Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivanazv však čo si nezrušila objednanie tam 🙂 veď to môžeš kedykoľvek 🙂 a ušetrila by si 🙂 ale tak hlavné, že máte 🙂
@palmarmj prepáč, mňa to nenapadlo. ja som si tiež prvýkrát zabudla zobrať kľúč alebo cd. druhýkrát som si už vzala kľúč. on vravel, že na kľúč mu to je najjednoduchšie dať 🙂 a v tých 20eurách je už aj ten záznam, tak viac platiť nebudeš. ja som bola 2x a platila som len raz 🙂
@strihalka noooo pekne dobra cena... Ty si to kupovala z anglicka, vsak? Musim aj ja kuknut na anglicky Ebay.... len by som ta poprosila hodis mi do spravy ako to riesis na angl. ebay s pladbou a dopravou? Ja som zatial kupovala len z Nemecka a Rakuska.. a tam som to riesila klasicka prevodom na ucet a postou... len predsa je tam riziko pladby vopred. V nemcine som dobra a vzdy som si pytala aj tel.c. a overila si to aj telefonicky, az potom som platila... no v anglictine by to bol "trosku" problem.... 😒
@palmarmj ja platila cez pay pal, kreje ti to ucet, obchodnik nevidi cislo tveho uctu a mam pocit, ze to kdyby se neco stalo, tak pay pal bere odpovednost a vraci penize...jinka ja s nimi komunikovala pomoci google prekladac 😀, takze nic sloziteho...a musis kouknout, ze ci to posila aj do sveta, alebo jen po anglicku, popripadne se ho zeptat, ci by ti to poslal aj sem...nebo si musis zaridit dopravce, my si to nechali poslat pred dolphi.com, vyzvedi kocarek na adrese, a v pohode
@strihalka aha, pay pal.. hm, ja som si to tiez uz davno nejak aktivovala ale uz neviem ako.. a minule somsla na tu stranku pay pal, a zas vsetko pravdaze v anglictine, tak som sa na to vykaslala a platila som zas prevodom... Ja som totiz pri mladsom synovi(ma teraz 5 rockov) vela kupovala cez ebay, lebo moja mamina pracovala v Nem a tak nebol problen ani s postou... no potom ked nastupil do skolky a ja do prace, tak som uz na to nemala cas... a teraz ked cakame nasu princeznicku som sa na to zas namotala... tak preto zistujem ako to vlastne teraz chodi... 😀
@darinkazv mozes prostim napisat o aku stranku, resp. obchodik ide.. pises, ze tam casto objednavas, od kedy vznikli.. ale jak pozeram, tak pozeram, neviem sa dopatrat o ktoru stranku ide.. a kedze ju tak ospevujes, chcela by som sa tiez pridat do klubu 😀 dakujeeeeem
@atreyu to ma mrzi, tak nech ti to rychlo ubehne.. dnes som dala na tvoju radu a isla do Tesca na nakup - myslela som, ze im to tam hadam cele vykupim 😀 totiz doteraz som mala len par kuskov oblecenia (co som dostala od kamosky), tak som sa do toho riadne "obula" a uz mam skoro celu vybavicku... uz mi chybaju len nejake teplejsie veci ako svetriky, overal, zavinovacka a detske deky - vsade taketo veci maju bud ruzove, alebo modre, no kedze nevieme pohlavie, tak je to dost nafigu..
dnes som v nakupnej euforii (po doporuceni od kolegynky) zavitala do obchodu Brendon (v Raci) a mozem plne odporucit - bohaty vyber cohokolvek 😀 aj predavacky strasne mile... je to sice veeelmi odruky a cesta tam je otrasnaaaaa - dnes som isla na obed este ked bol ten lejak - vsade mlaaaaaky, jamy - do jednej som aj vletela (nemala som sa jej ako vyhnut ☹ ), no nastastie to koleso prezilo...
inak nakupovanie neznasam z celeho srdca, ale kupovat pre drobca ma teda neskutocne bavilo 🙂 minula som skoro 200€ 😀 ale uz mam aspon srdce na mieste a keby nahodou prislo babo skor, tak uz ma doma skoro vsetko nachystane 🙂
@belissima85 aky si si vybrala? ja som si objednala sedy so zeleno-zltymi kvetmi 🙂
@pimpilla môžeš mi, prosím, poslať do IP adresu stránky odkiaľ si objednala tú čiapočku s menom, aj ja takú cééém 😉 len s nápisom Miško...dík a aj to body je perfektné 🙂
@amanda683 🙂 presne tie nausnicky, co si hodila link, dostala nasa Ninka od krstnej mamy. Kupili ich este pred narodenim a s modrym ockom, vraj keby sa narodil nahodou chlapcek 😀 😀
Aha a este som chcela, ze nam prepichovala uska detska lekarka presne v styroch mesiacoch, v porodke to robili "na cierno" za maly uplatok, tj balik plienok na novorodenecke .. julovky tuto temu riesili a zistili sme, tusim vacsina sa priklonila k tomu, ze je lepsie davat nastrelovat a to okolo 3-4 mesiacov. Vraj hlvne kvoli tomu, ze tak malinke usko vacsinou neprepichnu pekne rovnomerne.. no toto neviem.. 😒
@zlatulienka aj na bess.sk v sekcii detské oblečenie sú také, ja tiež odtiaľ idem brať.. čiapočku s Matiasom (na mená max. 10 písmen), a ešte body s vlastným textom.. 😉 A na mimib. sa dajú vyrobiť aj tie nálepky na auto s menom.. to všetko musím mať 😀
@maxara vravi sa ze usko rastie a v porodnici prepichnu sice pekne do stredu ale rastom uska sa to moze posunut na kraj uska, nam odporucali po 6tom mesiaci prepichnut..
Ahojte dievcata 🙂
Juj, ze nausnicky 😵 😵 To ma pri synovi obislo vsetko, tak to aby som zacala pozerat nejake pekne, co nam krstna kupi (ta bude mat radost 😀 ) 🙂
Tiez si myslim, ze prepichnut usko uplne malemu babu je nezmysel. Lepsie je neskor urcite.
dobre ranko baby, je sobota a ja som sa prestahovala od 6tej rana na gauc "spat" blizko zachodovej misy, lebo mi je na vracanie furt... neviem ci je to tym ze sme vcera boli na oslave narodenin buducej svokry a tam do nas ladovala taky syrovy kolac a slany kyskovy kolac na veceru a otrasne megasladku tortu (z carrefouru, tu si s pecenim hlavu nerobia) a taky gulaty kolac na 3kralov co jedavaju (tiez z obchodu a prihorel jej vrch toho listkoveho cesta ked ho zohrievala 😀 )...samozrejme z toho sladkeho ostalo z kazdeho asi polovicka co nam zabalila domov... no neviem ci to nepoleti von oknom po tejto noci...ani sa nas nepytala ci to chceme, akoze dobre to bolo ale na nase narodky spolocne s priatelom kupila 3 taketo torty .pre 5ludi!!! ktore opat skoncili v mrazaku a teda nemienim mat plny mrazak len ostatkov tort aby sa toho zbavila, kedze ona sladke vobec neje a priatelova segra je len cokoladove :/
@elfka.elfka ano presne to som mala na mysli, len akosi som to uz nedokazala napisat.. ja osobne mam prepichovane usi v porodke a mam jednu dierku vyssie ako druhu, Ninka ma pekne rovnomerne..
Inak dobre ranko..
ani neviem, co to je sice, ale aspon vy ho majte pekne 😒
Doteraz som mala ukazkove dieta a sibalo mm (posledny tyzden) a teraz ked sa ukludnil, tak zas sibe Nine a okrem toho sa dnes zobudila 4:20!!!! Ale poctivo sme si ju nevsimali, co sa teda v nasej posteli moc neda, kedze dosla za nami a zaspala, no trvalo jej to hodinu a spala do pol 8.. proste som KO, kedze som sla spat az o pol 1 😝
Ahojte, u nas je po dlhej dobe primrznute a tak po 2 uprsnaych dnoch velmi ocenujem 😀 a este aj slniecko svieti, tak ja si dovolim tvrdit, ze som mala dobre rano. Povinna zdravotna prechadzka so psami absolvovana a konecne sa dalo aj v prirode, nie len po chodniku 😀 Akoze robili mi psiska dost nervy, bala som sa, aby som sa neztrepala, ale chudaci nevybehani...tak neni sa co cudovat. Idem varit, este neviem co 😉
@mius.brcko ahojky, jasné. sú to bystričania, manželia. www.bess.sk
@palmarmj do súkromky o stretkách, som písala, že či zvolenčanky nedáme dáke stretko 🙂 babule zo západného slovenska sa dohadujú na stretku, tak im závidím 🙂 tak že keď sme sa tu aj zvolenčanky nazbierali, tak či nedáme dáke stretko 🙂
@maxara -dnes je nejaky vstavaci den asi 😝 Maly pred 6 hore a ani oko nechcel zatvorit, telka nepomohla, len po nas v posteli skakal 😝 Ale tak vyhodila som ich aj s mm a potiahla som este zdravu polhodinku 😀 Ale KO som aj ja. Uz 3 den robime malemu izbu, vcera som mala tu nespaciu noc - ledva vidim 😒

Ozaj babenky, idem sa aj Vas opytat na nazor, riesim dilemu... rozhodla som sa pre vanicku na kocik znacky Jane matrix(uz je aj na ceste k nam domkov... a neviem sa rozhodnut pre podvozok, respektivne pre sportacik... bud Jane Rider, alebo Concord Neo... Vanicka pasuje na oba... aky mate nazor, alebo mozno aj skusenost???