Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@maxara tvojmu mužovi doporčujujem sprej na zamrznuté okná, je to super vec - fak nemusíš škrabkať - fakt doporučujem
ináč náš malý jack russel dnes trhol svoj rekord vonku - celú noc v takej zime 😀 😀 😀 bolo mi ho hrozne ľúto som ho sledovala na kamere, ale hlupáčik nie a nie vliezť do tej búdky - všetky deky vytiahne ale zostane vonku s vlčiakom !!!
dnes mám len 4 stretká a potom idem domov lebediť, lebo ráno som taký krč chytila do nohy že tu len tak pekrivkávam 😀 (neviem aké i/y 😒 ) akurát že mi tu manžel nechal svoje auto a to je na automat a ešte som ho nešoférovala - tak dúfam že mu ho niekde neprevrátim ... a že nacúvam do garáže
baby a to že sa celkovo ťažko vyjadrujem je príznak tehu demencie ??? ja totiž na stretkách už hovorím stále jednu vetu - sorry I am not stupid, I am pregnant ... fakt des, kým niečo vykomolím ... a včera sme sa stretli na stretku dve tehošky a to sme sa viac nasmiali lebo obe sme boli ako vymetené ... 😀 😀 😀
@lubica69 🙂
@ivetka1981 ja ti môžem skúsiť mrknúť, keď pôjdem do mesta. len kedy to bude, to ti neviem dopredu povedať 😉
@maxara jj, ja viem, že jej povedala, lenže to bola akurát posledná časť 6. série. a teraz tento týždeň dávajú staré časti - 5. sériu. takže podľa včerajšieho dielu sa nedá orientovať, či použila spermie, či sexovali 😀 😀 😀
@pimpilla jasne v Hypernove, na to som uplne zabudla ... ale je skoda, ze aj niekde v meste nie je. Teraz pri Hypernove zacali nieco stavat (asi nejake obchodne centrum), ale tym, ze ja chodim uz na ten smer pomenej, tak veru neviem co to bude, ale asi to do aprila nestihnu. Alebo potom skusit este stastie v NR.
Dobré ránko, tak ja som dnes hore už tuším od piatej, ale to preto, lebo sme včera zaľahli veľmi skoro. Dnes by som mala ísť na Kramáre cvičiť, ale vidím to tak, že sa na to vyprdnem, lebo mi je zima a nechce sa mi ani z postele vstať. A na mail mi už prišla jedna fotečka z toho tehu fotenia, ostatné budú čoskoro, jupíííí. Urobím si nový album 🙂
@darinkazv bola som to mrknut este raz a porovnavala som to s Tvojou foto (ja mam teraz tazsi pristup ku kociku - velke brusko a este je zalozeny aj matracom do postielky). Az teraz som zistila, ze tie cierne umele veci (klapky alebo ako ich nazvat) sa daju sklopit uplne dole... Ty si to tam cim pripevnila??
dobre ranko babenky uz som vas docitala.idem ja varit🙂poobede ideme objednat kocik moooc sa tesim🙂prajem pekny zamrznuty dnik🙂
Ide ma poraziť 😠 Už minimálne 3 týždne sa snažím na ebay vydražiť manducu za normálnu cenu a tí blázni vždy na poslednú chvíľu zadajú takú sumu, že by ma to nevyšlo o nič lacnejšie ako v obchode. Toto je ďalšia vec, ktorej nerozumiem 😒
@ancovicka30 aj ten moj sa puci, takze chtiac nechtiac vstavam, ale manzel ho casto berie von alebo k svokre, takze aspon tak 😉
@jennyna Ja chcem vyslovene Manducu, aj keď je oveľa drahšia ako tie ostatné. Zatiaľ som na ňu čítala len tie najlepšie recenzie, ale tá cena je fakt hrozná. Najlacnejšie ju majú v maderne, s - 3% za registráciu to vychádza na 93,- eur. Rozmýšľala som aj nad šatkou, ale tie sú tiež dosť drahé a okrem toho dúfam, že vláčiť bude malú hlavne manžel a jeho si so šatkou neviem predstaviť. Ale zase mne sa tie šatky páčia viac 🙂
@darinkazv to by bolo super..daj mi vedieť potom,budem čakať
Dievcata, chvalim sa s dnesnou poradnou: 30+1 a 1800g 😀 valibuk je ten nas chlapcek 😉
@ivetka1981 jasné, dám vedieť 🙂
@evaharg pekneeeee 🙂

@takitak mojko nie, idu nove casti.. tak ako pises, nechceli byt sami, tak spolu stravili noc, ale ocividne nic nebolo a tehotna je z tych boothovych spermii, co si zobrala, ked mal nador.. A odvtedy ani zmienky 😅 ale vcera mu obdivovala chrbat a brucho a on sa hanbil vyzliect, cize sa potvrdilo, ze nic nebolo.
Inak sranda s tou koliskou 🙂