Mateja (to je podľa fínskeho kal.).. ale skôr v septembri.

maxara
14. jan 2012

@urma mna vsetko boli.. a chodenie ani nehovorim, striela mi do nohy nejaka vyskocena platnicka z krizov ☹ normalne mi je do placu, ked musim vstat ☹

ancovicka30
14. jan 2012

ahojte, pekny vikend prajem, my sme zase odcestovani k nasim, takze mam super oddychovy a spaci vikend, kedze sa rodina stara o maleho 🙂
ku kremikom, ja mam doma na ritku vselico - sudocrem, ondrejovu mast, pytiol a najnovsie pouzivam Indulonu baby, bolo to k dakemu casopisu prilozene ako vzorka a musim povedat ze sa mi to celkom osvedcilo a este aj malemu sa paci tubicka na hranie🙂 na telo pouzivam momentalne Excipial Lipolotio sa to myslim vola, lebo moj maly ma dost suchu a vyrazkatu pokozku, tak toto je celkom fajn po kupani...na tvar iba v zime daco, obcas z toho excipialu dam aj na tvar po kupani....ked bol babo, pouzivali sme olivovy olej, lebo bol riadne suchy cely, kedze bol prenasany a potom nejaku dobu nic...tak sa odporuca pokial viem, ze minimum kozmetiky, takze ja pre mladsieho planujem akurat mydielko na ritku pouzivat a to je asi vsetko zo zaciatku, voda by mala postacit...

denaalubos
14. jan 2012

Ja by som chcela kupit do postielky takuto sadu http://www.e-baby.sk/product/11-dielna-mega-sad... alebo http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11282320 alebo http://www.perinbaba.sk/detsky-nabytok/postelne... poradite mi co sa oplati viac alebo ci sa to vobec oplati

bambulka1010
14. jan 2012

@mia78 a aký je veľký? No mne zas stále posúvajú termín ďalej, lebo ja mám dievčatko malinké. My sme zas mali vymyslené pre chlapca, meno aj kočík sme pozerali a na 4D nám povedali že dievčatko 🙂 teda no ja som v kútiku duše dúfala, že dievčatko 🙂

urma
14. jan 2012

@maxara no ja som myslela, ze este mam na taketo nepohyblivosti cas 😀 ved nemam zas take obrie brusisko...Na silvestra este beham po kopcoch na ture a zrazu mam utrum 😝 Najskorej sa mi len nechcelo a teraz asi uz nebudem moct, hm...

efci
14. jan 2012

Hello damy 🙂
chorym a ubolenym prajem skore uzdravenie.

Vidim, ze riesite kozmetiku, prasky na pranie. U nas pouzivame Biodermu ABC Derm (detska rada) - telove hydratacane mliecko a kremiky na ritusu. Tie su dobre aj na potnicky potom v lete. A na kupanie mam sprchovy krem bez obsahu mydla - Uriage, to sa na SK asi nepredava. S tym umyvam Patricka od narodenia az doteraz, aj telo aj vlasy. Ja mam v zalohe aj puder Penaten, ten tak krasne vonia, to davam na striedacku na ritusu s kremom alebo tiez na potnicky. No a tentokrat som si zakupila aj na tie supinky na hlave z Biodermy krem-masticku-sampon, neviem ako to mam nazvat. Predtym som to Patrickovi vycesavala s pomocou olivoveho oleja, teraz vyskusam toto. Je fakt, ze sa vravi, ze sa nemaju deticky mastit, ale mne to neda ho trosku pokremikovat, len jemne. Tot vsetko z kozmetiky.
Pre seba Lansinoh krem na prsia. A na SK periem v Persil sensitive gel, miminku bez avivaze.

Juj bolo by aj daco porobit, kamoska mi zobrala maleho von, tak mam priestor...len sa mi akosi nechce 😝

mia78
14. jan 2012

@janka273 díky aj ja si myslým že dáke prechladnutie lebo okychujem a hrdlo občas pobolí tak hádam to už vydržíme , malinký je zdravý tak je dobre 🙂
@bambulka1010 má 1317g, a všetky merania čo robil tak mu vychádzali na 29týž. ale aj prvý syn bol velký a narodil sa presne na den tak uvidíme čo povie doktor 😉
my sme zase len dievčenské vyberali podla všetkého čo vychádzalo a teraz bum ani len netuším...tak možno čo som pozerala tak Alex,Max (Maximilian), David alebo možno Milo (Miloslav)-prvý je Miroslav tak uvidíme čo muž nato 😀 😎

huterika
14. jan 2012

@efci ahoj Evi, kedy vam ma prist kocik? 🙂 Kde si pokupila tuto kozmetiku; da sa v lekarni ci v drogerii? A aky prasok na pranie planujes pouzivat ked si na SR, ci Bioderma ma aj prasky na pranie? a k tej zavinovacke to vazne vo FR nezozeniem normalnu zavinovacku taku pevnejsiu na chrbatiku? myslim taku tu aj co sa niekedy predava ako sada k postielke.

urma
14. jan 2012

ja prave periem prvu pracku bielych veci 🙂 a v Drefte zelenom. Tak sprosto tam je navod, ze som nevedela kolko ho mam vlastne dat, ze 90 ml 😅 Zistila som, ze 2 vrchnaky tomu zodpovedaju, ak to niekomu pomoze 😀

mia78
14. jan 2012

a krém na ritu sa osvedčil tiež sudokrém a v zime davam &niveu proti chladu a vetru..

huterika
14. jan 2012

baby ja mam v tom bordel... pozeram stranky a aky je rosdiel medzi pojmom dupacky, overal a pyzamko...ved to je vsetko to iste aspon nevidim rozdiel medzi overalom a dupackami a teda neviem presne ci to co mam uz nakupene su dupajdy alebo pyzamko ... no najlepsie ak mi niekto poradi a prida aj obrazky 🙂

ava11
14. jan 2012

@huterika Dupačky nemajú rukávy a majú spodok nožičiek uzavretý a overal má rukávy a spodok nožičiek podľa mňa môže ale aj nemusí mať uzavretý. No a pyžamko myslím nie je žiadny špeciálny kus odevu, je to to, čo mu dáš na spanie 🙂

huterika
14. jan 2012

sice nerozumiem moc ale pozeram v telke extra ordinary people a ukazovali porod 4riciek a teraz ako su v inkubatoroch, normalne az slzy mi idu ako postupne rastu malicke 🙂

huterika
14. jan 2012

@ava11 jej super dakujem 🙂 no idem teda triedit vecicky 🙂

efci
14. jan 2012

@huterika Ahoj kocka, pisali dorucenie kocika 19.-24.1. tak som zvedava. Biodermu kupis len v lekarnach alebo parapharmacie alebo cez internet. Bioderma je len kozmetika 🙂 Prasok na pranie; vo FRA Ariel DermaSensitive gel (taky svetlo-ruzovy obal) a na SK - Persil Sensitive gel. Zavinovacka - neviem ja nechcem, ale podla mna taku klasiku ako u nas nezozenies. To by bolo najlepsie keby ti to niekto poslal z SK ked ju chces.

huterika
14. jan 2012

@efci kujeeeem 🙂 nam napisali medzi 17-23.1. tak uvidime komu pride skor 😉 chcela som zavinovacku aspon na prve mesiace ale nie uplne perinkovu klasicku. no uvidim. A ozaj nejaky set do postielky planujes kupovat? alebo spaci vak

efci
14. jan 2012

@huterika ja mam este po prvom syncekovi to "hniezdo" (tour de lit) a teraz som si kupila novy spaci vak. Lebo mam aj tu "gigoteuse" co mi presne motivom sedi s hniezdom, ale tu mam len do zalohy, lebo Patrick v tom vobec nechcel byt, ani mne sa tie klasicke fr. vaky nepacia, lebo to ma vlastne dietatko oblecene "ako saty". Tak som teraz objednala tento ako je na obrazku, len ten flis je svetlo-zeleny ( to je z SK, otec mi to doniesol teraz cez Vianoce). No a nove plachty, biele, zelene, zlte a insie nepotrebujem. Kolotoc tiez este mame.

urma
14. jan 2012

@ava11 a nie je pyzamo to co overal, len to nema spodok noziciek? Pripadne naopak 😀
@efci @huterika vraj ani belgicania babatka nezavinuju 😕

ivanka.7
14. jan 2012

@denaalubos To vies, nas psy budia skoro :D
A co sa tyka tej sady - ja som taku dostala na Vianoce od maminy, ale realne myslim vsetko z toho nevyuzijes 🙂 Ja som chcela hlavne paplonik s navlieckou (vankus je ti v podstate nanic prvy rok), hniezdo, zavinovacku a organizer (kedze nemam pod postielkou suflik a ani prebalovaci pult, tak aby som zakladne veci mohla mat v tom. A tato stvorica sa nachadza v podstate len v tych velkych sadach :D
Predpokladam ze baldachyn postavime na zaciatok pre paradu a ked nan zacne velmi sadat prach, tak ho zlozime :D spaci vak mam po svagrinej, ten je z inej sady (ale bude sa hodit) a aj tak nie som presvedcena, ze budem malu do neho pchat, uvidim.

urma
14. jan 2012

Dievcata, ktore trapi bolest hrdla..existuje daky prirodny liek vhodny a bezpecny pre tehotne Tulimed AlgiStop. Prave som nasla v letacikoch od Dr....trochu upratujem 🙂

bambulka1010
14. jan 2012

@mia78 a to je ozaj veľký chlap. Naša malinká má 680 g 🙂 Ale tak dievčatá bývajú menšie 🙂 My sme mali chlapčenské Richarda, alebo Tobiasa. No a nad dievčenským rozmýšlame. Mne sa páči Tamarka. A priateľovi Alexandra. Tak ešte nevieme 🙂

palmarmj
14. jan 2012

🙂 Huraaaaa baby a mam ju konecne som ziskala vanicku a autosedacku v jednom pre nasu princeznicku.... teda lepsie povedane vyhrala som si ju v aukcii na E-bay...v Namecku, uz ju len dopravit domov.... Mnzel trosku peni, lebo som mu slubila ze pojdem pri drazeni, tak na 60-70 eur s post a nakoniec ma vyjde na 100 eur... 😒 Ale co uz .... ked ju musis mat... nie je co riesit... ci tak nejak..... uz sa len rozhodnut aky podvozok k nej... ci CONCORD neo alebo Jane rider.. 😲

palmarmj
14. jan 2012

@strihalka Ozaj Strihalka, ty uz mas ten tvoj kocik z E-bay doma?

huterika
14. jan 2012

@palmarmj To je matrix zee? 🙂 super peknucka farba 😉

palmarmj
14. jan 2012

Ano je to matrix... trosku sa obavam ze bud mala, lebo vela mamiciek to o nej tvrdi.... ale ked ze cakame princeznicku a predpokladam, ze dievcatka su mensie( aspon po mamicke by mala byt mini) a maj - september bude bez fusku.. tak to snad postaci... a potom sup do sportaku... 😉

palmarmj
14. jan 2012

@huterika Ano je to matrix... trosku sa obavam ze bud mala, lebo vela mamiciek to o nej tvrdi.... ale ked ze cakame princeznicku a predpokladam, ze dievcatka su mensie( aspon po mamicke by mala byt mini) a maj - september bude bez fusku.. tak to snad postaci... a potom sup do sportaku...

ivanka.7
14. jan 2012

@palmarmj Ja budem mat na kociku tiez malu vanicku (kociare s rozchodom max. 60 cm ich ani velmi velke nemozu mat, navyse my asi skoncime pri Aviu, takze smola :p) a tiez sa spolieham na to, ze april - bude malinka, takze sa tam vojde aj s fusakom alebo hrubou dekou; maj-august nebude potrebovat a v septembri-oktobri uz ju prestavim na sportak 🙂 a ked bude najhorsie, tak ju navleciem do nejakeho neoprenu alebo co :D