Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@sunday1 http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10186543&tab=5
ja jsem dala do googlu kojeni na verejnsoti mimibazar sk cz....ono ti to najde linky:-d
Babenky moje...ja som len teraz vyliezla z postele..akási som posledné dni unavená,stále nevyspatá a to samé dokola...ležím len na chrbte,inak sa mi nedá...najhoršie mi je na boku..to cítim každý úd môjho drobčeka,ako tlačí,kope a prehadzuje sa...ved mi dr.povedala,že mám prebytok plodovej vody,tak čo sa čudujem,že?? 😒
@estterka dakujeme za spravu a posielame vela pozitivnej energie, drzim palce maminke aj drobcekovi...
balicek z maderna.sk mam doma,tak uz mi chybaju iba papuce do porodnice 😀 😀 😀
@efci Ako sa citis? bola si na tej pohotovosti? co je presne gastro, pocujem to tu dost casto. Ako si myslela ze z teba leje zdola zhora.. no asi by som isla na pohotovost ak si este nebola, predsa len riskovat... uz nam tu jedna aprilovka porodila dnes tak opatrne. Mne bolo zle od zaludka tak 2krat pocas noci a nebolo mi dobre, ale nepotila som sa ani nic, len som prespala noc na gauci pri wc bo zhora by som nestihla po schodoch zbehnut na wc. Snad ti to prejde co najskor;
drzim palceky prvemu bojovníkovi aj maminke želám veľa zdravia a kopec sil 🙂
@efci a nemôže to byť brušná? Tiež som ju mala, hneď po novom roku a pýtala som sa dr., povedala, že nemá vplyv, ale tie kŕče - žalúdok, črevá..juj.. a k tomu krpček kopal teda o106, neprestal celých 24 hodín, výdrž mal teda riadnu 😉 v každom prípade, skoro sa uzdrav, dúfam, nie je nič vážne..
@estterka @certica22 blahoželám k bábätku a prajem mnoho, mnoho zdravíčka a síl.. Malý "baranček" sa už asi nevedel maminy dočkať.. 🙂 Držím palce, až je všetko v tom najlepšom poriadku..
@huterika moja gastro je pre tieto nase zemepisne sirky velmi caste ochorenie v mesiacoch december - februar. Je to vlastne crevna chripka, ale taka, ze brutal 😖 Trva "len" 24 hodin, ale tie teda stoja za to. Prehana ta, zvracias, aj teplota moze vyskocit 😖 Ja som tiez spala v obyvacke, spala - lepsie povedane bdela. Lebo nemame sice poschodie, ale pri vychadzani zo spalne by som stala buchotala dverami pri Patrickovej izbe, tak som radsej zostala takto. Ja som si hned rano zavolala na SAMU (cislo 15), to je taka pohotovost, aby mi povedali ci mam zostat radsej doma, ci ist k doktorovi, Tak ze do porodnice netreba (ze mimcu to dako neskodi, len ja aby som neostala dehydrovana), Tak bud k svojmu vseobecnemu alebo na klasicku pohotovost ak ma ten nevezme. No a moj mily pan doktor doobeda nedvihal, potom som dako zaspala, potom mi zavolal o pol jednej ze mam dojst teraz 14:45, tak za chvilu idem, teda kamos ma odvezie. Ja toto tak strasne neznasam 😖
@certica22 gratulujem k babatku, prajem vela vela sily, nech pekne pribera a cim skor vas pustia domov.
@sunday1 ahojky, toto vidim prvy krat, ze kryt na kojenie 😀 my sme kojili tak, ze som cez malu prehodila plienku a bolo. tu istu sluzbu spravi aj akakolvek satka.. kamoska mi pisala z ameriky, ze ma pre mna nejaky kryt na kojenie tak to bude asi ono, sak sa necham prekvapit 🙂
@certica22 gratulujeme k malemu a drzime palceky, aby ste krasne rastli a vsetko dobre dopadlo!
@elfka.elfka Určite poslúži aj plienka, ale tieto šatky alebo pelerínky nespadnú ani keby malé moc rozhadzovalo ručičkami 🙂
@sunday1 jasne, jasne, chapem, ja sa len smejem, ze sice som rodila a kojila len pred troma rokmi, ale vojdem do obchodu s kojeneckym tovarom a len ziram co za novinky sa objavili a ani neviem na co sa niektore veci pouzivaju 😀 my sme museli vymyslat a zapinali si satku so stipcom a teraz take neriesis 😀
inac aj toto je super vec, natahovaci kryt na vajicko, ked sme sli k lekarke tak som zakryla ten poklop a nikto mi nekaslal a nekychal na malu, je to na gumicku takze sa to jednoducho len natiahne na hocijake vajko. a je to teplucke, takze nahradi aj deku a neprefuka, neprsi a nesnezi do tvare...
@certica22, gratulujem k bábätku, prajem veľa veľa zdravíčka a síl, hlavne nech rýchlo rastie a ste čo najskôr doma
Ahojte, babulky 🙂
Iba chvilu tu nie som a vy pisete ako dive 😀 Ale uz som to vsetko precitala (teda, poviem vam, ze od 505-tej strany som mala co robit).
Takze po riadnom soku, ze jedna z nas to uz ma za sebou sa idem s vami podelit o moje zazitky zo vcerajsej poradne. Malicky sa ma OK, akurat mne doky povedal, ze sa mam setrit, lebo s mi skracuje krcok - vraj uz ziadne dlhe vychadzky, dvihanie tazkeho a pod.... do dalsej poradne idem 16.2., kedy maleho pomeria, takze uz sa konecne dozviem kolko drobec cca meria a vazi (naposledy vazil 385 gramov a odvtedy nam nepovedali). Malicky bol po vcerajsej poradni akcny, skoro sa mi z brucha vykopal, az ma cela prava strana vecer bolela a to sme este cestovali do TO ku svokrovcom. Ale dnes je pokojnejsi.
No a vcera sa nam podarilo pre drobca zohnat detsku lekarku, takze o starost menej 🙂
Dnes sme boli trosicku nakupovat, opat pribudli nejake kusky do vybavicky (zajtra doma pofotim a pridam do albumiku) - dokonca sme o dva tigrikove kusky bohatsi 😀
Tak to je zatim vse, co som chcela. Priebezne budem citat, aby mi nic neuniklo.
@dennkaa Mne povedal Smolik to iste 🙂) ale tiez mi dal poradnu az na 13.2. takze sa tak velmi zas neboji podla mna :D navyse som si pozerala v knizke to svoje cervix skore, maximum pre prvorodicky je tam pre moj tyzden 5 a ja mam 2-3 napisane z pondelka 🙂 tak si pozri knizku a tiez uvidis ako to vlastne je 🙂 (ja si myslim ze mi to povedal hlavne preto, ze sa mi tri tyzdne zmenilo to skore o 1,5 bodu, co je mozno naraz trochu viac).
@elfka.elfka 😀 😀 😀 😀 superkocik 😀
Môj dnešný zážitok zasa nemal chybu.
Kedy sa ja uz poučím??? ked som bola mala, moja jazvečíčka v zime šla na ľad a ja sprostááá som za ňou utekala, aby sa jej niečo nestalo. jasné, že ľad podo mnou praskol, spadla som do rieky, že úplne celá, ma tak zachraňovali atď . a moja jazvečíčka v bezpečí na mňa kukala, že tebe pare sa máčať vo vode v zime?
a takisto dnes. do môjho jazveca skočil pes a začali sa biť. ja hrdinka som sa ich snažila oddeliť a ako to dopadlo? ten pes pohrýzol MŇA a mladý pánko jazvec vyšiel bez škrabanca.
Lebo mi furt treba zachraňovať nevystatých jazvečíkov. Auuuu, rana bolí jak hovado inak. 😒

@strihalka No Ty si aká šikulka, ja som pozerala len slovenský mimibazar a pelerína ma už naozaj nenapadla. Hneď si to idem poriadne preštudovať, ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉