icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
26. jan 2012

@anabelleee cholesterol zatim nic nerikala, ateda nai dr o nem nic nerikala, ale verim, ze to bude ok, kdyz se v tehu normalne zvysuje, tak hadam to bude u tebe ok....

ja idem akorat na vcelicku k dr, teda doufam, ze to bude vcelicka ne nejaky cmelak, ktery mi znehbyni cast vpichu 😀joj, ale nece se mi
@maxara no tak ze pry si ucetni spletla cislo a banka ji ten prikaz poslala v pondeli zpet...a ze mi to dnes vecer posle, od pondelka...ze fasa a dnes je ctvrtek....no jsme dohodnuty, ze mi ty penize da zitra osobne, bo by mi taky mohly prijit az v pondeli.-(

takitak
26. jan 2012

ahojte
už ste mi chýbali... ale hádam to mám v práci už za sebou a dostanem sa aj k čítaniu a príp. aj písaniu. Verím že všetko ok, mrknem na Vás potom a hlavne že drobci sú v poriadku. Ja som dnes neuveriteľne nezabudla na poradňu ... bola som aj na 3. screeeningu a aj výsledky som si vyzdvihla. Takže zápal je vyliečený, cukor je ok, ostatné je tiež ok, okrem železa - to mi predpísali tabletky, a kázali jesť viac cvikle, orechov a čokolády (aj mäsko - ale to som nepočula...) Na screeningu diktovala hodnoty, čomu nerozumiem, ale vraj malý je veľký vyzeráme na 32+5, namiesto 30+2 - máme 1950g a prietoky a všetko čo má je v poriadku. Je uložený pozdĺž, hlavičkou dole ... tak som rada, lebo mi ho bolo už aj ľúto, drobeček chodil so mnou do práce na 5,30 a domov sme dorazili po polnoci, úplne zničení ...ale už to hádam bude voľnejšie ... idem Vás teda dočítať ...

strihalka
26. jan 2012

@takitak no teda ty uz mas v brisku pekneho macika...krasne nabirate na vaze...super ze vylsedky jsou ok,a tusim, ze z nas tak 50% papa neco na zelezo...asi je to standart 😀, moje mala je ulozena podelne hlavickou a petri hore, takze jeste uvdime co ans ceka,,

strihalka
26. jan 2012

A jsem zpet od dr, a samo ze vytocena, no u nineni snad jedina navsteva, ktera by byla ok, hlavne ze nadhera byla dne v TV...
ze listek na morfo mi nikam nevypise ze nevi o nikom, kdo by mel lepsi utz nez ona..ja ze teda ok, ze kdyz me posilala ke slezakovi, tak sjem myslela ze me bude posilat nekam znova a ze by me mohla poslat tam kde jsem byla na 3D/4D...a ona na to ze proc jsem nebyla u ni....ale popradku...
Pred mesicem a neco jsem se informovala, ze co spada pod 3D/4Dutz... a ona ze zaznam z 4D, tak se ji ptam, ze 3D ne? a ona ze to je uz stare, ze 4D je nova metoda, kdyz jsem se ji ptala co presne to tedy je, takze video...jsem si rikala za 50ecek jen video...neee, chtela jsem aj fotky... a dneska mi ta nadhera rekne, ze kdbych si u ni zaplatila tech 50€, tak mam kazdy utz u ni na poradne nahrany, po cas celeho tehu a ze tam jsou aj fotky....kks, jaka jsem nasratta...lebo jsem ji aj ptala predtim, ze fotky ci aj 3D, ona ze 1 stoji 15€, no ja myslela na to cd, ona myslela papirove.....nofasa....kks, kdyby mi hned na zacatku byla ochotna dopodrobna vysvetlit co je co ...a nepospichala nevim kam, sak tehu jsem poprve, jak mam vse vedet, tak ona nemusela prijit o kseft a ja super fotky....boze, fakt se tesim az porodim a konec u ni, sbohem a satecek...

peka13
26. jan 2012

@anabelleee ja mam taky isty problem, ale doktori vravia ze to vlastne v tehotenstve nieje problem, takze sa s tym netrapim....načo si s tým trapiť hlavičku 🙂

denaalubos
26. jan 2012

@ava11 kde si sa bola fotiit? bo aj ja idem v pondelok do Ba na 10tu k Stanislave Melcherovej 🙂 sa tesiiim a a ko bolo? vecicky si mala na fotenie?

peka13
26. jan 2012

@strihalka no, mila doktorka 🙂 ale vsak ona si škodí, keď si nevie urobiť reklamu....pri ďalšom už budeš vedieť 😀

ava11
26. jan 2012

@denaalubos Ja som bola tiež u nej, je veľmi príjemná 🙂 Mala som so sebou nejaké oblečenie (tielka, legíny, svetrík), ale aj ona mala, tak sme pokombinovali. Detské som nemala nič, čo ma potom trošku aj mrzelo, vezmi si nejaké topánočky alebo tak, bude to pekné na fotke.

strihalka
26. jan 2012

@peka13 hej hej, jen jsem mohla mit dalsi fotky z 30tt. sem myslela ze mi ten papir da, kdyz me predtim poslala k jednomu dr.....no des...pripadam si jak debil, fakt, co nic nepochopi a to cestina slovencina neni az tak rozdilny jazyk 😀

denaalubos
26. jan 2012

@ava11 jaj som rada tak sa tesim, ano topanocky si planujem zobrat, to mi aj telefonicky ona hovorila 🙂
A ozaj este kolko ste fotili? A platila si jej vopred ci ako to je?

belissima85
26. jan 2012

@evelin82 vitaj medzi nami🙂

evelin82
26. jan 2012

@belissima85 dakujem baby ako sa citite? 😉 nemate strach z porodu?

zuzujan
26. jan 2012

@darinkazv ta odsavacka na sopliky je vyborna mala som ju aj pri malej, teraz som kupila novu, lebo ta prva sa mi rozbila, dnes som ju kupiila v zdravotnickych potrebach za 8,50 Eur

belissima85
26. jan 2012

evelin82 mne ten porod nejak stale nedochadza🙂 mozno spanikarim ked to ozaj pride....citim sa stiredavo oblacno obcas ma pobolievaju krize ,ale to je asik normalne...v nocik ked spim na pravom alebo na lavom boku pobolievaju ma bedrove kosti ale inak v pohodicke a ty sa ako citis?

ava11
26. jan 2012

@denaalubos Fotili sme asi dve hodinky a neplatila som jej, až keď budú hotové fotky.

strihalka
26. jan 2012

@evelin82 no ja se teda na porod hrozne tesim, otazka je,c i dojde k porodu samotnemu, alebo k sekcii...cas ukaze

maxara
26. jan 2012

@ava11 no draha ja som taka zvedavaaaa 🙂 ozaj a aku ma cenu a zaco.. aby som si to mohla porovnat 😅 vobec nemam prehlad

@strihalka no ty mas dnes den.. aj sefka aj dr , uchvatne.. inak si tiez nemyslim, ze tvoja chyba, akoze nemas par fotiek, ale urcite k tomu dr mozes ist aj bez listocka len na fotky.. ale zas, dalsie prachy 😒 inak ja by som bola na nu taka nasrata mozno viac ako ty.. ved.. 😒 ach jaaaj, skoda reci

@takitak uff, to si ako zvladala, ze 00-5:30 pauza v praci.. 😝 to mne nehrozi. ale inak si celkom prijemne spravy doniesla a veru uz si daj pokoj. Ved zrejme aj skor pojdes rodit nie? 😕

evelin82
26. jan 2012

@strihalka ja mam zase velky strach co ma caka,este som bola pozriet aj porodnice a to bola asi chyba ,dokonca sa mi v noci aj sniva o porode ,teda nic prijemne 😨

ava11
26. jan 2012

@maxara Normálne to u nej stojí 60 € ale v januári mala zľavu na 40 € A je v tom 12 upravených fotiek (vyvolaných), 6 motívov (akože iné šaty, iné pozadie, dekorácie) a okolo 40-50 fotiek na dvd. Tie, čo má zverejnené na stránke, sú celkom pekné, také viac menej klasické, so mnou tam aj trošku vymýšľala a skúšala nové veci, tak som fakt zvedavá. Videla som len jednu fotku vo foťáku a tá bola na prvé pozretie super. Tak dúúúfam, že bude aspoň zopár pekných, nech mám pamiatku. Som si vedomá, že nie som žiadna oslnivá kráska, ale tak v rámci možností no 🙂

darinkazv
26. jan 2012

@evelin82 neboj. na vlastnej koži je to úplne iné, ako len tak pozerať a čítať 🙂 vôbec to nie je také strašné, ako si človek vopred predstavuje 🙂

sunday1
26. jan 2012

Tak sme doma a všetko je v najväčšom poriadku. Malá je o 2 týždne väčšia, je otočená dole hlavou, placenta je OK a krčok má až 5cm. Vážime neuveriteľných 1891 g 😵 😵 😵 Foto prihodím, keď sa trošku upokojím, teraz sa vznášam na obláčiku 😀

darinkazv
26. jan 2012

tak niečo pre pobavenie 😀 😀 😀 my sme sa s malou rehotali aj keď sme si to 5. raz púšťali 😀 😀 😀
http://www.mojevideo.sk/video/129db/no_pockaj_t...

oxiba
26. jan 2012

@strihalka ku komu chodíš na gyndu? i ja som bola na morfo u slezáka🙂

strihalka
26. jan 2012

@maxara jeeej, jsme cetla ze moje chyba, no uz jsem se lekla....🙂 no zkusim do gynfivu napsat, ze jak se veci maji, ze mala nebyla spravne natocena, ze jsme se domlouvali s pani buriankovou na dodatecnych fotkach a ci to pujde aj bez placeni...ale vsude se pise, ze jsou ochotny udelat ten utz aj 2x 3x a ze teprve potom kdyz je vse ok, tak daji cd...nojen ja to cd uz mam, tak nevim, zkusim tam volat ve stredu, ci mi ji nedaji primo k telefonu..bo ona tam je jen stredy...chjooo
navic me stale boli brocho je nejake citlive, a mylsim, ze tvrdne, tak jsem si nasadila magensium sumive jeden denne, co mame doma na poradne za 14dni se zminim....

strihalka
26. jan 2012

@oxiba ke sladicekove, na strecnianske...ale uz dlouho nebudu, po porode hledam noveho gynekologa, gynekologicku

strihalka
26. jan 2012

@evelin82 ja neivm ja se od zacatku tesim na porod, na videa se kouknu, v nemocke ked som bola, tak akorat za zdi probihaly dva porody a nic...pro me to bud eten nejrkasnejsi okamzik, kdy bambulka prijde na svet, neopakovatelny zazitek.....hrozne se na to tesim a verim, ze nebudu zklamana
navic se rika, jak se na porod psychicky rpipravis, taky ho i budes mit...

evelin82
26. jan 2012

@strihalka to mas pravdu ,tesim sa len nech je to co najskor za mnou 🙂ale naviac na to ked bude mala bambulka lezat na mojom hrudniku a potom to kojenie je nieco neopisatelne a krasne,drzim ti pace a kedy mas vlastne termin ?

oxiba
26. jan 2012

@strihalka k tej chodím i ja... hm mne sa zatiaľ zdala v pohode, sestrička mi pripadá svojská... aj si si dačo doplácala?

evelin82
26. jan 2012

@darinkazv mas peavdu hlavne aby to bolo co najskor za mnou a nech sme hlavne zdravi a vsetko dobre dopadne ,ja budem mat este moralnu podporu ide so mnou aj manzel tak som pokojnejsia 🙂

strihalka
26. jan 2012

@evelin82 ja mam tech terminu vice😀 dle PM 17.4:, dle morfo 29.4., dle 3D 4.5. mala je malinka , ale verim ze to dozene az bude na svete...no a pokud to bude takto nejak pokracovat, tak pujdu na sekcii a mala se narodi aj tak drive, bo nebude mit u maminky uz misto..no vice veci spojenych a neco dobre, necp zle a toto z toho vznika