Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara ja viem, že nenapísala, že nevie fúkať, len z toho napísaného mi to tak prišlo. 🙂 ale to je jedno. fakt som tým nikoho nemienila kritizovať ani uraziť 😉 len postreh to bol 🙂 ja sa snažím na veľa vecí nereagovať. práve preto, aby sa to nezvrtlo, že som nejaká rafika, lebo písané často vyznie inak ako hovorené 😅
@maxara 🙂 nehajme už tak. mám na teba jeden dotaz. kukni link. nie je to nejaký brak, keď je to také lacné?
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-kozmetik...
to co se deje s bankou, sefka nejak ztraciprehled o case a o tom kdy se posilaji penize na vpylatu...to ze mi to neposlala do 15. to sme se dohodly, bo nebyl zadny kseft kdyz tam strihalka nebyla, ale ze to ted v pondlei posle a penize nejpozdeji v stredu budou...no a ....NEJSOU.... ☹
ahoj maminy tak ja mam termím 5.apríla 🙂
dakujem pozeram ze nas je naozaj neurekom ,ja dufam ze to pride na mna aj skor 🙂 co by ma velmi potesilo a samozrejme sa nevieme s manzelom dockat nasho maleho zazraku 🙂 uz mate vsetko pochystane a nakupene ?
@darinkazv Tá hrubšia časť sa strčí do hadice 🙂 Ja to mám odtiaľto: http://www.docsimon.sk/tovar/nosatko-odsavacka-... Dá sa tam krásne ušetriť, ale oplatí sa tam objednávať, keď toho máš viac, lebo potom je kuriér zadarmo. Ja si odtiaľ kupujem všetko, čo nie je na predpis a aj kozmetiku, zubné kefky a tak 🙂
@lias 😀 aj by som si ju objednala, ale najprv zistím, či nebude mať aj lucka panický strach z vysávača, jak mala julka 🙂
@maxara jj, no láka ma to kúpiť. aspoň cez deň a ešte v takú prijateľnú hodinu večernú. v noci by sme si nejako tou balónikovou pomohli. ale najprv zistím, či nebude mať lucka panický strach z vysávača 😀
Práve mi volali z e-shopu, v utorok mi príde veľká objednávka 😀 Okrem kočíka už budem mať doma takmer všetko 😵 😵 😵
O 17.00 idem na ďalšie morfo, tak mi držte palce 😉
Ženy, je zo mňa modelka. Také pózy som hádzala, že keď z tých tisíc záberov nebude aspoň 5 pekných fotiek, tak ma picne. Ale myslím, že minimálne s jedným pozadím to bude moc moc pekné. O týždeň by mali fotky byť, tak som zvedavá a hneď sem nacápem fotky, tak ma budete môcť skritizovať. A ešte aj zubárku som ráno stihla, vŕtanie ☹
@lias ja som bohužiaľ malú kojila len 2,5 mesiaca :( prvé soplíky mala ako 6 mesačná. no dúfam, že lucku budem aspoň rok kojiť 🙂
dostala som od sesterky zoznam potravín, čo obsahujú železo, lebo po týždni napchávania sa furt cvikľou a černicami, si už moje telo žiada zmenu 😀
-strukoviny,kuracia a teľacia pečeň, slepačí žĺtok,pažítka,pšeno,semená tekvice a slnečnice,orechy,sušené marhule,hrozienka,celozrnný chlieb.Dari,ale aby sa železo vstrebalo treba súčasne dodávať vitamín C.
Tak teraz mám na výber 😀
ahojte babenky, po dlhej dobe sa hlasim, tu to ide ako na beziacom pase 🙂 chvalabohu cukrovku nemam, ale zistili mi zvyseny cholesterol 7.9 pri mojej normalnej vahe, zdravom stravovani a cviceni 😒 vraj je to v tehotenstve normalne a moze sa zvysit aj dvojnasobne....ma niektora podobny problem? co vam na to povedal lekar?

@carrie84 hej jsem spokojna, maximalne, ako sebere fakt vse...asi zaelzi od znacky, my mame aeg