icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
25. jan 2012

@strihalka a taký stromček Janulienka môžeš aj s tými kvetinkami namaľovať 😀

darinkazv
25. jan 2012

@strihalka 😀 😀 😀

@janka273 hehe. už keď sa začne stmievať, tak fóbia z toho, že si bude treba ľahnúť a vydržať celú noc 😀 😀 😀 ale už len necelé 3 mesiace. ja sa neviem dočkať 15.2. na kontrolu, že ako je s tým mojim krčkom. ma mohla aj skôr objednať. takto sa bojím aj z domu pohnúť. 😝

strihalka
25. jan 2012

@janka273 😀 😀 😀 😀 😀 to asi neeee....uz ten strom bude masakr, se to lepi po listeckach 😀, takze uz to bude fuska:-d

konickarka
25. jan 2012

@darinkazv Ja som bola na kontrole pred mesiacom a povedal ze mam kratky krcok.A bola som teraz a kontroloval to a vsetko bolo v poriadku.

janine6623
25. jan 2012

@strihalka Ahoj, mne sa tiež páči taký strom, videla som že ešte k tým konárom dorobia aj poličky a tam dávajú fotky a tak. Kde si kupila túto nástennú dekoráciu. Ja sa chystám dávať aj také typicky detské-mesiačik a hviezdičky.

janka273
25. jan 2012

@darinkazv naozaj - moja noc je strašná, a niekedy aj dlhá - čo nemôžem spať , stále sa prehadzujem ako ryba na suchu 😀 , ja mám kontrolu 8. 2. - za 2 týždne, ....naozaj s tým krčkom ti mohla dať kontrolu každé 2týždne / aby si vedela na čom si, prípadne aj krátke vychádzky ti odporučiť/....zajtra zase celý deň strávim v robote, lebo máme ďaľšiu poradu, nevydržím ani dlho sedieť - som zvedavá ako budem behať na WC a medzi tým si naťahovať telo 😉

zlatulienka
25. jan 2012

@janka273 Janulka, presne rovnako sa cítim, tie rebrá bolia desne, až ma to tam štípe. Návštevy WC sa čoraz viac zintenzívňujú a keď si v noci ľahnem viac na bok, tak drobček ma začne "odtláčať" od postele, nenechá ma, kým nezmením polohu.
Tami má nádhernú izbičku 🙂

mius.brcko
25. jan 2012

@strihalka ten strom je naaaadhernyyyyy.. myslim, ze uz k tomu nic viac netreba 😉 kde ste nieco take zohnali? ak sa smiem spytat... a ako sa to lepi? je to v celku, ci po "kvetinkach"? ak po kvetinkach, tak aj nalepenie da riadne zabrat 😀

janka273
25. jan 2012

@strihalka a ten kmeň s tými konármi - to je nálepka???? Veď lístočky dáš lepiť mužíčkovi - bude si skúšať trpezlivosť 😀 , a ty ho budeš riadiť "v akom smere má lepiť"

mius.brcko
25. jan 2012

mne na ziadnej poradni nehovoril lekar nic o krcku 😒 vzdy na to zabudnem - spytat sa, kedze tu o tom furt citam... je mozne, ze to aj kontroluje, ale kedze je to v poriadku, tak mi k tomu nic nepovie? a ako sa to kontroluje - ultrazvukom?

janka273
25. jan 2012

@zlatulienka Ďakujeme 🙂 Janulka, takže nie som sama s tými "nočnými"....štípu aj mňa rebrá / a pri tom si stále natieram kožu/, ale napr. pri Tami ma neboleli, len asi preto, že som viac pri nej pribrala a bruško som mala viac do strán roztiahnuté...teraz ho mám len vpredu, ....aj mm som zo spálne odsťahovala, aby som ho s tými mojimi pretáčavými polohami nevyrušovala a mohla som sa rozvaľovať cez 2 postele, ktoré mi už nestačia 😀 .... môj Riško a tvoj Miško budú teda tvrdohlaví barančekovia "keď už teraz v brušku si rozkazujú " 🙂

darinkazv
25. jan 2012

@konickarka juj, to by som bola najšťastnejšia 🙂

@janka273 jj, ryba na suchu. presná definícia 😀

@strihalka ty kokso. lepiť po kvietkoch. tak na to by som ja nervy nemala 😀

@mius.brcko nie nie ultrazvukom. rukou

urma
25. jan 2012

@mius.brcko ak ta kontroluje zo spodu, tak s najvacsou pravdepodobnostou prave ten krcok a myslim, ze je to ako pises...mas to ok, tak nehovori nic, resp, povie, ze vsetko v poriadku. Moj robi to iste 🙄 takze ziadne detaily neviem..

mius.brcko
25. jan 2012

@darinkazv tak toho som sa obavala 😒 mna vo "vnutri" nikdy nepozeral.. jedine minule mi robili kultivaciu, takze som si aj spodok vyzliekla... inak ee 😒 mam si to nabuduce vyziadat? je to normalne, ze mi to nekontroloval?

mius.brcko
25. jan 2012

@urma mna zo spodu este nepozeral ☹

zlatulienka
25. jan 2012

@janka273 si mi s tou tvrdohlavosťou našich barančekov asi myšlienky čítala 😉
aj ja mám bruško totál dopredu, aj pri Robkovi som mala, ale teraz mám viac, sami zdá, že mi zachvíľu pupok roztrhne, no neviem neviem, čo bude o mesiac dva...ani mne natieranie nepomáha, ale tá štípavá bolesť vychádza tak zvnútra, od rebrovej kosti

janka273
25. jan 2012

@mius.brcko mňa už od 13tt pozerala 3x zo spodu, opýtaj sa ho, že či máš krčok v poriadku - a uvidíš pozrie ťa 🙂
@darinkazv 🙂 🙂 🙂

pimpilla
25. jan 2012

😉 @mius.brcko no podla mna to normálne nie je, akože doteraz ta rukou nekontroloval? to nechápem, ved to by mal na každej poradni, to je jeho povinnost, ved si už v 30t.t, určite si to nabudúce vyžiadaj 😉

ivanka.7
25. jan 2012

@mius.brcko Hm a v tehu knizke nemas ziadnu poznamku? CS a cislo?
Mne prave postupil krcok za posledne 3 tyzdne z 1 na 2-3, tak mi zakazal doktor dlhe prechadzky aj styk, ale ked som pozerala, tak hranicna hodnota je az 5 pre prvorodicky, tak som sa prestala bat... ale teda dodrziavame, no :D

urma
25. jan 2012

@mius.brcko zaujimave 😕 Mna zas kazdu poradnu 🙄

ivanka.7
25. jan 2012

Ale inak kamaratka je v Holandsku a tam poradne robia PA a doktori len rizikovky a PA nerobia vaginalne vysetrenia, takze tam to asi tiez velmi nepozeraju.

elvo
25. jan 2012

@elvo ja mam termin 9.4. 2012 chem ist na antolsku,som tam rodila pred 4 rokmi.

urma
25. jan 2012

@ivanka.7 potvrdzujem 😉 Tam uz kladu doraz na nedotknutost tehotenstva, pokial je to len mozne...

mius.brcko
25. jan 2012

@ivanka.7 jak pozeram, tak pozeram - ziadne CS nevidim 😖
@pimpilla
@janka273
no super, a najblizsiu poradnu mam az o dva tyzdne... kebyze tu o tom nehovorite, ani netusim, ze aj nejaky krcok sa ma sledovat.. fakt dufam, ze je v poriadku..
dakujem kocky, nabuduce na to isto upozornim..

janka273
25. jan 2012

@zlatulienka roztrhne nás spolu 🙂 🙂 🙂 ...pupok mám vystúpnutý / pri Tami som nemala/, o 2 mesiace sa budeme tešiť, kedy sa už "vyliahneme"....mňa tie rebrá bolia pod prsami, myslela som si, že ma bolí koža nad nimi, ale budú to kostičky...keď idem spať, mm alebo Tami mi celý chrbát natrie alpou aj nohy i chodidlá- ale toto už prestáva zaberať, dokonca aj päty ma v noci bolia, a pri tom na prezutie nosím ortop.papuče

pimpilla
25. jan 2012

@ivanka.7 no tak to by som tam umrela od strachu 😒 ja som pri prvom synovi v 30 t.t bola otvorená na 1 prst, a porodila v 35 predčasne, a aj to vdaka tomu že ma lekár vždy odspodu pozeral, keby to nerobil, mohla som porodit ovela ovela skor s velkými komplikáciami, takže ja by som bola nekludná keby ma nepozrel 😒

strihalka
25. jan 2012

@mius.brcko no ja me dr kontroluje pokazde od spodu, kazdou poradnu od zacatku...

mius.brcko
25. jan 2012

@pimpilla uf, tak sa citim este lepsie 😒 a ako teraz zistit, ci nemam obmedzit prechadzky a intimnosti?

darinkazv
25. jan 2012

@mius.brcko neviem, skús sa ho opýtať. mňa stále odspodu pozerá. na každej poradni.

@janka273 ja ani pupok vystúpnutý ani tú čiaru nemám. ani pri malej som nemala. asi mám hlboký pupok 😀

pimpilla
25. jan 2012

@mius.brcko no moja , ja by som radšej do vtedy kým pojdeš na kontrolku sa pre istotu šetrila 😉