Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
No tak jsme se byli s muzem projit, asi tak hodinka a pul venku na poradne vymrzlem vzduhu, super bolo, jen kdyby me pri kazdem desatem kroku radne nepichlo dole a k tomu mala se vzdy nekam vypuci...
baby a @janka273 taky vas to vypuceni tak boli?ja kdyz lezim na boku tak se mala vzdy nejakym zpusobem vypuci a kdyz si chci lehnout na zada, aby me to tolik netahlo, tak musim az bricho chytnout jaka je to bolest....☹
@strihalka Jani, mňa to vypučení bolí / aj nebolí....podľa toho ako silno sa vypučí 🙂 🙂 🙂 , ale niekedy ma tak silno štuchne, že ma to zapichá....neviem ako je teraz Riško uložený, ale min.noc nechcel, aby som ležala v pravo / čo bolo predtým len podľa neho/, tak ma stále kopal....na chrbte ležať nemôžem, jemu sa to nepáči ☹ ....dolu má buď nohy, alebo ruky, pretože ak večer ležím a čítam Tami knižku, tak mi riadne udiera na moč,mechúr, lebo každé 2-3 min, by som išla cikať 😉
@strihalka mne sa Tami tak vypučovala 🙂 a kolienko dala do výšky hrušky.....Riško možno 2-3cm nad bruško, ale predpokladám, že keby tam mal viac miesta, tiež robí , to čo Tami....pri Tami som mala bruško viac do strán roztiahnuté / aj som viac pribrala/, a teraz pri Riškovi - mám len takú loptu - dopredu, ale zase podľa sona je väčší ako Tami.....Vikinka tam mám tiež ešte voľno 🙂 🙂 🙂- keď robí "akrobaciu"....keď som čakala Tami, tak akurát brat mal promócie, a ako začali hrať Gaudeámus, tak Tami v brušku pekne do rytmu sa pohybovala / raz brucho do jednej raz do druhej strany/- a tiež som si ho musela držať - aby mi náhodou nevypadla 🙂
@strihalka
@maxara
baby, ešte som vás nestihla dočítať,ale vidím, že ste sa bavili o tom wenice - ja som tam bola, navnadila ma tam maxara (podľa jej popisov tu v téme čo dávala) + aj mamina kamoška tam kupuje vnučke - keď som tam trafila ja, strihalka tam trafí bez problémov. a je to otvorené aj v sobotu dopoludnia 🙂
@ava11 áno, veru, aj ja klopem, tiež nemám tie potiaže ako baby, ktoré bolí tá lonová kosť či čo..akurát zisťujem, že fakt nevládzem - ale to bude aj tým, že vkuse žeriem 😠 😝 a veru, aj nám tá prerábka súri, veď klasa.
@dandelion18 no pokud je to v takom arealu...tak vime kde to je, bo tam pracuje kamarad v tiskarne😀 a muz vi
sjedem se tam podivat v patek,a z pojedem z kramarou...a to je nejaky velkoobchod?pouze na zivnostensky list, ci muzem ajmy nakupovat?
@ivetka1981 dakujeme veľmi pekne 🙂
@strihalka aj mna zvyklo pichat na boku dole, a tiež neviem čo to može byt, neviem ako teba, ale mne to pripomína také pichanie, ako keby som vela bežala alebo trebárs tancovala no proste hoc čo a začalo ma pichat, tak takú bolest som zvykla mat aj ja ☹ aj ja dúfam že nie je to nič nebezpečné...ja to mám tak raz do týždna 😒
@strihalka áno,je to taký areál-takže trafíte 😎
a nakupuje ktokoľvek,nielen živnostník..
@dandelion18 draha a ako? nepacilo sa? 😅
@maxara ale čoby,kúpila som 🙂akurát nemali tú výplň do perinky,takže nabudúce.ale aj plienky som tam vzala a dajaké oblečko 😉
@dandelion18 super, ja som tam kupila malemu overaliky (pyzamka) a este som vychytila tu akciu na bodynka za 1e, ale mali len tielkove alebo kratkorukavove, tak som zobrala len vacsie (na neskorsie leto, na jesen a zimu pod nieco) a plus teda pre Ninu tricka s dlhym a saty a blbostiiii 🙂 ale pre Ninku pred jej narodenim som tam kupila kopec veci 🙂 aj osusky tusim, a tu si aj musim kupit este
tak vcera som skoncila vecer na pohotovosti silne bolesti v bruchu stvrdnutie bruska ☹ ☹ ☹ nastastie je vsetko v poriadku 🙂 🙂 🙂 dostala som dalsie lieky guajacuran musim ho uzivat 3 krat denne zaroven beriem magneb6 2 krat denne, aktiferin 2 krat denne a vitaminy pre tehotne musim vela lezat ziadne hladkanie bruska a ine aktivity malo pohybu dufam ze to vydrzim do toho 10.4. mam uz velke pochybnosti poradnu mam 10.2. v rizikovej poradni na kramaroch uz budem chodit len tam tam uz budem aj rodit hoci som velmi nechcela ale po tychto vsetkych peripetiach mi zostava len tam pre istotu 🙂 🙂 🙂
dnes mi prisiel prvy balicek elektricka odsavacka doniesol mi ju kurier tak som sa potesila 🙂 🙂 🙂 este cakam termotasku tak uvidim kedy mi pride

tak ahojte kinderbabenky konecne som vas docitala dnes poradna dopadla ukazkovo vsetko v poriadku co ma tesi 🙂 prajem pekny vecer 😉