Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@ava11 no ja ti tak nad tym rozmyslam, lebo ja to nepozeravam pravidelne, akurat tak cca registrujem, ze Bus mal nador a ze tam riesila ze chce jeho spermie.. nevedela som napr ze ich nakoniec zobrala. A potom ked tam ten niekto umrel, tak ona povedala, ze stravila noc s Busom, ale ze ci si zasunula aj zasielku, to neviem 😀 ale veru, uz by mohli prestat traposit a normalne sa vyjadrit 😖
@maxara Ja to tiež nepozerávam úplne pravidelne, ale toto som teda stihla zaregistrovať. Ten diel, ktorý opisuješ ty, je mi úplne nepovedomý. No ale to je jedno, hlavne že bude mimino 🙂 Inak ona teraz niekedy nedávno mala aj v skutočnom živote mimčo, takže to v podstate preto asi museli do toho seriálu nejako dostať.
@dennkaa kukni do môjho albumu, kde sa to dá pripevniť 🙂
@ivetka1981 majú v dráčiku. skús si tam zabehnúť, možno budeš prekvapená a nájdeš tam aj maxim meno 🙂
@pimpilla ak nezoženieš, tak ja ti môžem u nás v dráčiku pozrieť. stojí to tuším len 2eurá
@lubica69 moja, to som nevedela, že sa omotala. 😒 už sa nedá predpokladať, že by sa nejak povrtela a vymotkala? neviem do akej miery sa zamotala :(
@jennyna no jasne, uplne chapem - aj ze si davas pozor v tvojom pripade, aj ze nechces byt v nemocke bez krpca, aj ked zase na druhej strane fakt len lezat a lezat sa asi da iba v nemocnici, ked mas takehoto drobca pri sebe doma...,mojho by teda urcite od jedu rozpucilo, keby som odmietala vstat z postele...🙂
chvile klidu se postarala o tabulku, veskere dasli aktualizace probehnout vzdy ke konci mesice, tzn, nejpozdeji do 20.2.2012 posilejte informace
dnes nam pride kociaaaaar, jupiiiiiiii 🙂
@pimpilla ako sa tá stránka volá??
@darinkazv už som tam bola,aj na objednávku som si podala,ale nedodali také meno,vraj nemajú... ☹
@maxara
@jennyna
@sunday1 ďakujem za popis, včera som to zase nestihla, ale hovoríte že idú staré časti? to akože skončilo ? viem že bola herečka tehu v skutočnom živote, ale to som nevedela že to skončilo 😀 ináč manžel hovorí že to vtedy ako omylom postrelili toho kolegu ich a zomrel tak vtedy nechceli zostať sami dvaja a bolo... ale akože manželovi môžem tak veriť, lebo on vníma len to vyšetrovanie, ale dej - akože romantika tých postáv ho nezaujíma - na moju otázku či je brennenová tehu mi najprv povedal, že tá už porodila 😀 😀 😀 a ešte lepšie bolo že to porodila dievčatko a nakoniec je to angela a chlapec - no chlapi ...
ja som sa včera domotala domov o pol jedenástej a potom som ešte hodinu čumela čo malému nakúpil manžel ... už naozaj musím začať prať a žehliť 😀 😀 😀
ináč moja ségra mi zohnala kolísku, krásnučkú - dám dole ten baldachýn - hrozne ma to potešilo - a je to tá istá ktorú mala moja neter, ségra ju predala, potom tá pani ju predala a neviem cez koho všetkého to prešlo, ale nakoniec sa vrátila ségre a je ako nová (no veď tých pár m čo tam drobci pobudnú...) ale som rada, mám vyriešené ďalšie miesto pre malého počas dňa ... a hlavne môžem do toho nakúpiť povelečenie a ozdôbky na okraj - to sa hrozne teším - mrzí ma len že tie detské hračky sú naozaj ťažký biznis pre obchodníkov, pretože tie ceny sú neskutočné -za jednu plyšku 11-20 eur ? to mi príde ako zdieranie, hlavne ak vidím made in china ...
@ivanka.7 všetko najlepšie prajem 😀 dúfam že keď si písala po polnoci tak dnes je dnes 😀 - hlavne zdravíčko Tebe a rodinke
Ahojte krasotiny
hlasime krasne mrazive ranko.. ockovi sa nechcelo ist veru ani k autu, oskrabkavat okno 😅
@ivanka.7 no toto? a ani sa nepochvalis? 😵 vsetko naaaaj, nech ti tvoj najkrajsi darcek pride ale az v aprili 😉
@darinkazv @sunday1 Dari, Tempi povedala Angele ze je tehotna, ked prave Angela porodila.. ale kde ma decko to neviem, to som nejako nepostrehla.. A sun 🙂 no veru vidis, ja ked to mam na pozadi, ze len obcas mrknem, tak si domyslim kadeco 😀 podla vcerajsieho dielu to tak vyzeralo, ze asi nic nebolo, ked u neho travila noc, takze asi tie one pouzila.. 😅

@ava11 hej pockaj, ale ona to riesila aj ked tam niekto zomrel, ze s nim stravila noc povedala