Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Fnuk, stretko s porodnikom sa nekonalo - priviezli nejaky urgent porod po dopravnej nehode, alebo nieco take ... takze nam kazal prist zajtra o 14,00 no predtym musim rano absolvovat poradnu a potom este alergologiu - esteze bude so mnou behat drahy, lebo vonku to mokre zacina namrzat, takze ma bude istit.
ja sa asi zblaznim z toho mojho mm, takto navecer sa rozculovat....uz pomaly chystame vsetko v novom dome a ten moj nevedel pochopit, ze motorova pila do baraku nepatri....tak sme sa pohadali a to este nezariadujeme ☹
chudatko malicky, uz teraz musi mat soky, taka som nahnevana
majte sa tu krásne babule. idem ja zajtra s malou k sesterke na liptov, tak sa šetrite v písaní, nech nemám veľa čítania potom po 3 dňoch 😀
@renca99 ja si tiez teraz beriem vsetko viac k srdcu.. a je to aj na nieco dobre 😉 aspon rychlejsie odhalis hady okolo seba 😖
a od nasho statu uz ocakvam iba to, ze nas totalne ozobraci a domov mi nastahuje 3 ciganske rodiny, nech ich zivim z materskej 😠 nic proti slusnym.. a doplnam, ze aj bielych ciganov mam na mysli 😖 😝 🤐 🙄
inak baby, poslala som vam podaktorym srdcka 😉 ved asi viete ktorym, vsak?
No kočky ja som vás konečne dočítala, teda až som sa unavila 😀 píšete jak žeravé 😀 No ja len dodám že ja som rodila v TT, a bola som spokojná. Lekára som zazmluvneného nemala a ani tento krát nebudem mať - je proti môjmu presvedčeniu dávať peniaze za niečo čo už raz je zaplatené (v jeho výplate). A ako mi povedal môj gyndoš už pri prvom synovi, ak chcete sponzorovať tt nemocnicu - nech sa páči, ale nemyslite si, že niekto urobí navyše 3 kroky kvôli vám - vždy urobia to čo musia, to najnutnejšie, maximum pre to aby ste boli obaja ok, lebo prúser si nikto na krk dobrovoľne nevezme, takže je to na vás. A hoci lekár zazmluvnený nebol, bol úžasný. Volal sa MUDr. Belanský a bol super, žiadne komentáre, grimasy keď som aj nespolupracovala tak ako možno očakával - mám na mysli že ja som sa pri pôrode riadila hlavne svojim telom a pocitmi a podľa toho som aj konala, sestrička na mňa hučala že "netlačte-netlačte" no ale nedalo sa tomu zabrániť, lebo telo tlačilo samé 😅 a on s kľudom angličana pekne odrodil a ešte potom sme srandovali, no úžasný bol. Kiež by mi bol aj pri tomto pôrode 😵 Ale to pochybujem, lebo bol na výpomoc z HC, keďže bol babyboom a rodilo sa v ten deň 17 detí 😀 tak nás rodil 2 súčasne, jej pichol plodovku, odbehol ku mne, mne vytiahol malého, odbehol k nej a tak 😀 a zvládol nás všetky bez problémov.
ahojte koceny!!zatial sa mi moc tomu verit nechce, ale som doma!!!dnes ma prepustili, pekne aj s naordinovanou liecbou, takze pokracujem s liekmi, o tyzden na kontrolu, ktora ma zasa moze vratit spat, ale aspon tyzden budem doma a mozno viac, huraaaaaa.
@ava11 @dennkaa babky ono to je novinka len teraz, myslim od mikulasa ? 😕 tak nejak.. vtedy dali cukrik a akoze ho mozete niekomu anonymne darovat, resp jasne ze sa mozete priznat, ale dotycny to bez priznania nezisti.. potom sa tie cukriky zmenili na srdiecka a potom neviem ako zmizli.. ja som poposielala a viac mi neprislo. Na vianoce boli tie darceky a tiez sa to zmenilo.. ale nechapem, kam miznu 😅 a kedy.. lebo ja som si po vianociach jedno srdcko nechala a mala som ho dlho, az som ho poslala a bolo po nom.. a teraz predpokladam, ze cervene bolo to od adminov, erarne a modre su dostane od niekoho, asi
Akoze ja fakt nejak nezvladam.....sor baby, ale ja nemam ani silu cist, jsem total mrtva, opet usinam zapochodu, o kostech ani nemluvim, jen co se na chvili zastavim tak dostanu takovou svaovici do ksoti a zvlaste do te jedne...co ma kfakt tak bolet?
ahojte...dnes mi dorazil balíček s tovarom z MK( plienky a dáke oblečko) - teším sa, že máme už všetko, čo potrebujeme...a dnes som aj napriek chôdzi rýchlosťou slimáka riadne kydla na zem, bolí ma celá ľavá strana a zajtra budem mať určite obrovskú modrinu. baby, dávajte si pozor...
No tak jsem prave dovarila obed na zitra......kureci na smetane s fazolkama a americke brambory....neustale nakukuji do detskeho pokoje a snazims e presouvat nabytek, zatim jen ty dva kusy:-d po vikendu uz to budou 4kusy a to asi zvladat sama nebudu....
Premylsim co budu delat ted....mela bych odpocivat, jsem unavena jak kun, ale nejak to nejde..
@saxana123 U Dr.Belanskeho som bola 1x v 9 tt, ked mal moj obvodak dovolenku a na to, ze bol len zastupujuci sa ku mne straaasne milo spraval a vsetko mi krasne vysvetloval a daval rady, no proste venoval sa 😉 na rozdiel od mojho...A to tam mal vtedy fakt dost bab, ale ono je to bezne tam, som tam musel prist rano o 6 h, ked som sa chcela vybavit 😅
Ranko krasky
my mame dnes normalne ze pred sebou rusny den 🙂 ideme na karneval. Tesim sa. Vraj pre deticky je pripravene male prekvapenie 😅 to som zvedava, co to bude. Ninke som vcera skusala dve rozne "masky".. pointov boli saty a kedze cervene si priam trhala dole a skrecala, tak som usudila, ze cervena krvinka nebude 😅 a to som mala uz vymyslene, ze na chrbat by som jej zavesila sietku s bledomodrymi gulockami do bazenika, akoze vzduch prenasa 😀 .. takze pojde za princeznu baklazanov 😀 uz som jej usila aj list na hlavu a aj limec okolo krku. Som zvedava, ci si to necha.. este musim najst fialove pancuchy, ktore som vcera ciste oprate drzala v ruke a ani za svet neviem, kam do riti som ich strcila 😖
Bre ránko baby, dnes v noci som sa zobudila s takým tvrdým bruchom, že až a potom som nemohla vôbec spať čo ma tak boleli kríže...
ale dnes ráno som dostala krásnu sms-ku...spolubývajúcej z nemocky sa dnes ráno o 4:35 narodila dcérka Anička...48cm, 2920kg 😵
dobré ránko baby 🙂 neviem ako u vás ale tu máme veselo... som sama doma, pred dverami mám tak vyše pása nového snehu takže sa nikam nedostanem a lopatu s tým bruchom do ruky radšej brať nebudem. Navyše mi dnes drahý cestuje z Brna domov a najbližšie dva hraničné priechody sú zavreté tak som zvedavá ako sa dopraví... :( Keby aspoň konečne prestalo snežiťť....
to je nadhera, ranajky doma, aj mi chuti konecne 🙂 . inac za noc nam tu napadlo 30cm noveho snehu, masaker a stale snezi. Krasny den vsetkym!!
ahojte no nakoniec sa mi vcera podarilo dovolat sa doktorovi tak ma ukludnil ze to ze je maly mensi o 2 tyzdne ma na svedomi stary ultrazvuk lebo zle meria ( novy je pokazeny :(((( ) ale ze sa nemam bat a o dva tyzdne ked pridem na kontrolu to znova skontroluje dufam ze uz na novom lebo by som teda rada vediet aky je velky :D a ci teda rastie ako ma.
ahoj dievcata 🙂 chcela by som vas poprosit o radu ci nahodou nema niektora z vas skusenosti z MD a RD
po matersjej dovolenke by som chcela nastupit do prace a o male by sa mi starala mama ( je uz na dôchodku ) mam narok ak nastupim spät do prace aj na rodicovsku dovolenku? vopred dakujeeem

@maxara ja som si len naivne myslela ze by mi snad štat mohol raz aj pomoct po tom co mi pred 2 mesiacmi zrusili aj davky v hmotnej nudzi ked som sa vydala.... ze uz mame spolocny prijem vyssi ako tusim 260 eur... no co uz, nejak to urcite zvladneme, este ze som si nejake prachy usetrila.... ja si vsetko teraz beriem nejak viac k srdcu.... 😉