icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

belissima85
31. jan 2012

tak ahojte kinderbabenky konecne som vas docitala dnes poradna dopadla ukazkovo vsetko v poriadku co ma tesi 🙂 prajem pekny vecer 😉

strihalka
31. jan 2012

No tak jsme se byli s muzem projit, asi tak hodinka a pul venku na poradne vymrzlem vzduhu, super bolo, jen kdyby me pri kazdem desatem kroku radne nepichlo dole a k tomu mala se vzdy nekam vypuci...
baby a @janka273 taky vas to vypuceni tak boli?ja kdyz lezim na boku tak se mala vzdy nejakym zpusobem vypuci a kdyz si chci lehnout na zada, aby me to tolik netahlo, tak musim az bricho chytnout jaka je to bolest....☹

janka273
31. jan 2012

@strihalka Jani, mňa to vypučení bolí / aj nebolí....podľa toho ako silno sa vypučí 🙂 🙂 🙂 , ale niekedy ma tak silno štuchne, že ma to zapichá....neviem ako je teraz Riško uložený, ale min.noc nechcel, aby som ležala v pravo / čo bolo predtým len podľa neho/, tak ma stále kopal....na chrbte ležať nemôžem, jemu sa to nepáči ☹ ....dolu má buď nohy, alebo ruky, pretože ak večer ležím a čítam Tami knižku, tak mi riadne udiera na moč,mechúr, lebo každé 2-3 min, by som išla cikať 😉

ava11
31. jan 2012

@strihalka Mne sa krpec tiež veľmi silno vypučuje, hlavne večer je to až bolestivé občas. Cítim, že sa mi to zvnútra stiahne a vzápätí aj vidím niekde kopec. A keď si ľahnem nabok, tak ho cítim hýbať sa na dvoch miestach.

strihalka
31. jan 2012

@janka273 no me se teda puci az moc....hruza, fakt se za bricho chytam, aby mi mala nevypadla☹

strihalka
31. jan 2012

@ava11 me se vypucuje ze jsem na boku a pak se jdu podivat ze jak se vypucel a lehnu na zada a to prijde bolest behem toho prechodu z boku na zada, jinak to citim jak velky tlak na kozu

ava11
31. jan 2012

@strihalka To mne nie na boku, mne sa väčšinou vypučí, keď som v polosede - poloľahu. Na boku sa nepučí, ale kope silno, zjavne sa mu to nepáči. Musím sa na boku podložiť vankúšom, aby brucho nepadalo a ostalo v rovine.

darinkazv
31. jan 2012

@beronsche aj naša je priečne. nôžky má pri mojich ľavých rebrách a hlávku má pri panvovej kosti na pravo 🙂 tak dúfam, že trochu nadvihne prdulu do pôrodu 🙂

@strihalka no, brucho je prvé, čo si chránim. taký reflex 🙂

@peka13 to som rada, lebo som sa už zľakla 🙂

strihalka
31. jan 2012

@ava11 no sak toto msuim nejako vymyslet, bo uz aj toto zacina byt bolestive, uvazovala jsem o malem posltarku z ikeii, taky ten malicky za par korun, abych si ho moj
hla v posteli prehazovat jak se mi zlibi bo vankus na kojeni neustale prehazovat ze strany na stranu asi iee😀

janka273
31. jan 2012

@strihalka mne sa Tami tak vypučovala 🙂 a kolienko dala do výšky hrušky.....Riško možno 2-3cm nad bruško, ale predpokladám, že keby tam mal viac miesta, tiež robí , to čo Tami....pri Tami som mala bruško viac do strán roztiahnuté / aj som viac pribrala/, a teraz pri Riškovi - mám len takú loptu - dopredu, ale zase podľa sona je väčší ako Tami.....Vikinka tam mám tiež ešte voľno 🙂 🙂 🙂- keď robí "akrobaciu"....keď som čakala Tami, tak akurát brat mal promócie, a ako začali hrať Gaudeámus, tak Tami v brušku pekne do rytmu sa pohybovala / raz brucho do jednej raz do druhej strany/- a tiež som si ho musela držať - aby mi náhodou nevypadla 🙂

strihalka
31. jan 2012

@janka273 no treba bude v patek utz a prednsota mi povi neco co jeste nevime...celkes etesim, ale aj bojim..posledni dobou me zacina bricho aj bolet, taky neznamy pocit☹a to pichani aj v klidu je ok?

janka273
31. jan 2012

@strihalka aj mňa brucho bolieva - a hlavne večer - pri Tami ma bolievalo až v 9.m...to pichanie cicuška moja neviem, ale mňa tak pichalo asi pred 2týždňami, a potom mi to prešlo- len, čo to znamená - netuším....možno sa rozťahujú panv.kosti 😉

strihalka
31. jan 2012

@janka273 jeste porad se roztahuji??ja uz nechciiii😀
asi fakt, ze se mala zacina roztahovat...

dandelion18
31. jan 2012

@strihalka
@maxara
baby, ešte som vás nestihla dočítať,ale vidím, že ste sa bavili o tom wenice - ja som tam bola, navnadila ma tam maxara (podľa jej popisov tu v téme čo dávala) + aj mamina kamoška tam kupuje vnučke - keď som tam trafila ja, strihalka tam trafí bez problémov. a je to otvorené aj v sobotu dopoludnia 🙂
@ava11 áno, veru, aj ja klopem, tiež nemám tie potiaže ako baby, ktoré bolí tá lonová kosť či čo..akurát zisťujem, že fakt nevládzem - ale to bude aj tým, že vkuse žeriem 😠 😝 a veru, aj nám tá prerábka súri, veď klasa.

beronsche
31. jan 2012

@strihalka a kde ta to picha? Mna strasne picha po bokoch bruska, ale hore, takze kosti to iste nie su. Ja som si myslela, ci to nepicha, ked sa mala pritlaci na stenu maternice. Niekedy (ako napr. teraz) je to dost bolestive...

strihalka
31. jan 2012

@beronsche bok a dole...

strihalka
31. jan 2012

@dandelion18 no pokud je to v takom arealu...tak vime kde to je, bo tam pracuje kamarad v tiskarne😀 a muz vi
sjedem se tam podivat v patek,a z pojedem z kramarou...a to je nejaky velkoobchod?pouze na zivnostensky list, ci muzem ajmy nakupovat?

certica22
31. jan 2012

@ivetka1981 dakujeme veľmi pekne 🙂

certica22
31. jan 2012

@jennyna a tak budem rada ked až toľko ho bude že budem ho ešte vylievať 🙂

carrie84
31. jan 2012

@certica22 - aj ja gratulujem k malemu 🙂 A najma vela zdravia a sil prenho i pre vas 😉

certica22
31. jan 2012

@carrie84 dakujeme velmi pekne verim že to zvladneme 🙂

pimpilla
31. jan 2012

@strihalka aj mna zvyklo pichat na boku dole, a tiež neviem čo to može byt, neviem ako teba, ale mne to pripomína také pichanie, ako keby som vela bežala alebo trebárs tancovala no proste hoc čo a začalo ma pichat, tak takú bolest som zvykla mat aj ja ☹ aj ja dúfam že nie je to nič nebezpečné...ja to mám tak raz do týždna 😒

strihalka
31. jan 2012

@pimpilla no presne take bodave pichani jak pri zvysene aktivite...me to takto pichalo tam jak je slinivka a jen pri behu nebo tak....ale me to ted picha i v klidu...a nekolikrat za den, treba 10x a pak nic

dandelion18
31. jan 2012

@strihalka áno,je to taký areál-takže trafíte 😎
a nakupuje ktokoľvek,nielen živnostník..

maxara
31. jan 2012

@darinkazv ja mam placku vzadu, ale ako Peka pise, vpredu nevadi, vadi len dole resp nizko, ked prekryva ten krcok.

@takitak 😀 😀 no tak vidis ake dezinformacie.. majuna stranke napisane, ze vacsinou v sobotu doobeda, najblizsie 12.2.

maxara
31. jan 2012

@dandelion18 draha a ako? nepacilo sa? 😅

dandelion18
31. jan 2012

@maxara ale čoby,kúpila som 🙂akurát nemali tú výplň do perinky,takže nabudúce.ale aj plienky som tam vzala a dajaké oblečko 😉

maxara
31. jan 2012

@dandelion18 super, ja som tam kupila malemu overaliky (pyzamka) a este som vychytila tu akciu na bodynka za 1e, ale mali len tielkove alebo kratkorukavove, tak som zobrala len vacsie (na neskorsie leto, na jesen a zimu pod nieco) a plus teda pre Ninu tricka s dlhym a saty a blbostiiii 🙂 ale pre Ninku pred jej narodenim som tam kupila kopec veci 🙂 aj osusky tusim, a tu si aj musim kupit este

andrejka1974
31. jan 2012

tak vcera som skoncila vecer na pohotovosti silne bolesti v bruchu stvrdnutie bruska ☹ ☹ ☹ nastastie je vsetko v poriadku 🙂 🙂 🙂 dostala som dalsie lieky guajacuran musim ho uzivat 3 krat denne zaroven beriem magneb6 2 krat denne, aktiferin 2 krat denne a vitaminy pre tehotne musim vela lezat ziadne hladkanie bruska a ine aktivity malo pohybu dufam ze to vydrzim do toho 10.4. mam uz velke pochybnosti poradnu mam 10.2. v rizikovej poradni na kramaroch uz budem chodit len tam tam uz budem aj rodit hoci som velmi nechcela ale po tychto vsetkych peripetiach mi zostava len tam pre istotu 🙂 🙂 🙂

andrejka1974
31. jan 2012

dnes mi prisiel prvy balicek elektricka odsavacka doniesol mi ju kurier tak som sa potesila 🙂 🙂 🙂 este cakam termotasku tak uvidim kedy mi pride