icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
26. jan 2012

@carrie84 hej jsem spokojna, maximalne, ako sebere fakt vse...asi zaelzi od znacky, my mame aeg

carrie84
26. jan 2012

@strihalka - my sme kupili bosch - tak neviem. Mozno mam len prehnane naroky na ten prirucny 😀

darinkazv
26. jan 2012

@maxara ja viem, že nenapísala, že nevie fúkať, len z toho napísaného mi to tak prišlo. 🙂 ale to je jedno. fakt som tým nikoho nemienila kritizovať ani uraziť 😉 len postreh to bol 🙂 ja sa snažím na veľa vecí nereagovať. práve preto, aby sa to nezvrtlo, že som nejaká rafika, lebo písané často vyznie inak ako hovorené 😅

maxara
26. jan 2012

@darinkazv ale ved v pohode.. kludne reaguj, ved je to diskusia.. keby nikto na nikoho nereagoval, tak co potom, ha? 😀

darinkazv
26. jan 2012

@maxara ale tak ja nechcem nikdy nikoho uraziť a občas to tak vypáli, že si to druhá strana vezme príliš, tak radšej... 😀 😀

maxara
26. jan 2012

@darinkazv ved ani ja nechcem, ale tak ked napises svoj nazor, tak co sa ma kto co s inym nazorom urazat? preto diskutujeme.. ja tiez menim nazor na veci, ktore nemam celkom ujasnene a pripadne nemam skusenosti.

darinkazv
26. jan 2012

@maxara 🙂 nehajme už tak. mám na teba jeden dotaz. kukni link. nie je to nejaký brak, keď je to také lacné?
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-kozmetik...

strihalka
26. jan 2012

to co se deje s bankou, sefka nejak ztraciprehled o case a o tom kdy se posilaji penize na vpylatu...to ze mi to neposlala do 15. to sme se dohodly, bo nebyl zadny kseft kdyz tam strihalka nebyla, ale ze to ted v pondlei posle a penize nejpozdeji v stredu budou...no a ....NEJSOU.... ☹

sunday1
26. jan 2012

@darinkazv Nemyslím, že je to brak, ja som ho tiež objednávala, ale cez lekáreň a tam to bolo ešte lacnejšie, myslím, že 10,50 😉 Keď chceš, tak to rozbalím a poriadne prezriem. Mne sa páči, že má zvlášť násadku pre novorodencov a väčšie deti.

maxara
26. jan 2012

@darinkazv no moja nova stala 14e alebo 12.. a vyzera rovnako a je dobra, tiez ma presne toto prislusenstvo, takze si myslim, ze pohoda.. 🙂

sunday1
26. jan 2012

@darinkazv Je bez BPA a podtlak si reguluje sama (to som si teraz prečítala 😀 😀 😀 )

maxara
26. jan 2012

@strihalka a urcite to poslala?

strihalka
26. jan 2012

@maxara tak ja doufam ze hej, odpoeldne ji bduu volat....ze ci mi to nemuze dat osbne, ved bydli pet minut odemne....bo mi ma prijit to hojdatko a blizi se vikend a my mame prazdnou lednicku ☹

darinkazv
26. jan 2012

@maxara jaj, ja že je to drahšie. lebo keď pozerám tie na baterky tu na bazáriku, tak to všetko kol 30eur, tak som myslela, že na vysávač je drahšia.

@sunday1 čo je to bpa? ja sa do toho nevyznám 😝

sunday1
26. jan 2012

@darinkazv To sú škodlivé ftaláty v plastoch 😉

darinkazv
26. jan 2012

@sunday1 jej, tak ju idem skúsiť nájsť v niektorej lekárni. len kde sa to vlastne napája na vysávač?

evelin82
26. jan 2012

ahoj maminy tak ja mam termím 5.apríla 🙂

darinkazv
26. jan 2012

@evelin82 tak vitaj medzi nami kinderkami aprílovými 🙂

lias
26. jan 2012

@darinkazv do hadice strčíš tú najväčšiu plastovú časť (čo vyzerá ako štupel) a idéééš 😉

maxara
26. jan 2012

@strihalka no to je teda krava.. sak uz len to, ze ti prachy neposlala do 15teho .. 😖

@darinkazv no a si zober, ze tie na baterky su o nicom 😒 do vysavaca sa to vopcha tou hrubou stranou, to je presne do hadice

evelin82
26. jan 2012

dakujem pozeram ze nas je naozaj neurekom ,ja dufam ze to pride na mna aj skor 🙂 co by ma velmi potesilo a samozrejme sa nevieme s manzelom dockat nasho maleho zazraku 🙂 uz mate vsetko pochystane a nakupene ?

sunday1
26. jan 2012

@darinkazv Tá hrubšia časť sa strčí do hadice 🙂 Ja to mám odtiaľto: http://www.docsimon.sk/tovar/nosatko-odsavacka-... Dá sa tam krásne ušetriť, ale oplatí sa tam objednávať, keď toho máš viac, lebo potom je kuriér zadarmo. Ja si odtiaľ kupujem všetko, čo nie je na predpis a aj kozmetiku, zubné kefky a tak 🙂

darinkazv
26. jan 2012

@lias 😀 aj by som si ju objednala, ale najprv zistím, či nebude mať aj lucka panický strach z vysávača, jak mala julka 🙂

@maxara jj, no láka ma to kúpiť. aspoň cez deň a ešte v takú prijateľnú hodinu večernú. v noci by sme si nejako tou balónikovou pomohli. ale najprv zistím, či nebude mať lucka panický strach z vysávača 😀

darinkazv
26. jan 2012

@sunday1 našla som na nete aj v inej lekárni. ešte skúsim aj niekde tu v okolí v lekárni pozrieť, nech zbytočne nepreplácam na poštovnom 🙂

lias
26. jan 2012

@darinkazv ja ju tiež nejdem teraz kupovať. Pokiaľ som deti kojila, tak nádchu vôbec nemali. Tak dúfam že i teraz to tak bude a nebude mi ju treba 🙂 A ak áno, lekáreň mám za rohom 🙂

sunday1
26. jan 2012

Práve mi volali z e-shopu, v utorok mi príde veľká objednávka 😀 Okrem kočíka už budem mať doma takmer všetko 😵 😵 😵
O 17.00 idem na ďalšie morfo, tak mi držte palce 😉

ava11
26. jan 2012

Ženy, je zo mňa modelka. Také pózy som hádzala, že keď z tých tisíc záberov nebude aspoň 5 pekných fotiek, tak ma picne. Ale myslím, že minimálne s jedným pozadím to bude moc moc pekné. O týždeň by mali fotky byť, tak som zvedavá a hneď sem nacápem fotky, tak ma budete môcť skritizovať. A ešte aj zubárku som ráno stihla, vŕtanie ☹

darinkazv
26. jan 2012

@lias ja som bohužiaľ malú kojila len 2,5 mesiaca :( prvé soplíky mala ako 6 mesačná. no dúfam, že lucku budem aspoň rok kojiť 🙂

dostala som od sesterky zoznam potravín, čo obsahujú železo, lebo po týždni napchávania sa furt cvikľou a černicami, si už moje telo žiada zmenu 😀
-strukoviny,kuracia a teľacia pečeň, slepačí žĺtok,pažítka,pšeno,semená tekvice a slnečnice,orechy,sušené marhule,hrozienka,celozrnný chlieb.Dari,ale aby sa železo vstrebalo treba súčasne dodávať vitamín C.
Tak teraz mám na výber 😀

darinkazv
26. jan 2012

@ava11 ale čoby kritizovať. každá tehula je krásna 🙂 ja sa tiež chystám pofotiť, len sa musí kamoška vrátiť z holandska. tá má aj osvetlenie aj pozadia, tak nech mám peknú pamiatku 🙂

anabelleee
26. jan 2012

ahojte babenky, po dlhej dobe sa hlasim, tu to ide ako na beziacom pase 🙂 chvalabohu cukrovku nemam, ale zistili mi zvyseny cholesterol 7.9 pri mojej normalnej vahe, zdravom stravovani a cviceni 😒 vraj je to v tehotenstve normalne a moze sa zvysit aj dvojnasobne....ma niektora podobny problem? co vam na to povedal lekar?