Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@dennkaa ja mam teraz krcok 2-3, ale vzhladom na komplikacie v prvom tehotenstve sa to berie troska tragickejsie...Pri prvom synovi som sa citila uplne v pohode, makala som denne aj 14h v praci a zo dna na den som sa ocitla v nemocnici, nic ma nebolelo, ziadne potiaze a na 2cm otvorena...takze radsej opatrnejsie!!
AHojte ,
Ja sa ozývam po krásnom víkende v Nízkych Tatrách... poviem Vám boli sme s 16-timi kamarátmi a ja s tým mojim brušiskom, som nestíhala ani na prechádzkach... sneh sa zabáral až po kolená, oteplovačky som nosila rozopnuté, do kopca som fučala ako lokomotíva...no už nie som teda na také....Ale aspoň som sa pár krát veselo spustila na sánkach (pravdaže bezpečnosť na 1.mieste)
Keď sme šli hore, bolo -15,5°C, poriadny šok keď som vystúpila z auta...ale fajne bolo
Teraz vás idem počítať aby som nebola uplne mimo . AHojte
@urma Bežky som nakoniec požičala, jednej z kamarátiek (všetci ma presviedčali, že keď spadnem, tak si ublížim) tak som len ťahala všade za sebou sánky a robila bufet na svahu 🙂 mala som so sebou čajíky a keksíky pre všetkých....
No pre mňa bolo dosť namahave vyjsť aj pešo do polky kopca 🙂 takže mam teraz svalovicu ako lusk na lýtkach a stehnách 🙂
Babulky, tak mam termin na poradnu, tento patek jdu na 11:30 na Kramare na 9.poschodi za panem prednostou...tak jsem zvedava...Jinak preji krasne dobre ranko, nejak jsem neslysela budik a takto to dopadlo 😀
@ava11 na kosicke pre deti uz to toho maji malo, udelali dasli prodejnu naproti ikee, je tam novy centrum, teda spis naproti hypernove..kukni net prodeti.sk, ale je pravda ze je to celkove drahy obchod..☹
Tak už mi došlo dnes pre drobčeka jeho fáričko, krásné červenočierne, 🙂 hmmm no ja som spokojná, dúfam že aj on bude a že sa mu tam bude dobre hajkat 🙂
@pimpilla
@danka.chomka Bolo tam naozaj krásne a sviežo aspoň trošku čerstvého vzduchu pre tú našu princeznú.Na slniečku nebolo ani tak zima....
@peka13 aj my sme boli cez vikend v tatrach, ozaj je teraz na horach nadherne, poraidna zima, sneh vsade, vrzga pod nohami a slniecko svieti 😀 ja som ale nezapla lyziarske nohavice, chodila som s rozopnutymi, traky a cez to sveter aby nebolo nic vidiet 😀 ale o mesiac uz sa nepodari ani to natiahnut, uz teraz som mala problem 😀
@ava11 😀 no rozhodne si bola inde nez ja.. ja som bola v predeti raz a to naposledy.. vsetko predrazene a to nie ze o euro ale o sakra vela.. akoze vsetko. Ja chodievam, ked idem kupovat tak viacej oblecka, tak do wenice. To je na Hranicnej. Ak chces, mozme vybehnut spolu niekedy. Aj ja by som pokukala cosi Nine a mozno aj malemu cosi, na co sa ulakomim. Je to totiz v takom dvore, na Hranicnej ako je slovnaftka pumpa, tak v tom dvore uuuplne na konci vpravo, od 8 do 16. Je to velkosklad, ale da sa tam aj po kusoch kupovat, len sa treba zorientovat trosku, ale tety su velmi mile, hned sa ti venuju, ukazuju a aj ceny ti povedia, lebo nie su tam napisane, teda hlavne nie s DPH. 😅 a da sa aj kartou platit.
@certica22 jasne ze sa tesis 😵 dufam, ze mliecko bude chutit a budete co najskor spolu 😉 a jasne .. ja som len zvedava na kazde babatko.. potom by sme to mohli hodit do nejakej sukromky, nemusi kazdy smirak vidiet nase poklady 🙂
@bambulka1010 Vlastne tebe som chcela napisat, ze ak ti na krce uz nezabera magnezko, tak ti chyba urcite vapnik, kalcium.. skus sumive alebo kalciovy sirup.
@jennyna 🙂 vsak? Nina mi stikutala asi trikrat dokopy. No a ty co? Drzte sa veru, poctivo lez a spolu nohy 😀 nech ta nenapadne rodit skor ako v 38tt jasne?
@maxara tak tak nemusi každy čumieť na našich drobcov 🙂..tak som mu ho odsavala a dnes by mal papať len moje aj večer mu musim odniesť lebo by mu nevystačilo do rana lebo zatial ešte tak veľa mliečka nejde podarilo sa nám rano len 45ml....musím čo najviac odsávať aby sa robilo....tak tak musi priberať aby na vianoce nám už behal 🙂
prave pozeram na CT1 Sama doma - a pred chvilkou hovorili o modernych plienkach... osobne som bola rozhodnuta pre jendorazovky, neviem si predstavit plienkovat klasicky - zvlast ked tie plienky, co teraz predavaju, su nic moc - take normalne (co byvali kedysi) som nikde nevidela... ale netusila som, ze existuju aj "moderne plienky", ktore su priamo site ako jednorazovka, len su z pratelnych materialov... su sice drahsie na prvu investiciu, ale to by sa vratilo casom.. a zvlast je to super pre prirodu.. plienky all in one uz netreba ani nicim doplnat - maju viac vrstiev - z vonka nepremokavy material, takze netreba vrchne gatuse, a vo vnutri sa tiez vkladaju "vkladacky", takze nie vzdy je nutne uplne celu plienku menit, staci len tu vkladacku...
nasla som ich tu http://www.peluskovo.sk/moderne-plienky/all-one
skuste pozriet, mna to zaujalo...
@mius.brcko to ta obdivujem, velmi sa mi to paci ked sa niekto do toho pusti.. ja som nemala odvahu to riesit, klobuk dole. netreba zabudnut na to, ze tych plienok treba teda dost, velmi dlho schnu kedze su take hrubsie, teda potrebujes viacero na prestriedanie, jednu sadu v skrinke, jednu sadu v pracke a jednu sadu co sa ti uz susi...niektore baby s tym zacinaju neskor, ked uz babo tolko necika...
@certica22 to je uplne super ze sa nevzdavas kojenia, a ze krmis maleho vlastnym mlieckom, to je nadherne, si jednicka! 😀 vela trpezlivosti pri odsavani prajem... mas rucnu alebo elektricku?
@mius.brcko Aj tu na MK je tema o latkovani a pokial viem, tak lias a danka.chomka z apriloviek planuju latkovat. Ja mam doma par plienok na otestovanie (2x vrchne nohavicky, par speci vkladaciek, nejake boostre a potom niekolko viacvrstvovych), tak uvidim 🙂 zatial som z toho zmatena :D musim si to vyskusat asi naostro na malej, ked prideme z porodnice a potom sa rozhodnem, lebo z toho mam uz hlavu ako melon 🙂
@strihalka draha to je len oblecko, od 0-18 resp akoze aj velke dospelacke veci. Doplnky tam nemaju, ale mavaju tam napr plienky latkove, deky rozne, tensie hrubsie, aj spanielske deky, ak mame na mysli teda tu co sa da zazipsovat, maju tam perinky, veci na krst.. pre mamicky mavaju tie obycajne tenke bavlnene podprsenky na kojenie (mne moc nesadli, ale do porodky si beriem tie), tehu gatky..
neviem ci ti to dokazem lepsie popisat. Ked prejdes z petrzky po pristavnom na bajkalsku, tak hned vyjdes hore doprava na prievozsku (povedla podjazdu) a z prievozskej odbocis doprava na hranicnu (tam sa tak rozchadzaju cesty v takom V-ecku) no a po hranicnej, asi v polovici je ta benzinka slovnaftka, po pravej strane. Prejdes cez branu do dvora (benzinka je v tom dvore) a pojdes uuuplne uplne nakoniec a tam napravo je to uz potom znacene. Ale su len do 16tej.
@mius.brcko po tých látkových pokukujem ja osobne už dlhšie, ale ešte som nenašla dostatočne dlhý čas na to, aby som celé tie systémy naštudovala. Prvá zo značiek, alebo ako to je, čo som sa stretla, bolo Popelini.. Skús kuknúť aj na youtube,
. Zvládla to za pár minút a nie polhodinu, ako sa zvykne tvrdiť.. 😉
@peka13 krásne fotky.. 🙂 V decembri som chcela tiež sánkovať, ale vo Vysokých Tatrách, mali tam takú akciu, že nočná sánkovačka.. Samo, že prvoradá bezpečnosť, no ale, keď to nejde, tak to nejde 😠 Neznášam, keď mi niekto hovorí, čo smiem a nie,a to len preto, že čakám dieťa.. Akoby som to sama nevedela a mám dosť rozumu na to, aby som neriskovala - to by som si neodpustila.. 😒

@elfka.elfka tiez si to vravim, ale predsa su to este dva mesiace, budem pocitat kazdy den. najhorsie, ze Brunovi sa nemozem venovat , chudacik malicky, esteze tatik nam skvelo pomaha