Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@strihalka tak to úplne chápem, ja tak milujem Zlín a Luhačovice, narodila som sa tam a prežila najkrajšie roky 😉
@strihalka aj ja som včera prala poťahy z autosedačky, najprv z Robkovej 9-18kg a potom z vajka, Ti poviem, dať to všetko dokopy, bola riadna maturita 😀 😀 😀 a keďže som nepoučiteľná, dnes som zase tak rozobrala kočík a vydrhla ho, večer budem pri skladaní opäť maturovať 🙂
@zlatulienka hmm, no ani na netu jsem nenasla navod a to vsechno z concordu nataceji ze co a jak, ale potahy nee☹
@strihalka aj cam má na nete videonávod, ale na takéto "zbytočnosti" ee
dávaj hlavne pozor na polystyrénové časti, až nezlomíš, inak nie je čo pokaziť, len aby to potom fungovalo ako má, nastavenie popruhov a tak... 😉
@zlatulienka sakprave to provlekani popruhova do tech dir tam☹ fakt jsem taka trubice, ze jsem to nevzala jen kratacem na vlhko☹
@strihalka no veď ja som včera zabudla tie popruhy prevliecť cez jednu časť, tak som musela dať všetko dole a odznova, no blbá ale zvládla som to nakoniec a zvládneš to aj Ty, prípadne to daj mužíčkovi ako rébus na dobrú noc 😀
@zlatulienka no ja sjem muzickovi uz volala..myslim, ze kdyby to neslo, tak to odnesu na prodejnu nekma at mi to namontuji nazpet😀
@strihalka tiež dobré riešenie 😀
inak kedysi som to vajko už mala rozobraté, ale po dlhej dobe som úplne zabudla ako som na to vtedy išla, hmm skrátka teraz som tehu a IQ pokleslo 😲
ahojte baby.už druhý den vás čitam...a chcem sa k vám pridat.termin mám 12-17 april......bude niektorá z vás rodit v ilave?
@zlatulienka ja tiez hlasim pokles IQ 😅
@zlatulienka no uvidime kazdopadne je to oprate a ciste...pokud bude muzicek nadavat ze kdybych se do toho nepoosutela udelala bych lepe, budu mit cim mu zaplacnout pusu.😀 prave ochutnavam bublaninu s merunkama a tresnema😀 domaci vyroba😀
@kukulianka vitej mezi nami, koukam ze uz jednoho drobca mas, tak super ze cekas do dvojice chalana
dakujem aj ja sa teším že to bude chlapec.....drobca...to už je slečna.. 🙂
@zlatulienka Vaaaaazneee 🙂) ja som tam stravila krasnych 5 studentskych rokov v Zlinecku a v Luhackach mame super znamych takze tam sme tiez zoparkrat boli 🙂
Caute babulky moje 🙂
Tak ja som dnes maximalne ubehana. Rano, ked sme isli do poradne tak snezilo ako blaznive asi najviac - muza som sa drzala ako kliesta, aby som sa nestrieskala ... ale nastastie vsetko dobre dopadlo a pomotkala som sa po lekaroch bez ujmy na zdravi 🙂
A teda hlavna sprava dna je, ze nas malicky je stale hlavickou dole, akurat ze nozicky uz nema vpravo ale vlavo a chrbatik je tiez premiestneny zlava doprava (to pravdepodobne stihol maly vcera vyparatit - lebo som citila, ze tam stvara nieco podobne). Ked muz dosiel vcera z roboty, tak som mu hned hovorila, ze sa maly pretocil a len som dufala, ze nebude KP. Ale nastastie hlavicka zostala dole 🙂 A vazi 1613 gramov, co je akurat na nas tyzden.
A dnes nam dosla konecne aj postielka, ale kym ju drahy vytrepal do bytu, tak ho chudacika seklo - tak teraz tu pri mne oddychuje, dala som mu na to Voltaren hrejivu naplast a idem mu urobit vajickove cestoviny. Snad mu to prejde a nebude to boliet viac - ved viete, ked chlapa nieco boli, tak to je katastrofa ...
Baby chcem se zeptat, ci to taky zazovate🙂
Pokazde kdyz cokoliv krajim v kuchyni na prac.deske...mala se vzdy vypuci uplne dopredu za zvukem, aj se tim asi dva tri mesice uz😀
Ahoj kocky, dnes som sa bola prejs kvoli novinovemu stanku (dva krat som sa skoro vytala na lade aj ked som isla ako pokakana, esteze som to pokazde ustala) - ze idem po tu Bajecnu zenu - ale mali cislo 8 a nic take o com ste vraveli (co vybavovat po porode) tam nebolo... asi to bolo minuly tyzden ☹
ak to niekto mate, mohli by ste sem hodit strucny obsah? bola by som vdacna 🙂 nech na nic nezabudnem..
Ahojte kočky, chcem sa vás opýtať, že aké oblečenie máte prichystané pre bába keď pôjdete z nemocnice?Myslíte, že bude treba overal?
@anicka9 overal si pre istotu zbalím, mám ešte po Robkovi (narodil sa v auguste a nosil ho na jeseň, je taký prechodný), lebo človek nevie aké počasie bude, mám pripravenú aj teplú čiapku aj tenšiu

@strihalka 😒 no veru nechcelo by sa mi.. ale chapem, ze ides, tiez by som sla 🙂 no budes sa nam musiet ohlasit, ze ste v zdravi dosli, aby sme sa nebali 😉