Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara mne to stretkovanie apríloviek nejde otvoriť.. 😨
@dandelion18 😀 😀 si ma pobavila 😀 ved foto je od profifotografky, vyretusovane 😉 neboj uvidis ma nazivo a pochopis 😅 Ale teda ja som akoze zmierena, len ked napise 60kg tehula, ze schudla v siedmom mesiaci, tak je to cudne, u mna je to pohoda, chapes. Tak som sa chcela vyhnut prispevkom typu, ze prebohaa, chod k dr a tak.. 😅
@dandelion18 aha, no tak musis poziadat strihalku, nech ta prida do sukra 😉
Ahojte, koceny 🙂
Poctivo som vsetko docitala a teraz zopar mojich reakcii 🙂
@jenny605 ja budem urcite rodit v Ruzinove - mam to kusok od domu. Ty si tiez rozhodnuta pre Ruzinov, chces rodit aj u nejakeho konkretneho porodnika??
@strihalka super napad s tym stretnutim ... rada sa pridam (len aby sa nam podarilo zhodnut na nejakom super mieste, kam vsetky trafime)
@dandelion18 no nas drobcek je stale velmi aktivny, niekedy si hovorim, ze by uz mohol kopcovat trosku menej, lebo obcas sa stane, ze cely den kope, prevaluje sa a ja som potom z toho neuveritelne unavena. Ale Ty si uz 30 tt, ja len 27 tt - takze mozno to aj u nas bude tak, ze nebudem citit tak casto pohyby. Ktovie od coho to zavisi.
@maxara moja zlata, chcela som sa Ta opytat, ci mi nevies poradit kolko kusov tych poporodnych nohaviciek si mam kupit a kolko baleni tych poporodnych vloziek - chystam sa do lekarne pre pasiky do glukomera, tak by som si to chcela tiez uz kupit, lebo vedla su zdravotnicke potreby a nech tam nevyzeram ako pako. A tie nocne kosele, to si mam aku velkost kupit (pred tehu som nosila velkost XS,S, teraz obleciem v pohode Mko - tak nocnu koselu Lko??) Vopred dakujem za poradenie.
@maxara jasné, že je od profi fotografky, ale pre pána, snáď sa na seba podobáš, nie, aj keď si vyretušovaná? 😉 No nechajme to tak, podľa mňa si fasa a bodka 😀
@dennkaa veru, to aj naša bola ako vetroplach, posledný týždeň sa skľudnila. tak môžeme potom porovnávať - alebo radšej nie, nech sa tu vzájomne "nestresujeme", veď každé bábo je iné..
@dennkaa ja som mala tych poporodnych nohaviciek 10ks ale preto, ze 5 bolo v jednom baleni a tie mi boli uzke na nohach, tak som si kupila dalsich 5 vacsich a tych jednych 5 este mam 😅 Takze usudzujem, ze 5 ti bude stacit. Pekne si ich preperies a vysusis a hotovo. Inak ja som ich nosila aj doma 😅
Tych velkych poporodnych vloziek som mala asi 3-4 baliky, jeden mi ostal, ale to zalezi aj od toho, ako velmi budes krvacat.. ved to ti pripadne potom aj niekto dokupi.. do porodky som brala jeden a mm mi doniesol druhy, lebo som tak bola dlho s Ninkou. A aj mi tam dali obcas tie ich, tie su lepsie o dost..
A nocne kosele v pohode ake oblecies teraz, lebo po porode brusko zmizne, teda nie hned, ale nie je tvrde.. kludne Mko
Ani mne nejde otvotrit aprílovky ☹ strihalka 🙂 žiadam ta 🙂 😉
uaaaaaaana 12hodinu mame rande, nemuzem se dockat
@dandelion18 😀 jasne ze sa podobam, vyzeram na tej fotke ako ja, len som chudsia, bez podbradku, flakov na pokozke a vrasok, kruhov pod ocami.. (akoze nie ze by to bolo dramaticke, ale clovek proste bez toho vyzera lepsie 😀 ) .. no ved chapes. Ale tak sak nie som obluda, len proste vaha zial neklame 😅 😅 Ale mas pravdu, som fasa a hotovo 😀
Ahojte tehuľky 😵
jój a s tým stretkom, kebyže nie som na PN tak sa dotrepem aj do Blavy...
ja som dnes kúpila nejakú kozmetiku a pyžamká v tescu a vybavila som detskú lekárku...
a začínam si uvedomovať, že pôrod sa neodkladne blíži 😀
@dandelion18 temu mas jiz otvorenou 😀
@maxara ty si si dala! že podbradok - trdlo!
baby normlane sranda, muzicek zacal byt aktivista a hleda info o vsem moznem na koniku 😀 😀, no umiram smichy😀, drahy, jestli to ctes, tak posilam pozdrav 😀....
normlane ma prehled o vsem, co kde napisu :-d, teda krom soukromych tem, to jsme mu rekla, ze to mam na starosti a ze tam ho neputim 😀
@strihalka hehe, aj môj sem už načumoval 😉
ja som asi debil ☹ ale kde mám hladat tému aprílovky, či ak? poradte 😒
@pimpilla klikni na ten link čo dala maxara..stranu dozadu..
@dandelion18 vdaka za radu 😉
Juuuj musim ist varit obedik ... ale obcas sem nakuknem, zby som potom nemala vela na citanie 🙂
@dandelion18 jej slovo vetroplach som uz velmi davno nepocula 🙂 No moj maly ma ocividne este vela miesta v brusku, ked tam robieva taky cirkus ...
@maxara dakujem krasne, tak uz mozem ist teraz spokojne nakupovat 🙂 Potrebovala som fakt od niekoho poradit
@pimpilla a ešte - keď si klikneš na "fórum" tak na lište vľavo uvidíš medzi ponukami aj apríl 2012 😉
@dennkaa 😉 ty obedík a ja pracovať..nedá sa stíhať aj jedno, aj druhé..ale tiež budem pokukovať 😎
jáj, baby - maminy - viem, že ste tu riešili zavinovačky, fusaky a spol. - prosím vás, keď kúpim toto: http://www.e-baby.sk/product/zavinovacka-do-aut... vystačím si s tým v pohode na apríl - september? čiže bábo oblečiem, šup do tohoto zavinovacieho, deka - stačí to? samozrejme, v lete to je neaktuálne 😎
@dennkaa Ahoj, ,no zatial som rozhodnuta pre Ruzinov, .. .(nakolko nemam na Kramaroch dobru skusenost od kyretu (zpred roka) s doktormi a ich pristupom) ale nemam to najblizsie , . som z Lamaca a doktora si asi nezazmluvnim. ..uvidim. ..Ty sa tam chystas na dake konzultacie uz ?
@dandelion18 do do KOCHu by som isla aj ja, ale za ten porod co sa tam musi priplacat nadstandart 1200 € radsej usetrim a kupim vela ineho potrebneho pre malu, totiz kamaratka tam bude onedlho rodit, mozno uz sa aj stalo, lebo som s nou uz nebola v kontakte ale tyzden,...
Baby ani mne nejde to stretkovanie otvorit, ze vraj to bolo zrusene ci co mi to tam vypisuje..
@denaalubos hm, ja stále neviem, aj keď manžel je už za Koch..úprimne, nie som nadšená tou sumou, ale v prípade, ak by som šla na Kramáre, zrejme by som si niekoho zazmluvňovala a keď sme si spočítali tie výdavky - áno, boli by menšie, ale nie o toľko + tá atmosféra tam, hm, neviem. ja som na Kramároch ležala a trošku som videla, ako to funguje, ozaj neviem.
asi nemáš prístup do súkromnej témy - požiadaj v IP strihalku o prístup 😉
@jenny605 este sa nechystam na konzultaciu, lebo stale cakam. Ja idem k jednemu dokymu cez znamost, aj si ho chcem zazmluvnit, takze zatial nic nepodnikam, iba cakam. Ked mi daju echo, ze mam dojst, tak pojdem.
@strihalka ticho zavidim ten navareny obed, ale tak ja uz som nemohla dnes papat 4 den to iste 🙂 Ja som sa dnes rozhodla urobit francuzske zemiaky - len ta priprava je zdlhavejsia, kym sa uvaria zemiaciky, kym ochladnu a tak ... ale obedovat sa chystam az o jednej, takze to stiham v pohodicke 🙂
@dandelion18 ja som pacientka Kochovho sanatoria, ale rodit tam nejdem. Prostredie sice uzasne, ale ta cena je nehorazna.

@maxara Ďakujem, si poklad 😵
Ináč nechápem, čo riešiš tú tvoju váhu - aspoň na fotke vyzeráš úplne fantasticky! A pozri, niekto chudne, niekto priberá - to je príroda. Tuším aj Darinka chudne, tak sa mi zdá..
Ha, brušné svaly - to je fakt, môj muž ma ukľudňuje, vraví, že aké ja chcem brucho, keď som ho pred tehotenstvom mala ako vrcholový športovec (preháňa, samozrejme)..