Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@srnqqa ja som pri prvom synovi (7r.) mala pre neho aj veci na bežné dni po pôrode vlastné...to som rodila v LM,neviem ako to bude v BJ...pre istotu beriem aj svoje veci,človek nikdy& nevie a veľa miesta nezaberú...
Nič babulky...koniec písaníčka..idem robiť buchty na pare..kto sa pridá??? 😉
@dandelion18 femibion mozes uzivat aj pocas kojenia. ja ich mam tiez doma, ale uzivam max.2 za tyzden 🙂 radsej to kompenzujem ovocim a zeleninou.
@srnqqa v nemocnici dávajú veci, ale zase je dobré mať aj svoje. Oni to perú v dosť agresívnych práškoch a dosť bábätiek sa z toho zvykne vyhádzať. Moja pediatrička mi dokonca naposledy schválila, že som nešla rodiť do našej nemocnice ale do BŠ, lebo všetky detičky čo sa tam v tom čase narodili mali na koži hrozné infekcie z toho ich prádla 😒
A pupček im čistili len liehom, takže "čistá práca" 😉
Baby ja zhánam také bodíky čo majú rukáviky spojené s tou rukavičkou do nemocnice, len zatial neuspešne, až by ste niekde také videli tak napíšte alebo hodte link, vdaka 🙂
@ivetka1981 @lias diky, baby, tak ste ma utvrdili v tom, že je správne, ak si zbalím veci aj pre neho vlastné. No hádam sa v Ilave neurazia.. 😎
@takitak pred par dnami si tu pisala o prednaske kvoli epiduralke, ze ides 13.2. na antolsku.. myslis, ze by som sa mohla pridat bez akehokolvek prihlasenia? a ak ano, o kolkej to je? ze je to 3. poschodie za bufetom - to je ta hlavna budova?
a tiez si spominala ten kurz u Jezikovej - su to tie prednasky aby aj otec mohol byt pri porode, ci ide o nejake cvicenie plus nejaky pokec? lebo ja by som chcela hlavne tie prednasky, cvicit nechcem... a este - ja ziaden listok od lekara nemam - treba si ho specialne vypytat, alebo ide o nejake specialne sedenia?
dakujem vopred za objasnenie 🙂
@pimpilla našla som len takéto:
http://www.mamadar.sk/mareli/eshop/6-1-Obleceni...
na viacerých stránkach mali, keď som ňúrala, ale už nepamätám, no body som s rukavičkou nevidela, len košieľky.. skús dať do googlu vyhľadať a cez obrázky.
@ivetka1981 ja by som veľmi rada pridala, ale až k hotovému výsledku - mňaaaam 😀
Končím, idem robiť poriadky, až mám zajtra voľno a môžem v pohodičke oddychovať a užívať víkend 😉
Našla som krásnu košieľku na kojenie, puntíkatá a farebná.. 😀
http://premamu.sk/kosielky-na-dojcenie/121-kos....
Fuuu baby vas ma problem fakt kazdy docitat, uz ste tu tri stranky popisali od rana, pekne 🙂
@srnqqa už aj objednávam..náádherná je...
Baby to si robite prdel, to ste uz zapisali 3stranky od ranaaaaaaa? ved je 10h 😀 Co bude potom az vsetky budete na materskych 😀 😀 😀 hehe
@mius.brcko takže tá prednáška je o epidurále a nejaké info o pôrode 13.2.2012, 12.30 Antolská 3 posch., malá zasadačka (nad bufetom) - bezplatné, bez nutnosti prihlásenia.
Druhá vec je to "školenie" u Ježíkovej - ale to je skôr cvičenie - buď teda 5týždňové, ktoré na seba nadväzuje (utorky 14,45h) alebo nezávislé doobeda (neviem presne). Tam potrebuješ papier od lekára. Pre oteckov pri pôrode nie je myslím nič potrebné, len asi zapaltiť ... ja som len písala že na to idem s manželom aby aspoň bol v obraze čo a ako ...
@strihalka Pomerne často sa u novorodencov a detí v prvom polroku života vyskytuje kvasinková infekcia v ústach, takzvaný soor, žabka alebo múčnivka. ... an ato sa dáva taká fialová vodička,neviem ako ostatné maminky tu, či to ich detičky mali, môj to mal a zrejme to aj bolí ,lebo nevedel sat, ale rýchle to odíde 😒
@jennyna čo sa týka ranného vstávania s tým som nemala problém, mne len vadilo to, že som sa potom neskutočne do raňajok nudila 😒 a mne tie raňajky chutili 🙂 mne chutí čerstvé pečivo len s masielkom a k tomu tá biela káva, mliečko alebo čajík 🙂
@takitak tak, tak v nemocke neriešia aká plienka aká značka... 🙂
@elfka.elfka ja som tieto bábätká videla tri krát do dňa...no úžasný pocit, prvé dni mi po tele behali zimomriavky...ja som vravela, že keď tu ostanem ešte týždeň tak porodím z nedočkavosti 😀
@srnqqa presne toto som aj ja vravela...že kebyže čakám dievčatko tak prídem na mizinu 😀 ale tak dúfam, že keď sa nám ešte raz v živote podarí tak to bude baba 😝
@pimpilla ja som našla tiež len košieľky...
@jennyna fúúúh, do pôrodu platiť nadštandart...
@ivetka1981 tak si sa uz rozhodla pre BJ?
@katkarv no dlho sme premýšľali,ale nakoniec sme to nechali na BJ..ved koniec-koncov,všetko sa môže zvrtnúť inak a ktovie,či neskončím v PO a budem rada,ak ma vôbec niekto odrodí 🙂
Na kramaroch by sa mala nejaka vybavicka pre mimi dostavat, ked sa odchdza, to viem. A inak ja mam tiez pampers to balenie cez 40co ich tam je,kazu na den 10 takze,ked ratam ze tam budem max.4 dni tak akurat 😀
@atreyu mne tiez nevadi ranne vstavanie, a ranajky tiez pohoda, len keby bolo obcas aj tmave pecivo a trocha zeleninky, ale nevadi, to si mozem zohnat aj sama 😉 . a tie male miminka tiez vidam casto, sestricky ked ich roznasaju mamickam, obcas sa zmylia a donesu aj mne nejake, a este zhodou okolnosti tu su dve kamosky, co teraz porodili, tak sa tiez chodia chvalit s miminkami, uz som si na to zvykla nastastie
@ivetka1981 takze ani nezazmluvnujes lekara?Ja som sa este tiez nerozhodla ci Saca ci PO,zalezi ci budem mat planovany cisarsky alebo nie.Budes tam chodit na ctg ci budes do porodu chodit k svojmu lekarovy na poradnu?
@katkarv už od marca budem chodiť do BJ...bude to síce finančne nákladnejšie(je to cca45km),ale aspon si urobíme výlet..ja milujem cestovanie...
@brkabra včera som ich znova kúpila a ešte to s nimi potiahnem 😉
no kočky, čo ste tu dávali tie detské veci - ďakujem pekne, som o 40 € ľahšia 😎 😝 do kelu!

@dennkaa takých mám aj ja nakúpených doma 5 balíkov...adi vezmem do pôrodky aj výrezové aj tieto klasické..dík za poradenie