Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@janka273 ano, mozes, to mi vravel moj gynekolog, ze bioparox je v pohode 😉
@jennyna tiez si myslim ze to s cenou prehnali... asi kupim postupne, aj tak na zaciatok nepotrebujem, planujem len kojit, ziadna vodicka ani cajiky... teraz je vela nakladov co fakt potrebujem od zaciatku, tak flase pockaju. ale laka ma to, ved uvidime. kupim na polroka jednu a uvidim, zas je to investicia do zdravia ked to spravne chapem.
@elfka.elfka ďakujem, mm som poslala preň ho, dúfam, že mi o pomôže 🙂
@elfka.elfka mam presne take iste plany 😎 , hoci ma tiez lakaju tie flasky, staci mi kupovat postupne
baby, ako zachovat pokoj v tehotenstve a nenervacit sa? neskutocne ma vytaca svokra (73r.), kazdy den je u nas, uz len ked ju vidim, tak mi stupa adrenalin a iba sa potom s mm kvoli nej hadame a on nie je schopny jej vysvetlit, ze to nie je vhodne, ze uz nie sme male deti, a to nehovorim o tych stareckych reciach a radach
@anabelleee Kazdy den? a ako dlho to trva uz? asi ma vela volneho casu a trebalo by ju zamestnat niecim 🙂 alebo zrovna nebyt naahodou doma ak chodieva vzdy v rovnaku hodinu 😉
@ava11 Tú matriku chápem, aj ja som bola túto stredu a pekne som si vybavila MOJE priezvisko.. Inak, matrikárka nás pochválila, že sme tento rok prví, čo to takto urobili, lebo sú potom niekedy problémy.. 🙂 A čo si vybavovala na socke a zdravotke? Aj tam mám ísť, keď som slobodná??? 😕
@ava11 Som chytila menšiu paniku, lebo nikde som sa nedočítala, že by som mala ísť aj po socke a zdravotke, ale nedalo mi nespýtať sa, aby som niečo neprepásla..
So zdravotkou nemám dobré skúsenosti, poslali mi upomienku, že som si nezaplatila odvody, pritom ich tam už 2 mesiace mali mať zaúčtované a keď som sa pýtala cez tú ich linku, zdvihol mi to akýsi neochotný chlap, čo ma len rozčúlil, ani len na list neodpovedali, pritom zo zákona sú povinní!!!
Ja som chcela moje priezvisko, veď otec je on a tam aj na liste bude zapísaný, ale papiere budem vybavovať ja po úradoch.. A vôbec, pre istotu do budúcnosti - máme taký kolísavý vzťah, takže keby sa rozídeme, nemusím sa ťahať po súdoch a vybavovať moje meno pre Matýsa.. 😎
baby poznate niektora tento vyrobok?:
http://www.najlekaren.eu/pre-mamicky/2574-diana...
pocujem o tom prvykrat
No makacka vas docitat ...
My sme mali vcera tu navstevu a dnes odisli az o o pol siestej, ale dnik bolo uzasne - toooolko som sa nasmiala - malinky urcite nechapal co sa deje. Vcera ma este manzelik po prichode z prace prekvapil darcekom pre drobceka (kupil mu dve hrkalky - vraj sa mu pacili, nevedel sa rozhodnut, tak kupil obidve) a dnes sme kupili kolotoc na postielku, ktory mame zatial poskladany ako lampicku, lebo postielka este nedorazila. @ivanka.7 kolotoc sme kupili v Avione, tiez sme sa tam dnes potulovali od 13,00 cca do 15,30 h. No a ako bonus sme este boli v Baumaxe a drahemu som kupila akumulatorovu vrtacku 😀 To aby sa mu dobre skladala postielka, ked nam pride. Ale tesi sa z nej ako male deculo.
@denaalubos ja este k tomu nastupu na MD. Mne datum nastupu na MD do tehu knizky uz davnejsie napisal doky. Na poslednej poradni mi povedal, ze ked pridem nabuduce, tak mi uz da aj tlacivo, s ktorym pojdem k zamestnavatelovi. Ja mam TP 23.4. a nastup na MD 27.2. (8 tyzdnov pred) Bola som sa uz radsej opytat aj za mzdarkou v praci a ta mi povedala, ze ked budem mat od dokyho papiere, ze mam dojst a ona mi pomoze vsetko vypisat a vysvetli mi co a ako dalej, takze ja sa tym velmi nezatazujem ... urobim ako mi povedia. Ona je velmi zlatucka zenska.
@dennkaa no vsetci to maju take super ako ty, ale okolo mna sestricka nic nepovie zamestanavatelka sa mna pyta....cisty blbinec.. 😠
Ahojte ja mám termín 7.apríla 🙂 strašne sa teším aj ked som skončila len strednú školu, ale hádam to zvládnem držte palčeky 🙂
@24silvinka24 ahojky, jasne ze zvladnes 😉 a co cakate?
Aj ja mám termín 1.april..momentalne hľadam autosedačku a kočík..máte odporucania na inzercie? Vdakaa
@24silvinka24 Silvi, mladé baby od prírody zvládajú pôrody lepšie než ženy staršie, tak to príroda zariadila, aby ženy rodili 😵 Takže hlavu hore, neboj sa, bude to úžasné!
@brkabra Hej na prvý šup, boli sme tam asi 5 minút. Len občianske so sebou, teta urobila dokument, podpísali sme a bolo hotovo. Je tam napísané že: matka - údaje, otec - údaje, predpokladaný termín pôrodu a pod tým: súhlasne vyhlasujú, že otcom doposiaľ nenarodeného dieťaťa je -meno otca-. Rodičia sa dohodli, že dieťa bude mať priezvisko - to sa vás opýta ktoré chcete, buď matkino alebo otcovo - je tam konkrétne meno napísané mužský aj ženský tvar. Takže je to na jednom papieri.
Hahaha baby, ja sa tu strašne zabávam, nemôžem od siedmej spať, tak si čítam začiatky tejto témy 🙂 To sú iné hlody, ale strašne je to milé a pekná spomienka. Už sa mi ani nechce zdať, že sme niekedy riešili len to, či už je čas ísť k lekárovi dať si potvrdiť tehotenstvo. Ach jo, krásne nám to uteká 🙂 🙂 🙂
@24silvinka24 vitaj!! ako pisala saxana, cim mladsia je zena, tym to lepsie zvlada, takze v tomto smere ti v celku zavidim. ja mam problem s oboma tehotenstvami ☹ , ale snad to bude ok.takze som si povedala, ze chcem deticky cim skor, nech si to este vekom nestazujem. a urcite sa mas na co tesit, vlastne dieta je najkrajsia vec na svete!!
@denaalubos ked Ti oni nic nechcu povedat sami od seba, musis sa zacat pytat Ty.
Inak vsetkym prajem dobre ranko a krasnu nedelu 🙂
Minule sme sa tu bavili o tych krcoch do noh a podobne ... vtedy som pisala, ze ja mam len obcas a take som mala aj pred tehu . No a dnes rano som vyletela z postele na taky strasny krc do lytka (mne totiz pomaha, ked sa hned postavim). Teraz ma ta noha tak boli ☹ Dufam, ze sa to nebude objavovat castejsie.
Dnes ma inak caka dnik straveny v kuchyni, lebo treba aj obed navarit a na nocovku pridu svokrovci takze trosku aj upratat - vecer budem urcite riadne vystavena 😝 , ale manzelik snad pomoze.
Priebezne sem urcite nakuknem 😉

Dievčatá môžem Bioparox? Strašne -prestrašne ma bolí hrdlo, slaná voda ani cmúľacie tabletky mi nezaberajú ☹