Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ivanka.7 ahoj ja som spacie vaky pre malého nepoužívala a ani ich nemienim kupovať, malý bol také hodne živé dieťa, ktoré sa stále otáča a vrtí, stačili mu také tie pyžamkooveraly a dečka zapravená pod matrac...(našla som to v múdrej knihe mama a dieťa, či ako sa to volalo 🙂) nikdy nebol odkopaný...
jááááj baby ešte som sa chcela spýtat, že používala ste niektorá separačné vložky do plienok? lebo ja akože nie, ale kamoška mi teraz vravela že si to mám isto zaobstarat, že tým moc ušetrila, neviete náhodou o čo sa jedná? idem si to aj vygooglit 🙂 😉
Dobre ranko
konecne my s Ninkou bacujeme same, teda nie ze by nam mm vadil, ale totalne nam rozhasi rezim, vzdy.. 😖 a este pinda 😅 Neviem co mam dnes na plane, ale coskoro sa dozviem 😀
@mata128 ak mozem poradit, tak polodupky a vsetko co ma v pase gumu, do porodnice neber.. babo ma este bolavy pupcek 😉 radsej dupky alebo overalik
@pimpilla 😵 😵 jeeej super, ze prvacik, prve vysvecko 😵 to mate asi pekny den dnes. Nezabudni mu tortu upiect 😉
Ja mam tiez plan body, overal (alebo tu mam taky komplet teplejsi, tenku, hrubsiu ciapocku a zavinka do sedacky (akurat si po nu dnes idem :D).
Jaaaj baby ja mám príšerné ráno, úplakané ☹ Neverila som, že všetci chlapy dokážu byť rovnaký ☹ Ale podviesť ma po 5 ročnom vzťahu a ešte aj keď som zostala tehotná, tak to je už koniec ☹
😉 @maxara ja budem brat polodupky, ale nie sú na gumu, je tam taký široký úpletový pás, to isto netlačí, vidno to hned na pohlad 🙂 sú také pohodlné....a to vysvedčko neviem presne či dnes, alebo niektorý den v tento týžden, minulý týžden sme boli doma, tak nemám o tom info, len viem že v piatok majú 1 dnové vysvedčkové prázdninky,,,, 🙂
@bambulka1010 podviest akoze to myslys doslovne?S inou zenou???Lebo to by bolo silne kafe 🙄 🙄 🙄 Ale verim,ze nie 😖
@amanda683 , ale ved ho dáš ešte aj do perinky,nie?ja som tiež brala malému pred rokmi viac vrstiev a to sme šli domov presne pamatám 18.marca, a sestrička mi dala nabok vela vecí a dla len jednu vrstvu a perinku, že to stačí...a to bol moj predčasniatko, a pekne si reguloval teplotu 😉
@bambulka1010 no to hádam nie, ved to znie neuveritelne 😢 rozmýšlam , či sa ti to akože nesnívalo, ked už máme všetky také hrozné sny 😔
Dobre rano,
tak vstavala som pred dvomi hodinami, teraz som doranajkovala a isla by som spat znova.. to uz co je!!! 😖
Ale "povinnosti" nepustia, takze uz mi vru zemiaky na kasu a sup sup na nakup. V tomto tehu mam cim dalej tym vacsiu averziu k nakupom potravin, ten tyzden tak ujde ako voda a chladnicka zase prazdna 😠
My sme radi s muzom ked si natiahneme kosti vecer a pustime dobry film, spolocenske hry len ked mame nejaku spolocnost pripadne s Patrickom. V lete hravame s kamosmi Activity, to je pecka, srandy kopec a s Patrickom teraz ficime na Dostihy a Sazky Junior. Kto mate deticky od 5 rokov tiez vrelo odporucam.
Ja z porodnice obleciem asi bodynko, teplejsi overal, nejaku bundicku hrubsiu, jasne ciapku a zabalim do deky. Vazne zacinam premyslat nad tym spanielskym vakom, co je vlastne deka ale v pripade potreby sa da do toho mimco zazipsovat a je tak zabalene aj zo spodu.
No nic idem odtialto, lebo mi uz oci klipkaju pri pisani.
@amanda683 doslovne s inou ženou ☹ Ja som to naozaj nečakala a tak to prišlo, celé ráno plačem ☹ A ani neviem čo mám robiť, zrazu som na všetko ostala sama ☹ A tak sa strašne tešil...
@pimpilla aj by som pristala na to, aby sa mi to snívalo. No len škoda, že to je realita, a som na všetko sama odteraz ☹
@bambulka1010 moja neviem ti čo ani na toto povedat, lebo nenachádzam slov, určite to je velmi tažké, ale musíš byt silná kvoli bábetku, lebo ono to cíti, tak sa musíš kvoli nemu snažit a neplačkat, a verit že sa všetko na dobré obráti 😢
@bambulka1010 to sa Ti ako podarilo odhalit, alebo sa Ti s tym priznal?? Inak je to od neho pekne svinstvo!
@bambulka1010 😢 😢 😢
dobre ranko baby 🙂 Tak mne v piatok manzel skoro dopadol a potom prislo zvracanie a hnacka ktora trva s prestavkami dodnes,lebo uz si myslel ze je z toho vonku tak pojedol vselico a vcera vecer to prislo aj na mna.Celu noc som nespala a ani teraz neviem,len lezim slaba ako muska ☹
@bambulka1010 to je mi luto,no neplac,on si to nezasluzi a drobcek citi ze nieco nie je v poriadku.

@lillienn ja tam pojdem o tyzden a som teda zvedava, ci to vobec najdem a ci sa aj bude nieco diat ... potom dam vediet.