icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

katkarv
autor
20. jan 2012

@dennkaa no som rada ze ta MK bazar nesklamal 🙂 Aj mne dnes dosli nejake vecicky co su ako nove,dokonca som tam kupila aj peknu zavinovacku do autosedacky a len za 11eur aj s postovnym 🙂

giapetko
20. jan 2012

ahojte babulky....tak dnes sme boli s pratelom kuknut kolegyne do mojej prace / kedze som od januara PN /...sef si uz zo mna robil srandu, ked som vysla na poschodie, ze ide tank...... 😉 ....potom sme skocili s drahym na matriku,potvrdit otcovstvo a urcit priezvisko malemu,kedze este nie sme zobrati...ale uz sme sa dohodli, ze maj 2013 v niektoru sobotu sa vezmeme... 🙂 ...a caka ma dnes este kadernicka a vecer idem na ples....... 😀 ...ukecali ma kamosky, ze mozno posledna akcia pred porodom a kedze to bude ples divadelnikov, tak sa moc tesim.....dufam, ze to malemu neuskodi....ved skakat nebudem..len sediet,jest a obcas dame mierny valcik...vy sa chystate niektora na nejaku miernejsiu akciu teraz,ked ste tehu ?

dennkaa
20. jan 2012

@katkarv ja sa fakt moc tesim 🙂 Este cakam na jeden balicek, verim, ze aj ten bude ok 🙂 Vidis, skusim sa aj ja pokukat po zavinovacke do autosedacky - snad na nejaku cacanu a zachovalu natrafim.

amanda683
20. jan 2012

@lias nastrelit?Je to bezbolestnejsie,a rychlejsie asi.Ci?

amanda683
20. jan 2012

@strihalka som pozerala,ale toho je tolko,ze clovek si nevie od radosti vybrat.A vsetky su takeeee nadherneeee 😀 😀 😀 Hod si do googlu detske nausnice a je tam toho neurekom 😝

amanda683
20. jan 2012

@aninka666 no,aj mne sa to zda najlepsie riesenie.Hned na mieste a nemusim rozmyslat,ani nikde behat s malou 🙂 A to treba mat uz nausnicky so sebou asi,ze?Oni jej ich aj navlecu,ci to musim sama?

amanda683
20. jan 2012

@ivanka.7 🙂 🙂 🙂 to mas dobre usetris kopu penazi 😀 😀 😀 Ja si chcem kupit sama,uz by som aj hned kupovala sa nemozem dockat 😀 Ale este musim porovnat ceny a popozerat,co kde maju.

ivanka.7
20. jan 2012

@amanda683 Ja urcite chcem, aby mala nosila nausnicky, aj ked to nemusi byt super skoro, dam na radu doktorky, kedy sa jej to zda najvhodnejsie. A co sa tyka penazi alebo yvberu - nebolo by mi luto na to dat, ale ked niekto z rodiny bude mat dobry pocit, ze da malej darcek, ktory sa obecne povazuje za "cenny", tak preco nie. A podla toho, kto to bude kupovat, budem vediet, kde sa mam do vyberu vlozit/pripadne vybrat sama a kde nemusim 🙂 a v mojej rodine sa nikto neurazi, ked mu poviem, ze by som chcela ist s nim to pozriet 🙂

aninka666
20. jan 2012

@amanda683 priateľ potom doniesol naušničky ešte pred prepichovaním, tak jej to tam aj navliekli a mali pokoj.

amanda683
20. jan 2012

@aninka666 to by bolo super,musim sa poinformovat v mojej porodnici,ako to tam bezi.Tiez by som jej to dala hned urobit.Lebo si myslym,ze cim skor,tym lepsie 😉

lias
20. jan 2012

@amanda683 to nastrelenie by malo byť menej bolestivé. Vždy keď som tam bola, tak ma doktorka poslala von za dvere aby som z toho nemala traumu. Počula som krik a potom mi ju priniesli. Ušká zatampónované s trochou krvi .... 😖 Až neskôr som sa dozvedela že takým malinkým sa dá aj nastreliť, že pri tom skoro ani neplačú a po zahojení sa náušnička len vymení za tú ktorú si si kúpila/dostala. Len si ešte musím zistiť kde to u nás robia 😉
My dostávame náušničky vždy od krsných, takže neriešim. Také čo sa mi páčia som kupovala až neskôr. Druhá ich dostala akurát teraz na vianoce, namladšia má ešte pôvodné.
A to či sa budú zadierať o oblečko závisí samozrejme od tvaru. To ako keď si kúpiš hladký prsteň a prsteň s vypuklým očkom😉

amanda683
20. jan 2012

@lias jasne,ja si ani neviem predstavit,ze by moja mala nemala nausnicky.Strasne sa na to tesim a po chalanovi co mam doma,sa neviem toho uz dockat,ked ich pojdeme s mm vyberat 😀

katkarv
autor
20. jan 2012

aj Sbsb trade maju pekne nausnicky a zaruka je tam taka ze ked vam vypadne kamienok bezplatne vam ho nahradia,co je super lebo mne manzel kupil prsten v zlatnictve a o tyzden mi vypadol kamienok a mohla som si piskat ☹

efci
20. jan 2012

@atreyu drzte sa!!!

Ja este na zaciatku tehu ked som si myslela, ze by sme mohli mat aj dievcatko, tak som sa hned zaujimala o nausnicky. Tak len moje postrehy vam chcem dat, ze sa odporuca po prvom ockovani (ked uz je mimco ockovane proti tetanu) a tiez, ze je fajn to nastrelenie. Ze tam sa mimco moze zlaknut iba toho ako to streli (zase to nemoze byt brutal rana), inak je to bezbolestne.
Prajem vam pekne vyberanie nausniciek 😎

palmarmj
20. jan 2012

Tak babenky...pridavam aj ja nasu princeznicku....Sofinku... 😉 Veeeelmi sa jej fotit nechcelo...ale nakobiec aspon takato fotocka vysla... 😉

pimpilla
20. jan 2012

@dennkaa baby aj mne dnes prišli dve súpravičky z Mk, uplne jak novučké, však také malé bábo to rýchlo vyrastie a myslím že sa to za tú cenu oproti z obchodu velmi oplatí, ja si pozerám vašinou značky Next a H&M, čo sú v obchode ovela drahšie , ale sú krásne a kvalitné.. takže super že si spokojná dennkaa 🙂

pimpilla
20. jan 2012

A konečne som si z tolkého hladania našla kočík pre Oliverka, nie je síce červený ako som chcela, ale červená na nom je, teda zlatá stredná cesta...pridávam foto do Parkový voz 🙂

denaalubos
20. jan 2012

Neviem s kym som si pisala, ze sme rovnake postielky objednali tu KOLONIAL, ale len tolko ze uz mi volali ze v pondelok mi ju kurier dovezie, sa tesim 😀

pimpilla
20. jan 2012

@dennkaa ...aha čo som tu našla na MK, to vy lubite tigríka, ak sa nemýlim 🙂 ?milé

dennkaa
20. jan 2012

@pimpilla jeeej 🙂 Chutnucke. No to moj manzel je zatazeny na tigrika - kde sa Ti to podarilo najst??

dennkaa
20. jan 2012

@denaalubos to bolo asi so mnou 🙂 Vidis, som Ti pisala, ze mozno ju budete mat skor ako my 🙂

pimpilla
20. jan 2012

@dennkaa hladala dom medzi bodikami pre Oliverka, a tam...ale ked si dáš do vyhladávania že tigrík, tak ti vyskočia len také...skús 😉

pimpilla
20. jan 2012

práve objednané 🙂

dennkaa
20. jan 2012

@pimpilla dakujem 🙂 idem teda pohladat 🙂

darinkazv
20. jan 2012

@efci no tak normálne ma teraz oblialo. že ja som totálne zabudla na to, že budeme musieť ešte aj náušničky poriešiť 🙂 totálne mi to vypadlo 😀

babule, tak my sme poriešili ten prebaľovací pult s vaničkou asi tak, že si ho vyrobíme sami. ideme kúpiť drevené hranoly, už mám objednanú takú špeci vaničku a tú prebaľovaciu podložku. pridávam foto, kde sme našli inšpiráciu. tak drahý vyrobí presne takýto. je to super, lebo tú vaničku pekne zasuniem pod prebaľovaciu podložku, takže nezaberie veľa miesta a nemusím sklápať tú podložku ako je to u tých bežných plastových prebaľovákov 🙂 keď to budeme mať hotové, tak nahodím fotočku 🙂

pimpilla
20. jan 2012
pimpilla
20. jan 2012

@darinkazv fakt velmi praktické, to isto velmi oceníš 😉

elfka.elfka
20. jan 2012

@pimpilla 😀 😀 dalsi tigrik, kuk moja profilova fotka 😀 😀 😀

pimpilla
20. jan 2012

@elfka.elfka áno,ano vidím, ale to som si všimla už dávno..krásne malé tigríčatko...tíško závidím...ale v dobrom...myslím bambulky 🙂