icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

dandelion18
12. feb 2012

@strihalka bude to pekné, jemné..bodaj by sme aj my už boli v tomto štádiu..ach jo

takitak
12. feb 2012

@strihalka už sa tešíme na výsledok 😉

strihalka
12. feb 2012

@takitak
@dandelion18 no vypadato tak, ze to bude fakt svetlejsi nez je ted na zdi, jak to schne tak to svetla, coz se mi celkem oddychlo...jen ptom ten uklid po tom vsem, kdyz si vzpomneu na minuly a predminuly rok na rekonstrukci celeho bytu...brrrr, uz abych cistila parapet okno, davala zaclony...🙂

janka273
12. feb 2012

@pimpilla 🙂 len ja som vstávala o 7hod.ráno, a kura sa veď pečie samo, medzi tým ryžu a koláč urobím, to je také najrýchlejšie jedlo, bolo na želanie Tami, lebo ona chce kurac.mäsko s kostičkou 🙂

strihalka
12. feb 2012

@janka273 jeee, to neni spatny napad udelat kure, take chutne krupave🙂namka...jen my dva to budeme jist zase cely vikend ne-li tyden 😀

janka273
12. feb 2012

@strihalka práve ho tlačím do seba / kura s ryžou/ - večera, .... 🙂 musíte si kúpiť také menšie kuriatko, aby vám rýchlo z neho odbúdalo 🙂 .... ako pokračuješ v maľovke?

strihalka
12. feb 2012

@janka273 cekame na schnuti 🙂ale vypada to super, akoze zesvetlilo to asi o ctyri odstiyny🙂 tak se mioddychlo, ze to bude naozaj svetle ruzova 😀
ja jsem spucla pul sacku chipsu, na to cervenou papriku a ted sjem si objednala dva chleby u muze se salamem a s marmeladou 😀

katkarv
autor
12. feb 2012

baby ake ste mali hodnoty prietokov?Lebo v utorok na usg mi nameral lekar 0,69 a vcera na pohotovosti lekarka 0,71 a ze mam prist o tyzden na kontrolu.

strihalka
12. feb 2012

@katkarv a kde ty hodnoty najdu napsane? ci nejake zkratky toho....?

jennyna
12. feb 2012

@katkarv ja som mala pred tyzdnom 0,7 a nic mi k tomu nevraveli. kvoli comu si bola na pohotovosti??

jennyna
12. feb 2012

@strihalka zda sa mi, ze skratka je RI v tehu knizke

katkarv
autor
12. feb 2012

@strihalka myslim ze RI:70 a lekar napisal RI:0,69 a PI:1,11

jennyna
12. feb 2012

@katkarv tieto hodnoty sa menia aj od tyzdna v ktorom si

katkarv
autor
12. feb 2012

@jennyna no pisala som vyssie,ze ma stipalo pri moceni a nutkalo ma,no dnes je to uz lepsie ale zas uz ma boli aj hrdlo ☹

strihalka
12. feb 2012

@katkarv
@jennyna vdaka, mam to na fotke z utz co mam pichnutou v knizke, takze PI : 0,92 a RI : 0,62 a me rikala ze mam prutoky v poradku

jennyna
12. feb 2012

@katkarv jaj boze, vidis ta demencia. tak len pekne cajickuj a papaj vitaminy, aby to rychlo odislo

katkarv
autor
12. feb 2012

@strihalka
@jennyna aj mne sa zda ze je to v poriadku tak neviem naco mi hovorila ze mam prist k nej o tyzden na usg na kontrolu,aj tak bola nejaka cudna 😀 uz som mala snou skusenost na zaciatku tehu,no taku dostat k porodu tak ujdem radsej domov 😀 😀

elfka.elfka
12. feb 2012

@katkarv a neskusis radsej brusnice na tie mocove problemy? to fakt dost dobre zabera, u mna do rana, ked si vecer dam tabletku/ swiss brusnice / do rana mi je dobre. aj dcerke davam len brusnice. ale nie s cukrom / sirup, zavaranina, dzem / , najdi v cistej forme,lebo cukor podporuje kvasenie a to pomaha tym mocovym potvorkam bacilkam, a z toho samozrejme vyplyva nejest sladke. drz sa.

katkarv
autor
12. feb 2012

@elfka.elfka kupila som si Urinal akut co je cisty vytazok z brusnic,vcera som vzala dve a dnes zatial jednu a je to ovela lepsie.Rozmyslam ze skusim brusnice na jar objednat a zasadit kedze aj moja dcera ma casto problem z mocovymi cestami.

elfka.elfka
12. feb 2012

@katkarv super. to nepoznam, preto som pisala o brusniciach.to je z toho hrozneho pocasia, ved to uz sa neda vydrzat, vsetko zamrznute, ani chodit vonku neviem, dychat neviem / mam alergiu na chlad / a este ked zenu prefukne, no veselo. dcerka mi zajtra zacina lyziarsky kurz, tak ani neviem co jej mam obliect sakra, aby sa ani nespotila,ale ani nezamrzla...

strihalka
12. feb 2012

@janka273 vysledky prace v odpovidajici teme😀

atreyu
12. feb 2012

@katkarv pri odchode z nemocnice som mala 0,71

janka273
12. feb 2012

@strihalka 🙂 🙂 🙂

katkarv
autor
12. feb 2012

@elfka.elfka no ved je to tazke,aj ja som bola z dcerou u zubnej,v utorok v poradni a bola mi zima na nohy ale nejak som to podcenila tak sa mi to takto vystupnovalo ☹
To tam bude tazke,ci si budu mat kde ususit veci.
@atreyu a povedali ze uz je to v norme,nie?

atreyu
12. feb 2012

@katkarv tak ja som s týmto výsledkom odchádzala od Vaškovej, že sú to zlé prietoky...a keď som im to povedala v nemocnici tak nechápali lebo to povedala odborníčka, ktorú sami odporúčajú, lebo vraj to je dobré na môj týždeň...tak ja neviem, no...ale jedno je isté, že ona mi tie prietoky premeriavala a počúvala dôkladne viac krát po sebe a furt sa jej niečo nezdalo...nepovedala to len tak z brucha...a ja mám hustú krv a vysoké d-diméry tak podľa mňa hrá vysokú rolu aj to...takže neviem...ale podľa lekárov v nemocnici je to dobré...

katkarv
autor
12. feb 2012

@atreyu ved aj mne Olejar nameral 0,69 a vravel ze to je v norme a Vagaska na pohotovosti namerala 0,70 a nezdalo sa jej to.No beriem ten Oxyphyllin aj Magne B6 tak kaslem na nu 🙂 Navyse Olejar je vacsi odbornik ako ona.

jennyna
12. feb 2012

Konecne som to nasla.hodnoty prietokov podla tt:

tt Variacny interval
28 0,701 – 0,943
30 0,657 – 0,882
32 0,637 – 0,791
34 0,623 – 0,963
36 0,545 – 0,628
38 0,539 – 0,653
40 0,497 – 0,572

giapetko
12. feb 2012

@jennyna drzim palce nech ta pustia cim skor a nech sa zajtra dohodnete tak, aby to tebe vyhovovalo.... 🙂

katkarv
autor
12. feb 2012

@jennyna no pekne,takze v pohode tam zapadame 😀

freezii
12. feb 2012

@katkarv brusnice sú fakt zázračné (http://www.mraz.biz/bio/brusnica/) vraj aj podporujú chuť do jedla. Ja som si posledne v blave v IKEI kupila sušene brusnice- balicek zjem na posedenie (podobne problémy) ale pridávam si ich aj do čaju a minule som to skusila do bublaniny - dalo sa. mnam. Inak v ikei majú aj sirup a džem z brusníc, známej ho vždy kupujem ked sa tam dostanem (už len 2krát do roka).