Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@peka13 asi hej, vyskúšam tam zajtra zavolať. Uvidím čo mi povie. Sa bojím, že nevydržím v tom busy. Idem na dedinskom busy a to by bola hanba, keby mi tam prišlo práve zle 🙂
@salemi No len neviem či to vydržím ☹ už mám teraz strach z toho ☹
@bambulka1010 Chápem, je to ťažko. Ale niekedy sú predstavy horšie ako realita. Skús jeden den jesť až po dvoch hodinách, ako ti bude. Keď budeš mať pocit, že to nezvládneš, volaj gynekol. a povedz to, možno ti povolí niečo zjesť, aj s rizikom skreslenia výsledkov. Ale skús vydržať, je to "len" pár hodín a keby s tebou niekto blízky išiel, myslím že by to trošku pomohlo. Ale určite nejedz nič, bez odobrenia od gynek. Zvládneš to 🙂
@strihalka Podľa mňa to kľudne môže byť spací vak. Kukni mne do albumu, tam mám jeden tiež.
Inak dnes som si kúpila v lekárni sieťkované nohavičky do pôrodky a doma som zistila, že sú mi na stehnách malé 😒 Ja krava som si myslela, že veľkosť M bude stačiť, ale som sa prerátala. Na páse sa pekne natiahnu a sú pohodlné, ale na stehnách ma režú. Hlavne, že rovno 8 som si ich kúpila. Nechcete niektorá? Resp. ak by ste kúpili väčšiu veľkosť, môžeme zameniť 🙂
Ahojte dievcata 🙂
Dlho som tu nebola, nejako nebol cas 😝 Ale snad dnes aspon kusok precitam, co ste popisali 😉 A uz nebudem konika tak strasne zanedbavat 🙂
Dnes som bola na glukozovom teste a pevne dufam ,ze vysledky budu ok, inak ma picne 😝 Dieta je teraz pre mna strasna predstava - zeriem ako kyselina 😀 Male ma odhadom 925g 😵 A uz som sa (asi) konecne rozhodla pre surodenecky kocik! Uf, ale mi to dalo zabrat, vam poviem! Momentalne vyhrava phil&teds explorer. Uz mi len zostava zbavit sa toho, co mama teraz - takze ak ma niekto zaujem, bduem predavat Jane slalom pro 3kombi s prislusenstvom 😀
Tak som to tu vsetko ako-tak docitala - pribudlo tu toho fakt vela, mala som co robit...
@peka13 no my mame pokupene toho celkom dost, vela mame aj objednane, zatial nedorucene (po Novom roku to vsetkym trva) ale este aj tak nam vela veci co nam chyba. Doma mame uz kocik, ohradku na hranie, kopec oblecenia, nejake balenia plienok. Objednana je postielka, vanicka, prebalovacia podlozka, latkove plienky .... Komodu mame vo vyrobe u rodinneho znameho - stolara (bude na mieru do kupelne) a tak.... cosi uz mam aj pre seba do porodky ... ale len malinko.
@pimpilla dakujeme za pochvalu. Lukaskovi sa dviha sebavedomie este je len v brusku. Ale aj vas Oliverko je rozkosny. To bude tiez velky fesak 🙂
@tetapetra ja som bola dnes na 4Dcku v Kochu, tam sa plati tak, ze ak si ich pacientka ta 40 EUR a ak si pacientka z ineho zariadenia, tak je to sono za 80 EUR. My sme dostali 8 takych malych foteciek a jednu taku velku foto a cele sono mame nahrate na CDcku.
@evulilik na lačno treba ísť
Babulky tak mam za sebou premireu v nakupe cez bazarik tu na MK - uz je to aj zaplatene, tak teraz musim iba cakat (dufam, ze vsetko bude v poriadku dorucene). Kupila som 8 ks dupaciek (podla mna v obchodoch nedostatkovy tovar), zatial som natrafila v predajniach na velmi malo kuskov a predavajuca k tomu dava este aj darcek kabatik, cim vznikne jedna supravicka. Tak uz aby mi to bolo dorucene - som zvedava, lebo este som takto nic neobjednavala.
@dennkaa ja prave kukam na ebay a maji tam take ty spiralky ze za 2libry viz foto aukce konci zitra..tak uvidim...
ty bazary jsou hruza, mely by je zakazat, vzdyt je to mor, jinak samo ze preji aby to vse bylo ok a vse dorazilo v pohode, me ma zitra cez mimibazar dorazit vajko a cez bazos.sk kolotoc nad postylku
@strihalka snad to bude OK, tato mamicka mala velmi dobre odporucania ... tak verim, ze sa nesklamem.
Ja neviem nakupovat cez ebay, takze tam ani nechodim obzerat veci pre drobceka, ale dufam, ze aj Ty budes uspesna 🙂 Potom daj urcite vediet ci to vyslo. Ten link mi iba nacitava - asi to nepojde.
@strihalka ale snad bude vsetko v pohode - ja som taky vecny optimista 🙂
Inak uz mam aj druhy obchodik cez bazar za sebou - tiez velmi mila maminka, sme si popisal, dohodli sa a nakoniec mi pride celkom velky balicek (nejake nenosene bodycka, suprava s letnymi gatusami na traky a 2 tricka) 🙂 Tera fakt len cakat a ak budu vecicky ok, mozno do bazariku mrknem aj castejsie.
Dnes sme na malinkeho v obchodch minuli vyse 100 EUR (teda platil vacsinou manzel) - ale som rada, lebo sme toho kupili naozaj dost.
@dennkaa ja na ebay nechala uz 220liber, ale zase mame komplet oblecko teda doufam.....no a pak uz matrac, vysilacky a ty vetsi veci.... a jeste jedna skrin bo to asi nebudem mit kam dat to vsechno 😀
@atreyu , @sunday1 babulky, zacala jsem si pichat fraxik do stehna, teda do mist kde je stehnou nejtucnejsi, abych byla presnejsi a po kazdem vpichu mi to misto ztvrdne..je to ok?ze vcerejsi akce to mam tsale tvrde tak 3cm okolo vpichu....a dost to boli, vice nez do bricha, teda v tu dobu kdy je jehla pod kuzi a tak pulka tekutiny ve mne.-(
ahoj babulky ja nemam termin ako vy ,ale jednu prosbu mala aj niektora s vas zle tripl testy?
@amanda683 no to netusim treba si to pozistovat ja osobne viem len o nich.

@denaalubos Bexa nemá asi také "rozmery" autosedačky..ale na väčšie bábo máme doma, takže tú kupovať nemusím.. Neviem, ako sú schúlené, prvý mesiac minimálne aj tak budem používať tú klasickú verziu kočára, ale schúlené sú aj v tých baby-šatkách, a tie tak odporúčajú.. no, neviem, neviem.. aj tak to potom rozhodne bábo.. keď sa nebude páčiť, budem sa musieť prispôsobiť 😉