Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@salemi vitaj do partie - aj my máme Brio 😵
@dandelion18 A kupovali ste aj autosedačku? Ak áno, aká je? My zvažujeme maxi cosi.
@teleranka to ti neviem povedat ci ti to urobia skor.Ja som vas nechcela strasit,len vam pisem moju skusenost.U mna to mali obe dcery,jedna ma DMO a druha zomrela lebo tam boli aj ine problemy,ale z oboma som mala zle prietoky a malu placentu,a syn mal placentu v normal,aj prietoky a mal 3,80kg.Ja myslim ze my to mame nejako geneticky kodovane alebo co,aj ja som sa narodila skor a mala som 2,30kg a brat nacas a mal 3,50kg.Preto sa kus bojim ze teraz ked to bude zas dievca ze ako dopadneme,ale verim ze dobre,len som na to pripravena.To ze bol na usg mensi nemusi znamenat ze nieco nie je v poriadku.
@teleranka to ti neviem povedat,uz sa nepamatam ale asi ano pretoze som bola stoho riadne mimo ked mi povedali ze tam musim ostat ze dcerka sa ma velmi zle.Vtedy nebol net a ani som nevedela co su to prietoky,viem len ze mi ju pred porodom odhadli na usg ze bude mat 2200g a ked sa narodila mala len 1840g
@salemi práveže ešte nie..brio autosedačka je vraj veľmi malinká. uvidíme, či kúpime maxi cosi + adaptéry, alebo ako to poriešime.
Babulky, my sme si ted u kamarada vyzvedli svatebni video, teda kompletku, meli jsme hotove take krate videa, ale ted nam dal komplet nahravku, no vsechno je videt, myslim, ze se dnes velmi pobavime😀
@salemi aj ja som si myslela, že nevydržím, síce 2 hodiny v čakárni mi to išlo hore krkom. a ako mi pichla druhý krát do prstu, už som vyťahovala jedlo, aby mi nebolo ešte viac zle 🙂 veľmi som sa toho báľa. ale tak dalo sa to.
@bambulka1010 Teším sa, že si to zvládla. Super 🙂
@atreyu našla som niečo, možno pomôže, keď doteraz nebol problém..http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/Otazka/...
@darinkazv dobre rano, ja som hned po zobudeni pokracovala v studovani knihy Nezna naruc... 😀 a teraz pred pol hodkou postarka klopala..este ze som uz nespala 😀 😀 ale priznam sa, ze ma z postele vytiahla.
AAAA mam uz doma ten monitorcek, co si dala link @sunday1, takze nemaj vycitky, od mamicky som spravila nakup za 45 E uz so zlavou. Takze aj spatne zrkadlo na autosedacku pribudlo a taky dekovy multifunkcny vak. Ja som asi sialena, stale nakupujem a nakupujem, vcera zas z webu za 43E ale ved vsetko to potrebujeme nie? 😀
Dobre ranko buchticky
ja som sa vcera vecer tak vynervacila s ninou, ze som az revala a trieskala skrinkami, ked som v afekte nevedela najst obliecky, ktore ogrcala od placu, ked som po dvoch hodinach uspavania chcela do nej odist 😠 😠 😠 a to teda nerevala dlho, aby ste si nemysleli, ze som ju zavrela do izby a cau.. asi tak pol minuty, ale jej to staci 😒 Proste nie kazde dieta sa moze ucit zaspavat samo metodou vyplakania ☹
Tak ale nemozem mat vsetko.. este ze su rodicia dvaja, aby vzdy mohol ten druhy dieta pomojkat, ked sa ten prvy vyagresivni 😖 🙄
Dnes este uvidim, co podnikneme spolu.. ale mam nejake kreativne povinnosti, kedze narodky mojej mamy sa blizia 😅 no uvidim
Dobre ranko dievcata 🙂
Tak ja som vase prispevky vecer nesledovala, lebo sme mali navstevu, tak som musela najprv vsetko docitat. Navsteva ma moc potesila, lebo tym, ze som na PN tak .malokedy niekam vypadnem, tak super, ze prisli a este nam aj oznamili, ze cakaju druhe mimi (su v 7tt). V rodine sa nam to pekne rozrastie aj tento rok 🙂
No dnes to vyzera, ze nebude prsat, takze vybehnem na prechadzku - cestou sa zastavim v lekarni - potrebujem co-to pokupit a potom este vyzdvihnem na poste balicek s nakupom odtialto z MK (tak som zvedava, ake tie veci budu).
@atreyu nerada citam taketo zle spravy :( O prietokoch som teraz pocula a citala prvykrat, ale verim, ze bude vsetko dobre. Hlavne treba mysliet pozitivne. Drzkaj sa.
Dobre ranecko, tekaze babule vcera som objednala monior dychu nanny a dnes uz mi ho kurier doviezol tak sa vytesujem 🙂 😉 🙂 😉

Tak glukóza za mnou, vypit sa dalo, ale po hodinke išla von Malý nemá rád sladké 😀 . Už len počkat na výsledok. Inak dnes sme objednali kočík Brio go, tak sa teším 🙂