icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

strihalka
30. jan 2012

@kukucg ojooojoooojjooj no dnes jsem to vzala uz radikalne aby to vydrzeloa spon par dni 😀, uz zadne krasotinky 😀

a ty ako?se mas? dari se?vsetko v poradku?co snazenicko?

kukucg
30. jan 2012

@strihalka hej hej, treba ist na to radikalne 😉 😉
No my teraz mame asi treti cyklus co sa uz poctivo snazime, meriam BT, cikam ovu testy 😝 ale stale mam rozhadzane hormony od toho potratu, takze zacinam spinit aj 5 dni pred ms, cim mam kratku lutealnu fazu a tym padom by sa to ani nestihlo uhniezdit, no tento cuklus mam brta od ovu progesteron, tak uvidime ci pomoze. Takze zatial takto, tak drz palce 😅 😅
A ty ako?? Ja vzdy tvoje brusino obdivujem a zavidim malej garderobu, ma toho tusim viacej ako ja 😅 😅

strihalka
30. jan 2012

@kukucg no jeji garderoba...taky to princezne zavidim😀

dennkaa
31. jan 2012

Opat dobre nespim (cikanie a zaha - moji nocni nepriatelia) tak som sem nakukla aspon na chvilocku cez MT a docitala, co som nestihla vecer.
Nam este o pol deviatej priniesli objednane veci zo zaciatku januara (dve sady do postielky, nejake dupacky a bavlnene plienky). Vsetko je paradne, ale tie plienky - cakala som lepsiu kvalitu. Este kupim nejake pevnejsie, lebo tieto sa budem bat aj do pracky hodit.
Uz cakame len na dve objednavky a budeme ako-tak pripraveni na prichod nasho drobceka.
Nejako som sa rozpisala, idem skusit dalej spat - mlieko tusim zabralo 😉

denaalubos
31. jan 2012

@denkaa ja som tu tiezncez mt a nemozem spat asi hodinu uz...katastrofa,tak reku nakuknem ;) ale idem skusat dalej

renca99
31. jan 2012

@zuzujan a kde maju prosim ta obchod v trencine? este som ziadny nakup nerobila tak pojdem pozriet...

zuzujan
31. jan 2012

@renca99 no adresu neviem, ale ked to popisem v centre mesta je prior, oproti je nejaka banka kde je aj fontana asi CSOB a ako je vchod do banky tak v kutiku je ucupeny ten obchod - vola sa Tabat, ale urcite vacsi vyber je PB, v TN je toho polovica, vsak skus pozriet

ava11
31. jan 2012

Dobré ránko pupkaté kamošky 🙂 Práčka už perie, ja sa preberám, rozmýšľam čo zjem a na jedenástu idem na Kramáre, je prednáška o dojčení a starostlivosti o dieťa. Potom ďalšie práčky a žehlenie a balenie bytu. Včera som zbalila 4 mega krabice a nejaké sakle s oblečením, dnes musím vyhádzať celý rolldor, lebo večer ho musíme rozložiť. Jupí 😉

maxara
31. jan 2012

Ranko
len sa miham, robim si tu znacku tymto prispevkom, ze odkial budem docitavat, ked naobed ulozim krakena. 🙂 Ideme pa, pohrat sa mimo dom, tak som zvedava ako dopadneme.
Inak som vam chcela napisat, ze krpan mal dnes rano stikutku 😵 aj mm citil take pravidelne tukanie, takze ma zrejme hlavu napravo dole 🙂 A toto mal aj predvcerom, to pre zmenu nalavo dole, ale tiez som aj tak lezala.

@dennkaa @denaalubos ja sa tiez prevalujem v posteli ako vorvan, pozeram na hodiny a som rano nevyspata 😔 vydrzat

renca99
31. jan 2012

@zuzujan diky moc.... chodim tam do banky kazdy den a fakt som si to nikdy nevsimla.... no dnes pozriem a hadam im dam cosi zarobit...... 😉

maxara
31. jan 2012

@ava11 draha, ked to takto pises, tak aj by som sa tesila na to balenie, pranie a zehlenie 😀 ale kedze mi je jasne, co to obnasa a uff este s bruchom, tak.. nezavidim. Kazdopadne si sa nam pekne s tym pranim rozsupla 😉

ava11
31. jan 2012

@maxara Počúvaj osobo, ty si niekedy písala, že si bola v bábovskom obchode na Košickej? Ja som tam bola minulý týždeň a ostala som úplne sklamaná. Doplnkov tam mali dosť, ale čo sa týka oblečenia, zúfalo malý výber a všetko predražené. Chcela som kúpiť nejaké svetríky a pod 15 € som nenašla nič (a to bolo v zľave). Je možné, že som bola inde, než ty?

certica22
31. jan 2012

@maxara dakujeme veľmi pekne ..tak sa teším na malinkeho o 10 idem za nim mu odniesť mliečko aj povedia mi čo ako či budem nosiť alebo ma hospitalizuju do nemocnice.. mam ale nechce ešte dávať zatial na internet dam ptm neskor 🙂

certica22
31. jan 2012

@ancovicka30
@danka.chomka dakujem vám veľmi pekne dufam že bude už len dobre že malinky bude krásne papať každým dnom viac a viac a najma priberať ....lebo ešte dosť chudučky je ale tak verim že čoskoro priberie a bude doma pri nás 🙂

certica22
31. jan 2012

@evaharg dakujeme veľmi pekne 🙂

certica22
31. jan 2012

@katkarv
@zuzujan dakujeme 🙂

erika439
31. jan 2012

@bambulka1010 ano krce hlavne v lytku mavam v noci, priserna bolest, ale nastastie len par sekund, beriem kalcium aj magnezium to vraj pomaha, tak skus .... mne ich dala doktorka na recept, takze som ani vela neplatila. V tehotentve je to vraj normalne.

urma
31. jan 2012

@certica22 Jeej ahoj, rada ta vidim zas medzi nami a velmi sa tesim, ze Alexander aj ty ste OK, primerane situacii 😉 a ze bude mat aj mliecko mamine...drzte sa 🙂 myslim na vas

elfka.elfka
31. jan 2012

@ancovicka30 dik za info. ja nejdem pôlienkovat s bavlnenymi, potrebujem to len na klasicke pouzivanie, citala som, ze tie ikeacke zmaknu asi po 10tom prani 🙂 tak asi skusim jedno balenie, dik 🙂

tajomna
31. jan 2012

ahojte baby...už som tu dávno nebola.ja mám tiež to tehulkovanie rušné.v nedelu sme sa sťahovali,lebo nás po 6 mesiacoch vypovedali z podnájmu...takže som vyšťavená ako kôň a byt ešte stále v dezoláte...

dennkaa
31. jan 2012

@denaalubos podarilo sa Ti potom v pohode zaspat?? Mne hej, salka mlieka mi pomohla 🙂 a vstala som nakoniec az o deviatej.

Tak dnes mi pride drahy manzel skor z prace a pomoze mi trosku upratat byt, upne som sa odpalila cela v nedelu - este mi aj muz hovoril, ze beham ako za starych cias, ked som nebola tehu a hrozne vela som postihala ... a vcera a dnes taka brutal svalovica (chrbat, ruky... vcera ma aj brusino bolelo - to dnes uz nastastie nie). Takze budeme mat spolocne upratovanie.
Varit dnes tiez nejdem - esteze mame pod balkonom restiku, pojdeme sa tam napapat 😀
Jedine do obchodu musim zbehnut a na postu (lebo tam som sa vcera aj vybrala, ale nakoniec som nesla). Ale pockam do 10-tej, ked zacnu vychadzky 🙂
Vcera som sa inak zberala aj zehlit tie drobunke veci ... ale fakt nebolo sil. Uz sa to stalo aj niektorej z vas, ze ste boli take vycerpane, ze kazda cinnost nasledujuci den bola pre vas heroicky vykon.
Ani pekne ranko som vam nepopriala - som to ja ale za osobu. Prajem vam teda nadherny mrazivo - slnecny dnik.

mius.brcko
31. jan 2012

@certica22 aj ja sa pripajam ku gratulaciam, som velmi rada, ze sa mate dobre, casto som na Vas myslela..., zelam vela vela sil obom, nech Alexander pekne rastie a cokoro ste vsetci doma 🙂

@ava11 bola si spravne... ten obchod ma sice od vsetkeho trochu, ale straaaasne predrazene veci... chcela som si kupit tehotenske teplaky (take hrubsie, ved zima) a trosicku hrubsie ako tenucke (takze tiez nic moc) mali za 57€!!! ze ich hanba nefackuje... takze treba skusat inde ako v strede mesta.. zevraj je velky detsky obchod este za Brendonom (v Raci), na Peknej ceste - neviem ako sa vola.. rodicia tam uz par krat boli - ceny primerane a velky sortiment - sama som tam nebola, takze len takto z pocutia... tusim v tom obchode pani predavacka povedala, ze cvernove svetriky sa uz velmi nevyrabaju, len nejake mikinky a tak - za cca 8€ mali

bambulka1010
31. jan 2012

@erika439 v piatok idem na poradnu, tak si musím niečo vypýtať, pretože je to neznesiteľné. Včera som ich mala zas, a to ma tak preberie, že potom zaspím až o 3 v noci ☹ ráno som dolámaná ☹ Včera večer som si dala to šumivé magnézium, no bohužiaľ mi to nezabralo.

sunday1
31. jan 2012

Čaute krásky. Tak ja som už doma z Kramárov, papier na sekciu mám opečiatkovaný už aj primárom. Včera som si cez ebay objednala tú prikrývku na kojenie, ak by niekto mal záujem, tak sú niektoré za super ceny a nie vždy platí, že čím drahšie tým lepšie/krajšie. Tu je link, dala som to zoradiť podľa ceny aj s poštovným, tak to snáď pôjde otvoriť
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?rt=nc&LH_ItemC...

dandelion18
31. jan 2012

@ava11 ty úplne v pohode zvládaš to balenie? lebo aj my doma prerábame, som ušetrená od väščiny prác, no i tak, nevládzem - a to ja nemám nejaké extra veľké bruško..
@dennkaa áno, ja som čím ďalej, tým viac vyčerpaná a to ani tie heroické výkony nemusím podávať..chrbát ma bolí, akoby som robila v bani a pritom len vysedávam na stoličke v práci + doma keď aj niečo porábam, tak len pekne postupne a pomaly..

jennyna
31. jan 2012

caute bruskane, tak uz som davno nepisala, ale priebezne Vas citam...len chcem odporucit, neprehanajte to s domacimi ani inymi pracami 🙂). ja od vcera poctivo musim lezat, to som celkom rada, ze si ma nenechali v nemocnici. bola som v poradni, krcok zmaknuty,skrateny, nastastie este nie som otvorena. o tyzden idem na kontrolu, mozno mi zavedu pesar (dava sa to na spevnenie krcka) a mozno rovno hospitalizuju. takze od vcera nohy hore a zvykam si na nechodenie. horsie to je pre maleho v brusku, nejako nechape, ze mami stale lezi, vkuse kopka a prehadzuje sa. pevne verim, ze vydrzime do nerizikoveho terminu, hoci to lahke isto nebude. takze bambulky, oddychujte!!

jennyna
31. jan 2012

@maxara nas maly stikuta velmi casto, take mile 🙂)

jennyna
31. jan 2012

@certica22 Blahozelame mamke k malickemu Alexandrovi!! az mi slzy vysli od radosti, ked som citala, ze ste ok!! len tak dalej, nech malicky krasne papa a pribera , aby ste sa mohli z neho tesit uz doma, hlavne ho potom poriadne stiskaj a tulkaj, nech citi, ze je konecne s Vami!! vela sil!!

dennkaa
31. jan 2012

@jennyna no ja mam uz tiez skrateny krcok, takze sa snazim oddychovat, ale v nedelu som to trosku prehnala. No urcite uz budem radsej oddychovat, cim dalej tym viac a zehlit budem vsede. Navarim si na viac dni a tak ... esteze ostatne domace prace zvlada moj manzel bez problemov ... Snad sa mi podari vydrzat do terminu.

elfka.elfka
31. jan 2012

@jennyna drzte sa, pekne odpocivaj, uz nemame vela do konca!