icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

peka13
16. jan 2012

@danka.chomka Jáj 🙂 prepáč 🙂 mne to prišlo ako aúu...tak potom Ok 😀 ...sice cely rok byvam pri Blave, ale prave preto ze tam su dobre referencie , tak som si povedala...aj tak tam chodim kazdy vikend tak to zmakneme aj s cestou 🙂...len som zvedavá kde budem s malou ked sa narodi...tie dva tri tyzdne kym sa premiestnime 🙂 naspäť

urma
16. jan 2012

@sunday1 este si o tomto type musim aspon daco precitat, nech nekupujem bezhlavo hura systemom 😉

sunday1
16. jan 2012

@urma Však jasné 😉 Mne sa páči, že je to v podstate ten istý systém ako Snuza Halo, čiže najprv vibruje a snaží sa bábo zobudiť a po ďalších 5s začne hulákať 😀

peka13
16. jan 2012

@danka.chomka prepáč, ja som ťuk ťuk, jasne 🙂 tak potom Ok. 😀

andrejka1974
16. jan 2012

tak tych detskych veci mam ja asi vela 🙂 🙂 🙂 uz mi ide pracka tretia v poradi a to ma caka este jedna ale ta bude az neskor a to mam vecicky len do 6 mesiacov vacsie su v pivnici dva susiaky su plne ja budem pouzivat jednorazovky ale mam aj obycajne plienky tak zajtra ma caka velke zehlenie tak nerada zehlim ale babatkovske bude radost ozehlit 🙂 🙂 🙂 len aby som stihala utorky mam nabite a vecer sa mi uz aj tak nic robit nechce 🙂 🙂 🙂

lias
16. jan 2012

@peka13 už som našla, ale to hniezdo tam vidno len trošku 😔

darinkazv
16. jan 2012

@denaalubos ja som tiež si vravela ešte pred tehu, že nanny si kúpim. ale potom som strašne veľa negatív čítala o falošných poplachoch a tak, tak ma to odrádzalo. ale som si vravela, že vždy lepší planý poplach ako žiaden. ale potom som objavila tieto ako je snuza, tak som povedala, že nanny už nechcem, ani keby mi ju niekto zadarmo dával 🙂

peka13
16. jan 2012

@lias Super, krásna postielka...

atreyu
16. jan 2012

@huterika @peka13 ja krvácam z nosa už pár mesiacov, nepúšťa sa mi síce vo veľkom, ale každé ráno vysmrkám krv aj počas dňa sem tam...

evaharg
16. jan 2012

Pozývam Vás na KURZ PRVEJ POMOCI DEŤOM do Alma centra, kde sa naučíte, ako si poradiť, keby sa nebodaj niečo stalo....
Dozviete sa, čo robiť pri život ohrozujúcich stavoch - v prípade zástavy dýchania a krvného obehu, ako zastaviť krvácanie, ako jednať pri šoku, čo robiť pri vysokej horúčke a kŕčových stavoch. Vyskúšate si tiež oživovanie na bábkach a dostanete odpovede na svoje otázky.
Ja sa tam... tiež sama chystám 🙂

Lektor: profesionálny záchranár zo spoločnosti Falck
Termín: 21.01.2012, 8.30-13.00
Kde: ALMA Centrum pre zdravý vývin, Saratovská 6/C, Bratislava-Dúbravka
Cena: 30 €

pimpilla
16. jan 2012

@dennkaa krásný je ten Lukáško 🙂 🙂 🙂

evaharg
16. jan 2012

@atreyu @huterika @peka13 aj ja sa pridavam k noso-krvacajucim.... raz mi tiekla krv tak poriadne a inak mi tecie pri siakani kazdy den tak trochu....mna moj gynekolog poslal na ORL - vraj pre istotu, tak uvidim co mi vo stvrtok povedia 😉

pimpilla
16. jan 2012

aj ja pridávam fotku nášho chrobáčika ako si krásne cmulkal palček 🙂 🙂 a ako vidno že je to chlapček 🙂

tetapetra
16. jan 2012

nechodim tu casto, takze nestiham to vsetko sledovat. Urcite mi kopa veci usla, chcela by som sa spytat, kde v Ba robia 4D, kedze vy uz svoje krasne obrazky mate a za kolko. Na nete som sa akosi k cene nedopatrala. Viem len tolko, ze na 4D je teraz ten najvhodnejsi cas. Dakujem

janci27
16. jan 2012

@peka13 myslim, ze zo zaciatku urcite ten cas nebude, hlavne v tom sestonedeli, to potrva kym si zvykneme na novy prirastok, nastavime si rezim a tak podobne..prave na tento cas chcem mat vsetko doma pripravene, ale potom toho casu podla mna bude, lebo take male babatko si nevyzaduje este tolko casu sa mu venovat, ako ked uz je trosku vatsie a menej spinka..aspon tak to vidim aj na mojich svagrinach, co maju uz druhe babatko..takze sa nebojim, ze nebudem mat cas si potom este nieco prikupit, ved plienky tiez budem napr. neustale kupovat postupne, ako sa budu minat, to kupim zaroven v supermarkete s potravinami, kde pravidelne budeme chodit..takze sa nebojim, ze napr. dva mesiace nevyleziem z domu von a nieco si nekupim.

janci27
16. jan 2012

@tetapetra v BA neviem, kde robia, len v BN, tam je cena okolo 33EUR plus do 2 eur za fotku, ci tak nejako..ale nebola som na to, doporucuju do 28. tyzdna a tiez sa tam objednava dopredu aspon tyzden, dva..ale v BA neviem

amanda683
16. jan 2012

@baranovadanka aha,tak ja mam vseobecnu.Myslys,ze to poziciavaju aj v inych poistovniach,ako v Unione???

strihalka
16. jan 2012

@peka13
@huterika aj ja, tak presne jako @atreyu.....po ranu pri ryme tak krev...celkem pravidelne uz asi mesic....jsem si myslel aze je to tim fraxikem, ale pokud to mate aj ostatni....tak asi neee

kolik je cca potreba spacich vaku?pokud je ze zacatku budu pouzivat?

strihalka
16. jan 2012

@tetapetra ja idem v stredu na zahradnickou do gynfivu, kde ti za 64€ daji CD s videami a fotkami

tetapetra
16. jan 2012

@strihalka vcera som na to pozerala 😉

bambulka1010
16. jan 2012

No tak v stredu idem na cukor. Neviem ako to vydržím, pretože malinká v brušku mi dá dosť zabrať. A býva mi ráno stále zle ☹ Ale keď sa napapám tak je super. Keďže sa na cukor chodí na lačno, tak neviem ako to naozaj zvládnem. Myslíte, že keby som si dala ráno grahamové tyčinky, tak by to doktorka zistila?Alebo čo by sa stalo? Bojím sa ísť s prázdnym žalúdkom, keďže idem ešte aj ráno na busy ☹

peka13
16. jan 2012

@bambulka1010 mozno by bolo dobre, tam zavolat, a popytat sa...oboznamit aky mas problem...mam kamaratku, ktorej tiez takto byvalo zle a normalne sa mohla napapat ale vypila k tomu aj tu vodu...potom uz len cakala dve hodky...skus uvidis...

strihalka
16. jan 2012

za jak dlouho ste meli vysledky z glukozy? byla sem tam v stredu a nevim, ci si mam uz volat na vysledky, vetsinou mi volaji vysledky....teda neni to pravidlem....

zuzanka2905
16. jan 2012

@strihalka Ahoj ja som bola dnes na tom glukozovom teste a mám už aj hned výsledky našťastie všetko v norme

evulilik
16. jan 2012

@zuzanka2905 ahoj ja idem zajtra .. ale mne nepovedali na ktoru mam prisť ani že či nalačno abo nie .. tu som čítala že treba nalačno.. Ty si ako bola ???? Ja viem mala som sa pytať .. no neskoro 😒

strihalka
16. jan 2012

@evulilik urcite nalacno ani tam se nesmi dve hodin nic jist ani pit

evulilik
16. jan 2012

@strihalka ďakujem za odpoveď .. ja totiž keď som bola naposledy u dr. tak mi len sestrička vypísala žiadanku a povedala že dakedy v 28 tt mám isť .. a kedže som čítala, že tieto testy sa maju robiť najneskôr v 28tt tak sa ponáhľam lebo od pondelka som 28 tt a tupani až teraz ma napadlo že ja vlastne neviem že či na lačno 😅

salemi
16. jan 2012

Tie výsledky z glukózy nie sú hned? A použili ste aj citrón?

salemi
16. jan 2012

@bambulka1010 Určite nalačno, inak budeš mat skreslené výsledky. Zober si nieko so sebou ak by ti prišlo zle.

strihalka
16. jan 2012

Baby toto je spaci vak, ci co to je?