icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

ava11
25. jan 2012

čaute baby, mám za sebou cvičenie na Kramároch, celkom sranda to bola, sme tam fučali a dychčali 😀 Pôjdem ešte budúci týždeň a potom sa na to vyprdnem, keďže sa tam vždy robí to isté, tak to môžem aj sama doma. Ale v utorok pôjdem na nejakú prednášku ohľadne dojčenia a starostlivosti o dieťa, tak to som celkom zvedavá. Inak u mňa všetko ok, varím si obed z posledných zásob a potom budem musieť ísť do obchodu 😒

dennkaa
25. jan 2012

@ava11 to ako dlho trvalo to fucanie?? 😀

ava11
25. jan 2012

@dennkaa celé cvičenie trvalo niečo vyše hodinky a fučiaca fáza bola tak 15 minút - to sme nacvičovali tlačenie 😎

strihalka
25. jan 2012

@dennkaa aha tak to mas jine hodnoty, ja je mam jine,ja mam ten dimer v stovkach, tak nevim....v decembry jsem mela 1200, po lecbe 650 mylsim, byli osledni vysledky

strihalka
25. jan 2012

Jinak poctive hlasim, ze dosla cockova polivka😀

ivanka.7
25. jan 2012

@strihalka @dennkaa tak ja som len citala pribalovy letak :D
moze to byt inak aj preparatom, ktory berieme - my s dennkou mame Ferretab, v tom je aj kys. listova, tak mozno to nejako inak reaguje

ivanka.7
25. jan 2012

@ava11 Ja idem v piatok prvykrat na Antolsku, tak som zvedava :D a este to musim vysvetlit sefovi, ze az do materskej som kazdy piatok od 12,00 fuc :D

beuska88
25. jan 2012

dnes je fakt na ... den. ☹ prave som prišla od diabetologa a potvrdil mi tehotenskú cukrovku - ešte aj v krvi... taka som z toho neštastna, bojim sa o našu malinku....

palmarmj
25. jan 2012

No cavte babenky... idem sa aj Vam pochvalit..... trosku sa ucim hackovat a tuto som zatial pripravila pre nasu princeznicku

andrejka1974
25. jan 2012

tak som doma a neuveritelne sa stava skutocnostou po velkom strachu konecne opat aspon trocha usmevu bola som na echokardiografii a extrasystoly ani arytmie pri vysetreni neboli tak nechapem jeden vas postrasi ☹ ☹ druhy upokoji 🙂 🙂 kontrola opat o mesiac snad nebude skor nutna takze zostavam na vitaminoch magne b6, zelezo a materna zajtra sa mam hlasit v rizikovej poradni chcem rodit na antolskej kardiolog nema nic proti tomu malu budu kontrolovat hned po porode musia jej spravit ekg aj je tam dobry kardiolog to si dam hned aj zajtra zistit a ja si na to dam urcite pozor tak sa zajtra tam pojdem nahlasit od 9.00 tam mam byt kramare nechcem hoci ich mam blizsie ak vsetko bude ok az do porodu tak antolska bude ista ak by nastal problem budu musiet byt kramare ale verim ze ta chvila pride az za 10 tyzdnov 🙂 🙂 🙂

andrejka1974
25. jan 2012

@palmarmj nadhera si sikovna

palmarmj
25. jan 2012

@beuska88 no neboj..... vsetko dobre dopadne, hlavne nestresuj, nech je drobcek v klude... 😉

palmarmj
25. jan 2012

@andrejka1974 super ze je vsetko OK... 🙂

bambulka1010
25. jan 2012

@andrejka1974 Tak to je super, že je všetko v poriadku. Ja som sa preto pýtala na tie arytmie, lebo som nevedela, že či máš ty arytmie alebo bábätko. Pretože ja mám opačný problém, že ja mám veľmi silné arytmie srdca, 3x som bola na to už v nemocnici. Ale bábätko je v poriadku, teda keď sme boli na tom 4D sone tak hovoril, že srdiečko má v poriadku, keďže táto moja chyba je vrodená, ale neviem od koho keď nikto z našej rodiny problémy so srdcom nemá. Ja pochádzam z TO, a tu ma odmietli rodiť, takže buď do BA alebo NR.

palmarmj
25. jan 2012

inak baby... som zufala... uz asi 2 tyzdne ma tak straaaasne pali zaha... skoro po kazdom jedle... uz nema chut ani nic jest... 😠 Zajtra idem do poradne, tak som zvedava co mi doktor povie... ved ak ma to bude nervovat do porodu tak sa zblaznim.... 😝

bambulka1010
25. jan 2012

Ahojte baby, už ste boli si vybavovať babybonus z DM-drogérie? Ja som dneska bola, dostala som celkom fajn zľavy. Aj na prací prostriedok a taaak. Je to doceľa fajn, a každý rok malinkej na narodeniny bude chodiť zľavový balíček 🙂 takže super 🙂 aj z maličkostí sa dá tešiť. Dneska mám toho ale už veľa, lekár, matrika, sociálna a obchody nejaké. No som rada, že sedím 🙂

ivanka.7
25. jan 2012

@bambulka1010 A ako funguje ten babybonus? Ako ho dostanes? 🙂

edit: uuz netreba, som sikovna, nasla som si

bambulka1010
25. jan 2012

@palmarmj ahooj ja som mala taký istý problém. Kúp si v lekárni anacid, ja som si to tiež pýtala a hneď som povedala že nechcem tabletky, pretože nie je dobré brať veľa liekov v tehotenstve. Anacid je prášok, rozpustíš vo vode a je to 🙂 odvtedy som asi kyselinu ani nemala. Ale tiež mi aj pomohli grahamové paličky večer pred spaním. stačí pár, ale tak ja som vždy zjedla pol balíka 🙂

dandelion18
25. jan 2012

@andrejka1974 chvalabohu, že ste takto dobre dopadli..snáď už budeš mať kľud a malinká bude zdravá ako buk 😉
@beuska88 hlava hore - budeš sledovaná, dodržíš diétu a zvládnete to 😉 viem, ľahko sa radí, ale tak, nič iné neostáva..

bambulka1010
25. jan 2012

@ivanka.7 No to si nájdeš na stránke, vidím že už si si našla 🙂 dá sa to aj pred pôrodom a mi povedala v DM, že keď sa bábo narodí, treba len nahlásiť a dostanem zas štartovací balíček.

andrejka1974
25. jan 2012

@palmarmj
@bambulka1010
@dandelion18 tak dakujem som aj ja rada vsak uvidim co a ako bude dalej verim ze to uz nejako dotiahnem do toho 10.4.

beuska88
25. jan 2012

@palmarmj no sak sa snažim nestresovat, no aj tak... nechcem aby to malo neaky vplyv na malinku 😀

pimpilla
25. jan 2012

Ahojte tehulky, ja som bola včera so synom u lekára, lebo začal velmi kašlat ,tak sme doma, do školy až v Pondelok,u ž bol chorý počas mojho teh, ale nechytila som nikdy nič, a dnes cítim že mi je nejak čudne, aj kašel už na mna ide,hrdlo...no kupila som si v lekárni homeopatiká na hrdlo a pýtala som si aj niečo na kašel pre tehotné a dala mi Hedelix syrup a doma čítam že nie je vhodný pre tehotné...tak mi poradte tie čo ste kašlali čo vám na to pomohlo,vdaka....aby ma to čím skor prešlo ☹

pimpilla
25. jan 2012

@palmarmj krásné...si šikulka 🙂 a Hello Kitty si tam ako dala?

darinkazv
25. jan 2012

@pimpilla ahojky, mne jedine stodal pomohol. aj keď som nebola tehu 🙂

palmarmj
25. jan 2012

@pimpilla no Kitty som uhackovala podla jedneho navodu z netu a potom prisila... 😉

darinkazv
25. jan 2012

@andrejka1974 moja to je super. teším sa s tebou. 🙂 určite to dotiahnete v poriadku do 10.4. 😉

katkarv
autor
25. jan 2012

@palmarmj ze trosku sa ucim hackovat 😒 ved to je super,naozaj nadherne 🙂

dennkaa
25. jan 2012

@pimpilla ja som od kasla uzivala Mucoplant a velmi dobre mi pomohol.

dennkaa
25. jan 2012

@beuska88 ja som bola tiez smutna, ked mi povedali, ze mam tehu cukrovku. Ale po konzultacii na diabetologii som sa upokojila a vobec to uz neberiem tak tragicky. Meriam si 2x do tyzdna cukor, snazim sa dodrziavat diabetologicku dietu, aj ked obcas zhresim (som predsa len clovek) ... Ale skutocne to nie je nic hrozne a je to pre dobro nasich babatiek.