icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

salemi
19. jan 2012

Tak glukóza za mnou, vypit sa dalo, ale po hodinke išla von Malý nemá rád sladké 😀 . Už len počkat na výsledok. Inak dnes sme objednali kočík Brio go, tak sa teším 🙂

teleranka
19. jan 2012

@katkarv k rtym prietokom, a to mi nemozu urobit uz v 27tt? to sa robi ultrazvukom? a mohla by toto byt pricina, preco je moj malicky mensi? jezisi. teraz sa budem strasne bat...ci nebude mat DMo ☹

dandelion18
19. jan 2012

@salemi vitaj do partie - aj my máme Brio 😵

salemi
19. jan 2012

@dandelion18 A kupovali ste aj autosedačku? Ak áno, aká je? My zvažujeme maxi cosi.

katkarv
autor
19. jan 2012

@teleranka to ti neviem povedat ci ti to urobia skor.Ja som vas nechcela strasit,len vam pisem moju skusenost.U mna to mali obe dcery,jedna ma DMO a druha zomrela lebo tam boli aj ine problemy,ale z oboma som mala zle prietoky a malu placentu,a syn mal placentu v normal,aj prietoky a mal 3,80kg.Ja myslim ze my to mame nejako geneticky kodovane alebo co,aj ja som sa narodila skor a mala som 2,30kg a brat nacas a mal 3,50kg.Preto sa kus bojim ze teraz ked to bude zas dievca ze ako dopadneme,ale verim ze dobre,len som na to pripravena.To ze bol na usg mensi nemusi znamenat ze nieco nie je v poriadku.

urma
19. jan 2012

@salemi radsej sedacku MK ako Brio 😉 Akurat ak budes chciet nakliknut na kocik, treba +adapter

teleranka
19. jan 2012

@katkarv a predtym podla ultrazvukov, screeningov boli deticky v poriadku uplne??

katkarv
autor
19. jan 2012

@teleranka to ti neviem povedat,uz sa nepamatam ale asi ano pretoze som bola stoho riadne mimo ked mi povedali ze tam musim ostat ze dcerka sa ma velmi zle.Vtedy nebol net a ani som nevedela co su to prietoky,viem len ze mi ju pred porodom odhadli na usg ze bude mat 2200g a ked sa narodila mala len 1840g

maxara
19. jan 2012

@urma draha nie, ani cm.. ja som mala 51, mm mal do 50, ale teraz presne neviem, proste max 50, zda sa mi 49 alebo 48 a Nina mala 53 😝

dandelion18
19. jan 2012

@salemi práveže ešte nie..brio autosedačka je vraj veľmi malinká. uvidíme, či kúpime maxi cosi + adaptéry, alebo ako to poriešime.

strihalka
19. jan 2012

@salemi co jsem slysela, tak ze vetsinou ten kdo glukozu neudrzi tak jsou vysledky na hranici ale snad je to jen povera, drzim palce k vysledkum

strihalka
19. jan 2012

Babulky, my sme si ted u kamarada vyzvedli svatebni video, teda kompletku, meli jsme hotove take krate videa, ale ted nam dal komplet nahravku, no vsechno je videt, myslim, ze se dnes velmi pobavime😀

salemi
19. jan 2012

@strihalka No je to možné, rodinné predispozície na to mám, tak uvidím. Ale ja dva dcl akejkolvek tekutiny na lačno moc neudržím. max. deci. Snád to bude ok. 🙂

bambulka1010
19. jan 2012

@salemi aj ja som si myslela, že nevydržím, síce 2 hodiny v čakárni mi to išlo hore krkom. a ako mi pichla druhý krát do prstu, už som vyťahovala jedlo, aby mi nebolo ešte viac zle 🙂 veľmi som sa toho báľa. ale tak dalo sa to.

salemi
19. jan 2012

@bambulka1010 Teším sa, že si to zvládla. Super 🙂

strihalka
19. jan 2012

@sunday1, @atreyu pomocnicky fraxiparinky...muzu pichat do toho sameho mista?
ted tedy picham do stehna, spise na vnejsi stranu tak hore....ale tvrdne mi to do polomeru 3cm od vpichu...muzu i do ztvrdleho pichnout?

srnqqa
19. jan 2012

@katkarv a tie prietoky sa robia každej z nás? To je to vyšetrenie v cca 30 tt - 32, čo je v tehotenskej knižke??

srnqqa
19. jan 2012

@atreyu našla som niečo, možno pomôže, keď doteraz nebol problém..http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/Otazka/...

sunday1
19. jan 2012

@strihalka môžeš, len to bude asi trošku bolieť.

brkabra
19. jan 2012

@ivanka.7 nepovedala ti ci ma dost volnych terminov? ja som jej tiez dnes volala, ale nemala som to stastie co ty. tak dalsi pokus zajtra rano

ivanka.7
20. jan 2012

@brkabra Nie, nepovedala, len mi vravela ye je vsetko doobeda (len jedna skupina je piatok 13,00), co je pre mna trochu blbe, lebo este stale pracujem :D ale tak zariadim si

darinkazv
20. jan 2012

@srnqqa ahojky, jj, to je presne to vyšetrenie. robí sa to každej 😉

bré ránko babulky, ako sa dnes máte? ja som trochu skorej dnes na pc, lebo manžel šiel k dr a cestou vzal aj malú do škôlky a nehal pc zapnutý, tak že už sem nakuknem 🙂

urma
20. jan 2012

@darinkazv dobre rano, ja som hned po zobudeni pokracovala v studovani knihy Nezna naruc... 😀 a teraz pred pol hodkou postarka klopala..este ze som uz nespala 😀 😀 ale priznam sa, ze ma z postele vytiahla.
AAAA mam uz doma ten monitorcek, co si dala link @sunday1, takze nemaj vycitky, od mamicky som spravila nakup za 45 E uz so zlavou. Takze aj spatne zrkadlo na autosedacku pribudlo a taky dekovy multifunkcny vak. Ja som asi sialena, stale nakupujem a nakupujem, vcera zas z webu za 43E ale ved vsetko to potrebujeme nie? 😀

maxara
20. jan 2012

Dobre ranko buchticky
ja som sa vcera vecer tak vynervacila s ninou, ze som az revala a trieskala skrinkami, ked som v afekte nevedela najst obliecky, ktore ogrcala od placu, ked som po dvoch hodinach uspavania chcela do nej odist 😠 😠 😠 a to teda nerevala dlho, aby ste si nemysleli, ze som ju zavrela do izby a cau.. asi tak pol minuty, ale jej to staci 😒 Proste nie kazde dieta sa moze ucit zaspavat samo metodou vyplakania ☹
Tak ale nemozem mat vsetko.. este ze su rodicia dvaja, aby vzdy mohol ten druhy dieta pomojkat, ked sa ten prvy vyagresivni 😖 🙄
Dnes este uvidim, co podnikneme spolu.. ale mam nejake kreativne povinnosti, kedze narodky mojej mamy sa blizia 😅 no uvidim

sunday1
20. jan 2012

@urma Tak si ho zobrala? To som rada 🙂

urma
20. jan 2012

@sunday1 ano, teraz mal pred chvilou aj test funkcnosti 🙂

maxara
20. jan 2012

@sunday1 pockaj, aj ty si ista na utorok? uz ti porodila svagrina?

dennkaa
20. jan 2012

Dobre ranko dievcata 🙂
Tak ja som vase prispevky vecer nesledovala, lebo sme mali navstevu, tak som musela najprv vsetko docitat. Navsteva ma moc potesila, lebo tym, ze som na PN tak .malokedy niekam vypadnem, tak super, ze prisli a este nam aj oznamili, ze cakaju druhe mimi (su v 7tt). V rodine sa nam to pekne rozrastie aj tento rok 🙂

No dnes to vyzera, ze nebude prsat, takze vybehnem na prechadzku - cestou sa zastavim v lekarni - potrebujem co-to pokupit a potom este vyzdvihnem na poste balicek s nakupom odtialto z MK (tak som zvedava, ake tie veci budu).

@atreyu nerada citam taketo zle spravy :( O prietokoch som teraz pocula a citala prvykrat, ale verim, ze bude vsetko dobre. Hlavne treba mysliet pozitivne. Drzkaj sa.

denaalubos
20. jan 2012

Dobre ranecko, tekaze babule vcera som objednala monior dychu nanny a dnes uz mi ho kurier doviezol tak sa vytesujem 🙂 😉 🙂 😉

amanda683
20. jan 2012

@peka13 ale mala je otocena opacne,doktor mi to povedala a kope ma iba v podbrusku,takze je to jasne 😉 No snad sa otoci 🙂