Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Idem aj ja dnes nieco napisat, lebo mi je to cudne, ze som od rana len tichy pozorovatel a citatel. Ja som dnes takmer cely den zehlila veci pre drobceka (ale robila som si aj pauzy), popritom sa varil obedik ... Som z toho dost vycerpana, ale som rada, ze som to zmakla.
Akurat sa zberam do sprsky a potom chcem tiez nejake veci nahadzat zo skrine uz do cestovky, potrebujem totiz v skrini priestor.
A z mojich dnesnych pozorovani este tolko, ze ma dnes asi 6x pichlo v strede v podbrusku (taka zvlastna bolest, neviem ani popisat) - ale hadam to nebolo nic vazne, lebo teraz je to OK.
@pimpilla ja som take SPZ na kocik videla v Draciku (tiez chceme take kupit - mali pre nas, ze Lukáško)
Pani fotografka bude, jeste nechame brisko narust a apry az se nam bude nejvice libit, tak mame prijit, treba si nachystat fotky, aby vedela jake se nam libi, takze zase budem koúpirovat a ukladat z netu☹ a jeste nejake oblecko na to najit ve skrini, mam taku kosilku pres bricho polovicni, ta bude hadam akorat, nikdy mi nebyla😀vzdy mi byla mala😀
@dennkaa akoze pekne to je, jen mi to pirjde to iste akokeby nekdo neustale sahal na brisko, proste fakt zadne soukromi, je to fajn napad, je to vozidlo, auto, proto spz, ale jmeno bych tam nedavala....ale vsak je to jen muj nazor, takze oki, pokus se vam to libi jasne ze to tam dejte🙂
Uaaa baby, ležím si, kukám telku a zrazu som ostala úplne mokrá na hrudníku 😖 Ešte sa mi to nestalo, normálne "niečo" tečie fujky 😉
@dennkaa tiež by som takú ŠPZ chcela,ale mono Maxim je nezvyčajné v týchto končinách,ak zistíš kde sa to dá objednať,daj mi prosím vedieť... 😉
@strihalka moja ja bývam na dedine, a ešte k tomu malej, takže tak či tak do týždna, každý o mne bude vediet presne všetko 😀 a práve že sa mi nechce každému do jedného odpovedat na otázku, že ako sa volá? tak im odpoviem " neviete čítat! 😀 😀 😀 ale tiež som uvažovala ešte aj nad názvom ANJELIK 🙂
@darinkazv no ja začínam chodiť už v 30tt do nemocnice do rizikovej poradne A to,že mi budú ukončovať tehu pred 38tt+2 viem už od minula čo sa nám stalo to neštastie (malá sa omotala okolo šnúry 😢
A v nemocke mi budú robievať aj CTG aj prietoky tak tiež rozmýšlať či ísť 😕
Inak mne urobil minule 3 foto popozeral všetko a platila som 5 eur takže ako cena super 😀
@ivetka1981 na nete som našla stránku kde si sama zadáš meno aké chceš, a dokonca aj dátum narodenia dietatka sa tam može dat...takže aj Maxim sa dá dat 🙂
@pimpilla jej Ty byvas pri LV?? Som nevedela. Ja oficialne pochadzam z Dudiniec, LV velmi dobre poznam (chodila som tam na strednu) a myslim, ze tam veru Dracik ani nie je. Asi budes musiet predsa len tu SPZ objednat z netu... ale mozno, ked budes najmenej hladat, tak natrafis aj v nejakom obchode.
ahojte baby, tak ja mam za sebou dnes akcny den, boli sme na nakupoch v ikei, tak som dokupovala este uterak a prebalovaciu podlozku a perinky pre starsieho, a bol to horor, lebo mlady pan nechcel sediet v kosiku a behal tam jak s nasolenym zadkom, takze som ho nechala polhodku vybehat a potom som ho uplatila na sedenie v kosiku neustalym prisunom keksov...som si myslela, ze si v klude kuknem co maju a nakoniec to bola total nahanacka...ale tak zvladli sme aspon to zakladne co som chcela takze v podstate uspech...
a dnes sa moj maly zatial prvykrat v zivote rozhodol, ze nechce cez den spat, tak sa len modlim, aby to nebolo trvale rozhodnutie, lebo to je uz fakt psycho nemat ani hodinku denne klud...no uvidime zajtra...🙂
jeezis, a este som si brutalne pripucila brucho pred ikeou, lebo sa mi nedalo lepsie len tak natesno zaparkovat a tak som sa ledva prepchala cez dvere a sa mi pri tom pchani spucilo brucho na par sekund asi o 5-10 cm ratam, tak som sa trochu naplasila, ale pohyby citim tak hadam pohoda,,,
k tym terminom co ste tu preberali, moj tiez vyzera vacsi cca o tyzden, a napisala mi to doki do tej ultrazvukovej casti, ze aky vychadza termin po novom, ale chapem to tak, ze je to tam len tak informacne...
aha, a este som chcela ze @jennyna aj ja mam skrateny a zmaknuty krcok od 24tt, namerala mi ze na 27 mm, tak som zo zaciatku aj stresovala, ale odvtedy sa nic nezmenilo a rozhodne moc nelezim...lenze ja som mala prve tehu bezproblemove, tak v tvojom pripade ked uz mas predcasniatku je to urcite vacsie riziko...
@maxara a to s tym ockovanim znie otrasne, dufam ze to nie je nejaka novinka pre vsetkych platna, lebo ani nie som s tymi ockovaniami na 100% stotoznena a este aby som za to aj platila taketo prachy...
@ancovicka30 ja mam brutal obavy, takze radsej lezim, nerada by som zasa sla do nemocnice, no mozno sa aj tak tomu nevyhnem. v pondelok idem na kontrolu, tak si preventivne zbalim aj "dalsiu tasku", aby som nebrala veci z tych, ktore mam nachystane na april 🙂. najviac ma to stve kvoli malemu, moj je cca o 2 mes mladsi od toho tvojho a neviem si predsavit ani den bez neho
kočenky tak sa všetky držkajte
prajem ešte pekný zvyšok tehulkovania a štastný koniec 🙂
@sunday1 @takitak no v kostiach to bolo tak, ze tam niekto umrel, toto som presne nevidela, ale tusim nejaky ich kolega alebo minimalne spolocny znamy, vsetci ho skratka poznali a akoze za nim smutili a potom tam Andzela riesila s Tempi nieco ako ze ako stravila rozlucku, alebo ci nanho myslela alebo tak.. presne neviem a ona povedala, ze myslela nanho u Busa v posteli. Jesisi som to napisala ako jebo z lesa.. ale presne si to nepamatam, pointa bola v tom, ze tam spominali ze isiel do neba a bla bla a kedze ona na to neveri, tak sa to akoze nieslo v tom duchu a ona to takto zaklincovala .. a v dalsom dieli bola tehotna 😅
@ancovicka30 mojko, este to prezistim, nechapem..

@andrejka1974 tak z toho obrazku nejak nevim, nic vycist☹ teda ci to chapu tak, ze se podle toho da poznat, jak budem mit velke babo...