Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@giapetko mali si jej povedať, že nie dvojičky ale predstavte si štvoričky 🙂 🙂 🙂 čakáme 🙂 ....mňa sa v piatok v robote opýtali, si si istá, že nemáš v brušku dve? Niektorí ľudia nevedia / tí čo nemajú deti, neboli tehotní/ odhadnúť- ako také bruško môže narásť 😉 ..
@efci aj ja som bola pri Tami opuchnutá od 7 mesiaca, nohy - katastrofa, nič som nemohla obuť, ruky, a hlavne prsty, ....a po pôrode sa mi opuch ešte zväčšil -ale po 3 dňoch ako som dostala mlieko a začala som kojiť, opuchy začali ustupovať 🙂
@efci aj ja uz puchnem, vecer ma stipu ruky aj nohy ako sa pucia.. a vsimla som si ze i ked pijem vela, nechodim na zachod, teda telo si zadrziava vodu.. a neviem otvarat s prstami flase ked su spuchnute 🙂
zajtra idem konecne po mesiaci na kontrolu, neeeeeeskutocne sa tesiiiiiiiiim na utz juppiiii 😵
@belissima85
@maxara
@giapetko
@elfka.elfka
@janka273 baby dakujem vam za podporu, takze je to asi teda normalne a primerane stavu a tyzdnu tehotenstva. Ja obrucku uz nenosim skoro dva mesiace (ani ine prstene a naramky), lebo dat som ju dala, ale ked som sa potom zbadala neskoro vecer, ze ju treba dat dole (lebo v noci mi vadi vsetko aj nausnice) tak uz chodila horsie. A aj nohy som mala naliatejsie, ale tak normalne, tiez sa to cez den vzdy vyregulovalo. A do ciziem to je fakt parada 😖 Uz take najpohodlnejsie co mam su biele, no hold neladi mi to uz s nicim, ale asi ich budem nosit, len nech mam nohy v klude.
Cikanie si kontrolujem a chodim cikat relativne normalne, snazim sa tiez pit cim viac.
Pekny nedelny vecer vsetkym.
Ja som pre istotu dala dolu prsten, ktory mi ide aj normalne dolu najhorsie, ostatne su v pohode. Nohy mi trochu opuchli asi len dvakrat-trikrat (tak, ze som si vsimla), zatial ani doktor nic nehovoril a on mi nohy vzdy pozera. Cizmy som si teraz kupovala kozene, tak som si trosku vacsie, aby som ich mohla nosit az do konca tehotenstva, tak snad to vyjde, nechce sa mi menit este aj obuv-park :D
@janka273 ee, to hnede co tam plave je tocena salama😀...ale jinak super, jak jsem vpynula to halogenove svetlo v digestroi, tak polivka ztmavla 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a samo, ze uzeninu jsem tam zapomela dat, jsem ji tam dala az na koci, tak hadam se polivka jeste nasakne od te uzeniny😀 no konec s moji sklerozou 😀moja i tak velke vdaka, super ze mame tyden co jist 😀
@efci
@evulilik vies niekedy je dobre mat aj 2 vankusiky aj 2 perinky ked sa ti babatko nechtiac pogrcka su deti v tom sikovne ze perinka, vankusik, plachticka aj oni celu su spinave tak menis celu postielku 🙂 🙂
@strihalka nie je za čo 🙂 ja som ti vravela - že to stmavne 🙂 ....aha - my tam toč. salámu nedávame - ale viem, že veľa ľudí dáva údeninu 🙂....Aká si ti Janulka šikovnica 🙂, zajtra bude polievočka ešte lepšia - prejdú chute, a postojí 🙂...za 3 dni budeš opäť variť polievočku - asi na týždeň to nebude, ešte mi napíš čo ti na ňu vravel mužíček 🙂

ahojte babulky.....chcem sa Vas spytat,ci tu ma niektora z Vas problemy s moc.mechurom..ja som ho mala operovany pred 3 rokmi / nador / a teraz idem na kontrolu v piatok.......no, za posledne dni som od 3 znamych bab, ktore uz rodili pocula, ze budem musiet rodit pravdepodobne cisarskym a jedna povedala, ze sa nebude cudovat, ked aj o nieco skor, ked bude na moc.mechure strasny tlak......mate niektora taku skusenost, alebo podobnu.....???dakujem kocenky...