Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka no musis jej dohovarat 🙂
Ja zatial citim hlavku hore a nozkami kope do placenty a do mechura a kedze mam malo plodovej vody tak necakam zazraky aj ked by som bola nesmiesne rada keby sa otocila lebo asi by som neriskla prirodzeny porod KP iba ak by sa narodila skor ze by bola mensia.
@jennyna moze byt ze to bolo len chvilkove zvysenie tlaku 🙂
@amanda683
@jennyna no, potrebovali sme s tvrdým spodkom kvôli tej konštrukcii, čo drahý ide spraviť. ja s tým rátam, že mi nevydrží, ale už keď dám peniaze za novú, tak nech to mne praskne používaním a nie aby mi prišla fungl nová a prasknutá už. to som si rovno mohla kúpiť používanú tak puknutú ☹ som zvedavá, ako bude reagovať tá žena. idem sa ja nachystať, malá má karneval 🙂 večer ak nezaspím, tak si tu zasadnem a budem čítať 😉
Ahojte kocky, z rana tu bol riadny lazaret, ako niekto poznamenal.. 😀 a ja sa mozem len pridat.. 😀
Chrbat ma tak strasne zlosti, v kuse ma boli, najradsej by som len lezala, co je dost utopia v robote.. 😀 Fakt neviem, ako este mesiac v kancli vydrzim... 😝
A najnovsi problemik - neznasam podprsenku! Strasne mi vadi.. Uz som skusala vsetky, co mam doma, take co sedia aj primale, s kosticami aj bez - vsetky mi vadia rovnako... 😔
Ahojte kočky, dlho som tu nebola....ale ste toho toooľko popísali 😉 ako sa máte? už sa nám to pomaly kráti čo?
Ahojte,
hlasim prichod z konzultacie na diabetologii - zatial je to vsetko v poriadku, ale mam dalej pokracovat v diabetologickej diete a kontrola o tri tyzdne. Mam vsak problem s tym, ze som mala v sobotu az moc nizky cukor (triaska, pocit slabosti, studeny pot a ked som si odmerala cukor tak len 3,9 mmol/l), takze pani doktorka povedala, ze ma budu urcite sledovat aj po porode a uvidime ...
Ale teda zaver je zatial dobry a tehu cukrovka v norme - velmi sa z toho tesim, lebo som sa velmi zlakla, ked mi to na zaciatku roka oznamili.
Inak ma este aj odvazili a hlasim prirastok +11 kg 😝
kráásneho valentína všetkým
@strihalka blahoželám k otočeniu @maxara a Tebe k ...
ja som práve prišla z poradne (ale teda už sme boli malému nakúpiť aj) a v poradni všetko ok. vlastne pozrel, zobral stery, popýtal sa a divil sa že sa ja nič nechcem spýtať a o 2tt sa vidíme ... hlavne že sa neotváram a všetko vyzerá dobre ... to som bola najsamhappy ...potom sme mohli s manželom na valentínsky obed - mňam.
ináč práve prišiel môj otec a pozrel na mňa a vraj neverí že tam je len jedno dieťa (nevidel ma od silvestra) ... vraj také brucho ešte nevidel ... holt prvý vnuk a prvý chlapec v rodine, tak asi preto to nemá s kým porovnať
a o epidurále na antolskej každú stredu o 14,00 v hlav.budove u anesteziológov. ja idem bud.týždeň ...
fuuuuu, konecne doma z prace, teeeda, nic tam nerobim a ukonana chodim ako kon....idem si zdriemnut, ale pred tym asi nieco na rychlo navarim, lebo by som sa zobudila hladna 😀
ja hlasim prirastok 10,5 kg
Ahojte baby, ktore ste boli posledny krat na poradni a idete uz na pasy? Chcem len vediet, ze kolko tyzdnov mate, ze nebude vas nikto pozorovat, kym pojdete na pasy...Ja som totiz mala poslednu poradnu 8. februara, pozrel ma zo spodku, spravil ster na streptokoka a uz si mam volat na pasy do nemocnice, k nemu uz nemam ist a mne to vychadza, ze ked sa na pasy chodi posledny mesiac raz do tyzdna, tak ma mesiac nik neuvidi a zda sa mi to vela na to ze sme v polke osmeho mesiaca...
Moj prirastok 10 kg...🙂
A inak baby aj napriek všetkým predbedným uboleným nociam s opuchnutými a necitlivými rukami, s boľavým trtáčom na ktorý si veľa krát ani sadnúť neviem, zadýchaná len keď idem a snažím sa rozprávať, so záhou a kyselinou, ktorá sa mi furt tvorí, vyhlasujem, že ako som furt vravela, že by som chcela porodiť skôr ako 1. apríla, tak to nie je tak...chcem to bábo donosiť, nech je veľký a silný a nech je v brušku tak dlho až kým nepríde jeho termín!!!!!
(zase niekto z okolia porodil predčasne a ja som si uvedomila, že tieto starosti-bolesti okolo nás tehotných sú ničím oproti tomu, čo musia prežívať mamičky, ktorým sa ich detičky vypýtajú na svet aj o mesiac skôr...nie to ešte o viac...)
@atreyu ja by som tiez za normalnych okolnosti vecer menej pila, ale kedze sa uz vo mne zase velmi zadrziava voda a mam nenormalne natecene chodidla a dlane, tak pit musim, aby som to "rozcikala" a nedrzalo sa vsetko vo mne.
Ja som fakt stastna, ze som tehotna, uzivam si to miminko v bursko, chcem aby tam vydrzalo co najdlhsie, ale fuuu uz som sa musela aspon takto postazovat. 😖 😲
@anickamatusiak no asi takto som to chcela povedat, ze napriek vsetkemu nech je tam mimco co najdlhsie 😎
jeeeeej kto na mna myslel a poslal mi srdiecko 🙂
@zlatulienka Janulka tak ti v dobrom závidím, že dnes si posledný deň 🙂....ja ešte do konca týždňa a končím aj ja a zostaneme mi 61 dní dovolenku- ktorá sa mi prenesie, musím si pobaliť ešte svoje veci - to mi dá trošku zabrať, keďže ich musím riadne pretriediť a z 2 skríň sa vpratať do 2 krabíc 😉 ....keby aspoň to spanie v noci sa zlepšilo, no však pridala sa mi bolesť bedrového kĺbu....a nechutí mi jesť - iba ovocie, trošku obed a potom mi ide brucho prasknúť 🙂 čo ho mám také ťažké.....ale už to dáko dobojujeme 🙂 a kedy ideš cicka na poradňu? Ja 29.2. 🙂
tak sme domka z karnevalu, už aj navečerané, za chvíľku do sprchy a mladšia dáma spať 😀
@huterika no tak to ma dorazilo. mlaďas si tým potreboval asi niečo vykompenzovať. ale verím, že tvoj priateľ je šikovný a čoskoro si niečo nájdde. a isto to bude lepšie, než táto práca. verím, že sa to stalo preto, lebo vás čaká niečo lepšie 😉
@strihalka gratulácia 🙂 babulka nech už tak ostane pekne až do pôrodu. nech má mamina krásnu spomienku na prirodzený pôrod 🙂
@jennyna s tou nemocničnou stravou ti teda nezávidím. aj keď ja som bola na ňu roky zvyknutá, lebo polmesiaca, čo varila svokra, keď sme s nimi bývali, tak sme mali nemocničnú stravu 😀 svokor keď bol pred rokom v nemocke, tak jej zapílil, že nemocnicu prežil, lebo varili rovnako ako ona 😀
@pimpilla tak to mala presne rovnaké miery ako moja, keď sa narodila. ale teda my sme 56tky vynosili vyše mesiaca
Baby inak ja som dnes s hrozou zistila, že mám ešte na rukách prstene, tak že si ich dám dolu, no a nešli mi, tak som sa natrápila, pol litra mydla minula, a horkotažko dla dole zo slzami v očiach ☹

@maxara super prulet gratulujem 😀
ja jsem tak stastna, nemuzu tomu uverit.-)ze se ji to podarilo a verim ze aj kvakifusnikovi :-d se to podari