Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@takitak
@dandelion18 no vypadato tak, ze to bude fakt svetlejsi nez je ted na zdi, jak to schne tak to svetla, coz se mi celkem oddychlo...jen ptom ten uklid po tom vsem, kdyz si vzpomneu na minuly a predminuly rok na rekonstrukci celeho bytu...brrrr, uz abych cistila parapet okno, davala zaclony...🙂
baby ake ste mali hodnoty prietokov?Lebo v utorok na usg mi nameral lekar 0,69 a vcera na pohotovosti lekarka 0,71 a ze mam prist o tyzden na kontrolu.
@katkarv a neskusis radsej brusnice na tie mocove problemy? to fakt dost dobre zabera, u mna do rana, ked si vecer dam tabletku/ swiss brusnice / do rana mi je dobre. aj dcerke davam len brusnice. ale nie s cukrom / sirup, zavaranina, dzem / , najdi v cistej forme,lebo cukor podporuje kvasenie a to pomaha tym mocovym potvorkam bacilkam, a z toho samozrejme vyplyva nejest sladke. drz sa.
@elfka.elfka kupila som si Urinal akut co je cisty vytazok z brusnic,vcera som vzala dve a dnes zatial jednu a je to ovela lepsie.Rozmyslam ze skusim brusnice na jar objednat a zasadit kedze aj moja dcera ma casto problem z mocovymi cestami.
@katkarv super. to nepoznam, preto som pisala o brusniciach.to je z toho hrozneho pocasia, ved to uz sa neda vydrzat, vsetko zamrznute, ani chodit vonku neviem, dychat neviem / mam alergiu na chlad / a este ked zenu prefukne, no veselo. dcerka mi zajtra zacina lyziarsky kurz, tak ani neviem co jej mam obliect sakra, aby sa ani nespotila,ale ani nezamrzla...
@elfka.elfka no ved je to tazke,aj ja som bola z dcerou u zubnej,v utorok v poradni a bola mi zima na nohy ale nejak som to podcenila tak sa mi to takto vystupnovalo ☹
To tam bude tazke,ci si budu mat kde ususit veci.
@atreyu a povedali ze uz je to v norme,nie?
@katkarv tak ja som s týmto výsledkom odchádzala od Vaškovej, že sú to zlé prietoky...a keď som im to povedala v nemocnici tak nechápali lebo to povedala odborníčka, ktorú sami odporúčajú, lebo vraj to je dobré na môj týždeň...tak ja neviem, no...ale jedno je isté, že ona mi tie prietoky premeriavala a počúvala dôkladne viac krát po sebe a furt sa jej niečo nezdalo...nepovedala to len tak z brucha...a ja mám hustú krv a vysoké d-diméry tak podľa mňa hrá vysokú rolu aj to...takže neviem...ale podľa lekárov v nemocnici je to dobré...
Konecne som to nasla.hodnoty prietokov podla tt:
tt Variacny interval
28 0,701 – 0,943
30 0,657 – 0,882
32 0,637 – 0,791
34 0,623 – 0,963
36 0,545 – 0,628
38 0,539 – 0,653
40 0,497 – 0,572
@katkarv brusnice sú fakt zázračné (http://www.mraz.biz/bio/brusnica/) vraj aj podporujú chuť do jedla. Ja som si posledne v blave v IKEI kupila sušene brusnice- balicek zjem na posedenie (podobne problémy) ale pridávam si ich aj do čaju a minule som to skusila do bublaniny - dalo sa. mnam. Inak v ikei majú aj sirup a džem z brusníc, známej ho vždy kupujem ked sa tam dostanem (už len 2krát do roka).

@strihalka bude to pekné, jemné..bodaj by sme aj my už boli v tomto štádiu..ach jo